intiharın eşiğindeyim..

aslında eşin açısından düşününce o da babaannesi neden bakmasın yabancı birindense, hem daha ortada bakıcı bile yok güvenilir mi değil mi diye düşünüyor. eğer çocuğuna iyi bakacaksa sevgisini verecekse olabilir belki ama aynı evde değil tabi, sizin şehirde ev tutsun. o da olmaz çünkü maddiyat yuzunden astarı daha pahalıya gelir o yüzden, sen bu alternatifi sunabilirsin eşine. başka ev tutacaksa kabul ediyorum diyebilirsin, ayarlıyorlarsa yapsınlar öyle. en azından hiçbişeyi kabul etmiyor olmazsın yani senin de çözüm aradığını görürler

asla kabul etmezler eminim.. aptal eşim..ayrılınca sanki çocuğuma annesi bakacak.bu yüzden bitecek evliliğim..daha doğrusu öküz eşimin dengesiz ve anlayışsız tavrı yüzünden..

hepiniz haklısınız arkadaşlar, bunları ben de görüyorum ama niye bu kadar cesaretsizim. ben bana o lafları sayan kadının oğluma bakmasını istemiyorum, eşim nasıl bunu istiyor bilmem.

bugün oğlumu doktora götürdük geldik. bana konuşalım dedi.seninle artık konuşmak istemiyorum dedim.ben neden dava açıyormuşum git sen aç dedi bana..

sürekli kötü günlerimi, annesinin laflarını, eşimin beni yalnız bırakışını vs.. düşünerek resmen kendimi doldurmaya çalışıyorum.biraz cesaret toplasam gidip ben açıcam davayı. galiba sadece boşanma sonrasından korkuyorum.ama düşününce de bu halimden kötü olamam herhalde..

eşin senin boşanma davasını açmayacağını bildiği için söylüyor ve annesini şartını kabul ettirene kadar uğraşacak:50:lütfen şaşırt şu adamı.git aç davayı,bence geri aldırman için uğraşacak:34:

boşanıcam diye ayağa kalkan eşindi, şimdi niye sana git sen aç diyor davayı. En baştan niyeti yoktu zaten, maksat seni sindirmek. Baktı sen geri adım atmıyosun bu boşanma mevzusunu uzatamayacağını anladı, sana diyor git aç diye. Tabi senin açmayacağını da biliyor. Bundan sonrasını çok iyi düşünmelisin, otur ciddi ciddi bir düşün, iyice tart kafanda. Sen nasıl yaşamak istiyorsun?

bu tür içi dolu topiclerde, özlü söz paylaşımını çok sevmem
kadının derdi var, sen gelip özlü söz söylüyosun, ne alaka gibi..

ama şu söz, hayatımda bir duruş sahibi olmamda beni besleyen sözlerden biridir
Mevlananın her sözü güzeldir, ama bu sözün benim hayatımda başka bir yeri vardır
telefonumda kayıtlıdır, yeri gelir açar tekrar tekrar okurum.

"Herşey üstüne gelip seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde sakın vazgeçme.. Çünkü orası gidişatın değişeceği yerdir."

canım allah yardımcın olsun sen nasıl sabırlı bi kadınsın hayatınızla ilgili en önemli kararı 2 haftadır pembe dizi konuşmalarıyla geçiştiriyosunuz... adam birşey söyler çeker gider günlerce gelmez gelir birşey söler kadın kabul etmez 2 gün sonra konuşalım der iki gün sonra iki cümle kurulur adam tekrar çıkar gider veee son bölümlerde adam konuşmak ister bu sefer son sözü kadın söler gider :ssz: büyük sabır valla handecim seni tebrik ediyorum... bacım neden kocanla adam akıllı oturup konuşmuyorsunuz 5-10 dk bi konuşma diiilde sonuca varacak uzun bi konuşma...

herkes derdini anlatacak ama karşısındakile restleşmeden biri restleşince diğeri biraz geri adım atacak ama mevzu bi sonuca ulaşacak böle bi karar aşamasında yapılan bütün konuşmalarda ikinizde fevri davranıyosunuz bence ve ortada büyük bi iletişimsizlik var allah yardımcın olsun canım bir an öncede hayırlı bi sonuca ulaşırsınız umarım

senin eşin bu yaşa kadar olamamış bundan sonrada olmaz!!! yani bakıyorum haftalardır bir arpaboyu yol gidilmemiş tatlım sen ayrılsan bu durumundan asla daha kötü olmazsın çalışıyorsun sabırlısın erdemlisin gençsin ne olacak. bu aile seni yer bitirir 40 yaşına gelince mi boşanacaksın o zaman değil şimdi boşanırsan kaldırabilirsin yükü.ayrıca kayınvaliden bizde oğlumda seni ve çocuğu istemiyoruz umrumuza değil diyordu şimdi neden bakmak istiyor bebeğine!!!!!!!!! çünkü evine girip çıkıp seni daha çabuk boşatabilmek için. salla yaa kendilerine başka kurban bulsnlar

asla kabul etmezler eminim.. aptal eşim..ayrılınca sanki çocuğuma annesi bakacak.bu yüzden bitecek evliliğim..daha doğrusu öküz eşimin dengesiz ve anlayışsız tavrı yüzünden..

hiç sanmıyorum ev tutacaklarını adamlar para için yaşıyor... bence kayınvalideni bi arasan eşinin yanında kesin ve net konuşsan ne yapmak istediğini sorsan kesin sana hakaret edicektir hoparlorü aç eşinde annesinin ne mal olduğunu anlasın neden yuvasını yıkmak istediğinide anlar böylelikle...yazık yaa yatacak yerleri yok bu insanların..

Handecim
bu insanlar senin cocuguna parana kisacasi her seyine goz dikmisler

Davayi ac bosan kurtul su durumdan
cunku bosanma er ya da gec gerceklesecek cunku samimiyet yok
cunku icten pazarlik var
ve buna alet edilen minicik bir bebek var

Davayi acsan esin u donusu yapacak ama 3 gun sonra yine ayni tartismalar yasanacak

bir insan bosanma asamasina gelip vazgeciyorsa sadece bosanmayi ertelemis olur...

Acaba diyorum, hande gidip simdi davayi acsa,
adamin gözü korkar ve handeyi vazgecirmeye calisirmi ?
yani bu aptal isteklerinden vazgecip yuvasini kurtarma cabasi gösterirmi ??
Gözünü korkutsan acaba ise yararmi ??

Yanlis yönlendirmek istemiyorum ama, blöf yapsan ise yararmi ki ??

hepiniz haklısınız arkadaşlar, bunları ben de görüyorum ama niye bu kadar cesaretsizim. ben bana o lafları sayan kadının oğluma bakmasını istemiyorum, eşim nasıl bunu istiyor bilmem.

bugün oğlumu doktora götürdük geldik. bana konuşalım dedi.seninle artık konuşmak istemiyorum dedim.ben neden dava açıyormuşum git sen aç dedi bana..

sürekli kötü günlerimi, annesinin laflarını, eşimin beni yalnız bırakışını vs.. düşünerek resmen kendimi doldurmaya çalışıyorum.biraz cesaret toplasam gidip ben açıcam davayı. galiba sadece boşanma sonrasından korkuyorum.ama düşününce de bu halimden kötü olamam herhalde..

Bunun cesaret yada cesaretsizlikle alakası yok...Kendine haksızlık etme ...Enine boyuna düşünüyorsun..Bu tarz kararları vermek hiç kolay değil....Yalnız olmak yeterince zor şimdi bir bebeğin sorumluluğu da eklendi ... Bence çok acele etmemekle iyi ettin....
Boşan /barış v.s demek kolay buradan...Ama yaşadıklarını en iyi kendin bilirsin...
Umarım bir an önce her şey hakkınızda en hayırlı olacak şekilde yoluna girer...

Senin konuna denk geldiğimden bu yana eşim ve ailesi başlığı altındaki yazıları okuyorum sürekli....Ve bakıyorum
da neredeyse boşanma aşamasına gelmiş çiftlerin hepsi kayınvalide yada benzeri dış etkenler yüzünden bu durumda..Benimde bir oğlum var 17 yaşında....En büyük dileğim onu hep mutlu ve sağlıklı görmek....Onun mutsuzluğunun kaynağı olmakmı ? Allah korusun...!! Hiçmi düşünmezler aile düzeni bozulursa oğlumuzda mutsuz olur diye...Eşlerin hiçmi suçu yok diyeceksiniz...Ama onları yetiştiren anne böyle aşılamasa böyle terbiye vermese kendilerine bağımlı hale getirmese eşler böyle davranmaz ki...Toplum olarak suçluyuz bu yaşananlardan...
Ben yaşadıklarımdan ve çevremde yaşananlardan ders almaya çalışıyorum....İnşallah iyi bir anne iyi bir babaanne ve iyi bir kayınvalide olabilirim...

adam senın dava acmıcagını dusunerek hala sana istediklerini yaptırmaya calışıyor. oha artık yaaa...
adam sana resmen ezik pasif bı ınsan muamelesi yapıyor ve senıde oyle olduguna ınandırmaya calışıo.

SEN BİR ÖĞRETMENSİN!! İŞİN VAR!!! MAAŞIN VAR!!! ÇOCUGUNA KENDİN BAKABİLECEK GÜCÜN VAR!!! ÇOKŞÜKÜR ALLAHA SAĞLIK PROBLEMIN YOK!!!
SEN O ADAMIN SANA EMPOZE ETMEYE CALIŞTIGI GIBI EZİK PASİF GÜÇSÜZ BİRİ DEĞİLSİN HANDE!!!!!!

iyice ölç tart. burdan bakınca şimdi boşanmasan yarın öbür gun yıne bu raddeye gelip bosanıcaksınız... o kadın senın evıne gelırse ipler komple kopucak.hıc huzurun olmayacak!!!
insanın sevdiğinin bi güzel sözü, elinin eline degmesi bu yasananları unutturabılır belki... kocanda sana unutturur istese. şimdi gidip dava acsan onun dikkatını belki yuvanızı kurtarma yönüne cevıreblırsın. ben senin yerınde olsam davayı acardım. yuvasını kurtarmak ıcınsenın sartlarını kabul edıp adam olursa ne ala... doğru hamle yapmıs olucaksın. işi inada bındırıp çirkeflık yaparsa daha da değişik yüzlerini görürsen yine doğru hamle yapmış olucaksın....
iyice düşün. bundan cok daha ne kadar yıpranabılırsın ki bosanırsan?
ama kocanın sartlarını yerıne getırırsen artık adam sana ıstedıgı herseyı yaptırır. o kaynanan geldıgınde de hayatınız zından olur... bu günlerini mumla ararsın...

merhabalar,

bu adam beni çıldırtacak. az önce bakıcı ayarladığımı haftayadan itibaren oğlumun alışması için istediğim saatlerde geleceğini söyledim. çok sinirlendi.bu eve bakıcı gelemez, kovarım dedi.git ayrı ev tut çık evden o zaman bakıcı tutarsın dsedi.

merhabalar,

bu adam beni çıldırtacak. az önce bakıcı ayarladığımı haftayadan itibaren oğlumun alışması için istediğim saatlerde geleceğini söyledim. çok sinirlendi.bu eve bakıcı gelemez, kovarım dedi.git ayrı ev tut çık evden o zaman bakıcı tutarsın dsedi.

onun derdi annesi
baktıki sen bakıcıda kararlısın sinirlendi
allah sana yardım etsin canım

Allah yardımcın olsun kotu ınsanlarla ugrasmak zor arkadasım ...

merhabalar,

tatlım sen calısıyorsun heralde dımı ...

merhabalar,

hayatını onun kararsızlıklarına, git gellerine göre dizayn etmeye çalıştıkça zarar göreceksin
ortaya ne zaman ki sağlam bir duruş koyarsın, o zaman kazanırsın.

evden gitmek istiyorsan bas git, ben bakıcıyı tutuyorum dersin
bakıcını tutarsın
tutup kolundan kovarsa da bunu mahkemede delil yaparsın

Hande sana söyleyeceğim tek şey "bu günün işini yarına bırakma" çünkü bu adamdan ne sana eş ne de güzel yavruna örnek bi baba olur.
Allah yardımcınız olsun...

tatlım sen calısıyorsun heralde dımı ...

evet öğretmenim..

hayatını onun kararsızlıklarına, git gellerine göre dizayn etmeye çalıştıkça zarar göreceksin
ortaya ne zaman ki sağlam bir duruş koyarsın, o zaman kazanırsın.

evden gitmek istiyorsan bas git, ben bakıcıyı tutuyorum dersin
bakıcını tutarsın
tutup kolundan kovarsa da bunu mahkemede delil yaparsın

özledim seni.
yani bakıcı kadın şu anki eve gelirse eşim gerçekten onu kovar. önce evden çıkıp ev tutsam bu sefer evi terketmiş olurum. kovulma işini mahkemede kullanmak mantıklı aslında..

nasıl yapacağımı şaşırdım..

Back
X