intiharın eşiğindeyim..

aradı.nasılsın falan filandan sonra ben babam aradı haberin var mı diye sordum.evet var yanında değildim ama söyledi bana dedi.yiğiti falan sormuş öyle dedi.başka şeyler de söyledi onları bilmiyorum sormadım dedi.

ne zaman döneceksin dedim yarın köye gideceğim dedemin mezarına gidememiştim ya sonra köyde de biraz işim var dedi.tek başıma zor oluyor da bebekle ilgilenmek dedim bundan sonra hep tek yaşayacaksın ama dedi. ben de sonuçta bakıcım olacak dedim. bakıcı yatıya kalmıcak herhalde dedi.orasını düşünmedim dedim. okulda 3 eylülde toplantı var o zamana kadar birini bulamlıyız dedim. ben senin düşündüğün o kadını istemiyorum başka bakarız gerekirse toplantıya birimiz gitmeyiz, gerekirse annem gelir mağdur olmayız dedi.

sonra maçın başlayacağını söyleyerek kapatmak istedi yine konuşuruz dedi. o kadar.:43:

aradı.nasılsın falan filandan sonra ben babam aradı haberin var mı diye sordum.evet var yanında değildim ama söyledi bana dedi.yiğiti falan sormuş öyle dedi.başka şeyler de söyledi onları bilmiyorum sormadım dedi.

ne zaman döneceksin dedim yarın köye gideceğim dedemin mezarına gidememiştim ya sonra köyde de biraz işim var dedi.tek başıma zor oluyor da bebekle ilgilenmek dedim bundan sonra hep tek yaşayacaksın ama dedi. ben de sonuçta bakıcım olacak dedim. bakıcı yatıya kalmıcak herhalde dedi.orasını düşünmedim dedim. okulda 3 eylülde toplantı var o zamana kadar birini bulamlıyız dedim. ben senin düşündüğün o kadını istemiyorum başka bakarız gerekirse toplantıya birimiz gitmeyiz, gerekirse annem gelir mağdur olmayız dedi.

sonra maçın başlayacağını söyleyerek kapatmak istedi yine konuşuruz dedi. o kadar.:43:

gördüğün gibi canım herşey ortada maalesef

aramanı bu sebepten istedim
aramasaydın, sürekli olumlu düşüncelerle kendini kandıracaktın :(

Aglama Hande
Hala nabız ölçüyor.

Senin acaba yapabilecek miyim diye düşünüp,
ona yalvarmanı bekliyor...

Amaç annesini getirmek.
Madem çocuguna bu kadar deger veriyor,
gelsin kendi baksın o zaman...

.çok üzgünm şu an bekarmış gibi geziyor adam

kadınların ve erkeklerin kriz anlarına verdikleri tepki aynı değil
kadınlar genelde iç dünyalarına yönelir, içlerine kapanır, en fazla arkadaşlarına gider dert yanar
erkekler tam tersi gezer tozar kafayı boşaltmaya çalışır
normal tepkileri yani

Gerekirse annem gelir mağdur olmayız da ne demek?
Kayınvalide hanım yüzünden çıkmadı mı bu olaylar?
Eşin çok dengesiz...
Bir daha ki konuşmanızda(bu olayla ilgili) "saçmalama x boşanma arefesinde olacak iş mi bu? ikimiz içinde iyi olmaz bu durum, sonuçta boşanıyoruz, boru değil, bakıcı işini halletmeye bakalım"
Eşin hala senden "ne olur beni bırakma, boşanmayalım, sensiz yapamam bla bla... "gibi şeyler duymak istiyor...
Pes etme, kendinden ödün verme...
Eşin yokmuş gibi, hayatını sürdür bir dönem... aaa bana muhtaç değil diyecek...
Farz et ki, boşandınız, gerçekten bakıcı dışında oğluşunla hep tek kalacaksın...
Her türlü duruma kendini hazırla Hande...
Güçlü ol... çok güçlü...
Güçlülüğün karşısında şaşırsın... o totosunu biraz indirsin aşağılara..

Son düzenleme:
ikizler miii?
hmm..
bu biraz bakış açımı değiştirdi

Asude :)

Ben tahmin etmiştim eşinin ikizler oldugunu :)
Adam bir öyle bir böyle.
Hande'nin yanına gelince tam tersi olacak..

Şimdi anasının yanında ondan böyle davranıyor Hande'ye.

Hande kusura bakma ama eşine çok ama çok sinir oluyorum sana bu eziyeti yaşattıgı için!

kadınların ve erkeklerin kriz anlarına verdikleri tepki aynı değil
kadınlar genelde iç dünyalarına yönelir, içlerine kapanır, en fazla arkadaşlarına gider dert yanar
erkekler tam tersi gezer tozar kafayı boşaltmaya çalışır
normal tepkileri yani

nasıl bu kadar düşüncesiz olabilir, bebeğim 2,5 aylık bebek arabam bagajda gitti,araba zaten yok.tek başımayım.uzun kalmıcam demişti. o zaman beni de memlekete bıraksaydı. ya da kardeşimi çağırsaydım.çok canım sıkkın şu an.içim daralıyor.

Adam bir öyle bir böyle.

Hande kusura bakma ama eşine çok ama çok sinir oluyorum sana bu eziyeti yaşattıgı için!

ben de çok sinirliyim şu an..maç bitince ara dedim ama ne dicem bilmiyorum. giderken böyle dememiştin dicem.

of hande haklısın çok zor bi durum düşünsene bebeğin we sen ona bukadar muhtaçken sizi bırakıp gidio boşanmayı hakdio çoktann
inanılmaz yaa
bunların ihtiyacı olur bişey olur die düşünmüo bile

nasıl bu kadar düşüncesiz olabilir, bebeğim 2,5 aylık bebek arabam bagajda gitti,araba zaten yok.tek başımayım.uzun kalmıcam demişti. o zaman beni de memlekete bıraksaydı. ya da kardeşimi çağırsaydım.çok canım sıkkın şu an.içim daralıyor.

düşün işte adamın sorumsuzluk seviyesini tatlım düşün..
bu adamdan aile babası, koca olmaz da, ah işte sen ısrarcısın

senin geçmiş konuna şöyle bir göz atmıştım derinlemesine okumamıştım
bugün hepsini okudum
şu adamdan ve ailesinden sana hayat boyu huzur gelmeyeceği bir gerçek
gönül ister ki hazır olaylar bu raddeye gelmişken kurtar paçanı ama
cesaret edemiyosun ah..

Adam bir öyle bir böyle.

o kadar ağlak olunca balık sanmıştım ben

hayırlısı ya
uyumsuz burçlar ama

bugün hepsini okudum
cesaret edemiyosun ah..

Evet katılıyorum.
Sen ilk konu açtıgında ben de aynısını dedim.
Ama bu defa sen istemiyorsun.

Sen şimdi olmasın ilerde olursa olsun dedin hande,
şu an kayınvalide yüzünden bitmesin istiyorsun hala da öyle düşündüğünü düşünüyorum.

bugün hepsini okudum
cesaret edemiyosun ah..

:43::43::43:

boşanmaya karar verirsem o okula gitmem.ücretsiz izin alıp başka yere gider seneye de tayin isterim.en son 5 eylül de dilekçe vermem lazım ücretszi izin için.

adamın hala bana eziyet etmediğinde, ciddi olduğundan avukata gittiğinden emin olsam bi cesaret verecem dilekçeyi.

ben de çok sinirliyim şu an..maç bitince ara dedim ama ne dicem bilmiyorum. giderken böyle dememiştin dicem.

Ararsa "sen ne kadar saygısız bir adamsın, çok kalmıcam diyip, arabayı alıp gittin, bagajda çocuğun arabasını alıp gittin, anladık beni düşünmüyorsunda 2,5 aylık yavrumu da mı düşünmüyorsun, çocuğumu gezmeye bile çıkartamıyorum sayende, arabayı getir, ondan sonra İzmir'e mi gidicen, fizana mı gidicen, nereye gidiceksen git..." gibi çemkirin biraz...

En sonda "düşündümde verdiğimiz bu boşanma kararı, bizim için en doğru karar, çok sorumsuz bir babasın, gözümü açtığın için teşekkürler" diyip lafları sokup kapatın...

Dengesiz herif beni bile gerdi burdan :)))

Back
X