İntihardan baska yol yok arkadaslar sizce?

Bam yiyip yiyip yılmadan geliyosun gine. Sana etceksen et artık demedikmi :D

Bu azmi odaklanmadada gosterirsen basarirsin :olamaz:

Bence de aynı kişi ve engelli üyeliğini yeni açmış. Bu eski üyelik, yedekte tutar gibi.
Bu derece sorunlu bir çocuğu anne babasının fark etmemesi, ki "Ruh dohturuna gittim, pissikoloşik ilaçlar içtim hepsine gittim" gibi yorumları vardı, mümkün değil ya. Troll bu, bildiğin troll.
Başlık intihar, içerik iki üç cümleden oluşan "Ders çalışamıyom" ya da "Kız çocuğu çok seviosa böyle mi yapar" falan fıstık.

Yavrum okuyorsan bak, daha sağlıklı, faydalı şeyleri eğlence haline getirebilirsin, git resim yap, çok mu ilgi çekmek istiyorsun kendi kıyafetlerini kendin tasarla-giy, saçını mk yeşiline boyat, cosplay yap vs vs. Bu ne ya?

Troll müdür değil midir onu bilemem de psikolojik sorunları olduğu kesin, her ne kadar kendisini ehe ehe diye trollüyor zannetse de. Üşenmemiş bir sürü üyelik almış falan oturup bu konuları açıyor yazık yani. Gençliğin sonunu hiç hayırlı görmüyorum, o kadar boş beleş bir nesil yetişiyor ki...

Ders calisamiyorum odaklanma sorunu cikti ne yapacagim arkadaslar hep evde bunaldim delirdim.
Canm Allah korusun ve göstermesin siz dert görmemişsiniz.En rahat en iyi zamanlarınız kıymetini bilip tadını çıkartın.Bugün ağlaman herzaman aglayacagin anlamına gelmez.Ama ölüm kurtuluş değil hayatını tamamen bitirirsin.Ozaman hiçbirşey daha iyi olmayacak.Şükret haline.. Herşey gönlünce olsun.

İntihar en son çare . Sen daha yolun başındasın . !!
Odaklanamıyorsan odaklanmıyorusn nolcak !

Buldunuz bı ıntıhar . En ufak seyde inithar etcem heeeh kolaydı!

bana değil konu sahibine yorumlar canım .
Anlayan anladı yorumumu

maalesef ben de aynı şeye takıldım
"intihar en son çare" yazmışsınız ya
sanki intihar da bir çareymiş gibi olmuş
eğer öyle düşünüyorsanız, siz bilirsiniz tabi

maalesef ben de aynı şeye takıldım
"intihar en son çare" yazmışsınız ya
sanki intihar da bir çareymiş gibi olmuş
eğer öyle düşünüyorsanız, siz bilirsiniz tabi
Konu ahibi bizle dalga geçiyor uzun süredir.
Bizd dalga alıyoruz.
İlk konusnda intar etme etmeeee diye diller doktuk . Sonra foyası ortaya çıktı .
Onun en son çaresı bu olsun .

Back
X