intiharın eşiğindeyim..

Ne zaman ki bu adam hayatından çıkacak o zaman ruh sağlığı düzelecek Hande'nin.

Üzerinde çok baskı var.

sakın intihar gibi bişey düşünme bazı arkadaşlar ii fikir vermış bence.sükunetini koru eşinle tartışma pişman olacağın sözler sarfetme,ve kayınvalidenle konuş ses kaydını dinlet kocana anlasın oda herşeyi.eşini seviyorsan eğer çocuğun için evinden ayrılma ve sabırlı davran canım.hemen hemen aynı şeyleri yaşayan birisi olarak (ki ben dayanamadım boşandım ve oğlum şuan 8 yaşında) allah yardımcın olsun arkadaşım...

tüm mesjları okuyamadım ama şu ses kaydetme fikri çok ii madem anacıydın nye evlendn hay allhım ne sinr bozucu buna benzer bi durum komşumn başına geldi birz delice bi harerkt şahsen ben cesaret edip yapamazdm kv ne konuşmuş kızn sinri bozmş adam tutmuş kocasını dövdürmüş tabi sonra ayrılmşlar ama kzı rahtlamş ne insanlar var şeytan diyo dövdür ama işte allh korkusu ..

boşanmak için hazır olmadığı hatta istemediği kısmına bi yorum yapamıyorum ama
bence çocuğuna annesinin bakmasını kabul etmesinden ziyade az sabredip olacakları beklemesi daha sağlıklı olmazmı

hani barışmak istise bile karşısındaki insanın tavrını görmesi çok önemli

eşi handenin boşanamayacağını çok iyi bildiği için blöf yapıyor, bu konuda da sonuna kadar gider asla taviz vermez çünkü çok emin,
bu nedenle nasılsa boşanmayacaksın daha fazla yıpranma diyorum,
çünkü bu adamın annesi handenin çocuğuna bakmazsa, hande de boşanmazsa, el birliğiyle hayatını zindana çevirecekler.
o nedenle annesi baksın dedim. eşinin de mahkemeye gideceğini sanmıyorum, handenin yalvarmasını bekliyor, evde soğuk savaş var.
Hande kayınvalideyi kabul edene kadar da sürecek.

handecim konunun tamamını okudum çok üzüldüm bu erkekleri anlamak mümkün değil sanki sadece kendi aileleri var bizim ailemiz yok...
ben allaha havale ediyorum bu insanları nasıl rahat uyuyabiliyorlar anlamıyorum..erkelerein topuna kibrit suyu döküp yakıcaksın..
boşanma işini iyi düşün gerçekten çok zor bi karar..allah hayırlısını verir inşallah..

hande merhaba ,
bugun aksam denk geldım bu konuya ve bu saate kadarda okudum bitirdim 79 sayfayı seni çok iyi anlıyorum azcok benzer durumdayız benimde esim evi terk etti ve kv yüzünden vs ama ben bize büyü yapıldığını öğrendim eşim evlenmeden önce annesine antidüşkün olan evlendikten sonrada içine düşen biri oldu hepsi yapılanlar yüzündenmiş bence sende eğer hala tüm bunlara rağmen istemiyorsan ayrılmak bir yavrun var (bende babasız buyudum cok zor gercekten o yokluk hıc dolmuyor) cevrende arastır ve bir hoca ya git sizi ayırmak için bişeyler yapılmış olabilir.

umarım hakkında hayırlısı olur
salat-ı tefriciye duasını oku cok rahatlatıyor ben 2 gündür ağlamıyorum :)))

allaha emanet ol
sevgilerimle

hande gerçektende çok merak ediyorum inşallah sorunlarınızı bir çözüme kavuşturursunuz yuvanızı kurtarırsınız inşallah...allah eşinede akıl fikir versin...

hande merhaba ,
bugun aksam denk geldım bu konuya ve bu saate kadarda okudum bitirdim 79 sayfayı seni çok iyi anlıyorum azcok benzer durumdayız benimde esim evi terk etti ve kv yüzünden vs ama ben bize büyü yapıldığını öğrendim eşim evlenmeden önce annesine antidüşkün olan evlendikten sonrada içine düşen biri oldu hepsi yapılanlar yüzündenmiş bence sende eğer hala tüm bunlara rağmen istemiyorsan ayrılmak bir yavrun var (bende babasız buyudum cok zor gercekten o yokluk hıc dolmuyor) cevrende arastır ve bir hoca ya git sizi ayırmak için bişeyler yapılmış olabilir.

umarım hakkında hayırlısı olur
salat-ı tefriciye duasını oku cok rahatlatıyor ben 2 gündür ağlamıyorum :)))

allaha emanet ol
sevgilerimle
Ben de sana dua ettim canım okuyunca,Allah büyüktür...

cok sağol canım
hayatta böyle kötü niyetli kadınlar olduğu sürece cooookk dua etmeliyiz
anlamıyorum kendi oğullarıda mutlu olmuyoki nasıl bir zihniyettir bu anlamadım
ama herzaman bir kadının düşmanı yine bir kadın oluyor ne yazıkki.

hayırlısı valla elimden tesbihi düşürmedim kaç gündür sürekli okuyorum allahıma sıgınıyorum ondan başka kimsem yok...
ben 2 yıllık evliyim ve bu 2 yılda 4 kere yapılmış işlem üzerimize ben ben değildim ben kendimi tanıyamadım hiç deli gibi sinir öfke vardı kocama karşı ama cok seviyorum onu inşallah kimsenin gücü yetmiycek bizi ayırmaya.,
dua edin banada.

hande merakla bekliyoruz seni allah yardımcın olsun ...

cok sağol canım
hayatta böyle kötü niyetli kadınlar olduğu sürece cooookk dua etmeliyiz
anlamıyorum kendi oğullarıda mutlu olmuyoki nasıl bir zihniyettir bu anlamadım
ama herzaman bir kadının düşmanı yine bir kadın oluyor ne yazıkki.

hayırlısı valla elimden tesbihi düşürmedim kaç gündür sürekli okuyorum allahıma sıgınıyorum ondan başka kimsem yok...
ben 2 yıllık evliyim ve bu 2 yılda 4 kere yapılmış işlem üzerimize ben ben değildim ben kendimi tanıyamadım hiç deli gibi sinir öfke vardı kocama karşı ama cok seviyorum onu inşallah kimsenin gücü yetmiycek bizi ayırmaya.,
dua edin banada.

hande merakla bekliyoruz seni allah yardımcın olsun ...
Allah büyük,çok büyük.Sevenlerin arasına giren rüzgarı bile ters yöne estirip kendine çevirecek kadar büyük.Dualarım seninle kardeşim....

eğer eşini gözden çıkardıysan yap istediğini onlar gibi davran,istedikleri bu zaten..
sen öyle yaparsan bak biz dedik diyecekler
benim tavsiyemse şimdi sakin ol,bir laf vardır son gülen iyi gülermiş..bekle biraz
gitsin gezsin anasıyla eninde sonunda gelecek çocuğunu özleyip,ozaman dök eteğindeki taşları
:))

msjına cvp veremedim üyeliğim yetmedi acemiyim henüz :))

bende handeyi merak ediyorum nerde niye girmiyor ki internete ??
Acaba cocuguda alip ailesinemi gitti diye düsünüyorum ?
baska neden girmesinki nete?

Hande merhaba, 80 sayfayı da okudum. Herkesle beraber ben de kimi zaman duygulandim, bazen sinirlendim, bazen ağladım. Allah'tan hakkında hayırlısını diliyorum. Herkes gibi suan ben de tedirgin bir halde seni bekliyorum.

merhaba arkadaşlar,

nete giremediğim için kusura bakmayın..

dün akşam arkadaşımın kına gecesine gttik. dün dışarı çıktım kıyafet aldım gezdim dolaştım hazırlandım çıktık. eşim orda gayet normal davrandı.dönerken de konuşmadık.

bugün de misafirlerim vardı okuldan.. çocuğu ne yapacağımızı soranlar oldu ben sustum.eşim bakacaz dedi.anneler mi gelecek diye soranlara belli değil henüz dedi. misafirler şimid gitti. eşim de maç izlemeye gitti.

sanırım gelince bir ara dışarı çıkacaz. beklenen konuşmayı henüz yapmadı.. bekliyorum..

bebeğim rahat vermediği için biraz üstünkörü yazdım kusura bakmaynı arkadaşlar.. bu arada bebeği sevip sevmediğini soranlar olmuş.ağlamadığı zamanlarda alıp seviyor o kadar.günde 3 kere falandır yani.
yorumlarınıza cevap vermeye çalışacam..

yine yazacam..

bu arada eşimin msjlarını okudum. nosunu aveaya taşımış evet.ama aynı zamanda nosunu babasının ismine geçirtmiş.neden böyle yapmış olabilir anlamadım..

yazılanları yorumları okumadım sadece senin anlattıklarından yola çıkarak yazıyorum. affedersin ama lafım sana değil "dinsizin hakkından imansız gelir" oyunu kuralına göre oynaman lazım. nasıl mı? eşini çok mutlu et. asla kaynanan hakkında kötü yorum yapma. dürüst davranma. eşinin aklını başından al. kadınlığını kullan. kaynana da hiç yüz verme. iyi davranma ona. ama eşinin yanında kaynana melekler gibi davran. iltifatlar et laf arasında. gelip de oğluna yine senin hakkında kötü şeyler söylerse masum rolü yap. gözünle görmedin mi ne kadar ona iyi davranıyorum ama yine de yaranamıyorum sevgilim filan de. ne yapalım. dürüst olmak kaybettiriyor bazen.

Back
X