intiharın eşiğindeyim..

handecim günaydınnnn

boşveeer gelir dee arar da
sen modunu yüksek tut

istanbul şakır şakır dünden beri deli deli yağıyor
var mı orada yağmur?

hande bence sen yine de herşeye hazır ol. her durumda dimdik durabilmelisin bence. olmayacakmış gibi alıştır kendini düzelirse aranız hep birlikte seviniriz. olmazsa da biz zaten hazırlıklı oluruz.

nasıl istiyorum o eşşek gelsin pişmanım affet diye yalvarsın sana. (eşşek dedim ama kızma :) )

bak ben izmirdeyim ver bana onun adresini bir temiz dövdüreyim onu abilerime :) iki abim var benim ayı gibi maşallah :) kıralım bacaklarını. ( iyice vahşileştim)

Son düzenleme:
hande bence sen yine de herşeye hazır ol. her durumda dimdik durabilmelisin bence. olmayacakmış gibi alıştır kendini düzelirse aranız hep birlikte seviniriz. olmazsa da biz zaten hazırlıklı oluruz.

nasıl istiyorum o eşşek gelsin pişmanım affet diye yalvarsın sana. (eşşek dedim ama kızma :) )

bak ben izmirdeyim ver bana onun adresini bir temiz dövdüreyim onu abilerime :) iki abim var benim ayı gibi maşallah :) kıralım bacaklarını. ( iyice vahşileştim)

evet canım sanki boşanacakmışız gibi en kötüsüne hazırlıyorum kendimi

ben ne küfürler ediyorum içimden bi bilsen.hepsini hakediyor benim kocam..

biraz daha gelip işi netleştirmeyi düşünmezse abilerine işimiz düşecek gerçekten..

sen haber ver yeter bitanem benim :) toplaşırız biz.

şaka bir yana da muallakta kalmakta kötü.ne olacağını bilsen sende ona göre hayatına yöne versen.ama sana birşey söyliyim işinden sakın uzaklaşma evde tek başına iyice kafan karışır sürekli düşünürsün.

bırak o senden kaçsın,senin kaçmak için uzaklaşmak için bir sebebin yok ki. dayanıklı ol kaçan hatalıdır zaten bak eşin nasıl kaçtı izmire çünkü hatalı oldugunu biliyor ve yine de üste çıkmaya çalışıyor.sağlam dur yanındayız...her durumda da...

sen haber ver yeter bitanem benim :) toplaşırız biz.

şaka bir yana da muallakta kalmakta kötü.ne olacağını bilsen sende ona göre hayatına yöne versen.ama sana birşey söyliyim işinden sakın uzaklaşma evde tek başına iyice kafan karışır sürekli düşünürsün.

bırak o senden kaçsın,senin kaçmak için uzaklaşmak için bir sebebin yok ki. dayanıklı ol kaçan hatalıdır zaten bak eşin nasıl kaçtı izmire çünkü hatalı oldugunu biliyor ve yine de üste çıkmaya çalışıyor.sağlam dur yanındayız...her durumda da...

bu belirsizlik zaten beni mahveden.bekliyorum bakalım..bebeğimle ilgileneyim biraz.

iyi ki varsınız.desteğin için teşekkür ederim.

bu belirsizlik zaten beni mahveden.bekliyorum bakalım..bebeğimle ilgileneyim biraz.

iyi ki varsınız.desteğin için teşekkür ederim.

kolay gelsin canım

herşeyin normal olduğu durumlarda, herkes doğru hareket eder.
olgunluk, belirsizlik durumunda da kontrolü kaybetmemektedir

ailem aradı şimdi. deliriyorlar resmen. 'yeter artık niye hala gelmiyor,gelsin ne yapacağınıza karar verin bu ne böyle, ne biçim aile 'diyorlar.

'biz arayalım hadlerini bildirelim kızımızı alıyoruz diyelim,gelip seni alalım'diyorlar.

bekledim bekledim az daha durayım dedim, bana da bağırdılar.zor sakinleştirdim ailemi.

bana bunları yaşatan eşimi nasıl affedecem ben.

Bence ailen aramalı hande hayirse ne oluyor o kiz niye orda bebegiyle yalnız diye
Hemde kayınvalideni armamalılar direk bence ,
Yada en mantikliydi baban kayinbabani arasin yada annen.
Bence bu saate kadar kadar aramamalari bile hata aslında çünkü eşinin ailesi diyodur:
Hande kendi ailesinin bile umrunda değil bak sahipsiz kaldı mecbur bizim istediğimiz gibi olacak.
Bunu seni fistiklemek için demiyorum ama kendi kızın olsa aynı durumda sessiz kalirmiydin yada yalnız bırakırmiydin başka bı sehirde minik bebekle

Back
X