intiharın eşiğindeyim..

ne oldu dava açıldı mı?
bence de boşanmayın sanki düzeltebilirsiniz gibi geliyor :(

bu karakterdeki bir insandan hemen boşansan iyi olur cnm,
gençsin hayatın her türlü devam eder yeni biriyle tanısırsın kanın kaynar olursa olur kısmettir,
o kişileri fazla sorun etme olan sana olur,
sen yanmassan canına kimse yanmaz canına unutma,
kocan da olsa kimse için canını üzme ,acil çözüm bul hayatını düzene sok, farkında da değilsin biten bitmiş bu arada,

merhaba arkadaşlar,

eşim hala dava açmadı.konuştuk..kendince sıkıntı yaratan şeyleri söyledi güyaen önemlisi ben eevin erkeği modundaymışım..aramızdaki sıkıntıları giderecek ve kendini mutlu hissetmesini sağlayacak istekleri şunlarmış:

*maaş kartım beyefendide duracakmış..ama benim paramda gözü yokmuş.bende durursa ben artsitlik yapıyormuşum.

*25 milyar peşinat verip aldığımız bir evimiz var inşaat halinde halen.75 milyar daha verecez 1 sene sonra. o evin borcunu ödedikten sonra satıp izmire gidecekmişiz. kayınpederimin tek katlı evi var, 4 kata kadar çıkılabiliyormuş. o evin üstüne kat çıkacakmış orda yaşayacakmışız..

ne güzel demi kartımı vereyim sen benim paramı da kullanarak evi öde..sonra o evi sat babanın evini yaptır..sonra birgün boşanırsak ben hiçbir hak iddia edemeyim çünkü ev babasının üstüne..sonra da de ki: benim senin paranda gözüm yok..

tüm bunları dinleyince eşime dedim ki sen böyle bir adam değilsin..kendine gel dedim.aldırmadı. bunları da aklına babası soktu..çünkü yüzüme de zaten söylüyordu çalışan kadınlara karşıymış, paraları var diye onlar kendilerini çok güçlü hissediyorlarmış falan filan..

bu arada düşündüğüm bakıcı burdan taşınmaya karar vemiş.başka bakıyorum şu an..yorumnlarınıza tek tek cvap veremiyorum kusura bakmayın..yaşımızı soran olmuş.ikimiz de 29 yaşındayız..

eşim şimdi ne yapacak bilmiyorum yine dışarı çıktı.herhalde babası ile konuşacaktır.aptal eşim benim.ailesinin isteklerini gelip bana söylyor kabul etmiyorum diye yuvasını yıkacak haberi yok..artık gitgide daha az üzülüyorum..

sakın maaş kartını verme evi satıp kayınbabanın yanına da taşınma canım
bu kadar ailesinin ağzına bakan bir erkek ailesinin yanında da oturursa hiç huzurunuz olmaz sorunlarınız bitmez:50:
karşısında dik dur ezilme umarım kocan aklını başına toplar:23:

sakın maaş kartını verme evi satıp kayınbabanın yanına da taşınma canım
bu kadar ailesinin ağzına bakan bir erkek ailesinin yanında da oturursa hiç huzurunuz olmaz sorunlarınız bitmez:50:
karşısında dik dur ezilme umarım kocan aklını başına toplar:23:

valla hiç umrumda değil.ben bunları yapamam dedim.istediğini yap git dava mı açıyorsun ne yapıyorsan yap dedim..başlarda karşısında üzüldüm ağladım yaa kendini vazgeçilmez sanıyor herhalde..ne derse he diyeceö sandı galiba salak..

offffffffffff hande bu esin mantikli seyler istese, hadi dicem oturun konusun anlasin, cözülmiyecek seyler degil dicem,
ama esin okadar mantiksiz okadar salakca seyler istiyorki,
--resmen sen bes parasiz kal, ona muhtac ol, ve o her istedigini sana yaptirsin, sende ondan ayrilama,--
bunu istiyor resmen
kararindan vazgecme bence,
belki son anda akli basina gelir, INSALLAHH

vala öyle bir noktaya sürüklüyor ki beni,

şeytan diyor aç boşanma davası, çık evden yeni ev tut, bakıcını bul,dedikodulara gözünü kapa okuluna git gel, seneye de tayin iste defol git burdan diyor.onu da ailesine bırak..

ama yapamıyorum neden bilmiyorum..belki kararlılığımı görünce vazgeçer,düzelir diye umuyorum herhalde aptal kafam..

merhaba arkadaşlar,

eşim hala dava açmadı.konuştuk..kendince sıkıntı yaratan şeyleri söyledi güyaen önemlisi ben eevin erkeği modundaymışım..aramızdaki sıkıntıları giderecek ve kendini mutlu hissetmesini sağlayacak istekleri şunlarmış:

*maaş kartım beyefendide duracakmış..ama benim paramda gözü yokmuş.bende durursa ben artsitlik yapıyormuşum.

*25 milyar peşinat verip aldığımız bir evimiz var inşaat halinde halen.75 milyar daha verecez 1 sene sonra. o evin borcunu ödedikten sonra satıp izmire gidecekmişiz. kayınpederimin tek katlı evi var, 4 kata kadar çıkılabiliyormuş. o evin üstüne kat çıkacakmış orda yaşayacakmışız..

ne güzel demi kartımı vereyim sen benim paramı da kullanarak evi öde..sonra o evi sat babanın evini yaptır..sonra birgün boşanırsak ben hiçbir hak iddia edemeyim çünkü ev babasının üstüne..sonra da de ki: benim senin paranda gözüm yok..

tüm bunları dinleyince eşime dedim ki sen böyle bir adam değilsin..kendine gel dedim.aldırmadı. bunları da aklına babası soktu..çünkü yüzüme de zaten söylüyordu çalışan kadınlara karşıymış, paraları var diye onlar kendilerini çok güçlü hissediyorlarmış falan filan..

bu arada düşündüğüm bakıcı burdan taşınmaya karar vemiş.başka bakıyorum şu an..yorumnlarınıza tek tek cvap veremiyorum kusura bakmayın..yaşımızı soran olmuş.ikimiz de 29 yaşındayız..

eşim şimdi ne yapacak bilmiyorum yine dışarı çıktı.herhalde babası ile konuşacaktır.aptal eşim benim.ailesinin isteklerini gelip bana söylyor kabul etmiyorum diye yuvasını yıkacak haberi yok..artık gitgide daha az üzülüyorum..

napıyo bu adam ya şu aralar pek popüler olan garip sözde evlilik danışmanları(!) var onlarımı izliyo okuyo, aklıma gelmedi desem yalan olur, o kadınların lafları çünkü bunlar kadın evin erkeği olmamalı falan:27::27:

eşin kendini çok zeki, senide süzme salak sanıyor sanırım

yüzsüzlüğü şok edici gerçekten

Son düzenleme:
napıyo bu adam ya şu aralar pek popüler olan garip sözde evlilik danışmanları(!) var onlarımı izliyo okuyo, aklıma gelmedi desem yalan olur, o kadınların lafları çünkü bunlar kadın evin erkeği olmamalı falan:27::27:

eşin kendini çok zeki, senide süzme salak sanıyor sanırım

yüzsüzlüğü şok edici gerçekten

evlilik danışmanı değil de anne-babasını dinliyor sabah akşam bilmem kaç saat konuşuyorlar.beni bıktırmak için mi yapıyorlar acaba..hayır kendisine de dedim git dava aç, kabul ediyorum boşanmayı ama nafaka vs.. bunları mahkeme belirlesin dedim çekti gitti..

evlilik danışmanı değil de anne-babasını dinliyor sabah akşam bilmem kaç saat konuşuyorlar.beni bıktırmak için mi yapıyorlar acaba..hayır kendisine de dedim git dava aç, kabul ediyorum boşanmayı ama nafaka vs.. bunları mahkeme belirlesin dedim çekti gitti..

valla ben hergün bu başlığı takip etmeye çalışıyorum ve inanamıyorum bu insanlara ya, insan hiç çocuğunu torununuda mı düşünmez, ne bu entrikalar, bu dümenler
doktora gidiyomusun canım, valla böyle bu ortamda akıl sağlığını korumak çok zor
bebeğinize nasıl davranıyo bu esnada eşin merak ettim, diğerleri torunlarını merak ediyomu

valla ben hergün bu başlığı takip etmeye çalışıyorum ve inanamıyorum bu insanlara ya, insan hiç çocuğunu torununuda mı düşünmez, ne bu entrikalar, bu dümenler
doktora gidiyomusun canım, valla böyle bu ortamda akıl sağlığını korumak çok zor
bebeğinize nasıl davranıyo bu esnada eşin merak ettim, diğerleri torunlarını merak ediyomu

doktora henüz gitmiyorum ama gidecem..

şimdi geldi eşim bebeği seviyor.anası babası da msn den bakmak istedi dün uyuyordu bebeğim gösteremedi eşim..

valla annesi ev hanımı,baba emekli, kızkardeş açlışmıyor evde ne yapsınlar eşimi dolduruyorlar ama suç onlarda değil aile olduğumuzun farkında olmayan öküz eşimin..

şimdi geldi eşim bebeği seviyor.anası babası da msn den bakmak istedi dün uyuyordu bebeğim gösteremedi eşim..

valla annesi ev hanımı,baba emekli, kızkardeş açlışmıyor evde ne yapsınlar eşimi dolduruyorlar ama suç onlarda değil aile olduğumuzun farkında olmayan öküz eşimin..

kesinlikle haklısın adam bu kadar kukla olursa oynatan çok olur
inşallah bir an evvel en iyi şekilde kurtulursun
görünen köy klavuz istemez, bu adamdan ne sana ne başka bi kadına koca olmaz

Son düzenleme:
kesinlikle kabul etmiyecegini söyledinmi ??
o ne dedi sonra ?
yani
"kabul etmessen ozaman tamam bitti" felan demedimi??

merhaba hande
eşin sana paranda gözüm yok diyor ama sana bir yıl bile ücretsiz izin kullandırmak istemiyor. dediğin gibi anne baba dolduruşuna geliyor. annesi seni sövsede tepende taşıyacaksın. bi de üstüne üstlük onların binasına ev yapıp taşınacaksın başka derdi kalmamış. seni bezdirmeyemi çalışıyor. senin mi dava açmanı bekliyor anlamadım gitti

kesinlikle kabul etmiyecegini söyledinmi ??
o ne dedi sonra ?
yani
"kabul etmessen ozaman tamam bitti" felan demedimi??

kabul etmiyorum dedim. o da seninle konuşmayı beklemek hata zaten dedi. çekti gitti.şimdi bebeği seviyor.bakıcı için düşündüğüm birini söyledim.bu kadar küçük bebek bakıcıya bırakılmaz dedi.o zaman kendi annemi çağırırım dedim.sinirlendi defol ev tut çağır dedi. ben de ben meraklı değilim senle oturmaya ama kusurlu duruma düşmemek için dava açmanı bekliyorum dedim. konuşma git başımdan dedi.

kabul etmiyorum dedim. o da seninle konuşmayı beklemek hata zaten dedi. çekti gitti.şimdi bebeği seviyor.bakıcı için düşündüğüm birini söyledim.bu kadar küçük bebek bakıcıya bırakılmaz dedi.o zaman kendi annemi çağırırım dedim.sinirlendi defol ev tut çağır dedi. ben de ben meraklı değilim senle oturmaya ama kusurlu duruma düşmemek için dava açmanı bekliyorum dedim. konuşma git başımdan dedi.

neden senin annenin bakmasını kabul etmiyor

bu salak adamin niyeti senden bosanmak falan degil,
bu adam sana bütün istediklerini yaptirmaya calisiyor,
seni bezdirip blöf yapip, bosaniyorum yalaniyla, sana isteklerini kabul ettirmeye calisiyor,
(kaynananin cocuguna bakmasini, size yerlesmesini,
sizin gidip ayni apartmana tasinmanizi falan filan)
onun niyeti sadece bu..

Back
X