- 10 Nisan 2014
- 299
- 83
- Konu Sahibi Angelarelation
Ben 18 o 25 yasında ortak Arkadaşımızdan numarasını istemiştim biz 4-5 ay konuştuktan sonra 2 kere buluştuk ben ona sevdiğimi söyledim o da beni arkadaş olarak gördüğünü söyledi ama mesaj atmaya devam etti tekrar buluşmak istedi falan sonra askere gitti gitmeden önce onu ne olursa olsun bekleyecegımı söyledim o acemi Birliği'nde 5 günde bi aradı usta Birliği'nde 15 günde bir yakın konuşuyordu usta Birliği'nde annem beni evlendirecek gibi Cümleler kurdu ben Ağladım trip attım o da 25 yaşındayım artık geleceği düşüncem istediğin kadar sinirlen dedi ama aramaya devam etti ben hiç bi erkekle bile Konuşmak istemedim konuşmadı da hiç aklımdan çıkmadı her gece dua ettim şimdi askerden geldi çok soğuk konuşuyordu bende artık Konuşmak istemiyorsun dedim eskisi gibi hisli Değilim sana karşı dedi ve senin benden beklentin çok farklı ben onu karşılamayacagımı sana söyled,m eskisi gibi davransan yanlış olur arkadaş gibi olalım dedi bende yazmadım sizce napmalıyım aklımdan çıkaramıyorum onu çok seviyorum lütfen yardım edin?? Intiharı bile düşünüyorum bir tek onunla konuşunca mutlu oluyorum baskası olmaz