İntiharından sonra ben de yaşarken öldüm sanki?

Ben bu sorununu bütün konularımda yazdım ki. İçerlediğim konu bu şekilde olupta beni aldatmasıydı. Aileside bu durumu biliyordu zaten yeni öğrenecekleri bir durum değil. Evlilik mevzuu na gelince resmiyette evli olduğumu ama senelerdir farklı şehirlerde ayrı olduğumu eklemiştim. Resmiyette olan eşimle aynı evi aynı yatağı paylaşıp başkasının koynuna gitmedim. Telefonda bile konuşmuyorduk.. Ailemi anlatmıştım boşanma dilekçesini veremeyişimin sebebi bu. Sebep ne olursa olsun tek suçlu ben olacaktım ve yanımda olmayacaklardı. Evli drken bunu da değerlendirin senelerdir o kişi ile hiç bir alakam yok benim. Okuyan da okusun umrumda değil onların bana ve ona yaşattığı acılar bundan fazladır. onlar iftiralarla bir şey yapmaya çalıştılar ben olanı söyledim.
bende sana saygı duyuyorum kimseyi ne yaşadığın ilgilendirmez.
sen sadece Allah'a hesap verirsin buradaki namus bekçilerine değil.
merak ettiklerimse
neden boşanma gerçekleşmedi?

bir de ben başka konunu göremedim bu adamın o bahsettiğiniz özel sorununu nerede paylaştın :44:

Son düzenleme:
Karanlıktan aydınlıga çıkmanın tek yolu dua.Dua et en kısa zamanda rabbim feraha kavuştursun seni.

şekerim rahmetli hem seni aldatıyor hem ilişkiniz sorunluymuş hem intihar ediyor..birde ondan çocuk yapmışsın..sen ne gözü pek kadınmışsın..takdir ediyorum..çocuğu ben olsam aldırırdım hemde hiiiç düşünmeden..çocuk gelişmemiş bir derece özürlü..ömrü billah çekersin..zaten psikolojik sartıntı geçirmişsin ve hala devam ediyor.merak etme her yeni gün gibi,hayatta böyledir yeniden başlarsın..

Belli olmaz belki allah o cocugu ona gunahlarina kefaret icin ozurlu veriyor belki o cocuk bu bunalimdan cikmasina yardim edecek belki de su an aldirip aldirmamasiyla ilgili bi imtihanin icinde verdiginiz akil cok sasirtti beni dogrusu. Hasta sakat birine bakmak kolay degil tabi ama imtihan dunyasi burasi ve kadina resmen 'cinayet isle katil ol' diyosunuz. kadin size uyup gidip bebegi aldirsa bunun vebalinden nasil kurtulmayi dusunuyosunuz acaba.Kadin bi hata yapmis sizde ustune bi hata daha eklettirmeye calisiyosunuz allh bundan razi olmaz

bundan 11 yıl kadar önce eşimden önceki ilk sevdiğim adamı bende bi kazada kaybettim üstelik beni aldatmamıştıda yani hiç bi sorun yokken çok feci bir şekilde can verdi yedim kafayı evet dayanamadım dayanılacak gibi deildi çünki şarkılar sesler doğan güneşe bile tahammül edemedim herşey onu hatırlattı nefes alamadım daha yaşamam daha sevemem başka erkekmi başka hayatmı asla dedim sonra kalktım ayağa dua ede ede alaha yalvararak tekrar sevdim hemde çok daha fazla yaşadım tutundum hayata ondan sonra bi sürü sevdiklerimi kaybettim o il imtihanımdı ama dedimya geçti nefes de alıyorum seviyorumda yaşıyorumda seninkide geçecek alahın var bir bildiği

Belli olmaz belki allah o cocugu ona gunahlarina kefaret icin ozurlu veriyor belki o cocuk bu bunalimdan cikmasina yardim edecek belki de su an aldirip aldirmamasiyla ilgili bi imtihanin icinde verdiginiz akil cok sasirtti beni dogrusu. Hasta sakat birine bakmak kolay degil tabi ama imtihan dunyasi burasi ve kadina resmen 'cinayet isle katil ol' diyosunuz. kadin size uyup gidip bebegi aldirsa bunun vebalinden nasil kurtulmayi dusunuyosunuz acaba.Kadin bi hata yapmis sizde ustune bi hata daha eklettirmeye calisiyosunuz allh bundan razi olmaz

şekerim her bela dert Allah,dan gelmez..biz kullar bela getiririz..bu ileti sahibi bile bile intihar etmiş..kurtaji onaylamıyorum evet ama şöyle bir bakınca bazen farz be. hadi anne özürlü de olsa evladımdır dedi aldırmadı çocuğu ve bakmaya başladı peki bu çocuk büyümeyecek mi? 30 yaşına geldiğinde ve ailesi 70 yaşını bulduğunda bu çocukla kim ilgilenecek? bu hayat hem bu çocuğun ailesine hem de bu çocuğa eziyet olmayacak mı?

Son düzenleme:

Kesinlikle her noktasina her virgülüne katiliyorum 1299 sana!
Hepimiz birer engeli adayiyiz! O cocuk saglikli dogsa iki gün sonra özürlü olmicagi ne maglum? Ôzülü dogsa ve iki gün sonra saligna kavusmicagni nerden bilicez? Imtihan güzel kardesim imtihan, buda bir imtihan ve insAllah sabirla sükürle üstesinden gelirsin ve arkadasin dedigi gibi günahlariniza kefaret olur insAllah. Sabir ve Dua insAllah

Back
X