İntihar etmek istiyorum

karanfil333

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2025
72
14
3
31
Kafamdakı bazı konuları aşamıyorum düşünceler beni yiyor ben insan olmayı beceremedim yapamıyorum yaşayamıyorum yaşarkende acı çekiyorum

Kafamdakı bazı konuları aşamıyorum düşünceler beni yiyor ben insan olmayı beceremedim yapamıyorum yaşayamıyorum yaşarkende acı çekiyorum
Lütfen hemen şimdi en yakınınızla ve sağlık kuruluşuyla iletişime geçin bu düşünceleriniz inanın çok yersiz yardımcı olabileceğimiz birşey varsa lütfen söyleyin. Kaş yaşındasınız bilmiyorum ama 19 yaşımda bende tam olarak sizin gibi düşüncelere kapıldım şu an 35 yaşımdayım ve diyorum ki iyi ki yardım almışım ve yaşamayı seçmişim şu an o zamanki sorunlarım sıkıntılarım öyle boş ve saçma geliyor ki anlatamam her konu aşılır herşey yoluna girer çıkmazda hissetmenizi anlayabiliyorum ama profesyonel yardımla onları da çok rahat aşabiliyorsunuz herşeyi değiştirmek sizin elinizde hayat her sene her gün daha da güzelleşiyor yaş aldıkça lütfen bu düşüncenizi çevrenize söyleyin ki yardım edebilsinler size sağlıkla çok güzel günleriniz olacak ve bu söylediğimi yıllar sonra hatırlayacaksınız emin olun

Sizi çok iyi anlıyorum zaman zaman zora düştüğümde,biraz stres olduğumda benim de aklıma düşüyor intihar fikri.
Ne sıkıntılarınız var, özel olmazsa anlatır mısınız biraz, belki fikir verebiliriz aşmanız için.

Bende okb hastalıgı var ve eş ailesi yüzünden çok sıkıntıdayım kv elti hep eşimde hep arada kalıyor bu yüzden hep benı sucluyorlar beni düşman gözüyle bakıyorlar bana zamanında çok etti kayınvalide şimdi o iyi ben kötüyüm kimse beni anlamıyor

Okb ve intihar düşünceleriniz için bir uzmanla görüşmeniz de fayda var.
Tüm dünya sizi kötü bilse de hayatta her şey gelip geçiyor. Haksızlığa uğramak üzücü evet ama dünyanın sonu değil ki en kötü konuşmazsınız bu insanlarla olur biter. Yapmak istemediğiniz hiçbir şeyi yapmayın sırf eşinizi mutlu etmek için. Bu insanlarla görüşmek istemiyorsanız söyleyin direk görüşmeyeceğim diye, kendi hayatınıza bakın, o taraftan da hiçbir şey duymayın.

Olmuyor mesafe bile koyamıyoruz kardesleri öyle bir manıpule ediyor ki aileden birisi çok hasta ve hep eşimle benı sucluyorlar görüşmek zorundasın vs vs ve bu insanlrı ben sevmiyorum zamanında yaptıkları yüzüne

Bence siz etraftaki insanların ne dediğini fazla önemsiyorsunuz. Okb ile ilgisi de olabilir tabii bu durumun.
Kesinlikle uzman desteğini ihmal etmeyin. Çok şey değiştirir , asla küçümsemeyin.

Evet nasıl davranmam gerektıgını bile bilmiyorum
Öyle ama bu düşünceler gecmıyor beynımde ugultu seklınde dayanamıyorum

Be
Evet nasıl davranmam gerektıgını bile bilmiyorum

Öyle ama bu düşünceler gecmıyor beynımde ugultu seklınde dayanamıyorum
nim de öyleydi inanın şu an ne söylesem size itici gelir anlaşılmıyor gibi gelir hepsini yaşadım inanın intiharın eşiğinden döndüm iyi ki dönmüşüm orası ayrı şu an sizin sorunlarınızdan çok anlaşılmamak ne yaparsanız yapın bişeylere yetemiyor gibi hissetmek çok zor iyi bir psikiyatriye gidin insanlardan çok kendinize değer verdiğinizi ve hayatınızı 180 derece değiştirdiğini göreceksiniz herkesi memnun etmeye çalışırken kendimizi unutuyoruz kendimize değer vermiyoruz kimse için hiç bişeye değmez inanın lütfen yardım alın

Merhaba arkadaşım. Kendi derdime çözüm ararken senin paylaşımına denk geldim inan çok zor bir zamanimdayim ve sanki dünyadaki herkes çok mutlu ve normal ama ben değilim acidan boğuluyorum gibi geliyor bende depresyon ve anksiyete ile mücadele ediyorum ama zihnimi beynimi asla susturamiyorum ama pes etmeden devam etmemeliyiz bir kaç ay sonra iyi ki diyeceğiz

Bende öyleyım şuan

Bende öyleyım şuan
Biliyorum şuan sadece sen yaşıyorsun acı çekiyorsun gibi hissediyorsun ama bu acıyı da çekip güzelliğin tadını daha iyi alicaz canımız yana yana duzelicez çok acı çekiyoruz ama değecek söylüyorum nasılsın olacak hiç bir fikrim yok ama olacak

Ne yaşarsan yaşa hayat güzel ve yaşamaya değer bu bi süreç aşıcaksın ama tek başına ama tedavi destek alarak ölmek kolay ölümün sonrasıda var gitmeyi sen seçersen dünyanın altı üstünden beter olur kaçışında olmaz intihar nedir yaa her gecenin sabahı var her derdin devası hiçbir dert başta kalıcı değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…