- 23 Ocak 2018
- 454
- 565
- 18
- Konu Sahibi gonulcelen123
Doğum gün/ay/yıl bile aynı. Bence de ohttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/uyeler/nehirmehir.631391/
@Mune yazım tarzları, yaş aralığı ve dertleri çok benzer.
Çift üyelik mi acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğum gün/ay/yıl bile aynı. Bence de ohttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/uyeler/nehirmehir.631391/
@Mune yazım tarzları, yaş aralığı ve dertleri çok benzer.
Çift üyelik mi acaba?
Bu o azimli üyeAynı bu şekil bir üye daha yok muydu?
Nehirli bir şeydi ismi.
Ders calisamiyorum odaklanma sorunu cikti ne yapacagim arkadaslar hep evde bunaldim delirdim.
Bir gizem daha tarafımızdan başarıyla çözülmüştürBu o azimli üye![]()
Bence de aynı kişi ve engelli üyeliğini yeni açmış. Bu eski üyelik, yedekte tutar gibi.
Bu derece sorunlu bir çocuğu anne babasının fark etmemesi, ki "Ruh dohturuna gittim, pissikoloşik ilaçlar içtim hepsine gittim" gibi yorumları vardı, mümkün değil ya. Troll bu, bildiğin troll.
Başlık intihar, içerik iki üç cümleden oluşan "Ders çalışamıyom" ya da "Kız çocuğu çok seviosa böyle mi yapar" falan fıstık.
Yavrum okuyorsan bak, daha sağlıklı, faydalı şeyleri eğlence haline getirebilirsin, git resim yap, çok mu ilgi çekmek istiyorsun kendi kıyafetlerini kendin tasarla-giy, saçını mk yeşiline boyat, cosplay yap vs vs. Bu ne ya?
Kizlar masallahiniz var :)Bir gizem daha tarafımızdan başarıyla çözülmüştür![]()
Aynı bu şekil bir üye daha yok muydu?
Nehirli bir şeydi ismi.
Odaklanamıyorsa demekuçurum bulamamış hala zaar![]()
Canm Allah korusun ve göstermesin siz dert görmemişsiniz.En rahat en iyi zamanlarınız kıymetini bilip tadını çıkartın.Bugün ağlaman herzaman aglayacagin anlamına gelmez.Ama ölüm kurtuluş değil hayatını tamamen bitirirsin.Ozaman hiçbirşey daha iyi olmayacak.Şükret haline.. Herşey gönlünce olsun.Ders calisamiyorum odaklanma sorunu cikti ne yapacagim arkadaslar hep evde bunaldim delirdim.
İntihar en son çare . Sen daha yolun başındasın . !!
Odaklanamıyorsan odaklanmıyorusn nolcak !
Buldunuz bı ıntıhar . En ufak seyde inithar etcem heeeh kolaydı!
bana değil konu sahibine yorumlar canım .
Anlayan anladı yorumumu
Konu ahibi bizle dalga geçiyor uzun süredir.maalesef ben de aynı şeye takıldım
"intihar en son çare" yazmışsınız ya
sanki intihar da bir çareymiş gibi olmuş
eğer öyle düşünüyorsanız, siz bilirsiniz tabi
Sanane sen karışmaKarşınıza çıkan ilk engelde intihar düşünmek nedir ya? Yeminle yediğimizde ictigimizde birşeyler var bu gençlere ne oluyor anlamıyorum...
Allahimmmm bnde başlığı görünce büyük birşey sandımDers calisamiyorum odaklanma sorunu cikti ne yapacagim arkadaslar hep evde bunaldim delirdim.