intihar etmeyi bile düşünüyorum?

Angelarelation

Guru
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2014
299
83
Ben 18 o 25 yasında ortak Arkadaşımızdan numarasını istemiştim biz 4-5 ay konuştuktan sonra 2 kere buluştuk ben ona sevdiğimi söyledim o da beni arkadaş olarak gördüğünü söyledi ama mesaj atmaya devam etti tekrar buluşmak istedi falan sonra askere gitti gitmeden önce onu ne olursa olsun bekleyecegımı söyledim o acemi Birliği'nde 5 günde bi aradı usta Birliği'nde 15 günde bir yakın konuşuyordu usta Birliği'nde annem beni evlendirecek gibi Cümleler kurdu ben Ağladım trip attım o da 25 yaşındayım artık geleceği düşüncem istediğin kadar sinirlen dedi ama aramaya devam etti ben hiç bi erkekle bile Konuşmak istemedim konuşmadı da hiç aklımdan çıkmadı her gece dua ettim şimdi askerden geldi çok soğuk konuşuyordu bende artık Konuşmak istemiyorsun dedim eskisi gibi hisli Değilim sana karşı dedi ve senin benden beklentin çok farklı ben onu karşılamayacagımı sana söyled,m eskisi gibi davransan yanlış olur arkadaş gibi olalım dedi bende yazmadım sizce napmalıyım aklımdan çıkaramıyorum onu çok seviyorum lütfen yardım edin?? Intiharı bile düşünüyorum bir tek onunla konuşunca mutlu oluyorum baskası olmaz

İntihar et ama yine de konusma o cocukla. İki gundur soylemekten dilimde tuy bitse de sana da soyluyorum. Oyle cumleler kurarak ona sensiz yapamiyorun ölurum biterim.senden vazgecmem izlenimi vermissin. O da nasil olsa birakmiycagini biliyo ya hayatini yasiyo. Baskasi olmazsa sen olursun bi kenarda dur. Gel dese o an gidersin isterse farkli sehirlerde olun. Bunu biliyo. E zeki cocuk kullaniyo bunu da. Yapman gereken yazmamak. Kim ki o seni uzecek. Ailen sana kiyamiyoken o cocuk seni bu kadsr uzuyo. Birak o pesinden kossun sen yapman gerekeni yapmissin. Uzaklas ondan. Kac. Kacan kovalanir. Yazinca yazma. Arayinca acma. Noluyo desin. Benim icin olup biten kiza noldu desin tutussun. Birak o pesinden kossun. Tipis tipis donecek. Sevince degerin olmuyo. Bunlarin agzina ediceksin ki degerini bilsinler. Surundur. Kac. Ama asla ve asla ona bi daha vazgecilmez oldugunu hissettirme

Sen intihar etsen ne olacak? Seninki hemen evlenecek. Olan sana olacak. Daha çoook gencsin. Başka insanlarla da tanisacaksin. Sana değer vereni sev. Sana insanca muamele etmeyeni sevme..
(Daha kibar nasıl anlatırım bilemedim.). :KK12:

Patatees'in söylediklerine katılıyorum,ne kadar üstüne düşersen o kadar kaçar.Bırak olucağı varsa olur,olmazsa da demek ki daha iyileri çıkıcak karşına buna inan.''Vazgeçemem ben ondan,biz birbirimiz için yaratılmışız'' deme sakın.Kimler geliyor geçiyor bu hayatta.

Allah aşkına intihar edince geleceğini falan mi düşünüyorsunuz.. Hem de biri için caninizdan vazgeçmek.. Ne kadar kolaymis. Bir aynaya bakın , silkelenin. O can Allahin size bir emaneti.. Emanete ihanet etmeyin. Onun dışında bir sakin olun. Kendinizi dinleyin. Yahu burda ne dertler var.. Benim derdim bile sıfır çoğu insanın derdinin yanında. Bir gözünüzü açın. Dünyada tek kalan erkek o değil. İnsan bazı seyleri kabullenmeli. Su an kendinize yapıyorsunuz. Hiç kimseye birşey olmuyor. O da günü gün ediyor. Zamana birakin. Dua edin bol bol. Hayırlı günlerdeyiz. Rabbim yardımcınız olsun.

Bir erkek yuzunden intihar etmeyi dusunen ve bunu gururuna yediren bir insan asla mutlu olamaz.
Bir erkege ihtiyaci olan kadin degil, erkegin kendisine ihtiyac duydugu bir kadin ol demisler ne guzel.

Bence de intihar et.
Arkandan anan,baban,kardeşin ağlar.
Perişan olurlar. Olan senin gençliğine olur.
Söz konusu oğlanın da kulağına gider öyle bir kaç saatlik cız eder içi benim yüzümden mi acaba diye.
Yakın zamanda yeni aşklara, heyecanlara yelken açar, hayatını yaşar.
Yıllar sonra da belki de hayal meyal hatırlar seni ama ismini bile çıkaramaz muhtemelen..

Mantıklı görünüyor bu durumda. İntihara değer!

Allah aşkına intihar edince geleceğini falan mi düşünüyorsunuz.. Hem de biri için caninizdan vazgeçmek.. Ne kadar kolaymis. Bir aynaya bakın , silkelenin. O can Allahin size bir emaneti.. Emanete ihanet etmeyin. Onun dışında bir sakin olun. Kendinizi dinleyin. Yahu burda ne dertler var.. Benim derdim bile sıfır çoğu insanın derdinin yanında. Bir gözünüzü açın. Dünyada tek kalan erkek o değil. İnsan bazı seyleri kabullenmeli. Su an kendinize yapıyorsunuz. Hiç kimseye birşey olmuyor. O da günü gün ediyor. Zamana birakin. Dua edin bol bol. Hayırlı günlerdeyiz. Rabbim yardımcınız olsun.
Çok teşekkür ederim çok Haklısınız ama kendime engel olamıyorum

Bence de intihar et.
Arkandan anan,baban,kardeşin ağlar.
Perişan olurlar. Olan senin gençliğine olur.
Söz konusu oğlanın da kulağına gider öyle bir kaç saatlik cız eder içi benim yüzümden mi acaba diye.
Yakın zamanda yeni aşklara, heyecanlara yelken açar, hayatını yaşar.
Yıllar sonra da belki de hayal meyal hatırlar seni ama ismini bile çıkaramaz muhtemelen..

Mantıklı görünüyor bu durumda. İntihara değer!
Haklısın aynen öyle olur aslında

Onun aklı sende degilmiski zaten
Sadece konuşarak zaman geçirmiş
Ha intihar ediceksen sen bilirsin yasin gereği doğruyu yanlısı biliyosundur herhalde
Ama o hayatına devam edicek unutma

Sen intihar etsen ne olacak? Seninki hemen evlenecek. Olan sana olacak. Daha çoook gencsin. Başka insanlarla da tanisacaksin. Sana değer vereni sev. Sana insanca muamele etmeyeni sevme..
(Daha kibar nasıl anlatırım bilemedim.). :KK12:
Haklısın evet ama benden hoşlanan tüm insanları Aklımda o var diye istemedim onun bi mesajıyla heyecandan elim ayağıma dolanıyordu ve onunla mesajlaşırken mutlu Olduğum kadar kimseyle olamıyorum inşallah en kısa zamanda unuturum yapacak bir şey yok artık

Onun aklı sende degilmiski zaten
Sadece konuşarak zaman geçirmiş
Ha intihar ediceksen sen bilirsin yasin gereği doğruyu yanlısı biliyosundur herhalde
Ama o hayatına devam edicek unutma
Hala arkadaş olalım diyo seven insan mantıken nasıl arkadaş olabilir ki ben ona yanıyorum ya keske en başta bitirseydi bu kAdar üzülmezdim

İntihar et ama yine de konusma o cocukla. İki gundur soylemekten dilimde tuy bitse de sana da soyluyorum. Oyle cumleler kurarak ona sensiz yapamiyorun ölurum biterim.senden vazgecmem izlenimi vermissin. O da nasil olsa birakmiycagini biliyo ya hayatini yasiyo. Baskasi olmazsa sen olursun bi kenarda dur. Gel dese o an gidersin isterse farkli sehirlerde olun. Bunu biliyo. E zeki cocuk kullaniyo bunu da. Yapman gereken yazmamak. Kim ki o seni uzecek. Ailen sana kiyamiyoken o cocuk seni bu kadsr uzuyo. Birak o pesinden kossun sen yapman gerekeni yapmissin. Uzaklas ondan. Kac. Kacan kovalanir. Yazinca yazma. Arayinca acma. Noluyo desin. Benim icin olup biten kiza noldu desin tutussun. Birak o pesinden kossun. Tipis tipis donecek. Sevince degerin olmuyo. Bunlarin agzina ediceksin ki degerini bilsinler. Surundur. Kac. Ama asla ve asla ona bi daha vazgecilmez oldugunu hissettirme
Ya çevremde bunu söyleyen çok var Haklısın ama ben bunları daha önce denedim 1 buçuk ay konuşmadığımız oldu ama yine Dayanamayıp mesaj atan onu arayan ben oldum arayınca Dayanamayıp açtım çünkü aklımdan hiç çıkmadı yazmayınca daha yazmaz ama ben onunla konuşmamaya dayanamıyorum :KK43:

X