- 24 Mart 2014
- 5.886
- 1.424
- 448
- 39
- Konu Sahibi hasretim11
gerçekten intihar etmeyi düşünen birinin forum sitesinde ne işi var allasen şakamısın sen.insanların duygularıyla oynama burada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne sacmaliosun sen ya napsaydim atsamiydim kendimi derdimi anlatim sen nekadar zalimbiseysin beni taniomusun neler yasadim biliyormusun yok nasil bukadar yalanci die yapistirabiliosungerçekten intihar etmeyi düşünen birinin forum sitesinde ne işi var allasen şakamısın sen.insanların duygularıyla oynama burada
Intihardan o anlik piskolojiyle kalkistim ama sayenizde daha iyiyim guc verdiniz bana yanlizolmadimicgordum cok sagol yorumun icinNeden yaşamaya devam etmek için bir başkasına ihtiyaç duyuyorsun.Sen kendi benliğinle hayatına devam etcek kadar güçlü değilmisin.Bir boşanan sen olmayacaksın günümüzde boşanmak artık normal bir durum.Kimsen yok yazmışsın.Hayatına devam etmen için bi başkasına ihtiyacın yok.O adamdan kurtul bir işe gir ve hayatına devam et illaki başka biriyle yeniden yolların birleşir.Bu kadar umutsuz olma intihar çare değil arkadaşım...
Dun cok kotuydum virgul veya duzgun yazamadim ben 22 yasindayim severek evlendik canim esimin yalanlari var bagirma hatta asaglama sebeb bu gozumle gormedim ama hersey ortadaCanım keşke aralara virgül nokta falan koysaydın. Okurken anlamakta baya zorlandım açıkcası.
Konuyu da pek anlayamadım. Şuan eşin başkasıyla seni aldatıyor mu? Severek mi evlenmiştiniz? Şuan kaç yaşındasın?
Şöyle düşün. İnançlı bir insanmısın bilmiyorum ama, intihar kurtuluş değil. Hatta bir insanın kendi canınına kıyması çok kötü bir şey. Bunu yaptığın zaman ruhunun da rahat olacağını düşünmüyorsun inşallah. O yüzden eşinle sorunlarını çözmeye çalış. Çözemiyorsanda ayrıl bitsin.. Sen kendi başına ayakta da durabilirsin bence eşine bağlı yaşayan kadınlara çok kızıyorum ben.Dun cok kotuydum virgul veya duzgun yazamadim ben 22 yasindayim severek evlendik canim esimin yalanlari var bagirma hatta asaglama sebeb bu gozumle gormedim ama hersey ortada
Sonkez konuşacağım bugun zaten intihardan vazgeçtim sayenizdeŞöyle düşün. İnançlı bir insanmısın bilmiyorum ama, intihar kurtuluş değil. Hatta bir insanın kendi canınına kıyması çok kötü bir şey. Bunu yaptığın zaman ruhunun da rahat olacağını düşünmüyorsun inşallah. O yüzden eşinle sorunlarını çözmeye çalış. Çözemiyorsanda ayrıl bitsin.. Sen kendi başına ayakta da durabilirsin bence eşine bağlı yaşayan kadınlara çok kızıyorum ben.
slm canım burda ne yazsak ne desek senı tatmım etmeyecek ama yalnışsın ne intıharı canım saçmalama bak aç pencereyı dışarı bak kapat gozlerını bır duşun sen değerlisin bir eşin yok allah sana sağlık vermış kuvvet vermış daha hayatın başındayken bu denlı karamsar olma senın ne yaşadığını bır allah bır sen bılırsın tabı bunalmışsın kafan karışmış ama değmez kardeşım ınan değmez sınav ımtıhan dunyası ilerde bu yaşadığın sıkıntıları gulerek anacaksın emın ol hepimızın derdı farklı farklı ama ayakta durmalısın hıç kımse için değil sadece kendın için sen değerlısın çunku kadınsınBiliyorum ama kendimi fazla hissediyorum kimim nie varim bilmiyorum
Ben hicbir zaman intihari dusunmedim yasimin kucuk aklimin cahil oldugu bir yasti hatta baktim ki kaldiranim mi yok kendim kalktim dustum yeniden kalktim bn bir namussuzluk yapmadim cocuk yasimda gohus gerdiklerimi bir bn bilirim , bir sucum yoktu olsa dahi rabbimin verdigi bu cani alamazdim cok aci cektim evet ama rabbim dayanma gucunu verdi bana simdi evliyim sorunlarim yokmu fslasiyla var ama sahip cikanmda var iste bunun verdigi bu mutlulugu bna kimse veremez unuttum mu yaptigini o seregsizin asla bu dunyada alamadim hkkimi otedeye biraktim rabbim elbet soracak hesabini ! Kizlariniza kardeslerinze sahip cikin hstalarinibgoz ardi etmeyin yanlarnda olun onlarin .Öncelikle geçmiş olsun...
Küçük yaşta yaşadıklarınıza çok üzüldüm 13-16 öbür arkadaş için de söylüyorum yani gerçekten bunlar çok küçük yaşlar..Aileleriniz bilememiş yanınızda olmayı becerememiş diye bu sizi değersiz yapmaz..Hatta belki daha değerli yapar çünkü siz kendi çabanızla hep hayata tutunmayı başarmış güçlü bireylersiniz.O yüzden intihardan vazgeçtiğinize ayrıca sevindim..Aynı hataları da çocuğuna yapmayacak bilinçli anneler olacaksınızdır eminim.Allah yardımcınız olsun.Kimse tek başına bir hayat mücadelesine girmeyi göze alamaz buradan yazması kolay işe gir hemen evi terket falan filan ama içindeyken öyle olmuyordur eminim..İyi tamam terkettim de şimdi nereye gitcem ben? İŞe gir diyorlar kim beni işe alacak hadi aldı garantisi yok ne kadr zaman devam edebilirim buldum ev yerleştim ,işten çıkarılırsam ne olur vs vs vs bütün bunların hepsi aklınızdan geçiyordur eminim...Yerinizde olsam bir şeyler yapmadan evvel bir devletten yardım isterim..Kadın sığınma evleri olabilir ya da iş ve işçi bulma kurumu falan filan bakalım kim ne yapacak sizin için..Onların da yardımıyla üstesinden geleceğinize eminim.Allah yardımcınız olsun...
Öncelikle geçmiş olsun...
Küçük yaşta yaşadıklarınıza çok üzüldüm 13-16 öbür arkadaş için de söylüyorum yani gerçekten bunlar çok küçük yaşlar..Aileleriniz bilememiş yanınızda olmayı becerememiş diye bu sizi değersiz yapmaz..Hatta belki daha değerli yapar çünkü siz kendi çabanızla hep hayata tutunmayı başarmış güçlü bireylersiniz.O yüzden intihardan vazgeçtiğinize ayrıca sevindim..Aynı hataları da çocuğuna yapmayacak bilinçli anneler olacaksınızdır eminim.Allah yardımcınız olsun.Kimse tek başına bir hayat mücadelesine girmeyi göze alamaz buradan yazması kolay işe gir hemen evi terket falan filan ama içindeyken öyle olmuyordur eminim..İyi tamam terkettim de şimdi nereye gitcem ben? İŞe gir diyorlar kim beni işe alacak hadi aldı garantisi yok ne kadr zaman devam edebilirim buldum ev yerleştim ,işten çıkarılırsam ne olur vs vs vs bütün bunların hepsi aklınızdan geçiyordur eminim...Yerinizde olsam bir şeyler yapmadan evvel bir devletten yardım isterim..Kadın sığınma evleri olabilir ya da iş ve işçi bulma kurumu falan filan bakalım kim ne yapacak sizin için..Onların da yardımıyla üstesinden geleceğinize eminim.Allah yardımcınız olsun...
Bugun olay siddete vardi ama olmek yerine yasiyorum sayende sayenizde biliomusun mucux aglamiyorum artik ve kendimi rabin kaderine birakiyorum geldi ozur diledi ama kalp kirik boyun mor neyse buna ramen ayaktayim kardesim rabbim yolunu acikveylesinBen hicbir zaman intihari dusunmedim yasimin kucuk aklimin cahil oldugu bir yasti hatta baktim ki kaldiranim mi yok kendim kalktim dustum yeniden kalktim bn bir namussuzluk yapmadim cocuk yasimda gohus gerdiklerimi bir bn bilirim , bir sucum yoktu olsa dahi rabbimin verdigi bu cani alamazdim cok aci cektim evet ama rabbim dayanma gucunu verdi bana simdi evliyim sorunlarim yokmu fslasiyla var ama sahip cikanmda var iste bunun verdigi bu mutlulugu bna kimse veremez unuttum mu yaptigini o seregsizin asla bu dunyada alamadim hkkimi otedeye biraktim rabbim elbet soracak hesabini ! Kizlariniza kardeslerinze sahip cikin hstalarinibgoz ardi etmeyin yanlarnda olun onlarin .
İnsanlar gaddar insanlar kindar 5 dakikalik zevki sefa icin bi cocugun genc kizlarin hayati sonuyor cehennem atesi bunlara mustehak neyse yazfkca sinrlerim bozuluyor herkeze tesekkur ederim konu sahibi denin adina cok sevindim kardesim dedigim gibi dik durki rabbinin karsisina cikmaya yzun olsun sakin olaki canina kastetmk gibi bi hataya dsme
Allah yardımcın olsun güzel arkadaşım..Hep duacınım...Bugun olay siddete vardi ama olmek yerine yasiyorum sayende sayenizde biliomusun mucux aglamiyorum artik ve kendimi rabin kaderine birakiyorum geldi ozur diledi ama kalp kirik boyun mor neyse buna ramen ayaktayim kardesim rabbim yolunu acikveylesin