intiharın eşiğindeyim..

haklısın canım. dikkate almaz mıyım.kaç kere okuyorum yazdıklarını hem de.

hatta bazen düşüncelerimi falan öyle tespit edip yazıyor ki şok oluyorum.beni tanıdığından şüphelendim bi ara. asude baharın eski konularını karıştırıp hakkında bilgi sahibi olmaya çalıştım beceremedim bi türlü açılmadı.

ahhahah eski konusu yok cünkü :D hic konu acmadı :D

Allah yardımcın olsun, dualarım seninle.

Asude seni de seviyorum la! :D

ahhahah eski konusu yok cünkü :D hic konu acmadı :D

Allah yardımcın olsun, dualarım seninle.

Asude seni de seviyorum la! :D

ay çok güldüm kendime:) demek konusu yok ben de neden açılmıyor falan diyorum.pek safım...asude hangi şehirdesin ya bari onu bileyim.

ha bu arada hepinizin yorumlar değerli ama asude gibi bi de cudana var ama onu henüz araştırmadım.

Hande Asudenin yorumlarını yabana atma, herkese böyle uzun uzun yorum yapmaz. On numara beş yıldız yönlendirmeleri var :D

bebeyim, aşkısım, o sonaki d'li gülmeyi niye koydun acaba? dalga geçmek babında mı söyledin bunları?

zaten trole ayar veremedim, içime verdi, şimdi hıncımı senden alırım haa :D

ay çok güldüm kendime:) demek konusu yok ben de neden açılmıyor falan diyorum.pek safım...asude hangi şehirdesin ya bari onu bileyim.

ha bu arada hepinizin yorumlar değerli ama asude gibi bi de cudana var ama onu henüz araştırmadım.

istanbuldayım canım

topic açmadım forumda
elmayranın topicinde yazmışlığım çoktur ama
kendi topicim olsa, o kadar yazmazdım heralde :))

Arkadaşlar konu ile ilgisi yok belki ama kendi konumda da yazdım buraya da yazmak isterim.

Çok teşekkür ederim ,iyi dilekleriniz için asude_bahar...

Son mesajınıza yanıt yazarken eşim geldi.
Kaç gündür kiminle yazışıyorsun okuyabilir miyim dedi.
Ben de kimseden gizlim saklım yok, oku dedim.
Üşenmedi bütün sayfaları tek tek okudu.

Yalnız sizin yorumlarınızı okuyunca
Bu bayan kim, psikolog mu, psikiyatrist mi,yoksa aile terapisti mi diye sordu:)

Bu bayan, bizim her şeyimizi anlamış, sevgimizin büyüklüğünü görmüş,
dediklerini dinle de bana destek ol dedi.
Emin ol seni asla utandırmayacağım dedi.

Yalnız sizin de dediğiniz gibi aileye durumu bildirme konusunda , bak gördün mü benim dediğimi yazmış dedi:)

Bayanın dediği gibi bana süre ver ,eğer buna rağmen ben değişmemişsem ayrıl benden dedi.

Bakalım bize zaman neler gösterecek..

Tekrar teşekkürler..

Cudana 'ya da teşekkürler tabikiii:)

Son düzenleme:
kızlar ben kaçar, yarın mesai var

(karbeyazcım, topicine yazdım ama buraya da yazayım, nezaketine çok teşekkürler)

hepinize iyi geceler diliyorum :16:

kızlar ben kaçar, yarın mesai var

(karbeyazcım, topicine yazdım ama buraya da yazayım, nezaketine çok teşekkürler)

hepinize iyi geceler diliyorum :16:

Okudum ...

Aminn... Her şeyin hayırlısı.
Allah beni de eşimi de utandırmasın.
Çok ama çok yardımınız oldu.Karar verdim sonunda ve eşimi aldım karşıma konustum ,
ona belli bir süre verdiğimi, bu süre zarfında kendini gözlemleyeceğimi
eğer ki değişen bir şey yoksa o zaman olacaklara razı olmasını söyledim.
Tamam dedi bakalım...

Yalnız bizim hakkımızdaki tüm dilekler sizin için de geçerli olsun.
Allah gönlünüze göre versin her şeyi.
Dualarımdasınız.

Sonsuz teşekkürler...

bebeyim, aşkısım, o sonaki d'li gülmeyi niye koydun acaba? dalga geçmek babında mı söyledin bunları?

zaten trole ayar veremedim, içime verdi, şimdi hıncımı senden alırım haa :D

Konu dışı mesaj yazıyorum, kazen görünce "aaa bu elmayra da cok sevimli kızmış" desin diye yaptım :) yoksa inan cok ciddiyim.

handecim güçlü olduğuna ailenle konuştuğuna sewindimm şimdi o kocan peşinde dönecek eminimm ama sen hiç tawiz werme bence seni haketmiosa yol wer gitsinn

ya aslında bebeğin için yuvanı bırakma falan diyenler var, ama eğer güçlü bi kadınsan ve bi işin varsa, annenlerle yaşarsın annen çocuğa bakar sen işine gidersin, evladına tek de bakabilirsin. çocuğun var diye yıllarca zulüm görmek zorunda değilsin. bunu bil ve buna göre rahat ol kendine güven, kimseye gebe değilsin çok şükür elin ayağın tutuyo, çocuğuna gayet güzel bakarsın :*

hayır canım gelmedi. üstelik oğlunu hiç arayıp sormadı da.bebeğim bugün biraz huysuzdu fırsat vermedi. uykuya dalmak gibi bir sorunu var da. şimdi uyutabildim ancak.

ya aslında bebeğin için yuvanı bırakma falan diyenler var, ama eğer güçlü bi kadınsan ve bi işin varsa, annenlerle yaşarsın annen çocuğa bakar sen işine gidersin, evladına tek de bakabilirsin. çocuğun var diye yıllarca zulüm görmek zorunda değilsin. bunu bil ve buna göre rahat ol kendine güven, kimseye gebe değilsin çok şükür elin ayağın tutuyo, çocuğuna gayet güzel bakarsın :*

hayır canım gelmedi. üstelik oğlunu hiç arayıp sormadı da.bebeğim bugün biraz huysuzdu fırsat vermedi. uykuya dalmak gibi bir sorunu var da. şimdi uyutabildim ancak.

sen nasıl hissediyosun?

tüm gün aklım sendeydi
ama ben de eşin ya da ailenden biri geldi vs foruma giremedin sandım

geldim arkadaşlar,

yazdıklarınızı okudum şimdi. gözlerim doldu, boğazımda bir yumruk...hiç tanımadığım sizler bile merak ediyorsunuz, ama eşim bir kere bile aramadı merak edip. beni geçtim zaten işin o kısmını kabullendim.insan oğlum nasıl diye arar.

ailemle konuştum sık sık moral veriyorlar.ne yapacağıma karar vermeye çalışıyorum. onunla aynı okulda çalışsam mı, ücretsiz izin alıp ailemin yanına gitsem düşünüyorum..

bugün biraz daha toparladım eşyalarımı.bebeğim uyuyunca duş aldım falan.

nedense eşim eğer gelirse sanki tek gelmicekmiş gibi hissediyorum, herhangi bir sebebi yok.

Back
X