- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.044
- 208
Neden testere izletiyim anlamadım.Tek şey ordaki içi dışına çıkmış insanlar bunu sorun ediceğini sanmamhangi bolumde okuyorsun. isteyini yazmissin. istegini yazilir. neyse dikkat cekmek icin yapilan simarikca hareketler. birlikte oturup testere serisini izleyin. yasadiklari icin sukretmeyenler yasamayi haketmezler... testere bir deki cinayetler oncesi soz. izleyt bakalim ne yapicak.
canim o bir korku filmi degil sadece mantigini kavrayana... neyse ben boyl ilgi manyaklarindan hoslanmiyorum.Neden testere izletiyim anlamadım.Tek şey ordaki içi dışına çıkmış insanlar bunu sorun ediceğini sanmam
İşte birtek bana söylediği için ailesinin haberi olunca benim söylediğimi anlar.Dün gece zaten dışardaydım arkadaşlarımla sürekli yazdı nerdesin , kimlesin, seni çok özledim,geliyim yanına falan dediBence kendinize dikkat edin arkadaşınızın psikolojisi iyi değil ve sizi saplantı haline getirme yolunda ilerliyor gibi derhal doktora gitmeli ailesine söyleyebilirsiniz çünkü bu sizin halledebileceğiniz bir konu değil ama arkadaşınızın asla bunları sizin söylediğinizi bilmemesi gerek tek başınıza halledemezsiniz birilerinde yardım isteyin ve çok fazla yaklaşmayın
İşte birtek bana söylediği için ailesinin haberi olunca benim söylediğimi anlar.Dün gece zaten dışardaydım arkadaşlarımla sürekli yazdı nerdesin , kimlesin, seni çok özledim,geliyim yanına falan dediBen sürekli ters cevap verdim ama bide şey oldu biz tiyatro külubundeydik o gelip şey dedi size bir seneryo yazıcam 1 ay icinde bir ay sonra gidicem zaten dedi. Ben bu senoryanun benimle ilgili olucagını düşünüyorum yada geçmişte ilk başta onu buna iten nedenlede ilgili olabilir. Ve gidicemdediği şey kendini öldürmesi gibi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?