İntihara sürükleyen şiddet yanlısı aciz erkekler

üzüldüm ama kızdımda şimdi diceksin bekara kolay geliyo böyle söylemek ! hayır bende şiddet gördüm ama erkek arkadaşımdan ve ondan sonra yüzümü bile göstermedim... ama panik atak hastası oldum çok büyük depresyon geçirdim bu şiddet sadece fiziksel olmuyo malesef psikolojik olarakta çmküyosun canınıı yakan darbeler değil sevdiğin güvendiğin insanın sana vurması oluyo... ama bu insanı evlenmeden evvel hiçmi tanıyamadın şimdi döven insan ozamanda illaki 1 tokat dahi olsa vurmuştur sende affetmişsindir... mutlaka! sakın değişir diye bekleme 7 aylık evlisin çocuğun olmadan evvel bu adamdan kurtulmaya bak ne demek intihar falan sakın saçmalama! aşık olabilirsin seviyoda olabilirsin ama aynaya bak önce bunlara katlanıcak bi insanmısın? değermi? önce kendin unutma kimse senden değerli değil seni üzeni sende üz!

canım inan 10 yıl değil20 yıl tanı evliliğin verdiği rahatlık nasılsa gidemez fikri adama herşeyi yaptırıyor. merak etme bende onu üzüyorum şimdi evimizde yatağımızda tek başına yatıyor, ağlıyor yalvarıyor

unutma bu dunyada en degerli varligin kendinsin , sakin ama sakin bir daha intihari dusunme .
aciz olan da sen degilsin , aciz olan kendi acizligini kaldiramadigi icin sana boyle hissettirmeye calisan o insan.
bizim haddimize degil bosan ya da devam et demek.
ama guclu ol ve ben yazdiklarindan ozellikle son cumlenden sunu anladim ki sen bunu yapabilecek ruhu tasiyorsun.
nasil daha guclu olabilecegine karar vericek olan sensin yani 10 senedir tanidigin adam neden 7 aydir boyle bir adama donustu ister bunu cozmeye calisir hatta belki cozer hayallerine kaldigin yerden devam edebilirsin ama aci da olsa eklemek istiyorum ki yuksek bir ihtimal degil olsa bile senin o kirilan kalbini zor tamir eder .
ikincisi ise kendi basina tek basina yoluna devam edebilmek ki bence bunu basarabilirsin yeterince istersen.
her zaman hayirlisi neyse o olsun demek lazim.
umarim kendin icin en hayirlisini bulursun.

son olarak sunu da yazicam tekrar tekrar yazicam KADINA el kaldiran ERKEK degildirr...

evet canım o ruha sahibim topladım kendimi şimdi evden uzaktayım arkadaşımda kalıyorum sinemaya kuaföre gidiyorum işime konsentre oluyorum kendimi tedavi etmeye çalışıyorum bi taraftanda düşünüyorum ne yapmalıyım boşanmalımıyım tedavisine yardımcı mı olmalıyım ? gerçi sevgim söndü bilmiyorum....

boşanmak demek çok kolay demişsin..kimse ahkam kesmesin demişsin..yaşamayan bilemez demişsin...

kusura bakma ama senin yaşadıklarında pek sindirilecek hazmedilecek cinsten değilmiş..yuvanı yıkma bir şans daha ver.mücadele et demekte pek içimden gelmiyor açıkcası..ve
özellikle tahsilli, kendi ayakları üzerinde durabilen ekonomik özgürlüğü olan kadınların bunca şeye neden katlandığınıda anlayamıyorum....

sevmek se sebep...bu sevmekmidir Allahaşkına..insan sevdiğinin canını yakabilir Mİ ?ona zarar verebilir mi ? EŞİNİZ SEVİYORSA BİLE BU HASTALIKLI BİR SEVGİ.....

GÜZEL VE MUTLU GEÇİRMENİZ GEREKEN GÜNLERİNİZDE SANA EZİYET EDEN ,RUHUNU VE BEDENİNİ BİNLERCE TON AĞIRLIĞINDAKİ YÜKÜN ALTINDA BIRAKAN SENİ TRAVMALARA SOKAN BU ADAMDAN EN KISA ZAMANDA KURTULMANI DİLERİM

kızlar merak etmeyin vazgeçtim intihardan falan hayat güzel :) çok teşekür ederim hepinize şuan kafamı dinliyorum kendime iyi davranmaya tedavi etmeye çalışıyorum sinemaya gidiyorum masaja gidiyorum masajdaki kadına kollumdaki morluklarla ilgili yalan söylüyorum :) iyileşme sürecine geçtim şimdi o acı çekiyor evde tek başına pişman üzgün...
Bi karar vermeye çalışıyorum sevgim köreldi o ayrı ama savaşmalımıyıım tedavisine yardımcı olmaşlımıyım yoksa boşanmalımıyım ki artık bu bana çok cazip bir fikir olarak görünnüyor ve boşanmaktan korkmuyorum.

evet canım o ruha sahibim topladım kendimi şimdi evden uzaktayım arkadaşımda kalıyorum sinemaya kuaföre gidiyorum işime konsentre oluyorum kendimi tedavi etmeye çalışıyorum bi taraftanda düşünüyorum ne yapmalıyım boşanmalımıyım tedavisine yardımcı mı olmalıyım ? Gerçi sevgim söndü bilmiyorum....

öncelikle sen iyi ol...seni bu duruma getiren kişinin tedavisiyle ilgilenmek yerine boşanıp kendi tedavinle ilgilen....bu günlerini neşeli neşeli anlatmak varken,mutlu ve huzurlu olmak varken,iyikide evlenmişim demek varken

tüm bunları sana dedirtmeyen ve şimdiden seni bu hale getiren adamın psikolojik sorunlarıyla uğraşma birde..kendini toparla..yaralarını sar..gerisi boş...

bu arada şiddetimin derecesini açıklayayım merak etmişler öyle ağzımı burnumu kırmadı tabi ama kafama vurdu bende kafamı duvara vurdum sonra ben ona saldırınca koluma 2 kere yumruk attı fakat bence hiç fark etmez 1 tokat dahi atsa şiddet şiddettir ve kadına en büyük hakarettir.

şiddet şiddettir..o el kalktıktan sonra bir kez

nereye vurduğunun kaç kere vurduğunun pekte önemi yok...

kızlar ben size anlatmayı atladım bana bunları yaptıktan sonra baktı ben gidiyorum deli gibi oldum işi gücü bıraktım sürekli ağlıyorum gel dedi sende bana vur dedi gitti bi sopa getirdi vur banada yeterki affet barışalım dedi. önce elim gitmedi ben bu değilim yapmamalıyım dedim fakat sonra dedimki hayvan sen bana acımamıştın elime geçmişken bi güzel vurayım dedim vurdum haaa derseniz rahatladın mı yokkk dahada üzgünüm olayın böyle iğrençleşmesinden dolayı sende vurduktan sonra kapattım odaya kendimi saatlerce ağladım ne hale geldim diye

kızlar ben size anlatmayı atladım bana bunları yaptıktan sonra baktı ben gidiyorum deli gibi oldum işi gücü bıraktım sürekli ağlıyorum gel dedi sende bana vur dedi gitti bi sopa getirdi vur banada yeterki affet barışalım dedi. önce elim gitmedi ben bu değilim yapmamalıyım dedim fakat sonra dedimki hayvan sen bana acımamıştın elime geçmişken bi güzel vurayım dedim vurdum haaa derseniz rahatladın mı yokkk dahada üzgünüm olayın böyle iğrençleşmesinden dolayı sende vurduktan sonra kapattım odaya kendimi saatlerce ağladım ne hale geldim diye

bencede tedavinize davam edin :27:

Yani dediğin gibi uzaktan konuşması elbet kolay

ama sen eşine verdiğin her şans için kendi hayatından biraz daha çalıp hakkı olmayan birinin elinde heba ediyosun.

şimdi acı çekiyo diye bir şans verirsen 1-2 aya kalmaz eski hayatınıza geri dönersiniz o zaman sen bu kadar cesur olamayabilirsin
insanları böyle eşlere mahkum eden genelde çocuklarıdır.
çocuklu kadınlar bile boşandıktan sonra kurtulduklarına şükrediyolar.
Boşanan hiçbir kadından keşke yapmasaydım sabretseydim diye birşey duymadım.
Herkes güzel bi ohh çekiyoo. Anlaığım kadarıyla ortada bir çocukta yok.
Tabii ne yaşadığını en iyi sen bilirsin...en doğru kararı yine sen verirsin. Bu forumdaki bir kadının derdi hepimizin derdi oluyo... Umarım en kısa zamanda kendin için en iyi kararı verebilirsin....

Yani dediğin gibi uzaktan konuşması elbet kolay

ama sen eşine verdiğin her şans için kendi hayatından biraz daha çalıp hakkı olmayan birinin elinde heba ediyosun.

şimdi acı çekiyo diye bir şans verirsen 1-2 aya kalmaz eski hayatınıza geri dönersiniz o zaman sen bu kadar cesur olamayabilirsin
insanları böyle eşlere mahkum eden genelde çocuklarıdır.
çocuklu kadınlar bile boşandıktan sonra kurtulduklarına şükrediyolar.
Boşanan hiçbir kadından keşke yapmasaydım sabretseydim diye birşey duymadım.
Herkes güzel bi ohh çekiyoo. Anlaığım kadarıyla ortada bir çocukta yok.
Tabii ne yaşadığını en iyi sen bilirsin...en doğru kararı yine sen verirsin. Bu forumdaki bir kadının derdi hepimizin derdi oluyo... Umarım en kısa zamanda kendin için en iyi kararı verebilirsin....

canım benim çok teşekür ederim haklısın aslında boşanan hiçbir kadın keşke boşanmasaydım demiyor....

kızlar merak etmeyin vazgeçtim intihardan falan hayat güzel :) çok teşekür ederim hepinize şuan kafamı dinliyorum kendime iyi davranmaya tedavi etmeye çalışıyorum sinemaya gidiyorum masaja gidiyorum masajdaki kadına kollumdaki morluklarla ilgili yalan söylüyorum :) iyileşme sürecine geçtim şimdi o acı çekiyor evde tek başına pişman üzgün...
Bi karar vermeye çalışıyorum sevgim köreldi o ayrı ama savaşmalımıyıım tedavisine yardımcı olmaşlımıyım yoksa boşanmalımıyım ki artık bu bana çok cazip bir fikir olarak görünnüyor ve boşanmaktan korkmuyorum.

yine en iyi kararı sen verirsin ama dün bütün gece seni düşündüm umaraım hakkında en hayırlsıı olur dualarım seninle canım...

Olayı gizli saklı tutup üstünü kapamaya çalıştığın için daha kötü oluyorsun. Eğer boşanmaya karar verirsen çevrenden tek bir insana bile anlatman sana iyi gelecektir çekip gidebilme konusunda.

En baştan söyleyeyim kimse yok ben çekmezdim yok ben boşardım kafasını gözünü kırardım diye bilmediği derdin dermancısı olmasın. Çekmeyen bilmez. Aldatılmıyorsanız şiddet görmüyorsanız şanslısınız ve emin olun dışardan söylemesi çok kolay bekarken benimde hiç kimseye minnetim yoktu vurursa boşarım su olursa gözünüün yaşına bkmam derdim evlendim ve hayatım altüst oldu.7 aylık evliyim ve eşim en küçük tartışmada sinir krizi gerçirip bana şiddet uyguluyor her defasında bu son olacak diye düşünüyorum kendimi toparlıyorum psikolojimi düzeltiyorum ama yine ve yine.
Arkadaşlar şiddet öyle bişey ki özgüveni altüst ediyor ne kadar eğitimli olursan ol hiç farketmez kendini aciz, güçsüz hissediyorsun. Forumlara bakıyorumda bilmeyen arkadaşlar inanın bu kadar iddalı konuşmayın başına bu durum gelince elin ayağın kafan duruyor.
neyse ben biraz kendi durumumdan bahsedeyim yeni evliyim ve yukarda bahsettiğim gibi en küçük kavgalarda eşim şiddet uyguluyor bende hiddetleniyorum bende ona saldırıyorum ama ne fayda Allah yaratılıştan ona bi güç vermiş mümkün mü baş etmek. Son kavgamızda bittim resmen 2 gün denize karşı bi otele yerleştim ve intiharı düşündüm şimdi daha iyiyim aciz kocam bana psikolog ayarlamış ona götürdü ilaç yazdı doktor agır depresyondasın dedi aciz kocama da yazmış sen bunalımlara sok sonra yalvar agla psikologlar ayarla...
Biraz kafamı toparladım. Boşanmayı düşünüyorum işlerimi ayarlamaya b planı yapmaya çalışıyorum. K;mselere anlatamıyorum kime anlatayım utanç verici bişey babama annem yeterince üzüldü zaten şimdi arkadaşımda kalıyorum psikologum bi süre evden uzak kalmam gerektiğini söyledi tabi bitaraftanda aileme çaktırmamaya çalışıyorum.İşin aksi tarafı eşimle aynı işyerinde çalışıyorum daha doğrusu ortağız. şimdi o başka odada ... Bu forumu inceledim biraz çok mantıklı kızlar var akıllı kimselerede anlatamadığım için size yazayım dedim. Sadece içimi döktüm zira yapılacak şey belli ve fakat kolay değil bekara karı boşamak kolaydır diye amiyane bir tabir vardır çok doğru. Evleniyorsun aleme duyuruyorsun sonra 10 yıldır tanıdığını sandığın adam canavara dönüyor. Hayaller yeni evin küçük ayrıntılar canını yakıyor.
İşte durum bu kocam şimdi yalvarıyor ağlıyor ama yok insanda ne sevgi kalıyor ne istek şu yaşama sevincimi ve mücadeleci ruhumu geri kazanabilirsem tekrar ayağa kalkıp önüme bakıcam:)

ya ınanamıyorum aynısını ben yasıyorum suan bende altı aylık evlıyım dırek vurmadı ama ıtıp kakıyor tekdıt edıp bagırıyor ılk once annesı yuzunden kavga ettık annesı felanda dahıl oldu olmadık lafglar ısıttım kacamla bır oldular sne solesın bolesın saydılar bana eşim bir ara bayılır gıbı oldu felan ben kotu kadın oldum tabı herkez gıttı yıne ben onun yanına gıttım sarıldım daha oolmasın dedım bız 2007 den berı tanısıyoruz buyuk aşk buyuksevgı bole seyler yasayacagımı ummazdım bu olay yasanalı bir hafta oldu ama artık esım cok değişti en ufak bırseyde bagırıp cagırıp tehdıtler ederek ıtelıyor benı ınananmıyorum sevdıgım adam bumu benım boşanmak cok zor ama artık dusunuyorum

Ya bisey soracam niye bosanip ayrilip kendine yeni bir hayat kurmak varken intihara kalkisiyorsun? Bende bunu anlamiyorum. Hep insanlar ne diyecek ? okadar elaleme duyurduk evlendik. evin esyalari var bilmem ne....bunlar bukadar onemli mi ya? senin hayatindan daha mi onemli? bosan demeyin diyorsun peki ne diyelim? dayak ye mi diyelim? bak insanlar kolay kolay degismiyor. hayatin sonuna kadar boyle yasamak istiyorsan yasa.ben buyuk konusmuyorum ama basima boyle bisey gelse ayrilmam daha dogru olur diye dusunuyorum.elalemide hic takmam. hele hele biri icin intihara asla kalkismam.Allah yardimcin olsun

evlilik bir kumar şanslıysak doğru erkeklere denk geliriz.
allahım böyle erkeklerden tüm kadınları korusun
üzülme başta hareket etmek zor olmştur ama o gücü bulmuşsun bence
şiddet yanlısı erkek değişmez,yıllar böyle geçmez.
sen kıymetlisin o yaparken utanmıyorsa sen rapor almaya hiç utanma.
bu senin suçun değil unutma
o adamdan bir an önce kurtulman dileğiyle..

Eşinizi hala seviyor musunuz?
Ve kavgalarınızda sizin de payınız var mı?
Bunları sorma nedenim bende geçmişte evliliğimle alakalı talihsiz olaylar yaşadım. Eşimden iki kez fiziksel şiddet gördüm. Ama öncesinde ona ciddi anlamda sözlü şiddet uygulamıştım. Onurunu zedeleyecek şeyler söylemiştim. Ve delirdiği noktada vurmuştu. ben sözlü şiddetin fizikselden daha çok can yaktığını düşünüyorum.
kısaca, eğer seviyorsanız -ki en önemlisi bu- ve kavgalarda payınız varsa birkez daha deneyin bence.
Tabiki tekrarlanmaması kaydıyla...

En baştan söyleyeyim kimse yok ben çekmezdim yok ben boşardım kafasını gözünü kırardım diye bilmediği derdin dermancısı olmasın. Çekmeyen bilmez. Aldatılmıyorsanız şiddet görmüyorsanız şanslısınız ve emin olun dışardan söylemesi çok kolay bekarken benimde hiç kimseye minnetim yoktu vurursa boşarım su olursa gözünüün yaşına bkmam derdim evlendim ve hayatım altüst oldu.7 aylık evliyim ve eşim en küçük tartışmada sinir krizi gerçirip bana şiddet uyguluyor her defasında bu son olacak diye düşünüyorum kendimi toparlıyorum psikolojimi düzeltiyorum ama yine ve yine.
Arkadaşlar şiddet öyle bişey ki özgüveni altüst ediyor ne kadar eğitimli olursan ol hiç farketmez kendini aciz, güçsüz hissediyorsun. Forumlara bakıyorumda bilmeyen arkadaşlar inanın bu kadar iddalı konuşmayın başına bu durum gelince elin ayağın kafan duruyor.
neyse ben biraz kendi durumumdan bahsedeyim yeni evliyim ve yukarda bahsettiğim gibi en küçük kavgalarda eşim şiddet uyguluyor bende hiddetleniyorum bende ona saldırıyorum ama ne fayda Allah yaratılıştan ona bi güç vermiş mümkün mü baş etmek. Son kavgamızda bittim resmen 2 gün denize karşı bi otele yerleştim ve intiharı düşündüm şimdi daha iyiyim aciz kocam bana psikolog ayarlamış ona götürdü ilaç yazdı doktor agır depresyondasın dedi aciz kocama da yazmış sen bunalımlara sok sonra yalvar agla psikologlar ayarla...
Biraz kafamı toparladım. Boşanmayı düşünüyorum işlerimi ayarlamaya b planı yapmaya çalışıyorum. K;mselere anlatamıyorum kime anlatayım utanç verici bişey babama annem yeterince üzüldü zaten şimdi arkadaşımda kalıyorum psikologum bi süre evden uzak kalmam gerektiğini söyledi tabi bitaraftanda aileme çaktırmamaya çalışıyorum.İşin aksi tarafı eşimle aynı işyerinde çalışıyorum daha doğrusu ortağız. şimdi o başka odada ... Bu forumu inceledim biraz çok mantıklı kızlar var akıllı kimselerede anlatamadığım için size yazayım dedim. Sadece içimi döktüm zira yapılacak şey belli ve fakat kolay değil bekara karı boşamak kolaydır diye amiyane bir tabir vardır çok doğru. Evleniyorsun aleme duyuruyorsun sonra 10 yıldır tanıdığını sandığın adam canavara dönüyor. Hayaller yeni evin küçük ayrıntılar canını yakıyor.
İşte durum bu kocam şimdi yalvarıyor ağlıyor ama yok insanda ne sevgi kalıyor ne istek şu yaşama sevincimi ve mücadeleci ruhumu geri kazanabilirsem tekrar ayağa kalkıp önüme bakıcam:)

senin özgüveninle ilgili bir sorunun olmasın cnm...
kocan belli ki zayıf bi kişilik... sinir krizi geçirmeler, ağlamalar yalvarmalar falan...

hani benzetmedeki hata için af buyur, hani böyle uyuşturucu-mafya-çete-silah batağa saplanan biridoğru yolu bulmak için nasıl ilk önce ve en önce , mutlaka ama mutlaka uyuşturucuyu bırakmak zorundaysa, sen de ilk önce ve en önce eşinden ayrı yaşamak zorundasın.

boşanmasıydı, nafakasıydı, aileydi, işyeriydi şuydu buydu sonra düşünülecek şeyler.
önce o evden çık.
eşin seni ne kadar severse sevsin eğer kontrolsüz bir adamsa ne yapacağı belli olmaz.
seni iki gün sonra üçüncü sayfada okumak istemeyiz hiçbirimiz.

Şiddetin her türlüsü çok kötü allahıma bin şükür 6yıllık evliliğimde bir tokat oda eltim ve kaynım yüzünden sırf ...Onda da eşyalarımı toplayıp evi terkediyordum neredeyse snrsında asla olmadı...Kızar bagırır belki ben biraz tembelimde :) o uyuyor ben hala netteyim ama asla asla vurmaya dahi çalışmaz.Ne diyeceğimi bilemiyorum inanın annem çok şiddet gördü babamdan kemerle bile çok çok acı bir kadına hayvan muamelesi yapmak şimdi gelse vursa yha ozmn biz küçüktük ama çok net hatırlıyorum ..Ah anneciğim ahh neler neler yaşadı kalbin çok seviyorum seni inş çok çok mutlu olursun.. Umarım sizde çok mutlu olursunuz ..Boşanın ada boşanmayın diyemem tercih sizin ..

Şiddetin her türlüsü çok kötü allahıma bin şükür 6yıllık evliliğimde bir tokat oda eltim ve kaynım yüzünden sırf ...Onda da eşyalarımı toplayıp evi terkediyordum neredeyse snrsında asla olmadı...Kızar bagırır belki ben biraz tembelimde :) o uyuyor ben hala netteyim ama asla asla vurmaya dahi çalışmaz.Ne diyeceğimi bilemiyorum inanın annem çok şiddet gördü babamdan kemerle bile çok çok acı bir kadına hayvan muamelesi yapmak şimdi gelse vursa yha ozmn biz küçüktük ama çok net hatırlıyorum ..Ah anneciğim ahh neler neler yaşadı kalbin çok seviyorum seni inş çok çok mutlu olursun.. Umarım sizde çok mutlu olursunuz ..Boşanın ada boşanmayın diyemem tercih sizin ..

bende kayınvalıdem yuzunden nefret ettırdı artık tek kavga sebebımız o 6 aylık evlıyım bende annesı ıle ılgılı bırsey dedıgım an esım degısıyor ne yapacagımı bılmıyorummmm ve aynı bınadayız kıme anlatayım yanı esıme dıyorum sole bole hemen bagırmaya baslıyor bırseyde yapmıyor 6 aylık evlıyım ama omrumden on yıl gıttı

Back
X