- 5 Mayıs 2017
- 455
- 504
- 103
- 34
- Konu Sahibi gonulcelen123
Nehirmehir adlı bir üyeydi sanırım. Geçen hafta buna benzer konular açmıştı. Çoklu üyelik olabilir mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı kişi oldugu için olabilir mi acaba :) Millet baya ciddiye alıp yorum yapıyor bir de.bir kaç gündür nedir bu intihar konuları ya. özellikle de yeni üyelikler. @Mune
Evet yaa. Benim de aklıma o geldi.. zirt pirt konu aciyo.. tipkisinin aynısıNehirmehir adlı bir üyeydi sanırım. Geçen hafta buna benzer konular açmıştı. Çoklu üyelik olabilir mi ?
O o ta kendisi...Evet yaa. Benim de aklıma o geldi.. zirt pirt konu aciyo.. tipkisinin aynısı
Hadi yaa. Allahım kesin bos vakti çok..O o ta kendisi...
Evet çok bak bunlara da yorum yapmaz.Yapamıyor da zaten.Hadi yaa. Allahım kesin bos vakti çok..
Bu testleri dolduramayan en yakın uçurumdan atlayacağım diyen kişi mi yaa???
Evde calisamiyorsan kutuphaneye git orda calis hem herkes birseylerle ilgilendigini gorunce sana hirs gelir sende calisirsin onlarla bit hem kytupheneye gidesiye havada almis olursun gelip giderkende muzik dinle rahatlarsinDers calisamiyorum odaklanma sorunu cikti ne yapacagim arkadaslar hep evde bunaldim delirdim.