Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar,
inanamazsınız hala konuşuyoruz.
şu an sinirle çıktım odadan....
yazacam size....
Bi mucize olsa;öfkeler,geçmişteki olaylar ve bu 3'lü aile üyelerinden başkası aralarına giremese;Hande de,eşi de günahsız yavruları için birbirlerine olan öfke ve beklentilerinden arınsalar,birbirleri ile değil de birlikte birbirleri dışındaki herşeye karşı omuz omuza mücadele etseler.Hande gelse...Kayınvalidem ve kayınbabam yaptıkları için çok pişman olmuşlar,pişmanlıklarını öyle güzel dile getirdiler ki O'nları affettim,öfkeyle göremediğim kendi hatalarımı da farkettim dese,eşim de çok pişman ve çok kararlı dese.Bebeğimiz,eşim ve ben 3 günlük bir tatile çıkıyoruz ve yeni bir başlangıç yapıcaz dese...Hande'nin öz babası ve kendi ailesi ile de sorunları çözülse,bu olaydaki şerrin hayrı da buymuş bak Hande desek;herşey güzel olsa bu acılar hiç yaşanmamış gibi,Yiğit de mutlu bir yuvada mutlu bir psikoloji ile büyüse.Hande 30 yıl sonra buraya konu açsa;hanımlar oğlum tıp fakültesinden mezun oldu,haftaya nişanı var ama ben hala elbisemin rengine karar veremedim dese,biz de fikir versek...Allahım lütfen![]()
arkadaşlar,
delirmek üzereyim..
her konuda anlaştık sayılır. bebeğin bakımı yüzünden boşanmak istiyor.
şöyle ki: annesi bakacakmış çocuğa.ben duyduğum laflardan sonra bunu istemediğimi belirttim.
ben ücretsizi izin alıp ben bakayım dedim. hayır dedi annem bakacak(oha yani)
olmaz dedim. o zaman boşanıyorum çağır ailen gelsin alsın dedi çıktı şimdi.
hande konunu baştan beri takip ediyorum ve sabır diliyorum sana....
eşin sanırım sadece bu konuda itiraz edeceğini bildiği için bilerek bunu istiyo senden.
ya da kavınvaliden ısrarla,bebeğinize kendisinin bakmak istediğini söylemiş olabilir.
Kayınvalide kendi bakmak istediği için zaten yaşanıyor ne yaşanıyorsa...
Benim anlamadığım bu kadın İzmir'de değil mi? yani handeyle birliktemi yaşayacak?
yazmak için yeltendim ama ne yazsam bilemedim kihiç uzlaşma yoluna gitmiyor. ne demek annem bakacak. canım sana bu dayatmalarını kabul ettirmeye çalıyor ama eğer annesi gelip size yerleşirse zaten mutlu ve huzurlu bir hayatın olmayacak gibi gözüküyor.evleriniz ayrı olsa belki bir sabah bir akşam görceksin öyle ama izmirden geleceği için sonuçta 7/24 sizde olacak bu da ne kadar iyi kavinvalide olsada olmaz yani.
demekki bütün bunlar sevgili kayınvalidenin çocuk bakma bahanesiyle senin eve yerleşme planıymış sen ne yapıcaksın biliyormusun ücretsiz izin alacaksın aileni de çağırıp bu işi noktalayacaksın emziren bir kadın ve 2.5 aylık çocuğa bunu yapan eşini Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın demekki kayınvaliden doğru söylemiş "sen ve çocuğun oğlumun umrunda değil"...........
ağlattınız beni...
hiçbiri olmuyor. sorunlrımızı konuşurken birbirimizle ilgili hiçbirşey yok(kendi başımızayken çok sorunumuz yok çünkü), sadece onun ailesini konuştuk durduk.annem bebeğe bakacak, babam ve kızkardeşim de kışın sık sık gelip gidecekler aranız düzelecek dedi. hala beni hatalı görüyor, ailesine çok mahcupmuş falan...
ben bu adamı mı sevdim.annesi bebeğe bakmıyor diye boşanan adamı...
Bence hande bunları değilde,
Yuvan ve bebegin için kabul et hande ne cikarki boşansan dahamı iyimi dememizi bekliyor.
Bize değilde hep passif düşüncelere cvp vermeyi tercih ediyorsun çünkü.
Hakkında hayırlısı olsun ama bunu demeden gecemicem,
Hamileyken küfür eden, bir kac haftalikken cocuk hep memede diye laf edip sarkik göguslu diye hakaret eden,
Bayramda bunları yaşatan adam, hic bir zaman değişmez sende biliyorsun zaten her defasında arefeden sensin.
Bir eğitimci olarak kendi passifligin yüzünden oğluna nasil bir gelecek hazırladığına iyi bak.[/QUOTE]
çok üzüldüm yazdıklarınıza.
demek ki ordan öyle görünüyorum haklısınızdır ne diyeyim..
kabul edecek olsaydım forumdan birilerinin söylemesini beklemezdim.öğleden beri aynı şeyi tartışyoruz eşimle tamam der kabul ederdim.bu sebepten boşansam da asla kaul etmicem.çünkü onlar gelince de zaten boşanacam bi şekilde..
ama gerçekten üzüldüm.
Bence hande bunları değilde,
Yuvan ve bebegin için kabul et hande ne cikarki boşansan dahamı iyimi dememizi bekliyor.
Bize değilde hep passif düşüncelere cvp vermeyi tercih ediyorsun çünkü.
Hakkında hayırlısı olsun ama bunu demeden gecemicem,
Hamileyken küfür eden, bir kac haftalikken cocuk hep memede diye laf edip sarkik göguslu diye hakaret eden,
Bayramda bunları yaşatan adam, hic bir zaman değişmez sende biliyorsun zaten her defasında arefeden sensin.
Bir eğitimci olarak kendi passifligin yüzünden oğluna nasil bir gelecek hazırladığına iyi bak.[/QUOTE]
çok üzüldüm yazdıklarınıza.
demek ki ordan öyle görünüyorum haklısınızdır ne diyeyim..
kabul edecek olsaydım forumdan birilerinin söylemesini beklemezdim.öğleden beri aynı şeyi tartışyoruz eşimle tamam der kabul ederdim.bu sebepten boşansam da asla kaul etmicem.çünkü onlar gelince de zaten boşanacam bi şekilde..
ama gerçekten üzüldüm.
Niyetim üzmek degildi, çünkü günlerdir Allah biliyor senin için herkez gibi bende üzülüyorum.
Sadece sen hep kabul ediyorsun onun yaptıklarını bu cok agir onun diyeceği yerde sen resti cekmeliydin asıl bu konuda diretirsen ben senden boşanırım diye.
Bu yüzden er yada gec kabul edeceğini düşünüyorum, çünkü bebegin doğduğunda kayınvalidenin yaptıklarını unutup bu bayramda yanlarına gittin.