Intihar etmekten nasil vazgeçilir

Maalesef eşini umursamayan bir adamla evlendim. Hiçbir şekilde yaptığım fedakarlıkları anlamayan birisi. Simdi Almanyadayim. Almanca az biliyorum. Ise girecek düzeyde değilim. Türkiye yede dönemem. Artik hiçbiryerde de mutlu olacağıma inanmıyorum
Hangi sehirdesin? Ben de Almanyadayim ve psikologum, istersen özelden yazabilirsin.

Ahsjakdjssj
He canım He bir tanem.
Hayatın bitmiş, ölmüşsün sen.
zahmet etme bir daha intihar ederek.

Almanya’da da yaparsınız mesleğinizi, Türkiye’de de.
ya insan tembellikten ve kararsızlıktan ölmek ister mi Allah aşkına?
sizin durumunuz işin içinden çıkılmaz falan değil. Kendinize hiç çaresizim vs diye yol yapmayın.

Herkes ne kadar iyi niyetli ve yardım için çabalıyor. Şu sık sık açılan intihar konularında açıkçası ben en ufak bir duygu değişimi yaşamıyorum çok caniyim sanırım. Dünyada olması gerekenden fazla insan var zaten yaşayacak kadar güçlü olmayanlara ve intiharı çıkış yolu olarak görenlere acıyamıyorum nedense....
Bende mi psikolojik destek alsam bilemedim uzman varsa kısa bir yorum yapsın bu denli nötr duygular iyi mi kötü mü

Müdür dini paylaşım yasak yakma kendini gece gece. Bende gideyim bizimde nolçemiz belli değil. Bugün varız yarın bi bakmışsın ban yemişiz :KK70:

Ölmek çözüm değil.
Rahata falan erecegin sacmaligini at yani kafandan.

O es dediğin kişi çoka kalmaz yeni birini bulur.
En sevdiklerin dahi 2 gün ağlar sonra adın unutulur.
Olan sana olur.

Ben zamanında çok düşündüm.
Sonra dedim salak miyim la ben?
Kim için ne için? Insanlar herşeye rağmen savaşıyor hayatta kalmak için?
En ağır hastalığı olanlar dahi yasama sarılıyor? Acı çekerken bile..
Bizim ne haddimize "öleyim de kurtulayim" demek?
Yasamak inadına savaşmaktır.

Herkes ne kadar iyi niyetli ve yardım için çabalıyor. Şu sık sık açılan intihar konularında açıkçası ben en ufak bir duygu değişimi yaşamıyorum çok caniyim sanırım. Dünyada olması gerekenden fazla insan var zaten yaşayacak kadar güçlü olmayanlara ve intiharı çıkış yolu olarak görenlere acıyamıyorum nedense....
Bende mi psikolojik destek alsam bilemedim uzman varsa kısa bir yorum yapsın bu denli nötr duygular iyi mi kötü mü
Yok yaw doğal seleksiyon. Zayıf olan elenir. Doğanın kanunu bu. Sen normalsin rahat ol

Simdiii konu sahibi arkadasim, sana aslinda cok dramatik olan ama kimsenin bilmedigi hayatimi anlatirdim ama senin de icin daha fazla daralmasin. Ozetle, her cozdum dedigim sorunun arkasindan bir baska sorun geldi dayandi kapima ve benim yaptigim hicbir isi yapabilecek yedek oyuncu yok etrafimda. Yalniz calisiyorum, tek ebeveynim vs vs yani hicbir seyi devredemiylrum hayatta ama bir o kadar mutluyum; cunku her seyin hakkini veriyorum. Kisaca, cok cabaladim hala da cabaliyorum ve bir taraftan kendimle gurur duyuyorum. Bu hissi hicbir sey elimden alamaz, tavsiye ederim 😊

Ya o kadar şanslı ki cherry. Şurda evinde bebek yapıp satarak bebeğine bakmaya çalışan insanlarda görmedik bu umutsuzluğu

Cidden sinirleniyorum onların mücadelesine bakınca böyle herşeyden el etek çekip acıların çocuğu moduna girenlere

Bır tanıdık da ben anlatayım, annemin hastanede temizlik işinde, boşanmış emekçi bir ablamız. İlk boşandığında gidecek yeri parası kimsesi yokmuş, 2 kız çocuğuyla AŞTİde yatıp kalkmış aylarca. Bu kadar yazıyorum. Kadının başında çatı yokmuş yahu ama pes etmemiş.

Not: Şimdi vaziyet gayet iyi, 2 kız da süper okuyor biri üniversitede. Tanıştığımızdan beri eğitim masraflarının bir kısmını karşılıyorum. Ünvli kızçe tıp okuyor şimdi, ufak da lisede ve canavar. Kendi işimi kurarsam, işim de tutarsa adağım var bu teyzeye ev alıp oturtucam.

Bır tanıdık da ben anlatayım, annemin hastanede temizlik işinde, boşanmış emekçi bir ablamız. İlk boşandığında gidecek yeri parası kimsesi yokmuş, 2 kız çocuğuyla AŞTİde yatıp kalkmış aylarca. Bu kadar yazıyorum. Kadının başında çatı yokmuş yahu ama pes etmemiş.

Not: Şimdi vaziyet gayet iyi, 2 kız da süper okuyor biri üniversitede tanıştığımızdan beri eğitim masraflarının bir kısmını karşılıyorum. Ünvli kızçenin tıp okuyor şimdi, ufak da lisede ve canavar. kendi işimi kurarsam, işim de tutarsa adağım var bu teyzeye ev alıp oturtucam.
Ne tatlısın .helal olsun. Ama o insanlara da helal olsun. Zor bir hayattan böyle güzel başarı hikayeleri. Güçlü ama gerçekten güçlü insanları ayakta alkışlayasım geliyor ve onları destekleyen sizin gibi insanları :KK200:

Tam bir Lexa yorumu nerede okusam tanırım :KK70:

Kıymet bilmeyen eşle evlenen herkes intihar etseydiiiiii dünyada insan kalmazdı. Bu bahane yeterli değil tatlım silkelen kendine gel. Kendini geliştir. Kolay mı başka ülkeye taşınmak yalnızlık. Herkesin yaşadığı süreçler bunlar.

Maalesef eşini umursamayan bir adamla evlendim. Hiçbir şekilde yaptığım fedakarlıkları anlamayan birisi. Simdi Almanyadayim. Almanca az biliyorum. Ise girecek düzeyde değilim. Türkiye yede dönemem. Artik hiçbiryerde de mutlu olacağıma inanmıyorum
Öncelikle dilini geliştir ve sonrası gelir zaten. Almanya gibi bir ülkede kesinlikle kocana bağlı bir hayat yasaman gerekmiyor. Kadınlara destek olan kurumlar var onları araştırmanı tavsiye ederim. Hemen her ufacık bir zorlukta yok ben vazgeçtim oynamıyorum diyecek bir dünyada yaşamıyorsun. Allahım yarabbim ya bide benim yaşadıklarımı yaşasaydın şimdiye kadar kaç defa intihar ederdin herhalde ...

Öncelikle dilini geliştir ve sonrası gelir zaten. Almanya gibi bir ülkede kesinlikle kocana bağlı bir hayat yasaman gerekmiyor. Kadınlara destek olan kurumlar var onları araştırmanı tavsiye ederim. Hemen her ufacık bir zorlukta yok ben vazgeçtim oynamıyorum diyecek bir dünyada yaşamıyorsun. Allahım yarabbim ya bide benim yaşadıklarımı yaşasaydın şimdiye kadar kaç defa intihar ederdin herhalde ...
Sen ne yaşadın

Gerçekten düşünmeye başladım bunu... yaş 31 hayatta gerçekten hiç mutlu olmadım artık olacağımada inanmıyorum. Yeniden bir hayat kuracak gücüm yok. Etrafımda kimsem yok el uzatacak yardim edecek. Yalnız kaldım
Boşanmak istiyorum buna bile gücümün olduğunu hissetmiyorum. Ölsem ne olur ki. Acaba huzura erişebilir miyim? Kendimle cebellesiyorum su anda
Bana biseyler söyleyin.... Sanki kalbim ayrı zihnim ayrı
Saçmaliyorsun her sey gececek.Sonsuza dek sürmeyecek

Back
X