intiharın eşiğindeyim..

hiçbir konuşmamız güzellikle sonlanmıyor..ne olacak böyle.

halen evde yemek yemiyor, ben de yemiyorum. o gidiyor dışarda yiyor geliyor.ben de nefes alabilmek için yemek yiyecem deyip çıkıyorum..

bu ne ki.. evlilik mi.

artık ben dava açmayı düşünür hale geldim. çok pişman olur muyum acaba boşansam.beni nelerin beklediğini bi bilsem herşey daha kolay olacak..

hiçbir konuşmamız güzellikle sonlanmıyor..ne olacak böyle.

halen evde yemek yemiyor, ben de yemiyorum. o gidiyor dışarda yiyor geliyor.ben de nefes alabilmek için yemek yiyecem deyip çıkıyorum..

bu ne ki.. evlilik mi.

artık ben dava açmayı düşünür hale geldim. çok pişman olur muyum acaba boşansam.beni nelerin beklediğini bi bilsem herşey daha kolay olacak..
zamana bırak ..gerçektende boşanmayı istiyor musun? bunlar zamanla düzelir inşallah bir yuvayı yıkmak çok zor..tekb sorun ailesi birbirinizi seviyosanız boşanmak çok zor

zamana bırak ..gerçektende boşanmayı istiyor musun? bunlar zamanla düzelir inşallah bir yuvayı yıkmak çok zor..tekb sorun ailesi birbirinizi seviyosanız boşanmak çok zor

adam beni 5 gün yalnız bıraktı.hep ailesini dinledi vs.. bunları düşündükçe onunla gelecek düşünemiyorum..ailesinin birdaha yüzünü görmek istemiyorum.onunla evli kalırsam görmek zorundayım falan..

istiyorum galiba boşanmayı ama cesaret yok..

kaynananı arayıp sorsan ne bu bakıcılık hevesi diye ?

çocuğuma bakmanı kesinlikle istemiyorum de. eğer ısrar edersen bu yuva yıkılacak

hoşuna mı gidecek çocuğunun yuvasının yıkılması desen olur mu ki acaba ?

kaynananı arayıp sorsan ne bu bakıcılık hevesi diye ?

çocuğuma bakmanı kesinlikle istemiyorum de. eğer ısrar edersen bu yuva yıkılacak

hoşuna mı gidecek çocuğunun yuvasının yıkılması desen olur mu ki acaba ?

canım benim ben söylerim de sonra o eşimi arar, ağlar,söylediklerime bin katar..

canım benim ben söylerim de sonra o eşimi arar, ağlar,söylediklerime bin katar..

aslında arayıp konuşmak iyi fikir
hatta eşin evdeyken birlikte ara sen konuş oda duysun
bu böyle olmazki canım çocuk var
annesinin inadı yüzünden boşanılırmı ya
eşinin aklı nerde acaba,yazık ediyor
umarım aklını başına toplar biran önce

sence eşin hala bir umut seni ikna edebilmek içinmi tavır yapıyor yoksa kararlımı görünüyor
az çok anlaşılmıştır fikri artık

eşin ne kadar da çabuk karar vermiş:53: ayrılık hele ki bebek varken ayrılık kararı almak öyle bir anlık öfke ile alınacak bir karar değildir. Allah yardımcın olsun, sabırlı olmakta fayda var, biraz sabret izle bakalım olanları :/

bu iş kısır döngüye girmiş diye düşünürken eşinin maaş kartından ve ailesiyle yaşama fikrinden vazgeçtiğini söyleyince umutlandım bende.kesinlikle seni yıldırmak için boşanma konusunu açmış.
bu nasıl birşeydir aklım almadı.nasıl bir anne bu ? geliniyle resmen bir savaşa girmiş senin dediğin benim dediğim diye.kendi elini kaç yaşına gelmiş oğlunun üzerinden çekmiyor ama kendisi kolayca sende oğlunda oğlumun umrunda değilsiniz diyor.sen nasıl annesin ya ?
buna bel altı vurmak derim ben.kim bilir neler söylüyorlar kocana.hani erkeklerin o meşhur egosu vardır ya iş sen nasıl adamsına vardı mı aslan kesilirler hemen.ama annesinin bebeğe bakmak için evlerinde geldiğinde 2 gün bile birlikte kaldıklarında çıkan sorunları unutarak daha mutlu olacağını ya da olacağınızı sanıyor herhalde.
bu insanlarda nasıl bir itaat beklentisi var anlayamıyorum.şu koskoca dünyada ben bana 1 bardak su getirmekle bile mecburen yükümklü bir insan görmezken bunlar insanların hayatlarını adamasını bekliyor.haddini bilmeyen insanların cahilliği en büyük düşmandan daha tehlikeli !

çık o evden bize gel bu saate kadar üşenmedim hepsini okudum :( allah yardımcın olsun.
senin ve oğlun için en doğrusu boşanman. süründürme davayı uzatıp süründürmeye bile değer görme onları
aç davanı hatta anlaşmalı boşan bakıcını bul yardım alabileceğin birileri varsa derdini paylaş destek olurlar
öğretmensin sen ya okumuşsun sen canına babana resti çekmişsin elin oğlunamı çekemiceksin. biliyorum hiç kolay değil burdan yazması kolay ama bunlarda benim düşüncelerim hadi diyelim vazgeçildi boşanmaktan ve herşey senin istediğin gibi oldu. oğlun büyüdüğünde aynı sorunlar veya benzerleri çıktığında onun piskolojisine zarar vermezmi bu durum. Herşeyden önce çocuğunu düşün bırak kocanı falan ilk boşanan çift siz olmayacaksınız. . sevmek biyerde yetmiyor. Allah versin onun cezasını sen değil boşver kuzum :( sana ve bebeğine göre en mantıklısı neyse onu yap

çık o evden bize gel bu saate kadar üşenmedim hepsini okudum :( allah yardımcın olsun.
senin ve oğlun için en doğrusu boşanman. süründürme davayı uzatıp süründürmeye bile değer görme onları
aç davanı hatta anlaşmalı boşan bakıcını bul yardım alabileceğin birileri varsa derdini paylaş destek olurlar
öğretmensin sen ya okumuşsun sen canına babana resti çekmişsin elin oğlunamı çekemiceksin. biliyorum hiç kolay değil burdan yazması kolay ama bunlarda benim düşüncelerim hadi diyelim vazgeçildi boşanmaktan ve herşey senin istediğin gibi oldu. oğlun büyüdüğünde aynı sorunlar veya benzerleri çıktığında onun piskolojisine zarar vermezmi bu durum. Herşeyden önce çocuğunu düşün bırak kocanı falan ilk boşanan çift siz olmayacaksınız. . sevmek biyerde yetmiyor. Allah versin onun cezasını sen değil boşver kuzum :( sana ve bebeğine göre en mantıklısı neyse onu yap

ayhhh inanın bende yazıcaktım al bavulunu bıze gel diye...
handecim kararlılığından taviz verme. dize gelicek emin ol ama ben onunla mutlu olabılecegınızı sanmıyorum.
siz sorunlarınızi çözemiyorsunuz, üstünü örtüyor eşin... oturup duzgun konusulmuyor adamla. bu sorunlar tam çözülmedikce süreklı karsına gelicek...

Bu aşamada sakın boşanmayı düşünme

Seviyorsunuz birbirinizi ve ayrılmak için sebep yok henüz

Pişmanki söylediği şeylerden geri dönmüş, bakıcılık işinide halledeceksin Ben sana güveniyorum

Sabret bence ve eşinle lütfen sinirlenmeden sakin konuş o kızsa bile sen sakin ol halledeceksin bunuda

İkinizde birbirinizi yıpratma yoluna girmişsiniz karşındakini sinir ederken sen daha çok geriliyorsun şunu unutmaki bu yaşadığın olayları iyi idare edersen sonunda sen karlı çıkacaksın.

Onun ailesiyle görüşme konusuna gelince elbetteki biryerlerde görüşeceksiniz ama herşeye zaman var o zamana kadar sende sinirleine hakim olacaksın en azından bugünkü kadar öfkeli olmayacaksın.

Hande ben sana güveniyorum lütfen daha sakin ol iki küp çarpışırsa biri mutlaka kırılır kırılmazsada çatlar.

Allahımdan dilerim bu cuma son küs olduğunuz cuma olsun. Yarına sevgi ve huzurla uyanın

ben huzur olmayan bi evde büyüdüm anneme keske en basında boşansydın senelerden beri çekmeseydin diyorum oda sizin için katlandım buna diyo ama keske keske bu kadar acı çekeceğine boşanıp hayatını yaşasaydı. çünkü insan 7sinde neyse 70de o. yeri gelir kv esinize çocuğunu bile sevdirmez. ne biçim insan bu kadın. allah sabır versin cidden size. vereceğiniz karar hakkınızda en hayırlısı olsun.

Handecim

Belkide bir süre ayrı yaşasanız nasıl olur? Böylece hem boşanmadan hem de eşin olmadan yaşam senin için nasıl oluyor onu görmüş daha net karar vermiş olursun gibime geliyor. Bu arada eşin seni kaybetme korkusunu daha çok yaşayabilir senin ciddiyetini anlar Belki de tüm yaşattıklarından pişman olabilir. Ailenin gelme durumu yok mu? Mesela annen bir süre sana gelse. Mümkün mü ? Çünkü ne olursa olsun annen seni diğerlerinden daha çok anlayacak daha çok yardımcı olacaktır. Sen nasıl yavrunu düşünüyorsan sen de onun bir tanesisin sana kolkanat olacaktır. Ama ne olursa olsun sen çok güçlü bir insansın her zaman da böyle güçlü olacağını biz biliyoruz. Ama eşinin çok inat olduğunu halen görüyoruz Evde yemek yememeler falan halen trip atıyor. Düşünsene annesinin sizde olduğunu kayınvalidenin her gönlü olmadığında oğlunu dolduracak ve senin hergün sorunlu sıkıntılı geçecek Şu an sıkıntınız bile olsa en azından kayınvalidenin her an yüzünü görmüyorsun Canım Handecim zor durum ama senin için en hayırlısının olmasını diliyorum

İlişkiniz cok cirkin bir hal almaya basladı. Sürekli pazarlık halinde esin. Boşanmaya gönlü yok o bariz fakat senin burnunu sürtüp annesini eve getirme niyetinde. Yalnız senin her geçen gün tükendiğinin ve sabrının azaldığının farkında değil.

Cok sevdiğim bir söz var aslında tam da böyle anlar icin; ufacık bir cinnet herşeyi çözer.

psikolojide karşındakine talebini kabul ettirmek için kullanılan bazı yöntemler vardır.
bunlardan birisi, karşıdakine sürekli yapamayacağı şeyleri istersin
aslında hedefin tek birşey kabul ettirmektir
ama devamlı yapmayacağını bildiği diğer şeyleri sıralarsın
karşıdaki de lanet olsun bari bunu kabul edeyim, diğerlerinden iyi diye onu kabul eder
sen asıl amacına ulaşmış olursun

eşin bilinçli mi yapıyor, bilinçsiz mi bilemem
ama yaptığı budur.

geri adım atma.
kv eve girerse nasılsa bu iş biter

git bakıcını tut, işine başla
diğerlerini de zamana bırak

adam duruş sahibi değil belli
git gellerinden kurtulursa, önünüze bakarsınız.

eşin iyice zıvanadan çıktı sürekli pazarlık halinde şartlarına uymuyorum aç davayı diyosun onada yanaşmıyo kısa süre sonra başka pazarlıklarla geliyor . Ama farkında olarak yada olmayarak kendinden öyle bir soğutacak ki seni sen bile şaşıracaksın o kadar soğuduğuna...Hem senden vazgeçmek istemiyor hem de anasının sunduğu şartlara uymanı istiyor artık uymazsan annesine ihanet edeceğinimi düşünüyor nedir bu neyin kafası anlamadımm

Bir haftadır takip ettim bisey yazmadım ne olacak diye ,
hic bisey oldugu yok, benim anlamadığım bunca olan bitenden sonra nasil güvenip sevip aynı yatağı paylascaksiniz????
Yuvam yıkılmasın kayınvalideye yenik düşmeme hırsından, kendinizi kadınlığınızı dinleyin birazda.
Evladınız erkek inanın büyüdüğünde bunun için size tesekkur etmeyecek.

aslında eşin açısından düşününce o da babaannesi neden bakmasın yabancı birindense, hem daha ortada bakıcı bile yok güvenilir mi değil mi diye düşünüyor. eğer çocuğuna iyi bakacaksa sevgisini verecekse olabilir belki ama aynı evde değil tabi, sizin şehirde ev tutsun. o da olmaz çünkü maddiyat yuzunden astarı daha pahalıya gelir o yüzden, sen bu alternatifi sunabilirsin eşine. başka ev tutacaksa kabul ediyorum diyebilirsin, ayarlıyorlarsa yapsınlar öyle. en azından hiçbişeyi kabul etmiyor olmazsın yani senin de çözüm aradığını görürler

hepiniz haklısınız arkadaşlar, bunları ben de görüyorum ama niye bu kadar cesaretsizim. ben bana o lafları sayan kadının oğluma bakmasını istemiyorum, eşim nasıl bunu istiyor bilmem.

bugün oğlumu doktora götürdük geldik. bana konuşalım dedi.seninle artık konuşmak istemiyorum dedim.ben neden dava açıyormuşum git sen aç dedi bana..

sürekli kötü günlerimi, annesinin laflarını, eşimin beni yalnız bırakışını vs.. düşünerek resmen kendimi doldurmaya çalışıyorum.biraz cesaret toplasam gidip ben açıcam davayı. galiba sadece boşanma sonrasından korkuyorum.ama düşününce de bu halimden kötü olamam herhalde..

Back
X