intiharın eşiğindeyim..

merhabalar,

çoğunuzun dediği gibi çalışmaya devam istiyorum ama aynı okulda nasıl olacak arkadaşlar tıkanıp kalıyorum burda..onun için sorun değilmiş bu benim için sorun...

cudana, öyle deme yaa. oşeytan kadın kadar yüzsüz olamam ben, evime gelsin diyemem..

bu arada eşim yine nereye gittiğini bile söylemeden dışarı çıktı yine...b..k var anasında ne konuşuyorlar bu kadar anlamıyorumm..(pardon)

herşey alışana kadar zor..
bunu da kaldıramam dediğimiz şeyleri hep kaldırdık
bunlarsız yapamam dediğimiz şey elimizden alınınca, alıştık yeni duruma
herşey.. herşey alışkanlık haline gelene kadar zor
zaman herşeyin ilacı.. sabır, zaman..
klişe değil, gerçek..

izmirden geldiginden beri hic oglunu doya doya sevdimi $öyle ?
5 dakka sevip koymaktan bahsetmiyorum
yada mamasini icirdimi nebileyim özel bir ilgi ? özledigine dair bir gösterge ?
bir hediye ?
merak ettim

Pazar gunu Spor Toto ve La Liga maclari var, pazar gunu konusmak istedigine emin miymis? Ya bahse varim bu senin zeki kocan kesin pazar programinida yapmistir. Oglene dogru muhabbeti acar aksam da gider mac izler. Terapi gibi... E sende oturup kendini yer bitirirsin artik.
Gercekten bir erkek bir kadina karsi muthis hassas (kastim annesi) diger kadina karsi da nasil bir o kadar acimasiz olabiliyor anlasilir gibi degil!
Kayinvalide de ayri bir tez konusu gercekten. Kadin bu kadar uzaktan nasil esek kadar adami bu derece etkisi altina alabilmis gercekten bravo.
Umarim bu ve bunun gibi konular, kk'da bu forumlari okuyanlara ibret olur da evlatlarini ona gore yetistirir. Suraya uye olduktan sonra anladimki kadinin kadina ettigi zulumden otesi yok. Bugun gelin olup eziyet cekenler umuyorum ki yarin ayni eziyeti kendi gelinlerine etmezler.

O sizin koca ve baba basligi altinda birlikte yasadiginiz insan sizi bosayip uzerinize 10 tane de evlilik yapsa o kayinvalide hayatta oldukca o evliliklerin hicbiri surmez.
Allah sabir versin.

adli tatilde de dava açılır ancak duruşmalar ve usul işlemleri yapılmadığı için ilerlemez

boşanma davası açılmadan (o ya da siz) evi terk etmeyin kusurlu olursunuz

bebeğiniz çok küçük zaten çok önemli bir konu yoksa (annenin haysiyetsiz hayat sürmesi, akıl hastası olması madde bağımlılşığı gibi
) çocuk en az 10 yaşına kadar annede kalır adam çatlasa da patlasa da

bebeğiniz için nafaka, kendiniz için de tazminat talep edebilirsiniz

ne olursa olsun davanız anlaşmalı da olsa çekimeli de mutlaka bir avukat yardımı alın ileride hak kaybı olmasın yeni usul kanunu çok sorunlu maddeler içeriyor avukat yardımı olmadan işiniz zor eskisi gibi değil artık

daha önce ücretsiz izin alın boşanırsanız ailenize gidersiniz boşanmazsanız annesinden kurtulursunuz demiştim ama bu adam çözüm istemiyor galiba

siz uzman yardımını sonraya bıraktınız ama şu an için boşanıp boşanmama, izin alıp almama, ev değiştirip değiştirmeme gibi hususlar hayati önemde ve sağlıklı kararı bence uzman yardımıyla almanız daha kolay olur ama yine de tabi ki siz bilirsiniz

Allah yardımcınız olsun umarım hakknızda en hayırlısı neyse o olur

Hande , senin pazar gününü beklemene ne gerek var ki.
Bekleyince birşey mi değişecek senin için.
Keşke bekleyecek birşey yok, ben kararımı verdim, bu iş bitecek deseydin.
Onun keyfine göre mi olacakmış herşey.
Umarım bir umut hala beklemiyorsundur.
Hala kafanda netleşmedi birşeyler heralde, bocalıyorsun.
Yoksa pazar günü beklenecek bir durum yok, o neyi düşünecekmiş,
düşünecek birşey yok ortada, keşke kestirip atsaydın.
Ve ben de çok merak ediyorum, geldiğinden beri, bebeğinizi birkere sevdimi
şöyle içten.

Handecigim su an yaşadığın seyin daha fazlasını yasıyorum. Aynı iftiralar yalanlar onların inkarları. Sonucmu. 1.5 yaşındaki Kızımla annemin evindeyim 6 aydır. Ve adam çocuğunu bile görmeye gelmiyor. Daha bı sürü şey. İnan bana sonu yok ben anladım. Cok caba sarfettim savaş verdim ama asla bana inanmadı. Mahkeme dilekçesine bile bı sürü yalan var ve yazılan anneme sunu dedi bacıma bunu dedim. Demediğim bı sürü şey. O kadar cok şey varki. Dava açılıyor Canim. Avukat mutlaka tut derim. Cokta umut bekleme. Seni anlıyorum bı tarafın boyle olmaz desende bı tarafın gitmiyor. Neden diyorsun hep. Neden. Böylemi olması gerekti. Belki onun icin ailene sırtını dondun. Ama karşılığında bunlariyasiyorsun. Ben babamin cenazesinde yasadım bunları iste. Ve ozamandir ayriyiz. Tam 6 aydır .beterin beteri var. Allah cok büyük diyorumhep. Sende oyle de. Bebeğine saril. Şimdi mahkemedeyiz. Dava tarihini bekliyorum. Allahım şeninde yardımcın olsun. O kaynananida bildigi gibi yapsın.

Evlenen,bu tertemiz kadının hayatında adım erkek,adım koca,adım baba diye giren sensin.
Babası ile problemi her ne olursa olsun,bu kadını her tatilinde ailenin yanına götüren ve bunun için minnet duymayan sensin.
Erkeksin belirti göremesek de ama,erkek olup hanımınla annen arasında denge kuramayan sensin.
Annene karının,karına annenin yerini belli edemeyen sensin.
Annene -orda dur- diyemeyen ve kurulmuş bir yuvada her hayati söz hakkını veren sensin.
Bu kadını sorunlarla bırakıp,ananın dizi dibine kaçan sensin.
2.5 aylık evladına bile acımayıp arabayı alıp giden,çocuk aniden ateşlense ne olur diye kıt aklınla düşünemeyen sensin.
Maçlarını kaçırmayan ama evladının anne ve babasının kokusuna en ihtiyaç duyduğu anları kaçıran sensin.
Kardeşlik duygusuna bile saygı duymayıp,karının koynuna yakıştıran adi zihniyete sahip olan sensin.
Sen nesin?İsim veremiyorum artık...Ama baba,ama koca,ama erkek,ama insan diyemiyorum o bir gerçek...

İste tamda bu o kadar doğru ki

Bazı arkadaşlar nasılda acımasız eleştiri yapıyor yaşmadan anlayamassın bir yere gittiğinde istenmediğini hissettiğin zaman ordan gitmek ister bende bunları yaşıyorum ama eşim anlayışlı sabah gidiyoruz akşam dönüyoruz.

Canım biraz sakinleştikten sonra oturup eşinle tekrar konuşursanız seni anlayacaktır.

allah yardımcın olsun handecim.senin iki kat daha fazla güçlü olman lazım bebişin için..ahirette hesap günü varsa bu dünyada da cezalarını çekicek sana bunu yaşatanlar hiç merak etme allahım seni sağlığından etmesin..Seni evladına bağışlasın sıkı sıkı sarıl yavruna o insansızda gayet ayaklarının üstünde durabilirsin yuva bozanında hiçbir şekilde hayatı düzgün gitmez o eşin denicek adamda bir gün çok fena anlıycak hatasını vursun kafasını duvardan duvara o zaman inş...

bu arada bütün arkadaşların yorumları gayet güzel ama asude bahar ve cudana nın yorumlarını çok beğeniyorum ağzınıza sağlık bayanlar..

birde yeri değil ama cudanın hesabı niye pasif oldu acaba?

Son düzenleme:
intihar etmekmi nedemek intihar hemde kim için hayatında senin için hiçbi anlam ifade etmeyen kaynana için lütfen kendine gel hemen silkelen ve toparlan hayatta birilerine verilecek engüzel cezadır görmezden gelmek susmak eşini biraz kendi haline bırak kafasını dinlesin toparlasın dönüp dolaşıp geleceği yer yine senin ve kızının yanıdır. boşanmak o kadarda kolay değil

handecim herhangi bir gelişme var mı merakte bırakma bizi.

çalışmalısın bence de hem kafan dağılır. aynı okulda belki senin için zor olacak ama o yokmuş gibi davranırsan çok iyi olur. yokmuş bir hiçmiş gibi.

Rabbim bu cumayı dilerim öncelikle sana ve senin gibi olan çaresizlere mübarek ve derman eylesin
Hande hanım ben dünden beri düşünüyorum niye bu adam pazar günü tekrar konuşuruz deyip lafı kestirdi diye
bu benim nacizane fikrim öncelikle;
Çünkü bacım bu adam senden ayrılmak gibi bir düşüncede değil
Onun tek derdi annesini o eve getirtip çocuğuna baktırmak
İşi uztarak senin bakıcı bulma zamanını daraltıyor
Malum senin ücretsiz izin almanı istemiyor
geriye ya bakıcı ya annesi kalacak
Eeeeeee bakıcı markette satılmaz malum bulacan beraber zaman geçirmen gerekecek
Küçücük çocuğu hemen güvenip emanet edemezsin
Oda sana diyecekki
HAYATIM BAKICI İŞİNİ BU DAR ZAMANA BIRAKMAYALIM BARİ ŞU 1 DÖNEM ANNEM BAKSIN
Keşke bu kadar kibar olsa ya neyse
Yani uzun lafın kısası bu adam senin hareket sahanı daraltmaya çalışıyor
Çünkü senin onu sevdiğini ve ayrılmak istemediğini biliyor
Ona göre gardını alıyor
Şimdi diyeceksiniz erkekler bu kadar teferruatlı düşünemez diye
Ama şunu unutmamak gerekliki onun danışmanı bir bayan
bence sen buna göre hazırlıklı ol
Rabbim cuma günü hürmetine sana ve bebeğine acısın derdine derman olsun

günlerdir konuyu takip ediyorum,umutla hergün olumlu bir şey olmasını bekliyorum fakat bir yuva daha göz göre göre yıkılıyor ve ben bir seyirci gibi bu durumu görüyorum,cidden içim acıyor,üzülüyorum senin adına Hande...dilerim ki biran önce her şey netleşirde sende bu muammadan kurtulursun vede çok mutlu olursun :(:(:(

Hande bugün hiç girmemiş,ben de meraktayım gerçekten.Aklım hep O'nda.Asude-bahar ile Cundada'ya da rastlayamadım bugün hiç.Sessizlik her zaman beni geriyor,umarım güzel haberlerle gelir Hande.Akşam yolcuyum görev yerime geçiyorum ama sabah ilk işim eve varır varmaz bilgisayarı açıp gelişmelere bakmak olacak.Umarım hayırlı şeyler olur...

günaydın arkadaşlar,

hiçbir gelişme yok..dün okula gittim bir iş için çağırdılar.çok değişik hissettim.keyfim yerine geldi mutlu oldum biraz.ama çıkarken kapıdan birden hıçkırıklarla ağlamaya başladım.oturdum arabada ağladım..niye ağladım bilmiyorum..

sonra bir avukata gideyim dedim.gittim ama kapısından döndüm yine ağlama tuttu.bu anlamsız sebepsiz ağlamalar ruh sağlığımın bozulduğunu gösteriyor farkındayım..

garip şekilde öylecee bekliyorum.pazartesi vereceği dilekçeyi, nler yazacağını vss..merakla bekliyorum..

bugün akşam bir arkadaşımın kına gecesi var. biraz uzakta 2 saatlik mesafede.eşim götürecek.hala konuşmuyoruz bu arada.

günaydın arkadaşlar,

hiçbir gelişme yok..dün okula gittim bir iş için çağırdılar.çok değişik hissettim.keyfim yerine geldi mutlu oldum biraz.ama çıkarken kapıdan birden hıçkırıklarla ağlamaya başladım.oturdum arabada ağladım..niye ağladım bilmiyorum..

sonra bir avukata gideyim dedim.gittim ama kapısından döndüm yine ağlama tuttu.bu anlamsız sebepsiz ağlamalar ruh sağlığımın bozulduğunu gösteriyor farkındayım..

garip şekilde öylecee bekliyorum.pazartesi vereceği dilekçeyi, nler yazacağını vss..merakla bekliyorum..

bugün akşam bir arkadaşımın kına gecesi var. biraz uzakta 2 saatlik mesafede.eşim götürecek.hala konuşmuyoruz bu arada.

Sakin ol canım bunları yaşaman öyle doğal ki. erkekler farkında olmasalar da kadınlar yuvalarına öyle çabuk bağlanıyorlar ki zaten bunu anlaslar geride mesele kalmazdı. bunların hepsi geçecek hiç merka etme.

günaydın arkadaşlar,

şimdi neyazık ki acı konuşacağım,

siz boşanmak için hazır değilsiniz, daha doğrusu istemiyorsunuz,
çocuğunuza annesinin bakmasını kabul ettiğinizi söyleyin bu işi fazla uzatmadan,
boşa kürek çekiyor kendinizi boyere yıpratıyorsunuz,
eşinde bunun farkında olduğu için tabiri caizse sizi parmağında oynatıyor,
oturup eşinin keyfini beklemenizden belli bu, ne tarafa çekse o tarafamı gideceksiniz...

şimdi neyazık ki acı konuşacağım,

siz boşanmak için hazır değilsiniz, daha doğrusu istemiyorsunuz,
çocuğunuza annesinin bakmasını kabul ettiğinizi söyleyin bu işi fazla uzatmadan,
boşa kürek çekiyor kendinizi boyere yıpratıyorsunuz,
eşinde bunun farkında olduğu için tabiri caizse sizi parmağında oynatıyor,
oturup eşinin keyfini beklemenizden belli bu, ne tarafa çekse o tarafamı gideceksiniz...

boşanmak için hazır olmadığı hatta istemediği kısmına bi yorum yapamıyorum ama
bence çocuğuna annesinin bakmasını kabul etmesinden ziyade az sabredip olacakları beklemesi daha sağlıklı olmazmı

hani barışmak istise bile karşısındaki insanın tavrını görmesi çok önemli

Son düzenleme:
Back
X