İNTİHAR etmek istiyorum

Bir erkek yüzünden değil ... neden beni ağlatan beni üzen herkes mutlu çıkmıycak mı benim ahlarım çok üzülüyorum zaten bu kadar üzüntü bu kadar strese kanser olucam az kaldı uykum yok yeme içme düzenim bozuldu sürekli mutsuzum sürekli ağlıyorum konuşmaya bile halim yok artık

Kötülük eden herkes belasini bulsaydi dünya zaten bu halde olmazdi. Malesef adalet her zaman yerini bulmuyor.

Sende silkelen artik kendine gel. Terkedilmissin yoluna bak neden hala onu arastiriyorsun?

Cok büyük bir travma degil sen büyütüyorsun kanser olacak yeme icmeden kesilecek bir sebep yok sadece terkedildin gitti bitti.

Cocugunu tecavuzden kaybeden anneler var bu ülkede.
Ac gözünü ve haline sükret

Canım benim ilk sevgilimden ayrıldığımda dünya benim için bitmişti.. ama sonra mükemmel bi adamla tanıştım ve inan iyiki onunla evlenmedigime dua ediyorum.. Herşey geçecek inan bana...

Hayata tutunmak için tek yol evlenmek mi?
En yakın arkadaşım 33 yaşında. Bekar.
Sevdi ama sevilmedi. Birkaç kişiyle daha tanıştı ama olmadı. Üstüne dostum dediği biri sevdiği adama kur yaptı. Bir darbe de ondan yedi.
Ama o intiharı düşünmedi. İnadına mutlu olmak için çabaladı.
İstediği mesleğe sahip olmak için bir dolu sınava hazırlandı. Üstüne onlarca mülakata katıldı. Olmadıysa da vazgeçmedi yine katıldı. Sonunda başardı. Şimdi başka bir şehirde bambaşka bir hayata başladı.
Böyle düşünceleriniz varsa bir dr'a gidin lütfen. Değmeyecek hiçbir adam sizin canınızdan, gözünüzün içine bakan anne-babanızdan daha değerli değil.

Benim için bütün ümitler tükendi bir insanın ruhsal olarak gelebileceği en son noktadayım artık ... 1,5 senelik ilişkim ilk günden beri evlilik laflarıyla başladı ayrıldık bugün tam 3 ay oldu bugün gördüm ki en yakın arkadaşının eşi ona sevgili ayarlamış...her gün yeniden mutlu olmak için evlenebilmek için sürekli dua ediyorum her gece ağlıyorum sabahlara kadar ben hayata tutunamadığımı düşünüyorum... hayata dair bütün kısmetlerim kapalı olduğunu düşünüyorum korkunç bir ümitsizlik çaresizlik içindeyim sürekli ilaç içip kendimi öldürmeyi düşünüyorum herşey biticek en azından bir daha ağlamıycam... neden benim mutsuzluğuma sebep olanlar mutlu niye onu dışarıda onlarca insan bekliyor da benim yüzümü güldüren 1 kişi bile yok yaşamam ya da ölmem kimi üzücek ... aşırı bir dipsiz kuyudayım artık hiç birşey içimden gelmiyor sürekli ağlamak istiyorum sürekli ben hiç birşeye laik değilim diyorum kendi kendime ... sizde böyle çaresizken şansınız döndü mü ? Böyle bir ruh haline sahipken dönüp güldünüz mü uzun bir zaman sonra kendinize ?
Senin yaşadıklarına benzer olmasa da benimde ruh halimin hiç iyi olmadığı dönem oldu. Şuan aklıma geldikçe kahkaha atıyorum. kendime zarar vermeyi hiç düşünmedim ama bir daha da mutlu olabileceğimi tekrar sevebileceğimi hatta aşık olabileceğime hiç ama hiç inanmıyordum . Uğruna herseyi göze aldığım eski nişanlımdan düğünüme 6 ay kala aldatılma şüphesi ile ayrıldım. Hemde deli gibi aşıkkken .... :) Sonra sancılı aşk acısı içinde geçen geceler , her gece ağlamaktan şişen gözler , adını geçince bile içime saplanan agrılar dolu 5 ay geçirdim... Sonra yavaslamaya başladı hersey mantıklı düşünmeye başladım o benı benım onu sevdiğim kadar sevmiyor sevseydi benim yanımda olurdu belkide şuan evli olurduk dedim... Yani beni hakketmediğine inandım önce.. Sonra nemi oldu ...
aşık oldum hemde ondan kat kat fazla , onun küçücük ilgisini aşk zanneden ben asıl aşkı tatdım sevilmeyi önemsemeyi mutlu etmek için her sn elinden gelen herşeyi arada mesafe olsa bile yapan bir adamı sevdim ve EVLENDİM :) resmi olarak 3 aylık evliuiz düğünüze 2 ay kaldı ve inan herşeyim ilkine göre daha güzel oldu Rabbime binlerce şükür ediyorum o adam müsvettesi ile evlenmedim diye... Şimdi ki eşim içinse şükür namazı kılıyorum ona bana yazan kaderime ... Kısacası nefes aldığın her sn umutların asla bitemez sadece inan ve doğru zamanı bekle ... Rabbimin senin içinde güzel bir yazısı var unutma....

Bu dünyada adalet beklersen daha cok üzülürsün. Seni uzenlerin hepsi mutlu olacaklar. Emin ol seni hatirlamiyorlar,seni önemsemiyorlar bile. Önce bunu kabul etmelisin. O yüzden kafanı onlara takma, ahım cikar diye takip etme. Tarihte binlerce insanın ölümüne neden olup 80-90 yaşına kadar mutlu bir hayat sürenler var. Intihar edersen de 2 gün ah vah eder, unuturlar,hayatlarına devam ederler. Kimse vicdan azabı çekmez, kendini sorumlu hissetmez. Yapılacak en iyi sey psikolojik destek alıp, imkanın varsa kafa dağıtacak kurs, eğitim gibi etkinliklere katılmak. Hem farklı insanlar tanıma şansına da olur.

Neden ayrildiniz?
Kendini suçlu görüyor olmalısın ki bu kadar üzülüyorsun.

Yoksa kimse serefsizlik yapan biri için bu kadar uzulmez.

27 yaşındayım lisans mezunuyum öğretmenlik mesleğim ama başka bir sektörde kendi firmamız var maddi durumumda gayet iyi ...Maddiyatla çözülmüyor hiç birşey malesef
Maddiyatla çözülüyor gibi bi düşüncem yok. Sadece madem 27 yaşındasınız ona göre konuşayım...
Evet zaman zaman insanın başına hiç umulmadık şeyler gelebiliyor... Çevremizde kimseye güvenemeyeceğimizi hissedebiliyoruz. Bu durumu yaşayan bir tek siz değilsiniz... Her gün çevremizde onlarca insan yaşıyor malesef... Ama bi etrafınıza bakın insanlar nası ayakta duruyor onca sıkıntıyla? Hayatınızı bir erkeğe veya evlenmeye odaklı yaşarsanız yanlış insanlara üzülüp zaman kaybedersiniz...

Çocukluktan beri sevdiğim bi adam vardı... Etmediği eziyet kalmadı, ama o kadar seviyordum ki düzelir sandım (tecrübesizlik ve salaklıkmış...) Her türlü yanlışına (aldatma, psikolojik şiddet vs vs) sustum. Çünkü onsuz yaşayamazdım güya... Çevremdeki herkes bu heriften bi yol olmaz dedi ama yoook dedim ben seviyorum ne yaparsa kabulüm onsuz yaşayamam... En son şiddet gördüm... O dayağı yiyip de yerden 1 saat kalkamayınca dank etti... Pılımı pırtımı toplayıp o şehri ve o adamı bıraktım... Dönüp arkama bakmadım... Ve bu yaptığımdan 1 gün pişmanlık duymadım... Keşke daha önce yapsaydım diyorum... Ailem ve çevremdeki herkesi bu adam yüzünden kırdım. İnsan kalmadı etrafımda...
Soğuk bir memlekette tek göz evde sobasız işsiz güçsüz beş parasız 4 gün boyunca 3 öğün aynı çorbayı içtim ama gık demedim. (ailem sonra geri vites yaptı ama uzun süre affetmedim o ayrı bi konu...)... ne olursa olsun aşk meşk olmadan da ayağa kalkabileceğimi önce kendime ispatladım... Bu dünyaya bir erkek yüzünden ölüp kaybolup gitmek için gelmedim dedim... 1 tane arkadaşım yoktu hanım efendi... Evde duvarlarla konuştum yalnızlıktan...
Ama 1 gün ölmeyi aklımın ucundan geçirmedim... Çünkü upuzun bi ömür vardı Allah kısmet ederse... 23 yaşındaydım bunlar olurken... İlk işim okulumu bitirmekti hem çalışıp hem okudum bitirdim... Sonra hemen iş bulmaktı... Geç oldu ama buldum... Hayatımı her anlamda düzene koydum... He gönül meseleleri... O da nasip oldu. Kısmet...
Eğer o gün herbişeyin tepetaklak olduğu gün canıma kıysaydım... Şimdi yaşadığım güzelliklerden mahrum kalırdım eksik yaşamış olurdum ve o öküzün umrunda olmazdı. Arada gelir mezarıma ağlar sonra aynen devam ederdi... Ben öldüğümle kalırdım

Ölüm bi çözüm müdür? Bunu düşünmenizi istiyorum sadece.

Benim için bütün ümitler tükendi bir insanın ruhsal olarak gelebileceği en son noktadayım artık ... 1,5 senelik ilişkim ilk günden beri evlilik laflarıyla başladı ayrıldık bugün tam 3 ay oldu bugün gördüm ki en yakın arkadaşının eşi ona sevgili ayarlamış...her gün yeniden mutlu olmak için evlenebilmek için sürekli dua ediyorum her gece ağlıyorum sabahlara kadar ben hayata tutunamadığımı düşünüyorum... hayata dair bütün kısmetlerim kapalı olduğunu düşünüyorum korkunç bir ümitsizlik çaresizlik içindeyim sürekli ilaç içip kendimi öldürmeyi düşünüyorum herşey biticek en azından bir daha ağlamıycam... neden benim mutsuzluğuma sebep olanlar mutlu niye onu dışarıda onlarca insan bekliyor da benim yüzümü güldüren 1 kişi bile yok yaşamam ya da ölmem kimi üzücek ... aşırı bir dipsiz kuyudayım artık hiç birşey içimden gelmiyor sürekli ağlamak istiyorum sürekli ben hiç birşeye laik değilim diyorum kendi kendime ... sizde böyle çaresizken şansınız döndü mü ? Böyle bir ruh haline sahipken dönüp güldünüz mü uzun bir zaman sonra kendinize ?

N Noname91 , canımsın. Her şey yoluna girecek ama bunun için sen de biraz çaba harca. Sabırlı ol. Güzel günlerin geleceğine inan. Güzel günler gelecek.

Neden hayata geliş amacın evlilik gibi davranıyorsun

Kendine gel ne saçmalıyorsun sen ya benim nasıl bir hayat yaşadığımı biliyor musun?İnsanlar beni yok sayıyor.Kimse benim yanıma oturmak istemiyor,gülümsemelerime kayıtsız kalınıyor.Herkes güler eğlenirken beni istemiyorlar ve ben tek başıma sokaklarda geziyorum,tek başıma yemek yiyorum.Yeri geliyor duvarlarla konuşuyorum.Ben pes etmiyorsam sen de ETMEYECEKSİN!

Kendine gel ne saçmalıyorsun sen ya benim nasıl bir hayat yaşadığımı biliyor musun?İnsanlar beni yok sayıyor.Kimse benim yanıma oturmak istemiyor,gülümsemelerime kayıtsız kalınıyor.Herkes güler eğlenirken beni istemiyorlar ve ben tek başıma sokaklarda geziyorum,tek başıma yemek yiyorum.Yeri geliyor duvarlarla konuşuyorum.Ben pes etmiyorsam sen de ETMEYECEKSİN!
Ağlamam durmuştu bunu okurken yine ağladım :( kaç yaşındasınız ? Üzülmüyomusunuz hiç bu duruma ben sürekli ağlıyorum artık biriyle normal konuşurken bile gözlerim doluyo ki ben hiç ağlıyan sızlayan biri değildim

Mutluluk senin elinde. Başkasının değil. Hiç evlenmeyen bir sürü insan var.

Yalnizlik zor birini istemen normal ama isyeriniz var galiba calisin orda kendi yeriniz ne guzel yalnizligin yaninda maddi sikinti yasayanlar da var.

Sosyallesme imkaniniz varsa sosyallesin degisik insanlar hayatlar tanimak uretmek iyi gelir.

Bunu buraya yazdığına göre intihar etmeyeceksin. Bir ışık bir umut arıyorsun.. sana her şey güzel olacak diyemeyeceğim kimse bunun garantisini veremez. Belki de çok daha zor günler bekliyor seni. Çok daha büyük acılar yaşayacaksın belki.. o zaman nelere üzülmüşum dye şu günlerini arayacaksın belki. Bu hayat adil değil. Birileri hep mutlu olurken mutlukla sınanırken birileri hep mutsuzlukla acıyla sınanır ama yine de dayanır. Sen de dayanacaksın. Ben de terkedildim benimle evlenmek istediğini söyleyen beni evlilik fikrine alıştıran gerçekten aşık olduğum insan tarafından. Üstelik yaşım senden büyük otuzlarimdaym. Ve adam beni aldatmış şimdi nişanlı. Benim hayatımı yıktı üzerine kendine bir hayat kuruyor. Benim gözyaşlarıyla gecelere kadar dua ettiğim günlerde o başkasıylaymış. Ölürüm sandım acıdan mutsuzluktan.. aylar geçti ölmedim hala içimde bir sızı.. geçmez de unutamam bana yaşattığı mutluluğu acıyı.. biliyorum artık sevemem kimseyi. Kimseye güvenemem inanamam. Ve artık kendime sadece kendimle basbasa olabileceğim bir hayat planlıyorum. Daha yapamadığım çok şey göremediğim çok yer var. Onları gerçekleştiricem adım adım.. eski tadım yok keyif alamam belki yaptıklarımdan ama hayat beni tutuyorsa hala benim de devam etmekten başka şansım yok. Senin de yok devam edeceksin mecburen ve sen de belki onun nişanlandıgini evlendiğini göreceksin. Kolay kolay kimseye ah etmem kötü niyetli kenafir gozlu degilim ama aylardır o adama ettiğim bedduanın haddi hesabı yok. Ne yazikki hiç bsy olmuyor onlara. Aksine mutlu bile oluyolar. Biri demiş zaten her ah tutsaydı dünyada kötülük kalmazdı kötüler olmazdı. Bekleme yani.. he bir de şu zor zamanlarda bana nadir iyi gelen şeylerden biri alışveriş yapmak :) kendine bsyler almak gerçekten iyi geliyor dene sen de..

Yalnizlik zor birini istemen normal ama isyeriniz var galiba calisin orda kendi yeriniz ne guzel yalnizligin yaninda maddi sikinti yasayanlar da var.

Sosyallesme imkaniniz varsa sosyallesin degisik insanlar hayatlar tanimak uretmek iyi gelir.
Beni en iyi siz anlamışsınız en iyi siz yorumlamışsınız çok haklısınız herkes 1 erkek yüzünden mi diyor 1 erkek meselesi değil aşırı tükenmişlik duygularımın paramparça hissi ... içimde sanki bi savaş var her gün mutlu olucağıma dair bir ümit yok hiç işte böyle

Bunu buraya yazdığına göre intihar etmeyeceksin. Bir ışık bir umut arıyorsun.. sana her şey güzel olacak diyemeyeceğim kimse bunun garantisini veremez. Belki de çok daha zor günler bekliyor seni. Çok daha büyük acılar yaşayacaksın belki.. o zaman nelere üzülmüşum dye şu günlerini arayacaksın belki. Bu hayat adil değil. Birileri hep mutlu olurken mutlukla sınanırken birileri hep mutsuzlukla acıyla sınanır ama yine de dayanır. Sen de dayanacaksın. Ben de terkedildim benimle evlenmek istediğini söyleyen beni evlilik fikrine alıştıran gerçekten aşık olduğum insan tarafından. Üstelik yaşım senden büyük otuzlarimdaym. Ve adam beni aldatmış şimdi nişanlı. Benim hayatımı yıktı üzerine kendine bir hayat kuruyor. Benim gözyaşlarıyla gecelere kadar dua ettiğim günlerde o başkasıylaymış. Ölürüm sandım acıdan mutsuzluktan.. aylar geçti ölmedim hala içimde bir sızı.. geçmez de unutamam bana yaşattığı mutluluğu acıyı.. biliyorum artık sevemem kimseyi. Kimseye güvenemem inanamam. Ve artık kendime sadece kendimle basbasa olabileceğim bir hayat planlıyorum. Daha yapamadığım çok şey göremediğim çok yer var. Onları gerçekleştiricem adım adım.. eski tadım yok keyif alamam belki yaptıklarımdan ama hayat beni tutuyorsa hala benim de devam etmekten başka şansım yok. Senin de yok devam edeceksin mecburen ve sen de belki onun nişanlandıgini evlendiğini göreceksin. Kolay kolay kimseye ah etmem kötü niyetli kenafir gozlu degilim ama aylardır o adama ettiğim bedduanın haddi hesabı yok. Ne yazikki hiç bsy olmuyor onlara. Aksine mutlu bile oluyolar. Biri demiş zaten her ah tutsaydı dünyada kötülük kalmazdı kötüler olmazdı. Bekleme yani.. he bir de şu zor zamanlarda bana nadir iyi gelen şeylerden biri alışveriş yapmak :) kendine bsyler almak gerçekten iyi geliyor dene sen de..
Yazdıklarınızı okurken sanki benim içimde yaşadığım durumlar yazılmış gibi okudum... günlerce aylardır ağlayarak dua ediyorum ama değişen birşey olmadıkça acaba daha görüceğim ne var ...bu yüzden mi yaşıyorum diye sorgulamaya başladım artık

Yaşadım
Ağladım
Zaman geçti ve be sadece geçen zamana acıdım.
Kendinize eziyet etmeyin öyle ya da böyle geçecek.
İntihar derseniz asıl o umut kapısını kapatmaktır. Ölürseniz bundan sonra mutlu olma ihtimaliniz yok ama yaşarsanız ihtimaller sonsuz.

Boyle dusunmeyin kimsenin yaptigi yanina kar kalmiyor.Ah hemen cikan bir sey degil bazen cok yillar sonra cikabilir.
Cikmayanlarin cezasi oteki dunyaya kaliyor.

Bazi dertler kendi hatamizin sonucu oluyor olmayanlar da imtihan veya gunahlarimizdan arinmak icin yasaniyor ya da manevi mukafatlar icin kotu dusunmeyin eger inancliysaniz hicbir sey nedensiz degildir.

Allah yardimciniz olsun ve ummadiginiz guzellikler yasayin insallah.

Back
X