İNTİHAR etmek istiyorum

yaşadıklarınızı yaşayan onbinlerce insan var. birçok kişiyle aynı durumdasınız. şu gerçeği kabul etmek lazım günümüzde evlenmek çok zorlaştı. artık mezun olur bir işe girer hemen evlenirim dönemleri geçti.ha tabiki hemen evlenenler var ama emin olun yaşadıklarınız çağımızın sorunu. ilişkileri evlilikle sonuçlandırmak baya sıkıntılı bir süreç oldu.yaşınız da genç sayılır ama emin olun bu devir boyle bir devir. bu durum daha uzunca bir süre boyle devam edebilir. 30 lu 40 a yakın yaşlarda olup sizin durumunuzda olan kişiler çok. olaya boyle bakın. bundan 20-30 sene once çok farklıymış.şimdi boyle malesef.

Ağlamam durmuştu bunu okurken yine ağladım :KK43: kaç yaşındasınız ? Üzülmüyomusunuz hiç bu duruma ben sürekli ağlıyorum artık biriyle normal konuşurken bile gözlerim doluyo ki ben hiç ağlıyan sızlayan biri değildim
18'ime gireceğim.Büyük ihtimalle ablam yaşımdasınızdır.Üzülmek ne kelime.Ama ne geliyor elden?Siz dediklerimi değerlendirin tamam mı?Sizi hiç tanımasam da seviyorum.

Beni en iyi siz anlamışsınız en iyi siz yorumlamışsınız çok haklısınız herkes 1 erkek yüzünden mi diyor 1 erkek meselesi değil aşırı tükenmişlik duygularımın paramparça hissi ... içimde sanki bi savaş var her gün mutlu olucağıma dair bir ümit yok hiç işte böyle

Ben de yasadim canim anliyorum ve empati yapmaya calisiyorum bir de ben baska seyler de yasiyorum ek olarak bunlarin yaninda.

Elinde olan imkanlari degerlendir.
Yalnizlik da zor bir imtihan ve tek basina mucadele etmek zor.Manevi olarak birini istiyorsun ama bu devirde oyle erkek bulmak cook zor herkes eglence zevk pesinde gunumuzde zor.

O dedigin savasi ben de yasiyorum ve canimdan can gidiyor zor yasayan anlar.

Boyle dusunmeyin kimsenin yaptigi yanina kar kalmiyor.Ah hemen cikan bir sey degil bazen cok yillar sonra cikabilir.
Cikmayanlarin cezasi oteki dunyaya kaliyor.

Bazi dertler kendi hatamizin sonucu oluyor olmayanlar da imtihan veya gunahlarimizdan arinmak icin yasaniyor ya da manevi mukafatlar icin kotu dusunmeyin eger inancliysaniz hicbir sey nedensiz degildir.

Allah yardimciniz olsun ve ummadiginiz guzellikler yasayin insallah.
Canım içten msjın için çok teşekkür ederim. :) bu aralar bir umut arayan bsylere tutunmaya çalışan insanlarız biz de. Senin gibi yüreklerle karşılaşınca umudum perçinleniyo. Dünyada iyiler de var diyorum ve evet ben de hatasız değilim. Benim de hatalarım günahlarım oldu. Belki bu bana bir ceza belki de sınav bilemiyorum. Yaşanmalıymış yaşadım gördüm dersimi almaya çalışıyorum. İmtihan bitmiyor burada. Ve umarım dediğin gibi olur o da bana yaşattıklarını öder bir gün..

18'ime gireceğim.Büyük ihtimalle ablam yaşımdasınızdır.Üzülmek ne kelime.Ama ne geliyor elden?Siz dediklerimi değerlendirin tamam mı?Sizi hiç tanımasam da seviyorum.
Ben de benzer şeyleri yaşadım. Çok kafaya taktım uzuldum ama şimdi çok pişmanım. O benimle konuşmaya tenezzül etmeyen insanların hiçbiri hayatımda yok. Facebook'ta bazıları beni eklemiş, çok samimiymisiz gibi, herhalde merak ediyorlar. Ben de isteklerini kabul ettim zaten artık onlara kızacak kadar onemsemiyorum, hem de hayatımı görmelerini istedim. Hepsinin maddi manevi egitim durumu benden kötü. Disarda yanınızda telefon, ilginç bir dergi ya da kitap bulundurun. Kimseyi kafaya takmayın, umursamayın. Onlara benim için hiç bir öneminiz yok mesajı verin. Her isimi kendim hallettim. Farklı sehirlerde farklı ülkelerde bulundum,defalarca yanlız yemek yedim. Belli bir yaştan sonra insan böyle seyleri umursamiyor zaten.Su anda tek umursadigim kişiler kendi ailem. 3 gün sonra hayatınızdan çıkacak kişiler için canınızı sıkmayın.

8 yila yakin birliktelik 6 ay surmeyen evlilik sirf esimin ailesi beni istemiyor diye bosaniyorum 31 yasindayim bosansam yeni hayat kursam cocugum olsa kac yasinda olur bunlar sen hesapla... Etrafina bak silkelem kendine gel ben onsuz nefes alamam dedigim adami kaybediyorum 1-2 ay icinde tamamen cikcak hayatimdan eskiden en azindan umudum vardi bosaninca o da kalmicak.. Ama olmek cozum degil... sen oldun diye o kendini asla suclamicak... sen oldugunde kalirsin o bakar dalgasina...

Başka hiç bir amacınız ve yahut başka hiç mi derdiniz yokta kaçan kısmet için intihar planlıyosunuz. Her gün yaşamak için dua eden hastane köşelerinde yaşama tutunmak için kıvranan insanları düşündükçe sizin gibi gayesiz insanlardan bıkkınlık geliyor. Madem bu kadar ucuz yaşamak, buyrun ölün o vakit.

Bir erkek yüzünden değil ... neden beni ağlatan beni üzen herkes mutlu çıkmıycak mı benim ahlarım çok üzülüyorum zaten bu kadar üzüntü bu kadar strese kanser olucam az kaldı uykum yok yeme içme düzenim bozuldu sürekli mutsuzum sürekli ağlıyorum konuşmaya bile halim yok artık

ne yüzünden peki?
basbayağı erkek yüzünden işte.
işin var düzenin var.
bu kadar güçsüz olmayı nasıl başarabiliyorsun?

Her ayrilikta bi daha sevemem boyle diye aglayip sonrakinde daha da cok sevdim :) bunun gececegine inanarak uzul. sonucta uzulmuyorum demek de kendine karsi samimiyetsizlik olur. uzul ama kendini oldurecek kadar degil. su an hayatimda daha cok sevemezdim dedigim esimden 1 yil olmadan severek ayriliyorum. yastayim. ama biliyorum ki gececek. kalbim yine atacak bir baskasi icin Allah izin verirse. atmazsa da tek neden bir erkek degil ya yasamak icin? Dunyada gorulecek bu kadar guzel sey varken hem de!

ölmem kimi üzücek ...

Ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar...
Intihar moda sanirim KK de surekli konu aciliyor.Sen intihar edince ne olcak herkes ayni hayatina devam edecek.Koskoca kadinsiniz.Egitimli hatta ogretmenmissiniz.
Ne dememizi bekliyorsunuz bizden?

Hayatta öyle şeyler var ki, evet geriye dönüp baktığınızda bir salak için bunlari yaşadiginiza çok üzülürsünuz.

Hayatının anlamı olarak Allah yerine eş dost vs fanileri kabul edersen birgün herşey böyle anlamsız olur.
dunyanin en harika adamini bulsan evlensende, senin icin canini verecek dostlar bulsanda once kendi maneviyatini duzeltmedikce hersey boş. Once bunu idrak etmelisin. Allah yardimcin olsun.

Bir erkek yüzünden değil ... neden beni ağlatan beni üzen herkes mutlu çıkmıycak mı benim ahlarım çok üzülüyorum zaten bu kadar üzüntü bu kadar strese kanser olucam az kaldı uykum yok yeme içme düzenim bozuldu sürekli mutsuzum sürekli ağlıyorum konuşmaya bile halim yok artık
Öylece oturup insanların başına bela gelmesini mi bekliyorsunuz? Ben aşırı masum bir kızım karşı taraf kötü kalpli cadı ah ettim bir an önce çıksın diye mi bekliyorsunuz?

Şu an resmen sizin mutsuzluk sebebiniz başka insanların mutlu olması. Sağlığınız var, işiniz var muhtemelen daha bir çok şeye sahipsiniz sevgilimden ayrıldım diye intiharı diye düşünüyorsunuz. 27 yaşındaki bir insanın kafası bu mu olmalı? Diyecek çok şey var da bişey demiyorum. Pes.

Sen de mutlu olabilirsin. Mutsuz olup her gün ağlaman senin yaptığın bir tercih. Seni illaki birileri mi mutlu etmeli? Kendi kendine yetemiyor musun? Sen hayatında bir erkek yokken bir hiç misin?
Sen kolaya kaçıp kendini mutsuz olmaya hapsediyorsun. Üzgünüm ama o mükemmel beyaz atlı prens hiç gelmeyecek. Kendi kendine yetmeyi öğrenmelisin.

Canım içten msjın için çok teşekkür ederim. :) bu aralar bir umut arayan bsylere tutunmaya çalışan insanlarız biz de. Senin gibi yüreklerle karşılaşınca umudum perçinleniyo. Dünyada iyiler de var diyorum ve evet ben de hatasız değilim. Benim de hatalarım günahlarım oldu. Belki bu bana bir ceza belki de sınav bilemiyorum. Yaşanmalıymış yaşadım gördüm dersimi almaya çalışıyorum. İmtihan bitmiyor burada. Ve umarım dediğin gibi olur o da bana yaşattıklarını öder bir gün..

Okuyunca etkilendim ve boyle hissetmeni istemedim.
Ne haddime benim belki suclarinin cezasi da degildir bilemeyiz ama kotu dusunme imtihan veya mukafat icin de olabilir.
O kisi hayirli degildi veya seni bir beladan korudu.
Bazen sevmek de yetmiyor iki insan birbirine iyi gelmiyor neyin iyi olacagini bilmiyoruz.
Siz iyi olun ve kotu dusunmeyin.
Allah yardimciniz olsun.

Yazdiklarini okurken bende o donemden gectim. 2017 eylul ayinda bende ayrildim 4 yila yakin bir iliskiydi ve kendisi Ciddi degildi sonra aklina gelmis beyfendinin Hatta demisdi ki daha fazla tanimam gerekiyor :) . O hissi Iyi Bilirim resmen hayallerinle oynadi zamanini harcadi. Ama bi kisi icin degmez inan ki degmez. Ilk gunler atlatma gunleri Zor bir donem. Misal Her gun uyandiran sevgili Yok Bunlar aliskanliklarin, ozlemlerin. Guclu Dur meskale bul. Bazen aklina gelir ve Diyorsun o hic aci cekicek mi pisman olacak mi. Demek ki O Senin sevdigin gibi bakmamis sana. Oyle bir esi hak etmiyorsun o Senin gibi seveni hak etmiyor. Bunu kabullenmen gerekiyor. Bitti yoluna Devam etmen gerekiyor. Bir gun inan bende inaniyorum allahindan bulacaktir Ama Rabbim merhametlidir seytanindan bulur elbette...Kendine gel Yarin Ilk ISIN uyandinda muzik Son ses ac huzunlu bi sarki olmasin. Su depresyon halinden cik, postief dusun, Sabah kosunu yap energiek ol! Yapmadin seyleri yap!

Ben 1,5 yıl emek verdim beraber olduğum kişi 1,5 sene boyunca evlenicem seninle evlenicem seninle dedi inandım güvendim gerçekten evlenip çok mutlu olucağıma emindim hatta geçen sene yazlıktayken bir dahaki yaza ben gelemem muhtemelen yurtdışında olurum gezerim belki hamile olarak gelebilirim diye komşulara söylüyodum ... anneme babama o aşırı iyi tavırları ... ben sürekli alkol içerken herşeye tövbe ettirdi beni hep iyi yola çekti yani ona hep diyodum ki bu dünyada annem babam birde sen diyordum... annesiyle tanışmak için 1 yıl bekledim annesiyle tanıştım babası 10 gün sonra ani bir şekilde öldü ... 1,5 yıl babasını aramayan adam babası ölünce kıymete bindi utanmasa benim babam ölüceğine senin baban ölseydi diycekti az kalsın babası ölünce kişilik değiştirdi ve ilk yaptığı benden kurtulmak oldu bu hayal kırıklığı değilde ne ? Bir erkek için öldürücekmiş kendi vay beee diyosunuz ... ben ruhen çöktüm bu hayattanda hiç bir beklentim kalmadı artık senelerim böyle ağlıya zırlaya geçer iyilik yaptıkça kötülük bulan bir benim çünkü...

Back
X