intiharın eşiğindeyim..

handecim,
Allah hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin
o kadar güzel toparladın kendini ki, harikasın

eşinin bu kararlı halini görmesi de ayrı bir güzel olacak

şimdi o düşünsün..

evinden neden taşınıyosun?

Allah yardımcın olsun canım bak ailende yanında bebişinle mutlu olursun inşallah
ben de zannetmiyourm. bekarken ya da nişanlıyken böyle değidi. adam evlenince anneci oldu. onu annesine bırakıyoru artık.mutlu mesut yaşasınlar.huzur istiyorum artık, sakinlik,dinginlik istiyorum.

ben o kadınla baş edemem.o kadar entrikanın içinde yer alamam.kabullendim yenilgiyi.

bence en doğru karar buydu...hakkında hayırlısı olsun,Allah yardımcın olsun..çok güçlü bir kadın,çok iyi bir annesin sen..bunu bil yeter :16:

iyi akşamlar,

dün gece uyuyamadım sabaha kadar.sabah 7 gibi oğlum uyandı.oynadık oyalandık onunla beraber uyuduk. çok düşündüm yine.ben ne istiyorum diye. ben bu evliliğin bitmesini istemiyorum evet ama ahmetten bana koca oğluma baba olmayacağı çok açık.

aklım bu adamla sen yapamazsın,sindiremezsin diyor, yüreğim seviyorsun onsuz ne yaparsın diyor.boşandığım haldeki yaşantımı düşündüm akşamları evde eşimin olmayışını, haftasonları oğlumu alıp götürşünü, oğlumun babam neden bizimle yaşamıyor diye soracağı günleri hepsini düşündüm. sonra dedim ki oğlum şu anda da babasız, ben kocasızım. onun için biz bi hiçiz. biz burda eve hapsolmuşken,pazara,markete gidemezken,oğlumu gezdiremezken o anne babasıyla gününü gün ediyor.

onun bizi böyle yalnız bırakışı önceki olayları da unutturdu.onlar koymuyor artık dün geceki konuşmalardan sonra. ben boşa beklemişim umutla o bizi çoktan unutmuş.yaptığı aklınca bana ders vermek belki ama hiçbir gerekçe halen nikahlı olan karısını ve 2,5 aylık çocuğunu yalnız bırakmasını haklı çıkarmaz.

o yüzden bu sefer mantıklı olannı yapmaya boşanmaya karar verdim.ilk işim ev bulmak, oğlum dönencesine bakarken koydum hareketli bir müzik başladım bu evdeki eşyalarımı toparlamaya.bebeğimle yavaş oluyor ama olsun.3 eylül de dava açacaktı kendisi. dava açıldığı an taşınacam (evi terketti falan diyemesin diye).

ailemle de konuştum hepsi arkamda babam bile.dava açılınca gelip taşınmama yardım edecekler.

ahmet de öğleden sonra aradı.anlattım durumu.daha dün gece ne zaman geleceği belli olmayan adam 2 günden gelirim bekle konuşalım diyor bi de. benim söyleyecek sözüm yok dedim.kazandın bitti dedim. kapadım.

şimdi Allaha sürekli dua ediyorum beni yolumdan döndürme.o gelip bana yalvarsa bile yüreğime söz geçirecek gücü ver bana diye.

helal olsun sanaa Allah yardımcın olsun senin ve bebeğinin..

İntihar ne demek hemde bebegin varken dunyaya bi kere daha geleceksen et tabi ona birsry diyemem.bu sekilde evliligin yurumez zaten bence al bebegini de git annenin evine bak bakalim kocan pisman olup krndi ailesine saldiriyormu saldirmiyormu srn hic terbiyeni bozma ben gidiyorum o zaman ne yapayim de uzuldugunu ve onu sevdigini soyle ama evden ayril derim

iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar.

asude bahar, ahmet bekarken de bu evde oturuyordu.ben bu eve geldim. ev kiralık.onların izmirden bir akrabasının evi. onun akrabasının evinde oturmam.ayrıca bu evde çok anı var.o yüzden taşınacam.

Ah Hande ah...

Ben sana en başında anlatmaya çalıştım.
Bu evlilik bitecekse kayınvalidenin yüzünden degil,
eşinin sorumsuzlugundan,
kişiliksizliğinden,
size deger vermemesinden bitecek,
o nedenle ha şimdi olmuş ha sonra dedim ama anlatamadım.

Evet şu an bir karar aldın.
Fakat ben bu kararı yine fevri davranarak aldıgını düşünüyorum.
Bir insan boşanmayı kafasına koyduysa eşi derse desin ''nuh der peygamber demez.''

Şu cümlelerin bunu çok iyi açıklıyor.
''şimdi Allaha sürekli dua ediyorum beni yolumdan döndürme.o gelip bana yalvarsa bile yüreğime söz geçirecek gücü ver bana diye.''

Bak söylüyorum ben,
Hem de üstüne basa basa söylüyorum,
yine boşanmayacaksınız.
Sen de bunun çok iyi farkındasın şu yukarıdaki cümlelerinle...

O nedenle bu durumu lehine çevirmeye bak.
Sen de biliyorsun aslında yine aynı şeyler yaşanacak.
Ama ama işte bunu dönüm noktası kabul etmeniz gerek...

Neyse daha fazla yazmayayım...

Son düzenleme:
eşim olacak ana kuzusu aradı. burdayken sinirli olup benle kavga etmemek için kafa dinlemeye gitmiş.sorunlarımızı konuşarak çözebilirmişiz.artık çok geç dedim.ben yarın geliyorum gelmeyim mi dedi.canın ne istiyorsa onu yap, umrunda değilsin artık deim.kapadım. yeter artık bu gece sakinlik istiyorum.

Ah Hande ah...

Ben sana en başında anlatmaya çalıştım.
Bu evlilik bitecekse kayınvalidenin yüzünden degil,
eşinin sorumsuzlugundan,
kişiliksizliğinden,
size deger vermemesinden bitecek,
o nedenle ha şimdi olmuş ha sonra dedim ama anlatamadım.

Evet şu an bir karar aldın.
Fakat ben bu kararı yine fevri davranarak aldıgını düşünüyorum.
Bir insan boşanmayı kafasına koyduysa eşi derse desin ''nuh der peygamber demez.''

Şu cümlelerin bunu çok iyi açıklıyor.
''şimdi Allaha sürekli dua ediyorum beni yolumdan döndürme.o gelip bana yalvarsa bile yüreğime söz geçirecek gücü ver bana diye.''

Bak söylüyorum ben,
Hem de üstüne basa basa söylüyorum,
yine boşanmayacaksınız.

O nedenle bu durumu lehine çevirmeye bak.
Sen de biliyorsun aslında yine aynı şeyler yaşanacak.
Ama ama işte bunu dönüm noktası kabul etmeniz gerek...

Neyse daha fazla yazmayayım...

yaz lütfen. siz olmasanız ben ne yapardım.

biliyorum gelip yalvaracak ve o gün yüreğime yenilip devam kararı almaktan çok korkuyorum. çok düşündüm. devam etsekte yarın birgün aynı şeyi yaşayacaz. güçlü olup şu aşamayı bi atlatsam..

eşim olacak ana kuzusu aradı. burdayken sinirli olup benle kavga etmemek için kafa dinlemeye gitmiş.sorunlarımızı konuşarak çözebilirmişiz.artık çok geç dedim.ben yarın geliyorum gelmeyim mi dedi.canın ne istiyorsa onu yap, umrunda değilsin artık deim.kapadım. yeter artık bu gece sakinlik istiyorum.

senin bu koca da boşanacak popo yok hande....
aklı sıra sana ders vermek için çıktı yola. sindirebilir miyim hem kendime hem aileme köle edebilir miyim dedi.
baktı papuç pahalı tutuşmuştur şimdi.

Ohhhhh güzel demişsin vursun kafasını taşlara:22:

yaz lütfen. siz olmasanız ben ne yapardım.

biliyorum gelip yalvaracak ve o gün yüreğime yenilip devam kararı almaktan çok korkuyorum. çok düşündüm. devam etsekte yarın birgün aynı şeyi yaşayacaz. güçlü olup şu aşamayı bi atlatsam..

İşte bak bu korku bile senin aslında bu kararı şu anki sinirle ,
yaşadıklarınla aldıgını gösteriyor.

Biliyorsun çünkü sen de boşanmayacagını...
Boşanmak kafada biten bir olay...

Evet devam etseniz bile aynı şeyler yaşanıp duracak.
Dolayısıyla devam kararı alacak olursanız,
bu sizin dönüm noktanız olsun,
ondan neler istiyorsan açık açık söyle.
Kabul ederse amenna, etmezse sen yoluna ben yoluma de...

Şimdi kapana kısıldı, etekleri tutuştu,
o yüzden lütfen bu duruşunu sergile eşine ve ona şartlarını sun...

Son düzenleme:
Aslında boşanmak istemeyen , sorunlarını çözebilecek aşabilecekken bu foruma yazdın kardeşim.Buradakilerin gazıyla şimdi boşanacağım felan diyorsun.Aklını başına al, tüm erkekler geç olgunlaşır, Bu tür sorunlar çok kişide olur. Boşan! boşan diyen buradaki şak şakçılar kınalarını hazırlasınlar ne kazanacaklar sen boşanınca,
Sen yine de kendine danış derim ben.

Aslında boşanmak istemeyen , sorunlarını çözebilecek aşabilecekken bu foruma yazdın kardeşim.Buradakilerin gazıyla şimdi boşanacağım felan diyorsun.Aklını başına al, tüm erkekler geç olgunlaşır, Bu tür sorunlar çok kişide olur. Boşan! boşan diyen buradaki şak şakçılar kınalarını hazırlasınlar ne kazanacaklar sen boşanınca,

Burdakilerin gazıyla boşanacagım demiyor...

Deseydi en başta derdi.
Halbuki pek çok kişi boşan bile demedi...

Biraz önce de dedim boşanmak senin benim söylememle olacak iş degil.
İnsanın kafasında biten bir olay...

Hande henüz bu aşamada degil zaten,
Merak etmeyin!

Son düzenleme:

burada herkes fikrini açıkça söyleyebilir hanımefendi
biraz saygılı olun
kimse şakşakçı falan değil
haddinizi bilin!!!

evet en başta boşanmak istemiyordum. eşim bu evdeydi yalvardım ona resmen, ağladım önünde çaresizce, ne istersen yaparım bile dedim.(ailemden özür dile dese dilerdim herhalde o salaklıkla)

sonra ne oldu adam beni bırakıp gitti, bebeğimle tek başıma.hep umutla bekledim.gelecek vazgeçtim diyecek diye..
eeee ne oldu dün gece :

ne zaman gelecen dedim bilmiyorum dedi
arabamız da yok zor oluyor dedim boşanınca da araban olmayacak dedi
yalnızken zorlanıyorum dedim bundan sonra hep öyle olacak bakıcın evde mi yatacak dedi

resmen yıktı beni mahvetti.ne yapmalıyım sizce lütfen söyleyin yalvarayım mı gel diye..

evet en başta boşanmak istemiyordum. eşim bu evdeydi yalvardım ona resmen, ağladım önünde çaresizce, ne istersen yaparım bile dedim.(ailemden özür dile dese dilerdim herhalde o salaklıkla)

sonra ne oldu adam beni bırakıp gitti, bebeğimle tek başıma.hep umutla bekledim.gelecek vazgeçtim diyecek diye..
eeee ne oldu dün gece :

ne zaman gelecen dedim bilmiyorum dedi
arabamız da yok zor oluyor dedim boşanınca da araban olmayacak dedi
yalnızken zorlanıyorum dedim bundan sonra hep öyle olacak bakıcın evde mi yatacak dedi

resmen yıktı beni mahvetti.ne yapmalıyım sizce lütfen söyleyin yalvarayım mı gel diye..

işte senin çaresizliğinden zevk alıyor resmen. evet haklısın ben sana muhtacım demeni ya da en azından öyle hissetmeni istiyor.
parana geçer sözün çok mu zor araba almak...

Burdakilerin gazıyla boşanacagım demiyor...

Deseydi en başta derdi.
Halbuki pek çok kişi boşan bile demedi...

Biraz önce de dedim boşanmak senin benim söylememle olacak iş degil.
İnsanın kafasında biten bir olay...

Hande henüz bu aşamada degil zaten,
merak etmeyin![/
B]

:) çok hoşsun cudana.

Back
X