intiharın eşiğindeyim..

aklını karıştırmaya çalışıyor sanırım. zorlukları öne sürerek tamam annen gelsin demeni bekliyor büyük ihtimalle. çocuk büyütmek hiç kolay değil kabul ediyorum ama geceleri zaten onlar yanında olsada olmasada sen tek başına kalkıp sen emzireceksin altını sen değiştireceksin.bunu her durumda sen yapacaksın.

sanki eşin şimdi gece bebek ağlayınca kalkıyor mu ki ? o zamanda birşey farketmeyecek. seni kandırmasına izin verme bence.

ayrıca tek sen değilsin ve sen da sen olmayacaksın bebeğini tek başına büyüten anne. başkaları yapabiliyorsa sende yapabilirsin. keşke aynı şehirde olsakta yardıma gelebilsek sana canım...

günaydın,

eşim gece geldi.oğlum uyumamıştı bir türlü. oğlumu uyutmaya çalışırken yardıma geldi.

sonra dedi ki:bak bu işin gecesi de var ne yapacaksın okul açılınca. ben de dedim ki sen merak etme ben herşeyi düşünüyorum, herşey için bir çözümüm var. sonra sen şimdi böyle söylüyorsun da daha birşey yaşamadın çok zor olacak dedi.ben de daha sen de birşey yaşamadın.beraber yaşayıp görecez kimin için daha zor dedim.

bu lafımın üstüne çok sinirlendi birşeyler söylenerek kalktı gitti...umursamadım gitmedim peşinden de..

hayır anlamadığım ayrılınca çocukla gece ne yapacağımı niye düşünüyor ki..gece de mi çocuğu onlara vermemi bekliyor,
yoksa sen annemi eve istemiyorsun ama geceleri yardımı mı olur demek istiyor çözemedim..

hande kocan seni köpek gibi seviyo sende hala seviyosun ve istemediğiniz bulduğunuz bahanelerden uzatmalardan okadar bellki bu adamı anası bağlatmış kesinlikle ona bitürlü dur onlar benim karım ve cocugum diyemiyo ama gönlü kurban olduğum allahım sevgi vermiş insana incedende olsa orada çırpınan birşey var ikiniz için ... senin ve onun yürek çırpınışı o olmasaydı coktan biterdi evi bile terkederdi zaten....
yapma bence yuvanı yıkma sadece sana bir bahane sunduğunda ahmet neyi değiştirecek bunu konuşmak biz boşanma eşiğindeyiz gibi konuşmalarla onu alttan alarak konuşturmaya çalış bakalım biraz sıcak davran olumlu olduğunu görsün belki dize gelir ve dua et nolur...

günaydın hande

bakalım bugün dava açacak mı hazret

bu arada bugün seminer vs var mı
ne yapacaksın

günaydın hande

bakalım bugün dava açacak mı hazret

bu arada bugün seminer vs var mı
ne yapacaksın

günaydın.bekliyorum bakalım ne sürprizlerle gelecek. o kadar dengesiz ki dava açaccağını bile sanmıyorum..

toplantı var ama kurul değilmiş. o yüzden gitmicem.perşembe okula gitmem gerekecek artık başlıyorum.hergün 2 saat falan.

fırsat bulunca sana msj atacam..

günaydın.bekliyorum bakalım ne sürprizlerle gelecek. o kadar dengesiz ki dava açaccağını bile sanmıyorum..

toplantı var ama kurul değilmiş. o yüzden gitmicem.perşembe okula gitmem gerekecek artık başlıyorum.hergün 2 saat falan.

fırsat bulunca sana msj atacam..

perşembeye kadar bakıcı işini halletsen?

sonuçta birlikte de olsanız, ayrılsanız da bakıcı bakacak değil mi
şeytanı eve sokacak halin yok
bir an önce bakıcı işini halletsen?

aklını karıştırmaya çalışıyor sanırım. zorlukları öne sürerek tamam annen gelsin demeni bekliyor büyük ihtimalle. çocuk büyütmek hiç kolay değil kabul ediyorum ama geceleri zaten onlar yanında olsada olmasada sen tek başına kalkıp sen emzireceksin altını sen değiştireceksin.bunu her durumda sen yapacaksın.

sanki eşin şimdi gece bebek ağlayınca kalkıyor mu ki ? o zamanda birşey farketmeyecek. seni kandırmasına izin verme bence.

ayrıca tek sen değilsin ve sen da sen olmayacaksın bebeğini tek başına büyüten anne. başkaları yapabiliyorsa sende yapabilirsin. keşke aynı şehirde olsakta yardıma gelebilsek sana canım...

buna kesınlıkle katılıorum. cocugu anne tek basına buyutuyor. yanında koca baba olsun olmasın...
asudeye de katılıorum. bakıcıyla bıraz zaman gecır. hemenn halletmeyebak

perşembeye kadar bakıcı işini halletsen?

sonuçta birlikte de olsanız, ayrılsanız da bakıcı bakacak değil mi
şeytanı eve sokacak halin yok
bir an önce bakıcı işini halletsen?

aslında hande bakıcı için geç kaldı.eşi de bu nedenle annesinin bakması umudunu taşıyor.nasılsa hemen bakıcıya güvenilmez annemin bakmasına ikna olur diye düşünüyor.bir an önce bakıcı işini halletmeli ki eşi de handenin ciddi olduğunu kavramalı:50:

evet haklısınız...

bakıcı için 2 apartman ötede arkadaşımla aynı binada oturan bir kadını düşünüyorum.arkadaşım da ona baktırmıştı hem de 3 yıl.şimdi onun kızı anaokuluna gidecek.kadın boşta.arkadaşım şu an okulda toplantıda..

eşim gelince arkadaşımı arıcam onunla beraber kadınla bi konuşayım bakalım.yarından itibaren de başlayayım bakıcıya ancak alışır.

çok iyi olur bir girişimde bulunman ne kadar kararlı olduğunu gösterir eşine. sen kararlarının arkasında dur bak nasıl muma dönüyor eşin. kadını kaçırma sakın hem bak 3 yıl baktırdıklarına göre memnunlar kadından üstelik çokta yakınmış evi.

Zorlukları hatırlatıp göz korkutacak aklı sıra

sen bide uzaman desteğini ihmal etmemeye çalış

Günaydınlar,

Handecim yorumların tamamını okuyamadım ama olabildiğince okumaya çalıştım bence dogru yoldasın ve içimden bi ses eşin senden ayrılamaz diyor gerçekten ilk zamanlar düzgünce konuşmuşsun, yeri gelmiş yalvarmışsın yeri gelmiş aglamışsın ama şimdi güçlü bi kadın oldugunu gösteriyorsun ve bence devam et en dogrusunu yapıyorsun, en başından beri yalvarıp boyun egseydin belki bu kadar bile sürmezdi evliliniz. Umarım herşey gönlüne göre olur inşallah eşin tamamen düzelir çocugunuzla mutlu mesut yaşar gidersinz =)

Günaydınlar,

Handecim yorumların tamamını okuyamadım ama olabildiğince okumaya çalıştım bence dogru yoldasın ve içimden bi ses eşin senden ayrılamaz diyor gerçekten ilk zamanlar düzgünce konuşmuşsun, yeri gelmiş yalvarmışsın yeri gelmiş aglamışsın ama şimdi güçlü bi kadın oldugunu gösteriyorsun ve bence devam et en dogrusunu yapıyorsun, en başından beri yalvarıp boyun egseydin belki bu kadar bile sürmezdi evliliniz. Umarım herşey gönlüne göre olur inşallah eşin tamamen düzelir çocugunuzla mutlu mesut yaşar gidersinz =)

iyi dileklerin için teşekkür ederim.ben senin kadar ümitli değilim eşimin düzelmesi konusunda..bakalım okuldan gelmesini bekliyorum..dava açmış mı ne yapmış.

iyi dileklerin için teşekkür ederim.ben senin kadar ümitli değilim eşimin düzelmesi konusunda..bakalım okuldan gelmesini bekliyorum..dava açmış mı ne yapmış.

canım bakıcıyla konuşmak için neden eşini bekliyorsun.engel olmasını mı bekliyorsun:26:
konuş bakıcıyla,eşin gelince de bakıcıyı ayarladım de,ne kadar ciddi olduğunu görsün:34:

Öf ya Hande hanım bu adam sana resmen ayrılmayalım diyor anlamıyormusun. Erkek milleti işte gurur yapıyor Allah aşkına kaynanan kadar olamıyormusun azcık güzel konuş alttan al bak nasıl çözülür. Sakın yanlış anlama yalvar demiyorum sadece biraz daha sıcak davran öyle konuş zaten yolun sonuna yaklaştınız ne kaybedersin. Ama belki yuvanı kurtarırsın.
Bak ben şimdiye kadar eşimle gidip konuşmasam en az 10 defa boşanmıştım.
Biz kocaman insanlarız çocukmuyuz şu yaptığımıza bak de. Sadece onu değil kendinide suçla ama asla aciz olma.
Ben seni seviyorum sen beni seviyorsun biz niye boşanıyoruz de.
ne bileyim akıla ihtiyacın yok bence içinden geçeni söyle ama lütfen suçlamadan.(onun sırası sonra geliyor bu tür durumlarda)
eşim bana bazen kavga edince çok der boşanalım diye işte sen benden çok çekiyorsun ayrıl kurtul diye bende derim o kadar sıkıntıyı çektim kusura bakma şimdi sefa sürme zamanı ben niye ayrılacam
sonra kavga bitip barışınca derki sen olmasan beni kimse çekmez.
yani onlarda herşeyin farkında ama gurur yapıyorlar lütfen biraz dediklerimi düşün onlar kzınca çocuk gibi oluyor o şimdi ettiği laflarıda yutamıyor ama ayrılmakta istemiyor biraz sakin konuş lütfen bak yoluna girecek herşey
hepimiz dileği bu allaha emanet ol.

handecim çok üzülüyorum sana yazdıklarını okumaya dayanamıyorum sen çok aşık bir kadınsın ve çok iyi bir annesin üçünüzü bir arada tutmak için çabalıyorsun ah o kafasız kocan senin ne yapmaya çalıştığını anlayabilse benim anladığım kadarıyla eşinde seni seviyo ama kendisi ve annesinin isteklerini sana kabul ettirmek için sadistçe sana acı çektiriyor ne insanlar var ya bazı erkekler evlense çocukları hatta torunları bile olsa o kadını elin kızı gibi görüyo o üzülür mü kırılır mı hiç derdi değil bu zihniyette çok erkek var şansına sana denk gelmiş birisi

psikolojık desteği ihmal etme evet ama asla kocanın haberı olmasın, okuldakı bır arkadasına bıle soylememelısın. dikkatlı ol.

bakıcıyla hemen görüş. ben buldum bakıcıyı. guvenılır bırı dıye sonadan soyle. ona dansıp fıkrını alma bnce. cıddıyetını anlasın...

seni okuyorum...88 sayfayı durmaksızın okudum.inan içim bayıldı.bence sen elinden geleni yapmışsın...gerisini ALLAH A bırak,tevekkül et.bir kapıyı kapatan YARADAN öbürünü açacaktır.hele o küçük erkeğini,YİĞİT ini bırakırmı caresiz.yetrki biraz sabret.düzelecek bi şekilde.Dualarım senle...senin için endişeleniyorum.ne olur son gelişmelerden bizi haberdar et...bekliyorum merakla...bu arada sen kaç yaşındasın? eşin kaç yasında?

Öf ya Hande hanım bu adam sana resmen ayrılmayalım diyor anlamıyormusun. Erkek milleti işte gurur yapıyor Allah aşkına kaynanan kadar olamıyormusun azcık güzel konuş alttan al bak nasıl çözülür. Sakın yanlış anlama yalvar demiyorum sadece biraz daha sıcak davran öyle konuş zaten yolun sonuna yaklaştınız ne kaybedersin. Ama belki yuvanı kurtarırsın.
Bak ben şimdiye kadar eşimle gidip konuşmasam en az 10 defa boşanmıştım.
Biz kocaman insanlarız çocukmuyuz şu yaptığımıza bak de. Sadece onu değil kendinide suçla ama asla aciz olma.
Ben seni seviyorum sen beni seviyorsun biz niye boşanıyoruz de.
ne bileyim akıla ihtiyacın yok bence içinden geçeni söyle ama lütfen suçlamadan.(onun sırası sonra geliyor bu tür durumlarda)
eşim bana bazen kavga edince çok der boşanalım diye işte sen benden çok çekiyorsun ayrıl kurtul diye bende derim o kadar sıkıntıyı çektim kusura bakma şimdi sefa sürme zamanı ben niye ayrılacam
sonra kavga bitip barışınca derki sen olmasan beni kimse çekmez.
yani onlarda herşeyin farkında ama gurur yapıyorlar lütfen biraz dediklerimi düşün onlar kzınca çocuk gibi oluyor o şimdi ettiği laflarıda yutamıyor ama ayrılmakta istemiyor biraz sakin konuş lütfen bak yoluna girecek herşey
hepimiz dileği bu allaha emanet ol.

sonuna kadar katılıyorum. benim de içimden bir ses onu söylüyor. ama hande hanım bunu göremiyor. arkadan destek çıkanların lafı ile hareket ediyor. güçlü durma demiyoruz tabi ki güçlü dur. ama biraz da tatlı dil. çok zor değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
sonuna kadar katılıyorum. benim de içimden bir ses onu söylüyor. ama hande hanım bunu göremiyor. arkadan destek çıkanların lafı ile hareket ediyor. güçlü durma demiyoruz tabi ki güçlü dur. ama biraz da tatlı dil. çok zor değil.

handenin kocasının dediği hem pastam dursun hem karnım doysun.
üstelik adam boşanmayalım demiyorki, boşanıcam diyerek handeyi sindirmeye çalışıyor. Bi nevi çocuğa annesi baksın diye handeyi boşanmakla tehdit ediyor.

Back
X