Bileklerini kestiğinde arkadaşlarımda vardı yanında birşeyi açmaya çalışır gibi yapıp bilerek kesmiş.bir ara bilincini falan kaybetmiş çok ucuz kurtuldu yani cidden düşünüyor bunu şov değil.Aileme asla söyleme herşeyimi alırlar dedi ki bende söylemem böyle birşeyi o son care olur hem oğlunun 3 kere motor kazası yapmasını kader sanıcak bir insan olduğunu sanmıyorum.Ölmek istese ölürdü. Dikkat çekme şovları bunlar ama saglikli bir kafa değil. Fazlada ugrasma bence. Psikologa filan ikna etmeye calis giderse gider.
Birde sana sarip beraber ölcez triplerine girerse gorursun. Ayrica ailesinide bilgilendirebilirsin azcik ilgilensinler
Okuldaki pdrvıyle bir psikoloğa gitmişler hatta ilaçta kullanıyormuş 3 haftadır.ama olduğum kıişiyi değiştirmiyor hatta bana dahada cesaret veriyor dedi.psikoloğa sadece bazen ölmeyi düşündüğünü söylemiş buna kalkıştığını hiç belirtmemiş.Genelde sadece dikkat çekmek için insanlar intihara kalkışır deniyor ama mittir bu, kişi gerçekten hayatına son verecek kadar depresif bir durumda olabilir. Okul psikoloğu muhtemelen PDR'cidir, bu tarz konularda yardım edemez, etmeyi tercih etmez daha doğrusu. Arkadaşının kendini yalnız hissetmemesini sağlamaya çalışman güzel ama sana bu kadar bağlanmasına da izin verme bu arada ve onun adına bir psikologtan randevu alıp götür.
Okuldaki pdrvıyle bir psikoloğa gitmişler hatta ilaçta kullanıyormuş 3 haftadır.ama olduğum kıişiyi değiştirmiyor hatta bana dahada cesaret veriyor dedi.psikoloğa sadece bazen ölmeyi düşündüğünü söylemiş buna kalkıştığını hiç belirtmemiş.
Bileklerini kestiğinde arkadaşlarımda vardı yanında birşeyi açmaya çalışır gibi yapıp bilerek kesmiş.bir ara bilincini falan kaybetmiş çok ucuz kurtuldu yani cidden düşünüyor bunu şov değil.Aileme asla söyleme herşeyimi alırlar dedi ki bende söylemem böyle birşeyi o son care olur hem oğlunun 3 kere motor kazası yapmasını kader sanıcak bir insan olduğunu sanmıyorum.
Hayır şov değil. Benim olmadığım bir günde arkadaşlarımın yanında kavanozu açıcam diye bileğni kesti hatta bilinçi falan kaymıştı. Bana bunu bilerek yaptığını söyledi.Ama onu o halde birakamam ya birgun olurse? Ya benim bunu degistirme sansim varsa ? Yaninda korkuyorum biraz ama vicdanim daha kuvvetli geliyor.Bence kesinlikle şov. Seni mecbur bırakmaya çalışıyor. İntihar girişimi de kendi uydurduğu birsey geldi bana.sen gozunle gördün mü?? Bu bilek jiletleme de klasik ergen vukaatlari artık.
Sende bu kadar üstüne dusmeyiver.
Bu kadar samimi ilgili olma.cok rahatsizsan,inaniyorsan bütün bunlara,gidersin ailesine soylersin.senin tek başına halledebilecegin birsey değil.sonra da bağlantıyı kesersin.artık ailesi psikiyatriye mi götürür napar bilemem.
Birdaha da görüşme. Seninde gonlun yoksa tabii
Off benimUzak durun. Ben korkarim boyle seylerden ya. Hic tekin degil bu tarz insanlar. Ben biri icin intihar etsem bile bunu ona soyleyemem. Soyluyorsam da bi niyetim vardir. Iste bu yuzden uzak durun.
Sen böyle vicdan muhasebeleri yaparsan bu cocuk hiç bırakmaz senin peşini. Herhalde bu vicdan olayını ona da belli ettin.bunu kullanıyor iste.yok kendimi asarim keserim.bak sana cok güzel tavsiyeler veriliyor burda hala ben birakamam şöyle yaptı böyle yaptı. Kaldı ki gercekse bırak aiesi uğraşsın.Off benim
Icimede kurt dusurdunuz simdi. Bir ara sizofrenim tarzi bisey soyledi ama tam irdelemedin korktugumdan bende cok korkuyorum ama vicdanim rahat etmez birseyler cabalamazsam.
Bileklerini kestiğinde arkadaşlarımda vardı yanında birşeyi açmaya çalışır gibi yapıp bilerek kesmiş.bir ara bilincini falan kaybetmiş çok ucuz kurtuldu yani cidden düşünüyor bunu şov değil.Aileme asla söyleme herşeyimi alırlar dedi ki bende söylemem böyle birşeyi o son care olur hem oğlunun 3 kere motor kazası yapmasını kader sanıcak bir insan olduğunu sanmıyorum.
senin başedebileceğin bir durum değil ki.Merhaba arkadaşar,
Bugün başıma hayatım boyunca yaşayabilmeyi düşünmediğim bir olay geldi. Bir arkadaşım intihar etmeye kalkışmış hemde birçok kez ama başaramamış.Hatta bunların nedenlerinden biride benim.neyse olayı baştan anlatıyorum.Ben bir çocuktan hoşlanıyordum o yüzden bir gece arkadaşlarımın yanından ayrılıp çocugun yanına gittim. Bu kendini öldürmek isteyen arkadaşımda beni seviyormuş.Benim başka bir insandan hoşlandığımı duyunca hemen kalkıp arabaya binmiş ve arabayı ters bir istikamette bırakmış ama bir kamyon gelirken durmuş. Ve bu kendini öldürme isteyinide ilk defa bana anlattı hayatı boyunca.Bana bir şey almasını istemiştım bir ara daha bu çocugun evine gitmeden önceydi onu almak için gittiğimde oturup konuşurken anlattı herşeyi. Psikoloğa gidiyor ama okulun psikoloğu olduğu için herşeyi anlatamıyor okuldan atılmaktan korkuyor.Bende zorla iki saat dil dökerek onunla başkabir psikoloğa gitmeye söz verdirdim.Şuana kadar bileklerini kesmiş 3-4 kere bilerek motor kazası yapmış biri.Ona karşı yaklaşımım nasıl olmalı bana çok güveniyor bu noktada,asla kimseye söyleyemem söz verdim.Ama bir şeyler yapmam lazım aranızda psikiyatris olan yada bu durumlardan anlayan varsa yardım edebilir mi bana? Bana artık benim motivasyonum sensin dedi ama ben bana bu kadar bağlanmasınıda istemiyorum. Beni arkadaşı olarak gördün duygusal bir bağ hissetmesin istiyorum. Onada dedim zaten motivasyonun ben olmamalıyım diye. Bana tek isteyim sevgimi adayabileceğim bir kadın gibi birşey dedi. Yalnız bir insan yani insanları kendinden uzaklaştırdı son zamanlarda aktif olduğu küluplerden falan çıktı.Bizde ordan tanışıyoruz zaten. Bana sona çok yaklaştığımı hissediyorum dedi biran önce birşeyler yapmam lazım. Önerebileceğinizbir psikiyatris yada başından böyle olarlar geçen insanlar akıl verebilirse çokk sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?