Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar bu adam dengesiz yaaa, ben ablana süre tanıdım düşünsün falan demiş yalancı,bi de hala köydeymiş pislik.
gelince ne yapacak ben sana soracam gelince boşanmak istiyor musun diye diyor. ben ne dicem hayır istemiyorum mu deyim.o öyle soracağına göre bu kadar olayın üstüne hayır istemiyorum diyemem o kadar da gurursuz değilim.
arkadaşlar bu adam dengesiz yaaa, ben ablana süre tanıdım düşünsün falan demiş yalancı,bi de hala köydeymiş pislik.
gelince ne yapacak ben sana soracam gelince boşanmak istiyor musun diye diyor. ben ne dicem hayır istemiyorum mu deyim.o öyle soracağına göre bu kadar olayın üstüne hayır istemiyorum diyemem o kadar da gurursuz değilim.
Aklıma benim onu beklemem geldi.10gün beklemiştim,sonra babamın rahatsızlanması üzerine memlekete gitmiştim.(O sırada babamın hastanede olduğunu bildiği halde fırsat kolar gibi eşyaları almıştı).O halimle babamın hastalığıyla,hastane işleriyle uğraşmıştım.O sürede ise birşey yememiş,10 günde 5 kilo vermiş 47'ye düşmüştüm.,ayaklarım sızlamıştı hep.İlk günler evde yalnız başıma kendimden geçmiştim..Hayatımın en kötü zamanlarının en kötüsü hislerdeydim..Rabbim bir daha yaşatmasın..unutmak istediğim,izleri kalsa da unuttuğum zamanlar..Hepsini okumadım ama siz yine iyisiniz neyseki,bu moralle devam edin...Ben her yolu denediğim için bir tavsiye vermiyorum,nasipten çıkacaksa çıkıyor..Evlilik sorunları olsun,ayrılma aşaması olsun,bana destek olacak pek kimse yoktu o dönem...Babama hastanede gönderilmeyen selamlar iletiyordum ondan...Babamın cenazesine gelmeyi bırak,haber verdiğimde''ne yapabilirim,benim de annem öldü''demişti..Nasıl koymuştu ozamanlar..Ozamanlar size yazamadım,şimdi yazayım bari..
Allah evliliğinizi hayırlısıyla bozmasın..Düşünmekle olmuyor birşey..Arkadaşlar tavsiyeler yazmışlar zaten..Ailenden biri yanına gelsin bence..
Avukata giderken sordunmuki bana boşanmak istiyormusun diye bana şimdi niye soruyorsun sana istemediğimi söylemiştim şimdi nediyebilirimki sen kararını verdin beni uymaya mecbur bıraktın derdim.
merhaba hande konunu takip ediyordum..evet eşin çok dengesiz ama bi o kadarda seni sinir etmeyi iyi başarıyor..eşin neden boşanmanak istiyormusun diye soracak biliyormusun sen evet boşanmak istiyorum dedğinde yarın öbürgün evladına dönüp ben annenle devam etmek istedim ama annen boşanmak istedi diye evladını bu konu üzerinden kullanacaktır.tıpkı kendi ailesinin yaptığı gibi.sen akıllı bir kadınsin eğer eşinle devam etme niyetindeysen sen eşinden daha fazla dengesiz davranacaksın aynen onun sana yaptığı gibi.başka bir çaren yok gibi görünüyor..çünkü bu davranışlarıyla seni köşe sıkıştırıyor.sana tavsiyem eşin ardağında telefona cevap ver ama öyle çok uzatma..oğlunu soruduğunda iyiz de sonra aaaa oğlum ağlıyor de kapat yada ocakta yemk varde kapat.hep baheneler uydurki çok fazla muhatap olma.bide niye sürekli gelecekmisin diye soruyorsunki.bırak sorma..hatta hiç birşey sorma..ŞU AN SÜREKLİ EŞİNE MUHTAÇ OLMUŞSUN GİBİ DAVRANIYORSUN BUNU YAPMA..onunda istediği bu zaten hande...eşin senin ona muhtaç olmanı istiyor.o yüzden her söylediğini bu kadar saçmalıyor işte..
böyle dicem ben de gelince..
son 2 gündür konuşmadık zaten. demiyorum artık geliyor musun falan diye.3 yıllık kocama şaştım kaldım.ne dengesiz yaa.
hande evde bekler nasılsa gitsin takılsın 5 gün orda burda..ne yapıcam bilmiyorum.
bi tarafım bitir gitsin uğraşma diyor, bi tarafım (bence bu gerizekalı aptal tarafım) dur bekle bi daha dene diyor..
Hande, öyle öküz möküz demen iyi olmamış. daha sakin davran. kardeşinin yaptığı da doğru değil.
ama işe yaramamış da değil. dikkat edersen güzel konuşuyormuş telefonda. sonra işler karışmış.
bence artık şapkalrı önünüz ekoyma vaktidir. o adamın ağzından kesin cevabı al ev ve bakıcı işini hallet.
ama yalnız zorlanıyorum deme. çünkü acizliğinden zevk alıyor. inşallah dediği gibi gelir eteğinizdeki taşları
dökersiniz ama kavga etmeden, hakaretleşmeden.
canım daha öncede bi kere yazmıştım ama konunun bu kadar uzayacağını tahmin etmemiştim hala eşinin eve gelmemiş olması çok ilginç ama aklımın yettiğince fikrimi sölemek istiyorum ama olayın içinde olan sensin elbette biz tam olarak anlayamayabiliriz seni :26:
canım öncelikle bana eşininde seninde davranışlarınız birbirine çok yakın geldi ne zaman sen alttan alıp güzel konuşsan o baskın çıkmaya çalışıyor aynı şekilde o ne zaman seninle sakin konuşsa sen köpürüyorsun demekki aynı ruh hali içindesiniz eşininde gününü gün ettiğini sanmıyorumsonuçta bu onunda evliliği çocuk onunda çocuğu..
bide şöle bi durum var erkekler olayları bizim kadar derin düşünüp ne neden oldu bu şimdi bunu nie dedi die düşünmez daha düz mantıktır ve doğruyu biri onlara sölemeden yapamazlareşin şu anda annesinin yanında o kadındanda doruyu sölemesi beklenemez..
hep eşinin yaptıklarına kızıp bileniyoruz ama bence onun açısından bakıldığında onunda seni affedemiceni düşündüğü şeler olabilir.. şimdi söliceklerim için kusura bakma canım ama belki bi özeleştiri olabilir sana....ilk kayınvalidene boşanmayı düşünüyorum diyen sensin eşin bunu hala hazmedememiş olabilir tabi bide kayınvalidenin yalnış ifadeleri var işin içinde adam aklı karışmıştır onu evliliğini sahiplenmek gereken yerde sen ondan hemen vazgeçtin bu basit bişe diil bence sonra sen ona ne kadar boşanmak istemiyorum dedisende oda o anki siniriyle avukata gidiyorum dedi gitti ama ara ara bazı konuşmalarından belliki böle bi niyeti yok bence....
bide canım olaylara bakınca sende ara ara dik durucam güçlü bi duruş sergilicem die çok fevri davrandığın yerler oldu bence elbette kendini ezdirmiceksin ama bunun için tehditlere hakaretlere başvurduğunda sende aynı eşin gibi davranmış oluyorsun...
canım sölediklerimin için kusura bakma hakkınıda helal et dediğim gibi biz dışardan düşünüp yorum yapıyoruz sense olayın içindesin hareçten gazel okumak bize kolay elbette...
son olarak nacizane fikrimi söyleyeyim; eşin sana geleceği zamanı sölemiş biraz sabırlı ol ve bekle ben demiyorum eşin kadar seninde kabahatlerin var elbette senin haklı olduğun noktalar çok daha fazla ama bi olayda illede tek taraflı haklılık gerekmez bence eşin geldiğinde dik durmalı asla ona muhtaçmış gibi davranmadan ama olayları sakin bi şekilde değerlendirebilseniz birbirinizi yenmeye çalışmadan biraz mantık birazda birbirinize olan sevginizle çocuğunuzuda düşünerek hareket etseniz daha mantıklı kararlar alabilirsiniz bence unutmamalıki kadınlar herzaman erkeklerden daha olgun oldukları için erkeğin eşinden büyük olması makbuldur derler sen her hareketini eşinin davranışlarına göre ayarlarsan olmaz bence kendine kendince kadınca annece bi duruş bulmalı ve o şekilde davranmalısın..
rabbim yardımcınız olsun bence ikinizde birbirinizi seviyosunuz hakkınızda hayırlısı nese o olsun... kayınvalidene gelince ben kendimle ilgili bişe sölim asla eşimle kavga edip huzurumu bozacak biri kadar değer vermem..ona karşı eşimi ondan fazla sahiplenirim eşim annesine çok düşkündür ama ben saygımı kaybetmeden hayatımada çok karıştırmadan belli bi noktaya kadar sokarım kendisini hayatıma sen nasıl yaparsın bilemiyorum artık..
çokta uzun olduğu hakkını helal et canım
teşekkür ederim arkadaşlar haklsınız.ben olgunluktan yanaydım. bu olaylar olunca annesinden o lafları duyunca bile ağzımdan hakaret edecek tarzda laflar çıkmadı. ben böyle birisi değilim. ama bayramdan beri yaşanalar beni bu noktaya getirdi. ha benim hatalarım olmadı oldu, o kadın da bunları bi güzel kullandı.
benim hatam var, annesinin hatası var ama en büyük suçlu eşim.annesiyle benim aramda dengeyi kuramadı.bayramdan beri resmen blöf yapmış, bi de demez mi avukata gitmedim falan çıldırdım.ben de normalim demiyorum, psikolojim alt üst.kaç gündür 2,5 aylık bebekle evin içindeyim.kapıcı izinde.çöpleri bile götürüp atamıyorum,eve ekmek alamıyorum, duşu bile kapılar açık alıyorum bebeğim ağlar da duymazsam diye, çoğu zaman yemek yiyemiyorum,süt ve su içiyorum sütüm kesilmesin diye, kafayı yiyecem artık. tüm bunları ben bu adam ders vermiş olsun diye mi yaşadım. sonunda delirdim ağzıma geleni saydım.ha doğru mu yanlış.hiçbir gerekçe ona hakaret etmemi haklı çıkarmaz tabi.(bi de öğretmen olacam)
artık sakin olmaya çalışıyorum umarım geldiğinde de böyle dengesiz davranmaz.
teşekkür ederim arkadaşlar haklsınız.ben olgunluktan yanaydım. bu olaylar olunca annesinden o lafları duyunca bile ağzımdan hakaret edecek tarzda laflar çıkmadı. ben böyle birisi değilim. ama bayramdan beri yaşanalar beni bu noktaya getirdi. ha benim hatalarım olmadı oldu, o kadın da bunları bi güzel kullandı.
benim hatam var, annesinin hatası var ama en büyük suçlu eşim.annesiyle benim aramda dengeyi kuramadı.bayramdan beri resmen blöf yapmış, bi de demez mi avukata gitmedim falan çıldırdım.ben de normalim demiyorum, psikolojim alt üst.kaç gündür 2,5 aylık bebekle evin içindeyim.kapıcı izinde.çöpleri bile götürüp atamıyorum,eve ekmek alamıyorum, duşu bile kapılar açık alıyorum bebeğim ağlar da duymazsam diye, çoğu zaman yemek yiyemiyorum,süt ve su içiyorum sütüm kesilmesin diye, kafayı yiyecem artık. tüm bunları ben bu adam ders vermiş olsun diye mi yaşadım. sonunda delirdim ağzıma geleni saydım.ha doğru mu yanlış.hiçbir gerekçe ona hakaret etmemi haklı çıkarmaz tabi.(bi de öğretmen olacam)