intiharın eşiğindeyim..

merhabalar,

çoğunuzun dediği gibi çalışmaya devam istiyorum ama aynı okulda nasıl olacak arkadaşlar tıkanıp kalıyorum burda..onun için sorun değilmiş bu benim için sorun...

cudana, öyle deme yaa. oşeytan kadın kadar yüzsüz olamam ben, evime gelsin diyemem..

bu arada eşim yine nereye gittiğini bile söylemeden dışarı çıktı yine...b..k var anasında ne konuşuyorlar bu kadar anlamıyorumm..(pardon)

merhabalar,

çoğunuzun dediği gibi çalışmaya devam istiyorum ama aynı okulda nasıl olacak arkadaşlar tıkanıp kalıyorum burda..onun için sorun değilmiş bu benim için sorun...

cudana, öyle deme yaa. oşeytan kadın kadar yüzsüz olamam ben, evime gelsin diyemem..

bu arada eşim yine nereye gittiğini bile söylemeden dışarı çıktı yine...b..k var anasında ne konuşuyorlar bu kadar anlamıyorumm..(pardon)

Canım inşallah beni yanıltırsın :(

Aynı okulda çok çok 1 yıl çalışırsınız ne olacak.
Hem ikiniz de branşçısınız, ders saatleriniz çakışmaz bile belki de...
Toplantılarda bir arada olursunuz ne bileyim belki nöbetlerde vs.
Nöbet işini de müdürünle konuşup aynı güne yazdırmazsın...
Eşin başka okula görevlendirme ister belki de...

Bence dışarda sadece konuşmaya gitmiyor Hande.
Konuşmaya gitse en fazla 1 saat içinde gelir.
Adam bir gidiyor 3-5 saat gelmiyor,
özellikle de geceleri...

Canım inşallah beni yanıltırsın :(

Aynı okulda çok çok 1 yıl çalışırsınız ne olacak.
Hem ikiniz de branşçısınız, ders saatleriniz çakışmaz bile belki de...
Toplantılarda bir arada olursunuz ne bileyim belki nöbetlerde vs.
Nöbet işini de müdürünle konuşup aynı güne yazdırmazsın...
Eşin başka okula görevlendirme ister belki de...

Bence dışarda sadece konuşmaya gitmiyor Hande.
Konuşmaya gitse en fazla 1 saat içinde gelir.
Adam bir gidiyor 3-5 saat gelmiyor,
özellikle de geceleri...

hiç 5 saat falan gitmedi canım.dün maça gitti.bugün çıktığında 21.30 du. takip ediyorum yani.. ama burası küçük bi yer pek gidecek yer yok yani. bence sahile çekip bira falan içiyordur.dün içki kokuyordu çünkü.

hiç 5 saat falan gitmedi canım.dün maça gitti.bugün çıktığında 21.30 du. takip ediyorum yani.. ama burası küçük bi yer pek gidecek yer yok yani. bence sahile çekip bira falan içiyordur.dün içki kokuyordu çünkü.

Canım onu lafın gelişi söyledim :)

Olabilir tabi de her ihtimali de düşünmek gerek...

ikimizde farklı branşlarda meslek öğretmeniyiz. bulunduğumuz yerde benim gidebileceğim okul yok. onun da bir tane var. ama gitmem diyor.dersler fazla olduğu için mutlaka çakışır yani birbirimizi mutlaka görürüz. off yaaa.

merhabalar,

boşanma davası açılınca aynı ilde başka bir okula atama istesen, geçici görevlendirme vs. olabilirmi? Bildiğim kadarıyla milli eğitim geçici görevlendirme veriyor. Boşanma özür gurubuna da girebilir, bir sor istersen.

boşanma davası açılınca aynı ilde başka bir okula atama istesen, geçici görevlendirme vs. olabilirmi? Bildiğim kadarıyla milli eğitim geçici görevlendirme veriyor. Boşanma özür gurubuna da girebilir, bir sor istersen.

Boşanma özür durumuna girmiyor artık bir kaç yıl önce kaldırıldı...
Olursa olagan üstü halden isteyebilir.
Onun da ayrıntıları var,
bir sürü evrak gerekiyor.

Başka okulda branşı yoksa görevlendirme ya da tayin isteyemez bulundugu ilçede.

Handecim il içi görevlenmedirme istesen.
Var mı diğer ilçelerde branşında normu olan okul ?

Yoksa da yapacak bir şey yok,
en fazla 1 yıl bekleyip 2013 iller arası yer degiştirmelerde ild ışı tayin isteyeceksin...

Son düzenleme:

özür grubuna giriyor ama tayin dönemi geçti.
il merkezdeki okulda açık yok araştırdım.diğer ilçeleri de ben istemem(imkanlar kısıtlı hastane falan vs...).branşım itibariyle çalışacağım okul zaten her ilçede 1 tane var.

hande hanım konuyu baştan sona okudum tek bi şey sormak istiyorum eşinizi seviyormusunuz evet sevmiyorum derseniz bence boşanmanız kacınılmaz ama seviyorum derseniz boşanamazsınız sevdiginiz birini den nasıl ayrılıcaksınız bide cocuk var hic bikadın sevdigi bi adamı bırakmaz hele bide bu adam kocasıysa

özür grubuna giriyor ama tayin dönemi geçti.
il merkezdeki okulda açık yok araştırdım.diğer ilçeleri de ben istemem(imkanlar kısıtlı hastane falan vs...).branşım itibariyle çalışacağım okul zaten her ilçede 1 tane var.

Üzgünüm Hande boşanma özür durumuna girmiyor...

hande hanım konuyu baştan sona okudum tek bi şey sormak istiyorum eşinizi seviyormusunuz evet sevmiyorum derseniz bence boşanmanız kacınılmaz ama seviyorum derseniz boşanamazsınız sevdiginiz birini den nasıl ayrılıcaksınız bide cocuk var hic bikadın sevdigi bi adamı bırakmaz hele bide bu adam kocasıysa

o kadar ağır şeyler duydum ve yaşadım ki sevdiğimden emin değilim.belki de kızgın olduğum için sevmediğimi düşünüyorum. karışığım yani. sevdiğimi düşününce utanıyorum kendimden...

ama bu adamı sevmemem gerek onu anladım.sevsem de istememem gerek.zor bi durum ama başarabilirim inşallah.

sevmiyorum diyemiyorsun yazdıklarından beli oluyor aslında sen ayrılmak istemiyorsun sen eşinin senin olmasını istiyorsun ama olmuyor dimi hemen ayrılmasan biraz ayrı yaşasanız belki uzun bir ayrılıkta eşin degişir nedersin yoklukta insanlar daha iyi anlıyor kendini dinliyor olabilir belki hemen mahkemeye gitme ya cok üzülüyorum bende ayrıldım biliyorum ne zor oldugunu kimselerle avunulmuyor bebegin cok kücük biliyorum ben ama acele etmesen

sevmiyorum diyemiyorsun yazdıklarından beli oluyor aslında sen ayrılmak istemiyorsun sen eşinin senin olmasını istiyorsun ama olmuyor dimi hemen ayrılmasan biraz ayrı yaşasanız belki uzun bir ayrılıkta eşin degişir nedersin yoklukta insanlar daha iyi anlıyor kendini dinliyor olabilir belki hemen mahkemeye gitme ya cok üzülüyorum bende ayrıldım biliyorum ne zor oldugunu kimselerle avunulmuyor bebegin cok kücük biliyorum ben ama acele etmesen

canım o kendi dedi ya annem bakacak ben annemi babamı atamam (ne alakaysa) ya da boşanırız diye ben de tamam boşanalım dedim.pt dava açacak pazar son kez konuşacakmışız..herhalde bi daha aynı soruyu soracak..

canım o kendi dedi ya annem bakacak ben annemi babamı atamam (ne alakaysa) ya da boşanırız diye ben de tamam boşanalım dedim.pt dava açacak pazar son kez konuşacakmışız..herhalde bi daha aynı soruyu soracak..

İşte Handecim zaman kazanmaya çalışıyor,
senin sakinleşmeni bekliyor aslında.

Dava açacak adam böyle davranmaz...

Sevgi bazen her şeyin ilacı olmuyor söylendiği gibi, hatta bazen nefsin bir hırsından başka bir şey olmuyor ve iki taraflı yıpratmadan başka bir işe yaramıyor. Hele sevilen kişi bunu haketmiyor, seni ailesi olarak göremiyor, annesini, babasını kendi babalığının önğne koyuyorsa ve bu derece saygısızlık yapıyorsa sevse ne değişecek ki.
O hiç bir zaman değişmeyecek. Benim annem de babamı çok sevdi, gençken sevgi dedi, sonra çocuklarım için dedi, sonra bu kadar çektim dedi ve ömrü boyunca acı çekmekten başka bir şey elde etmedi. Aldatıldı, ağlatıldı, kovuldu, aşağılandı ama 35 yıldır babam hiç değişmedi. İkisi ayrı ayrı çok iyiler belki ama bir arada olamıyorlar yine de bunu kabullenmeyi de bilemediler. Diyeceğim. Eğer umudun bir gün değişeceği, ve bir gün seni mutlu edeceği ise boşa umut bağlama.
Yine de herkes yaşaması gerekeni yaşar. Umarım senin ve oğlun için en hayırlısı olur seçimin.

eşinizin her ailesiyle konuştuğunda dolduruşa gelmesi bence çok saçma.böyle bir insanla ömür geçermi ya.ama sizinde dedesinin mezarına gitmesine karşı çıkmanız yanlış.kayınvalideniz çok dişli birine benziyor Allah yardımcınız olsun.bende kayınvalidemle sorunlar yaşıyorum arada eşime bişeyler söylüyor telefonda ama eşim bana söylemiyor ısrar etmeme rağmen moralim bozulur diye.

Hande hanım adamı öldür ama hakkını yeme bak pazar günü sana kurtarma sınavı yapacak sen iyi çalış dersinede çalışmadığım yerden çıkmış deme.
Rabbim bu adama fikir versin zira akıl için biraz geç kalmış
Hoş o eksikliğide anasından tamamlıyor ya neyse.

Back
X