- 9 Aralık 2012
- 1.973
- 326
- 113
- Konu Sahibi hasretim11
Ben bu konudan hic bahsetmedim uzun yillardir esim tam anliyor sayilmaz sonucta erkek gururuna dokunuyor elinden bisey gelmesinden dolayi belkide ben rezil omalarimi gectim en son ilk evlendigim 7 ayinda 5 yil sonra ,ahkeme muayneye cagirmis evliyim ben ,uayne olcakmisim ne akla hizmrt bunu istedi o savci onuda anlayamiyrm ya. En cok o zamn koydu bu bana esim bana ne gozle b(e bakti simdi diye gecrdim icimden e geldi, aglamaya basladim oda gecistirerek uzulme kimsenin yanina kalamz yaptgi dedi ama bnm yanima kaldi ben omm boyunca bunla yasicam kimse benim ne cektigimi ne hissetgimi anlayamiyacak ben gece kabusla uyandigimdan bagirark esim sordugunda ne grdugumu anlatmaya utanmayacaktim belkide konusamamk cok kotu anlatysunuz ama onlar bu dili cebiremiyrlar gibi bisey ben hakkimi helal etmiyrm o seregsize dilerim benim bedenime sigdrdigi acilari rabbimde ona yasatmadan almasin canini bu arafa ben sahsi olarak bir hataya dusmefim sevhili vs. Gibi cocuklugumda yasadigim bisey di bu zaten 13 yasindada hicbir kimseyle o halti yiyemzdim esim cocukluk askum sukur olsun onu bana vereneCanım yakener değil
Allah güç versin. Ne güzel ki kv eşin seni anlıyor. Hep mutlu ol.
Hasretim sende başarırsın