Koskoca insan degil daha 18 yasinda3-4 kere deneyip başaramadıysa resmen şok. ölmek o kadar zor bişey değil. koskoca insan, başının çaresine baksın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koskoca insan degil daha 18 yasinda3-4 kere deneyip başaramadıysa resmen şok. ölmek o kadar zor bişey değil. koskoca insan, başının çaresine baksın.
Off benim
Icimede kurt dusurdunuz simdi. Bir ara sizofrenim tarzi bisey soyledi ama tam irdelemedin korktugumdan bende cok korkuyorum ama vicdanim rahat etmez birseyler cabalamazsam.
Zaten sadece bana anlatmis hayati boyunca bu anlattiklarim igrenc seyler falan da dedi ama...Bende ondan korkuyorum zatenYa ailesine soyler mesafe koyarsin araya yada bir gun seni de alir beraber ucurumdan atar arabayi. Senin cozebilecegin birsey degil bu. Hem intihar etmek cok kolay 5 kere denedim diye etrafta anlatmasina gerek yok.
Once bir psikiyatrise gidelim doktar bi analiz etsin psikolojisini ondan sonra mesafemi korumaya calisicamYa şizofrenler şizofrenim demez zaten, durumunun farkında olmaz :) Gece gece kafam hafif uykulu yazmıştım ama muhtemelen ilgini çekmeye çalışıyor senin. "Ruh hastasıyım ben, psikopatım, ilgiye ihtiyacım var" tarzı. "Ben senin durumuna çok üzülüyorum, ailenle paylaşmam lazım bu durumu ya da hastaneye yatmayı kabul edeceksin" de bakalım kaç derece dönecek? Ben olsam böyle biriyle fazla samimiyet kurmamaya çalışırım, aramı da bozmadan yavaştan yavaştan uzaklaşırım.
Ha
Hayır şov değil. Benim olmadığım bir günde arkadaşlarımın yanında kavanozu açıcam diye bileğni kesti hatta bilinçi falan kaymıştı. Bana bunu bilerek yaptığını söyledi.
Merhaba arkadaşar,
Bugün başıma hayatım boyunca yaşayabilmeyi düşünmediğim bir olay geldi. Bir arkadaşım intihar etmeye kalkışmış hemde birçok kez ama başaramamış.Hatta bunların nedenlerinden biride benim.neyse olayı baştan anlatıyorum.Ben bir çocuktan hoşlanıyordum o yüzden bir gece arkadaşlarımın yanından ayrılıp çocugun yanına gittim. Bu kendini öldürmek isteyen arkadaşımda beni seviyormuş.Benim başka bir insandan hoşlandığımı duyunca hemen kalkıp arabaya binmiş ve arabayı ters bir istikamette bırakmış ama bir kamyon gelirken durmuş. Ve bu kendini öldürme isteyinide ilk defa bana anlattı hayatı boyunca.Bana bir şey almasını istemiştım bir ara daha bu çocugun evine gitmeden önceydi onu almak için gittiğimde oturup konuşurken anlattı herşeyi. Psikoloğa gidiyor ama okulun psikoloğu olduğu için herşeyi anlatamıyor okuldan atılmaktan korkuyor.Bende zorla iki saat dil dökerek onunla başkabir psikoloğa gitmeye söz verdirdim.Şuana kadar bileklerini kesmiş 3-4 kere bilerek motor kazası yapmış biri.Ona karşı yaklaşımım nasıl olmalı bana çok güveniyor bu noktada,asla kimseye söyleyemem söz verdim.Ama bir şeyler yapmam lazım aranızda psikiyatris olan yada bu durumlardan anlayan varsa yardım edebilir mi bana? Bana artık benim motivasyonum sensin dedi ama ben bana bu kadar bağlanmasınıda istemiyorum. Beni arkadaşı olarak gördün duygusal bir bağ hissetmesin istiyorum. Onada dedim zaten motivasyonun ben olmamalıyım diye. Bana tek isteyim sevgimi adayabileceğim bir kadın gibi birşey dedi. Yalnız bir insan yani insanları kendinden uzaklaştırdı son zamanlarda aktif olduğu küluplerden falan çıktı.Bizde ordan tanışıyoruz zaten. Bana sona çok yaklaştığımı hissediyorum dedi biran önce birşeyler yapmam lazım. Önerebileceğinizbir psikiyatris yada başından böyle olarlar geçen insanlar akıl verebilirse çokk sevinirim.
Yaşlar kaç? Ailesine söyleyin; takibe alın, iyi bir uzmana mutlaka gönderin ama sakın benim uyardığımı bilmesin yoksa bir daha güvenip bana da bişey anlatmaz diyin.Merhaba arkadaşar,
Bugün başıma hayatım boyunca yaşayabilmeyi düşünmediğim bir olay geldi. Bir arkadaşım intihar etmeye kalkışmış hemde birçok kez ama başaramamış.Hatta bunların nedenlerinden biride benim.neyse olayı baştan anlatıyorum.Ben bir çocuktan hoşlanıyordum o yüzden bir gece arkadaşlarımın yanından ayrılıp çocugun yanına gittim. Bu kendini öldürmek isteyen arkadaşımda beni seviyormuş.Benim başka bir insandan hoşlandığımı duyunca hemen kalkıp arabaya binmiş ve arabayı ters bir istikamette bırakmış ama bir kamyon gelirken durmuş. Ve bu kendini öldürme isteyinide ilk defa bana anlattı hayatı boyunca.Bana bir şey almasını istemiştım bir ara daha bu çocugun evine gitmeden önceydi onu almak için gittiğimde oturup konuşurken anlattı herşeyi. Psikoloğa gidiyor ama okulun psikoloğu olduğu için herşeyi anlatamıyor okuldan atılmaktan korkuyor.Bende zorla iki saat dil dökerek onunla başkabir psikoloğa gitmeye söz verdirdim.Şuana kadar bileklerini kesmiş 3-4 kere bilerek motor kazası yapmış biri.Ona karşı yaklaşımım nasıl olmalı bana çok güveniyor bu noktada,asla kimseye söyleyemem söz verdim.Ama bir şeyler yapmam lazım aranızda psikiyatris olan yada bu durumlardan anlayan varsa yardım edebilir mi bana? Bana artık benim motivasyonum sensin dedi ama ben bana bu kadar bağlanmasınıda istemiyorum. Beni arkadaşı olarak gördün duygusal bir bağ hissetmesin istiyorum. Onada dedim zaten motivasyonun ben olmamalıyım diye. Bana tek isteyim sevgimi adayabileceğim bir kadın gibi birşey dedi. Yalnız bir insan yani insanları kendinden uzaklaştırdı son zamanlarda aktif olduğu küluplerden falan çıktı.Bizde ordan tanışıyoruz zaten. Bana sona çok yaklaştığımı hissediyorum dedi biran önce birşeyler yapmam lazım. Önerebileceğinizbir psikiyatris yada başından böyle olarlar geçen insanlar akıl verebilirse çokk sevinirim.
Ben 19 o 18 yasinda bende zaten danismak icin okulun psikologundan randevu alicam en kisa zamanda kendim icin.Birkerede motorla kuzeniyle giderken aniden karsisina bir araba cikmis frene basmadim dedi bana kuzeni onuda tutup yere itmis kendini. Kuzenini hic dusunmedin mi dedim hayir dedi. Sonra bu anlattiklarim cok igrenc seyler kimseye anlatmamaliyim falan dedi.kendi yaptigininda farkinda aslinda.Yaşlar kaç? Ailesine söyleyin; takibe alın, iyi bir uzmana mutlaka gönderin ama sakın benim uyardığımı bilmesin yoksa bir daha güvenip bana da bişey anlatmaz diyin.
Çocuk hiç iyi bir kafada değil. Trafikte aracı ters yönde bırakmak nedir!? Başkalarının ölmesini de hiç umursamıyor. Yalnız çok takılmayın bence; ve asla bu sorumluluğu tek başınıza almayın
Ama sorun su zaten cocuk onlari dusunupte donmeyor intihardan. Intihara kalkisiyor ama olmuyor.bir kere motorla giderken yuzle duvara carptim sadece kolum incindi dedi.Eger bunlari dikkat cekmek icin yapsaydi bence duvara yaklasirken yapamayip fren yapardi.Bilmiyorum kafam cok karisik bu durumla ilgiliintihar etmek isteyen kişi intihar eder, intihardan dönüpte gelip anlatmaz. başımdan geçen olayı anlatıyım. benim bir sevgilim vardı. zamanla onun tam bir hödük olduğunu anladım ve ayrıldım. bana mesajlar attı, mektuplar yazdı birileriyle gönderdi. tabi ben saf günlerce üzülmüştüm ya yaparsa diye vicdan yapmıştım. ama onunla da devam edemezdim. bu baya vicdanımla oynadı ama ben kabul edemedim, içim almadı. aradan biraz zaman geçti, başka kızla sevgili oldu, evlendi, çocuğu var.
Zaten yalnizken yaptigida olmus bu sadece bana anlattigi kismi daha bana anlattamadigi cok sey yapmistir.Ölmeyi düşünen kişi bunu yalnızken yapar ve bunu başarana kadar da kimseye anlatmaz. Öldükten sonra haberini alırlar.
Bunun aksi oluyorsa orada başka nedenler vardır.
Onun ailesine anlatmalısın bu durumu sonuçta bilmeye hakları var.
Zaten yalnizken yaptigida olmus bu sadece bana anlattigi kismi daha bana anlattamadigi cok sey yapmistir.
Ha
Hayır şov değil. Benim olmadığım bir günde arkadaşlarımın yanında kavanozu açıcam diye bileğni kesti hatta bilinçi falan kaymıştı. Bana bunu bilerek yaptığını söyledi.Ama onu o halde birakamam ya birgun olurse? Ya benim bunu degistirme sansim varsa ? Yaninda korkuyorum biraz ama vicdanim daha kuvvetli geliyor.