üzüldüm ama kızdımda şimdi diceksin bekara kolay geliyo böyle söylemek ! hayır bende şiddet gördüm ama erkek arkadaşımdan ve ondan sonra yüzümü bile göstermedim... ama panik atak hastası oldum çok büyük depresyon geçirdim bu şiddet sadece fiziksel olmuyo malesef psikolojik olarakta çmküyosun canınıı yakan darbeler değil sevdiğin güvendiğin insanın sana vurması oluyo... ama bu insanı evlenmeden evvel hiçmi tanıyamadın şimdi döven insan ozamanda illaki 1 tokat dahi olsa vurmuştur sende affetmişsindir... mutlaka! sakın değişir diye bekleme 7 aylık evlisin çocuğun olmadan evvel bu adamdan kurtulmaya bak ne demek intihar falan sakın saçmalama! aşık olabilirsin seviyoda olabilirsin ama aynaya bak önce bunlara katlanıcak bi insanmısın? değermi? önce kendin unutma kimse senden değerli değil seni üzeni sende üz!
canım inan 10 yıl değil20 yıl tanı evliliğin verdiği rahatlık nasılsa gidemez fikri adama herşeyi yaptırıyor. merak etme bende onu üzüyorum şimdi evimizde yatağımızda tek başına yatıyor, ağlıyor yalvarıyor