İntihar

Degisikbiseyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2017
195
10
26
28
Ya arkadaşlar ben ameliyat olali 3 ay oldu ve bu halim hiç alisamadim bütün güzelliğim gitti yüzüm değişti bi tarafım çökük duruyor üstelik herkes bana senin eski burnun önden çok güzeldi keşke olmasaydin diyor bir kişi bile çok güzel olmuşsun demedi deseler de inanmam zaten ve 3 aydır hayattan gram zevk almıyorum bu hafta vize haftası hiç ders çalısmiyorum intihar etmek istiyorum hiç bişey düzelmicek ben hep böyle yaşicam ne gerek var ölüyüm de kurtulim artık diyorum çok kotuyum berbat durumdayim bütün arkadaşlarımla aram bozuldu bi tane arkadaşım kalmadi çok yalnizim üstelik eski sevgilim aradı benimle barışmak istiyor ben de istiyorum çok da özledim ama sırf bu durumumdan dolayı barismiyorum kendi de beni anlamiyo tabi ameliyat olduğumu bilmediği için yaa offf ben napicam artik bitsin bu çile :(

Ya arkadaşlar ben ameliyat olali 3 ay oldu ve bu halim hiç alisamadim bütün güzelliğim gitti yüzüm değişti bi tarafım çökük duruyor üstelik herkes bana senin eski burnun önden çok güzeldi keşke olmasaydin diyor bir kişi bile çok güzel olmuşsun demedi deseler de inanmam zaten ve 3 aydır hayattan gram zevk almıyorum bu hafta vize haftası hiç ders çalısmiyorum intihar etmek istiyorum hiç bişey düzelmicek ben hep böyle yaşicam ne gerek var ölüyüm de kurtulim artık diyorum çok kotuyum berbat durumdayim bütün arkadaşlarımla aram bozuldu bi tane arkadaşım kalmadi çok yalnizim üstelik eski sevgilim aradı benimle barışmak istiyor ben de istiyorum çok da özledim ama sırf bu durumumdan dolayı barismiyorum kendi de beni anlamiyo tabi ameliyat olduğumu bilmediği için yaa offf ben napicam artik bitsin bu çile :KK43:
Canım kafana takma daha erken, benim 1 senede küçüldü (kalın derili olduğundan), normal derilerde 6 ayı buluyor. Yine şeklini beğenmezsen tekrar olursun, ama bu sefer doktorları iyi araştır

Canım kafana takma daha erken, benim 1 senede küçüldü (kalın derili olduğundan), normal derilerde 6 ayı buluyor. Yine şeklini beğenmezsen tekrar olursun, ama bu sefer doktorları iyi araştır
Babam aradı dr la kavga etti benim çocuğumun psikolojisi bozuldu başına bişey gelirse o zaman bütün yasal haklarımi ararım demiş dr da ikinciyi yaparız demiş işte sımdi kontrole çağırdı korktu tabi babam dava falan diyince :( dr un ikinciyi teklif etmesi benim burnumun böyle kalicagi anlamına geliyor galiba demekki böyle yapti :(

Bi Burun için intihar mı etmek istiyorsunuz.? Bence ayıp, çok ayıp. İnsan güzelliğini çok kolay şekilde kaybedebilir, yanabilir, asit sıçrayabilir, kaza geçirilebilir. Ve çok kolay kaybeder tüm yüzünü. Önemli olan sağlık. Şükredin.

Bi Burun için intihar mı etmek istiyorsunuz.? Bence ayıp, çok ayıp. İnsan güzelliğini çok kolay şekilde kaybedebilir, yanabilir, asit sıçrayabilir, kaza geçirilebilir. Ve çok kolay kaybeder tüm yüzünü. Önemli olan sağlık. Şükredin.
Ya bunu gerçekten yaşayan anlar aynaya bakınca kendini taniyamamak insanı mahvediyo üstelik bunu kendi kendime ben yaptım çok kötü bi psikoloji

Babam aradı dr la kavga etti benim çocuğumun psikolojisi bozuldu başına bişey gelirse o zaman bütün yasal haklarımi ararım demiş dr da ikinciyi yaparız demiş işte sımdi kontrole çağırdı korktu tabi babam dava falan diyince :KK43: dr un ikinciyi teklif etmesi benim burnumun böyle kalicagi anlamına geliyor galiba demekki böyle yapti :KK43:
Doktor kim acaba? İyi araştırdınız mı? Revizyonu şu an yapmaması gerek, aradan en az 1 yıl geçmesi gerekiyor :S dr zaten anlatır ödemlerin falan ineceğini DR iyi değilse bence hiç 2.yi ona yaptırmayın iyi bi dr bulun bütçenize göre ona yaptırın

Doktor kim acaba? İyi araştırdınız mı? Revizyonu şu an yapmaması gerek, aradan en az 1 yıl geçmesi gerekiyor :S dr zaten anlatır ödemlerin falan ineceğini DR iyi değilse bence hiç 2.yi ona yaptırmayın iyi bi dr bulun bütçenize göre ona yaptırın
Yok bidaha hayatta ikinciyi ona olmam zaten ikinciyi olursam paraya falan bakmadan iyi birine olucam hatta süleyman taşı düşünüyorum ...

Belkıde sen büyütüyosundur benimde hayalimdeki gibi olmadı eski halimden küçüldü sadece ama yinede çok şükür diyorum çok daha kötü olanlar var resim var mı daha iyi yorum yaparız

Belkıde sen büyütüyosundur benimde hayalimdeki gibi olmadı eski halimden küçüldü sadece ama yinede çok şükür diyorum çok daha kötü olanlar var resim var mı daha iyi yorum yaparız

Eklentiler

• IMG_20170907_193058_591-1.webp
    IMG_20170907_193058_591-1.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 135
Arkadaşım üzülmek kötü hissetmek çok normal. Bunlar zor süreçler. Sana burun için üzülmek saçma, en kötü yeniden yapılır çok da iyi olur demeyeceğim. Çünkü bazen beynimizdeki kimyasal denge bozulmuş oluyor ve olaylara çok mantıklı bakamayabiliyoruz. Gerçekten aklından bu düşünce geçiyorsa bir psikiyatrdan (psikolog değil psikiyatr, yani doktor) yardım al lütfen. Bunu kendin için yap. Kötü günler geçiyor ama bunun için bazen biraz yardım gerekiyor.

Arkadaşım üzülmek kötü hissetmek çok normal. Bunlar zor süreçler. Sana burun için üzülmek saçma, en kötü yeniden yapılır çok da iyi olur demeyeceğim. Çünkü bazen beynimizdeki kimyasal denge bozulmuş oluyor ve olaylara çok mantıklı bakamayabiliyoruz. Gerçekten aklından bu düşünce geçiyorsa bir psikiyatrdan (psikolog değil psikiyatr, yani doktor) yardım al lütfen. Bunu kendin için yap. Kötü günler geçiyor ama bunun için bazen biraz yardım gerekiyor.
Antidepresan kullanıyorum gerçekten çok pismanim bu ameliyatı olduguma böyle olucagini bilsem hiç bulaşır miydim bana kaç kişi olma dedi ben dinlemedim kendi kendime kızıyorum herseyin suçlusu benim

Daha üç ay olmuş o şişlikler iner diyorlar çabuk karar verme söylediğin gibi çok kötü değil şişlik var haklısın bende de var zaman tanı biraz o dediğin sağ taraftı galiba ödem de olabilir birde ben yaptım deyip kendini suçlama olan olmuş dünyanın sonu değil çaresi var sıkma canını

Antidepresan kullanıyorum gerçekten çok pismanim bu ameliyatı olduguma böyle olucagini bilsem hiç bulaşır miydim bana kaç kişi olma dedi ben dinlemedim kendi kendime kızıyorum herseyin suçlusu benim

Kesinlikle suçlu falan değilsin. Belki hayalindeki şeye ulaşmak için biraz sabretmeyi öğrenmen gerekiyordur ... Herkesin hayatında çeşitli zorluklar, aşılması gereken şeyler, öğrenmesi gereken şeyler oluyor. Önüne çıkan zorluklarda pes etmez, kendini sevmeye devam edersen bence bunun ödülü sana kesinlikle gelecek. Bunlar sadece senin kişiliğini ortaya koyacağın zor günler.

Daha üç ay olmuş o şişlikler iner diyorlar çabuk karar verme söylediğin gibi çok kötü değil şişlik var haklısın bende de var zaman tanı biraz o dediğin sağ taraftı galiba ödem de olabilir birde ben yaptım deyip kendini suçlama olan olmuş dünyanın sonu değil çaresi var sıkma canını
Ödemdir inşallah diye dua ediyorum ama dr un şimdiden ikinciyi teklif etmesi demekki böyle yapti diye dusunmeme neden oluyor zaten hiç ilgilenmedi de benimle bi tarafı çökük diyorum sen eski burnundan güzel mi ona bak diyo,babam aradı kavga etti de dava falan açıcam diyince korktu çarşamba günü kontrole çağırdı hemen

Kesinlikle suçlu falan değilsin. Belki hayalindeki şeye ulaşmak için biraz sabretmeyi öğrenmen gerekiyordur ... Herkesin hayatında çeşitli zorluklar, aşılması gereken şeyler, öğrenmesi gereken şeyler oluyor. Önüne çıkan zorluklarda pes etmez, kendini sevmeye devam edersen bence bunun ödülü sana kesinlikle gelecek. Bunlar sadece senin kişiliğini ortaya koyacağın zor günler.
İnşallah bu zor günlerin geçtiğini görürüm gerçekten hayatımda zaten sıkıntılar vardı üstüne bu da eklenince ben hepten çöktüm iyice biraktim kendimi okula gitmiyorum hergün niye oldum diye agliyorum deniz kenarlarina gidip hayatı sorguluyorum gerçekten arkadaşlar ben hiç iyi degilim halimi bi görseniz...

Ödemdir inşallah diye dua ediyorum ama dr un şimdiden ikinciyi teklif etmesi demekki böyle yapti diye dusunmeme neden oluyor zaten hiç ilgilenmedi de benimle bi tarafı çökük diyorum sen eski burnundan güzel mi ona bak diyo,babam aradı kavga etti de dava falan açıcam diyince korktu çarşamba günü kontrole çağırdı hemen
Düzelir inşallah canım başka bir doktora da gözük istersen. Fotoğrafndan az çok yüzün belli oluyor güzel kızsın sabret pes etme hemen taktikca daha kötü olursun emin ol sandığın kadar kötü değil

Düzelir inşallah canım başka bir doktora da gözük istersen. Fotoğrafndan az çok yüzün belli oluyor güzel kızsın sabret pes etme hemen taktikca daha kötü olursun emin ol sandığın kadar kötü değil
İnşallah canım benim Allah razı olsun sabretmeye çalışıyorum böyle olmasaydi keşke ama napalim elden bişey de gelmiyor uzulmekten başka uni okuyorum üçüncü sınıfım yarın vizem var bu kafayla ne ders çalışabiliyorum hiç bişey yapamıyorum 1 yilim çöpe gitti resmen

Ya burnunda ceper eyriliyi denilen bisey oluyo o olmus dokturun fark etmemis.Bende yapdirdim boyle bisey oluyodu bende farkina cabuk vardim ve masaj etdim hergun burnumu.Dokturuna gosterdinmi yapdigin ise bak deye?bence o dr itibar etme bidaha yeniden emeliyyat etmek fikrin olursa eyer.Amma cok feci derecede bilinmiyo intihar edilesi bisey yok.Kaski masaj yapsaydiniz zamaninda.

Back
X