intiharın eşiğindeyim..

bu arada eşimin msjlarını okudum. nosunu aveaya taşımış evet.ama aynı zamanda nosunu babasının ismine geçirtmiş.neden böyle yapmış olabilir anlamadım..

annesiyle sürekli konuşuyorya belki de mahkemede bunu kullanırsın diye babasınıj üstüne geçirmiştir, pek mantıklı gelmese de aklıma bu geldi

merhaba arkadaşlar,

nete giremediğim için kusura bakmayın..

dün akşam arkadaşımın kına gecesine gttik. dün dışarı çıktım kıyafet aldım gezdim dolaştım hazırlandım çıktık. eşim orda gayet normal davrandı.dönerken de konuşmadık.

bugün de misafirlerim vardı okuldan.. çocuğu ne yapacağımızı soranlar oldu ben sustum.eşim bakacaz dedi.anneler mi gelecek diye soranlara belli değil henüz dedi. misafirler şimid gitti. eşim de maç izlemeye gitti.

sanırım gelince bir ara dışarı çıkacaz. beklenen konuşmayı henüz yapmadı.. bekliyorum..

bebeğim rahat vermediği için biraz üstünkörü yazdım kusura bakmaynı arkadaşlar.. bu arada bebeği sevip sevmediğini soranlar olmuş.ağlamadığı zamanlarda alıp seviyor o kadar.günde 3 kere falandır yani.
yorumlarınıza cevap vermeye çalışacam..

yine yazacam..
Canım inşallah bu konuşma en iyi şekilde gelişir,artık aklı başına gelir umarım eşinin...

bu arada eşimin msjlarını okudum. nosunu aveaya taşımış evet.ama aynı zamanda nosunu babasının ismine geçirtmiş.neden böyle yapmış olabilir anlamadım..
Kayıtların kullanılması durumuna karşı alınmış bir tedbir olabilir çünkü mantıklı bir açıklaması yok böyle yapmasının bence...

merhaba arkadaşlar,

nete giremediğim için kusura bakmayın..

dün akşam arkadaşımın kına gecesine gttik. dün dışarı çıktım kıyafet aldım gezdim dolaştım hazırlandım çıktık. eşim orda gayet normal davrandı.dönerken de konuşmadık.

bugün de misafirlerim vardı okuldan.. çocuğu ne yapacağımızı soranlar oldu ben sustum.eşim bakacaz dedi.anneler mi gelecek diye soranlara belli değil henüz dedi. misafirler şimid gitti. eşim de maç izlemeye gitti.

sanırım gelince bir ara dışarı çıkacaz. beklenen konuşmayı henüz yapmadı.. bekliyorum..

bebeğim rahat vermediği için biraz üstünkörü yazdım kusura bakmaynı arkadaşlar.. bu arada bebeği sevip sevmediğini soranlar olmuş.ağlamadığı zamanlarda alıp seviyor o kadar.günde 3 kere falandır yani.
yorumlarınıza cevap vermeye çalışacam..

yine yazacam..

Handecim iyi olmana sevindim...eşin ne yapmaya çalışıyor ben anlam veremiyorum artık.boşanmak isteyen adam nasıl hiçbir şey yokmuş gibi davranır? nasıl birlikte düğünlere gidilir benim aklım almıyor.ve hattını neden babasının üzerine yaptı,nasıl bir oyun bu?

Canım inşallah bu konuşma en iyi şekilde gelişir,artık aklı başına gelir umarım eşinin...

Kayıtların kullanılması durumuna karşı alınmış bir tedbir olabilir çünkü mantıklı bir açıklaması yok böyle yapmasının bence...

yuh diyorum ya eğer eşin böyle düşünüyosa kayıtları kulllanmaman için yaptıysa vicdansızlıktan başka bişey değil derim..

eşim konuştu nihayet..

o:eee ne yapacaksın hande
ben: neyi ne yapacam
o:kararını verdin mi
ben:hangi karar
o: ev mi tutacksın kendine ücretsiz izne mi ayrılacaksın ben yarın dava açıcam.
ben:çalışacam ev tutacam
o:yiğite kim bakacak
ben:bakıcı.
o:istersen annemi çağırayım
ben:nasıl yani
o:sabah okula giderken bırakırsın akşam alırsın bizden.
ben::53:
o:ne oldu
ben:biz bu yüzden ayrılıyoruz farkındaysan ,yine de ona mı baktıracam
o:yoo tek sebep o değil, bardğı taşıran oydu.
ben:baktırmıcam annene.sen önce davanı aç.ben işlerimi hallederim.

öküz yine dışarı gitti.ayrıldığımızda bile annesina baktırmak istiyor yuhhh dedim içimden..

eşim konuştu nihayet..

öküz yine dışarı gitti.ayrıldığımızda bile annesina baktırmak istiyor yuhhh dedim içimden..

Adam bitmiş de okeye dönüyor :S

Nasıl hissediyorsun :(

İşte sayın seyirciler su katılmamış öküz profilinde bir erkek !! Evlerden ırak Rabb'im..Bu nasıl zihniyet.

eşim konuştu nihayet..

bosanmak bu kadar kolaymi..
hem bosanicak hemde cocuga kayinvalide bakicak
bunu hic bir kadin istemez..
sanirim bu adam seni boyle dize getirmeye calisiyor..
sen duzenini kur bul hemen duzgun bir bakici cek restini..
ucretsiz izine ayrilsan ne olacak tamamen bagimlisin..:26:

yorumun sayesinde şu an iyi hissediyorum gülümsettin beni sağol..

Hep gülümse.

Yazacak cok sey var ama üzülmeni istemiyorum. Defolsun gitsin davasını acsın sonra da görsün bakalım dünya kac bucak?

İşte sayın seyirciler su katılmamış öküz profilinde bir erkek !! Evlerden ırak Rabb'im..Bu nasıl zihniyet.

:) inan gülüyorum bu adama. resmen mal.

bugün misafirlerin yanında da normaldi.salak mıdır nedir.insan yarın dava açacağı kişiyle düğüne gidip misafir ağırlar mı.

anlamadım gitti adamı.(adam dediysem lafın gelişi.)

uzaklastırma almayacagımı bılsem bı dunya kufur yazıcam kocan için.
Allah onu bıldıgı gıbı yapsın. bu ısın altından baska seylerde cıkıcak gıbı gelıo bana. anası olcak karı kesın baska bı kız buldu. bunları tanıstırdı. herıfınde kafasına yattı. 2 yılda bır karı degıstırtır o anası olcak kadın artık.

bu olmadıysa bıle en kısa zamanda olucak ama anasının aklında kesın bırı vardır. bu kadar hıleye hurdaya nıye gırer kı bı kadın. Allah onuda bıldıgı gıbı etsın.

öküz herif !!!!

boşan bu herıften. maddı manevı ne kadar tazınat alabılıosan al. kredı cekıp odesınler. nafakanıda en fazla ne akdar alabılıosan al. gurur yapıp, onların 1 kurusuna bıle tenezzul etmem deme. cok sinirliyim ne yazıcagımı bılmıorum. sürünsün pislik. avukatınla konus ne kadar alaabılıosan al....... donu bıle kalamasın altında.

eşim konuştu nihayet..

eşin işin dalgasında bana kalırsa, boşanıcam demiş ama işin ciddiyetini henüz kavrayamamış:50:
eşinin boşanma sebebi neymiş peki, sebep annesi değilse:50:

Yav bu adam aptalmidir nedir?
Nebicim konusuyor, konusulmuyor bile bu adamla
bide bosanacagin halde anasina baktiracan cocugu öylemi ??????????????
YOK YAAAAA?????
Cocugu anasina birakcan bütün gün, baska isin yoktu zaten.
Akil mantik kalmamis bu adamda resmennnn

:) inan gülüyorum bu adama. resmen mal.

bugün misafirlerin yanında da normaldi.salak mıdır nedir.insan yarın dava açacağı kişiyle düğüne gidip misafir ağırlar mı.

anlamadım gitti adamı.(adam dediysem lafın gelişi.)

1.ya blof yapiyo bosanmaktan tirstigini dusunup boyle davraniyor..
2.boyle tipler var maalesef kan kustum ama kizilcik serbeti ictim der gibi..
3.hasta.

Back
X