Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar,
eşim olacak öküzü arayıp sormak istemiyorum ne zaman gelcen diye. kafa buluyor benle herhalde.yok bi diyo ki belli değil, bi diyo ki yarın gelecem.araymam ben bu adamı artık.
ailem arayıp duruyor.ücretsiz izin al gel buraya diye.çok uzaklar ya otobüsle 12 saat.arabayla gelseler 10 saat.off Allahım kaybolup gidecem bebeğimle ne aile ne eş yeter artık.
en çok istediğim şey gelip bu evde beni bulamaması var ama..
Buarada haftaya okula gitceksiniz ama bakıcı yok ortada sana sunu soyleyim kocan annesiyle gelcek ve kimi bulalım bukadar zamanda guvencek en iyisi annem baksın der barismasaniz bile cocuğu ne yapacaksın hande ayın 3 unde ???
Buyuzden annenler gelsinki oğlanı kayinvalidene bırakma zorunluluğun olmasin
Birde sunu söylemek istiyorum şayet barıştınız diyelim sana bunları yapan kadınla asla görüşmek istememekte cok haklisn,
zaten barışmanız demek eşinin seni haklı görmesi demektir annesinin yalan söylediğine kanaat getirmesidir doğal olarak çünkü bu durumu başlatan kayınvalidenin yalaniydi.
Ben esime hep derim ben senin ailenle görüşmek zorunda değilim ama sen zorundasınız ben el kızıyim bana hakaret edildiğinde affetmek zorunda değilim senin için,
Nasılki benim ailem aynısını sana yapsa asla görüşmem deme hakkına sahipsen bende sahibim,
Nasılki ben seni olsun anne babam onlar onlarla görüşmek zorundasınız demeyeceğim gibi!!!
beni aradığını hayal et ve öküzü ara
benimle konuşacağını farz ettiğin ses tonunla
geleceğim dediğin için annemleri çağırdım ama gelmedin, zorlanıyorum, ne zaman gelmeyi düşünüyorsun diye sor
sakince..
yuvarlak cevaplar vermesin
zorlandığını, tek başına halledemediğini söyle
asude ben bu öküzle daha önce konuştum.zorlandığımı söyledim.adam sallamadı bile..en son telefonda ailemi çağıracağımı toparlandığımı söyledim yarın gelirim dedi.bak gelmedi, dediğimi yapmalıyım bence.ailem gelmeli o geldiğinde ailemi görmeli.
ben ona demeliyim ki en son telde böyle konuştuk ev arıyorum dicem.ha diyeceği varsa desin, özür dileyecekse dilesin o zaman oturur konuşuruz..olmazsa ailem yanımda zaten ya memlekete dönerim ya ev tutarım.
kardeşin, ben gelirsem, seni alıp dönmek için gelirim dediği için ısrarım
gelip sende sakince kalacaklarsa sorun yok
gelip olayların içine gireceklerse, ya da seni götüreceklerse
boşanmaya hazır mısın
ya da bu aşamada boşanılmalı mı
bilmiyorum
arkadaşlar,
eşim olacak öküzü arayıp sormak istemiyorum ne zaman gelcen diye. kafa buluyor benle herhalde.yok bi diyo ki belli değil, bi diyo ki yarın gelecem.araymam ben bu adamı artık.
ailem arayıp duruyor.ücretsiz izin al gel buraya diye.çok uzaklar ya otobüsle 12 saat.arabayla gelseler 10 saat.off Allahım kaybolup gidecem bebeğimle ne aile ne eş yeter artık.
en çok istediğim şey gelip bu evde beni bulamaması var ama..
eşim olacak öküz aradı.şaşırdım açtım oğlunu sordu beni sordu iyiyim falan dedim. sonra en alakaysa gerizekalı aptal hayvan eşim çocuğun sünnetinden bahsetti.(bi ara yaptırmayı düşünmüştük) şimdi olmasın bence erteleyelim falan dedi.bi de çok güzel bir ses tonuyla falan konuşuyor benimle. ben de dedim ki sünnet ne alaka önemli değil şu an dedim. ben hala köydeyim, şimdi bilet aldım izmire gidecem arabamı alıp yanına geliyorum dedi.iyi dedim.
sonra kardeşin beni aradı dedi. ailen geliyormuş baban evime gelmesin ben senle konuşmak istiyorum dedi.
ben de saydırdım. ey gerizekalı öküz dedim.nerdeyse 1 haftadır evde yoksun, hala köydesin bide dedim.ben senin gibi kocam olduğu için utanıyorum dedim.bebekle beni bırakıyorsun yardıma gelenlere gelme diyosun.öküzün önde gidenisin sen adam değilsin dedim ayrıca babam değil annemle kardeşim geliyor dedim.suratına kapattım.
kardeşimi aradım.sen neden arıyorsun onu dedim. yeter artık bu böyle olmaz boşanacaksanız biz gidiyoruz ablamı getirmeye dedim dedi.öküz ona da ben ablan düşünsün diye ona bi süre verdim(yalancı pislik, şeytanın oğlu ne olacak), yuvama dışardan niye karışıyorsunuz,ben onla konuşacam demiş.
tekrar aradı beni hayvan.ben gelirim sana sorarım boşanmak istiyorsan falan dedi.sen değil misin avukata dilekçe verdim dava açılacak ben kafamı toplamak için gidiyorum diyen dedim,kapat teli midemş bulandırma dedim.
deliriyorum sinirden aklı sıra bana ders vermek için yaptıklarına falan bak..
eşim olacak öküz aradı.şaşırdım açtım oğlunu sordu beni sordu iyiyim falan dedim. sonra en alakaysa gerizekalı aptal hayvan eşim çocuğun sünnetinden bahsetti.(bi ara yaptırmayı düşünmüştük) şimdi olmasın bence erteleyelim falan dedi.bi de çok güzel bir ses tonuyla falan konuşuyor benimle. ben de dedim ki sünnet ne alaka önemli değil şu an dedim. ben hala köydeyim, şimdi bilet aldım izmire gidecem arabamı alıp yanına geliyorum dedi.iyi dedim.
sonra kardeşin beni aradı dedi. ailen geliyormuş baban evime gelmesin ben senle konuşmak istiyorum dedi.
ben de saydırdım. ey gerizekalı öküz dedim.nerdeyse 1 haftadır evde yoksun, hala köydesin bide dedim.ben senin gibi kocam olduğu için utanıyorum dedim.bebekle beni bırakıyorsun yardıma gelenlere gelme diyosun.öküzün önde gidenisin sen adam değilsin dedim ayrıca babam değil annemle kardeşim geliyor dedim.suratına kapattım.
kardeşimi aradım.sen neden arıyorsun onu dedim. yeter artık bu böyle olmaz boşanacaksanız biz gidiyoruz ablamı getirmeye dedim dedi.öküz ona da ben ablan düşünsün diye ona bi süre verdim(yalancı pislik, şeytanın oğlu ne olacak), yuvama dışardan niye karışıyorsunuz,ben onla konuşacam demiş.
tekrar aradı beni hayvan.ben gelirim sana sorarım boşanmak istiyorsan falan dedi.sen değil misin avukata dilekçe verdim dava açılacak ben kafamı toplamak için gidiyorum diyen dedim,kapat teli midemş bulandırma dedim.
deliriyorum sinirden aklı sıra bana ders vermek için yaptıklarına falan bak..