intikam alasım var....

gulsen88

bekle beni kızım.. :-)
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
451
42
118
İstanbul
merhaba kk ailesi

birşey danışacağım size.. daha önceki konularımdan birinde de yazmıştım gerçi. bir çocuk var, senelerdir arada arıyor yazıyor bana.. kafamı karıştırıyor her seferinde :s aslında tip olarak falan hiç fena biri sayılmaz insanlık olarak da iyi ama gel gelelim ki dengesiz....

herneyse . geçen sefer çok sinir etti bu çocuk beni. ağlattı hatta sinirimden.. nasıl derseniz, on gün boyunca durmadan msjlar attı bana aradı sürekli. aslında ikimiz de isteyince gayet de iyi anlaşıyoruz kendisiyle :) ama on günün sonunda benim telefonumun şarjı bitti kapandı diye küçükbey trip yaptı. kızdı. tartıştık azck.. sonra da aramadı sormadı. şimdiyse ben bu çocuğun bir doğalgazcıda çalıştığını öğrendim tesadüfen. intikam alasım var çünkü o en sonki durum benimle oynadığını düşünmeme sebep oldu . hem de beni ağlattığı için intikam alasım var.. üstelik bunları yaparken de çocuğun bir sevgilisi varmış düşünün. bunu öğrenince bir kere daha kızdım. benimle yemeğe çıkmak istiyor sürekli beni arıyor üstelik bir de sevgilisi var :s bu nasıl oluyor kızlar aklım almıyor :s

bugün yarın müsait olduğumda giyinip süslenip onun çalıştığı yere gitmeyi planlıyorum. a ahmet diyeceğim sen burda mı çalışıyordun. halini hatrını sorarım hiçbirşey olmamış gibi. maksat beni görsün canı yansın bana yaptığı haksızlık için.. içi acısın ben onun sevgilisi değilim diye . kimi üzdüğünü bir kere daha anlasın diye. ama ben oraya ne bahaneyle giricem onu pek bilemiyorum. ne işim olur benim doğalgazcıda :d kızlar ilk önce bunu yapmalımıyım yapmamalımıyım diye, yap derseniz de ne demeliyim nasıl davranmalıyım diye fikirlerinizi söylerseniz sevinirim. benim yapasım var bu yüzden uygulamaya yönelik cevaplar yazarsanız çok daha sevinirim

Son düzenleme:
bencede git canııım ne kybettiğini görsün sana msj falan yazarsada hiç cevap vermee

bence de gitmeliyim ama ne diycem ki oraya gidip onu bilemiyorum. buraya fatura ödeniyo mu diye falan sorsam olur mu *-) :d:d bi de yanımda bi arkadaşımla gitmeyi düşünüyorum geçerken girmişiz oraya gibi yaparım.. ve ondan sonra büyük bir ihtimalle msj atıcak çünkü her karşılaşmamızdan sonra böyle yapıyo.. ve ben de dediğin gibi tek harf bile cvp vermiycem bu sefer hıh. :)

bencede git canııım ne kybettiğini görsün sana msj falan yazarsada hiç cevap vermee

şeyy aslında iyi fikir faturayı buraya mı ödüyoruz demen şöyle yaparsınn doğal gaz faturasını buraya mı ödüyoruz değil mi dye sorarsın onlrda hayır dyecek bankalara ödeniyor çnkü sende aa pardon yeni doğal gaza geçti apartman hangi bankaya ödeyeceğim dye vs. dye sor belli etme normalde ödeyebieceğin bankalar faturnın arkasında yazıyor diyeceklerdir muhtemelen sende aklıma hiç gelmedi faln dersin

git hiç umursamıyomş gibi yap

aa sen burda mı çalışıyordn falan de gayet umursamaz olsun tavırların hiç y üz verme
sonra msj attğnda falanda cvp vermezsn o defter senin içn kapanmş olur
tabi hangi bahaneyle gidiceksin onu bilemedim :44::44:

süpersin :13: :d zaten oraya fatura ödenmiyo biliyom ama maksat karşılaşma yaratmak ayy heycanlandım şimdi kuzum çok yakışıklı bi çocuk çünkü aslında..

şimdilik fatura bahanesini bulduk daha iyisini bulana kadar bunu kullanmayı düşünüyorum evet kesinlikle kendimi tutcm ve hiç cvp vermiycem msj attığında. oyuncağımıyım ben onun.. düşünüyorum da nesiyim ! arkadaşıyım desem değil canım, normal arkadaşlarımla hiç onunla olduğu gibi değil çünkü aram. bu yaptığı canıma tak etti artık :s ne istiyo hiç anlayamadım senelerdir..

süpersin :13: :d zaten oraya fatura ödenmiyo biliyom ama maksat karşılaşma yaratmak ayy heycanlandım şimdi kuzum çok yakışıklı bi çocuk çünkü aslında..

iştee yakışıklıda sevgilisi varken seninle yemeğe çıkmak istemesi çok kötüü sinir oluyorum böyle erkeklere hem sevgilisine haksızlık yapıyor hemde seni heycanlandırıyor sevgilisi olduğunu söylemiyor ve dolayısyla sende hoşlanıyorsun sonrada birden ilgisini çekiyor ve sevgilisi olduğunu öğreniyorsun böylelerine en iiyi ceza git görün süslen püslen o msj attığında da umursama canım bak nasıl dert edicek kendine ayrıcaa bu ddurumu bizzat yaşadım yanii ben doğalgaz ilk bağandığında şube ye gidip sormuştummm buraya mı ödeniyor diyee cidden bilmiyordum faturanın arkasınada bakmamıştımm ayy bidee orda yarım saat beklemiştimm doluydu çünküü insanlar doğalgaz açtırma işlemi yapıyorduu tabii sonra orda çalışan biri burada ödenmiyr faturanın arkadasında ki bankalara ödeme yapabilirsiniz demişti kendimiii pek bir cahill hissettiydimm ama nerden bileyim aklıma bile gelmemişti yaniii bu bahaneye kesin inanır canım onun için gittiğini düşünmez

Kuaföre de git süslen ... Bolcada parfüm felan sık. Güzel giyin , kıyafetler ben burdayım desin
Hadi görelim seni

Son düzenleme:
bebeğim aynen sinir oluyorum o yüzden ona. çok kızıyorum böyle yaptığı için.. salak aptal öküz ne desem ona içimdeki bu duygu geçmez. en azından küçük bir intikamcık alim :) senin doğalgaz macerana da koptum :d ama olabilir böyle şeyler biz kızlar nerden anlayalım ki doğalgazdan bilmiyoz işte benimkinin çalıştığı yerde de sanırım sadece evlere eleman gönderiyolar petekleri takıyolar falan :s benim anladığım kadarıyla bu işi yapıyolar ama tam olarak bilemiyorum ki işte :) yeri nasıl dersen, dıştan ofis gibi görünüyo camlarında da doğalgaz kombi falan gibi bişylr yazıyo :d

o konuda şanslıyım canım halam kuaför benim fönümü çektiririm gözlerimi ön plana çıkaran makyajımı yaparım giyinirim parfümlenirim giderim =) gelişmeleri aktarıcam tabi kii :)

Kuaföre de git süslen ... Bolcada parfüm felan sık. Güzel giyin , kıyafetler ben burdayım desin
Hadi görelim seni

bir de anlamadığım şey çocuğun sevgilisi varmış ama çocukta bunun hiçbir belirtisi yok :s yani sevgilisi varmış gibi davranmıyor o tartışılmaz birşey zaten :) ama onun dışında ne facesinde ilişkide görünüyor ne bir fotoğrafı var kızla :s ama öğrendiğimde kıza bakmıştım, kız ikisinin fotoğrafını koymuş profiline ilişki durumunda da ilişkisi var yazıyor ama çocukta hiç böyle birşeyler yok :s iki üç yıl gibi uzun süredir çıkıyorlarmış bir de :s böyle ilişki olur mu hiç..

pazartesi en geç salı yapıcam kuşum :) hava koşullarına da bağlı biraz :d şuan burda kara kış var resmen. şimdi gitsem mesela çok uzak olmamasına rağmen oraya varana kadar kardan kadına dönüşürüm ben heralde

aynen canım benim gittiğim yerde öyleydi ztenn bir an önce yapp bizde ne olucak merak ediyoruzz [/QUOTE]

iştee cnım arayıştaki erkek modeli zaten sevgilisini sevse öyle şeyler yapmaz yani başka kızlarla konuşmaz.En kötüsüde kızın bundan haberi yoktur ve kendisine aşık sanıyordur erkek arkadaşını.Ben olsaydım o kızın yerinde o yapmıyorsa ilşki vs. ben nye yapayım ama o çocuk ii bir dersi hak ediyor canım msj atar muhakkak sana ve cevaplamazsan o egosu yerle bir olur yada üst üste msj atarsa okkalı bir cevap yazarsınn unutamasınn

sabırsızlıkla bekliyorum zaten o msj anını :13: o zaman görücek gününü anlayacak birşeyleri . ve bu çocuk sadece şimdi deil hiçbirzaman ilişkisi var yapmadı yada resim koymadı kızla hiç 1 tane bile :s ve her beni gördüğünde birşekilde iletişime geçti benimle.. işte ben bunlara anlam veremiyorum bir de acaba bir tek bana değil başka kızlara da yapıyor mu bunu diye merak ediyorum :s ama şu konuda sana kesinlikle katılıyorum, eğer sevseydi kızı böyle davranmazdı kesinlikle.. ha bir tek bana karşı böyle ha bütün kızlara karşı böyle farketmez . kız da garibim baya aşık belli ki çocuğa hiçbişeyden de haberi yok.. ayy böyle erkeklerin topunun köküne kibrit suyu

Konunu yeni gördüm canım, okudum sonuna kadar, ne oldu, gittin mi acaba, merak ettim, gelişme oldu mu, takipteyim, yaz bişeyler olursa.

ya bide orada olmazsa.. dedıgınız gıbı teknık elemansa muhtelemen dısarıya gıdıyorlardır ıs ıcın..

çok iyi niyhetli bir cevap olacak belki ama.belki aklı gerçekten sende ama senelerdir bi durum gelişememiş bir türlü.erkekleri pek boşta bulamıyorsun.bence karşına alıp bir konuş.sonuçta senelerdir uzaktanda olsa bir irt,batın varsa senin düzgün olduğununda farkındadır.

bir aşk acısıyla kıvranırken.küzenimin kaç yıllık arkadaşından hoşlanmaya etkilenmeye başlamıştım.1sene önce.aslında yıllar öncede beğenmiştim.aradan geçen yıllarda keşke olsaydı diye iç geçirdiğim çok olmuştu.ama kimseye bir şey söylemedim.bu sefer samimi davrandık birbirimize konuyu sonra kendim için de açıcam.bende şu suıralar nereden geldim nereye gidiyorum.bir garibim.neyse küzenle konuştuk.bana bir sevdiği olduğunu onu görmek iin yaşadığı şehre gittiğini söyledi.annesinin düşüncelerine göre kızlara karşı düşünceleri değişiyormuş.bu çocukta ciddi ciddi aranıyordu.ama tanıma fırsatıda buldum öyle kötü biride değil.en azından teyzemlerde ona kız baktığına göre çokda kötü sayılmaz.facebookuna falan baktığımda da arkadaşları çok seviyordu.bundan dolayı diyorum.bir konuşulsa mı.bu dediğiniz plana benzer çok olay yaşanmıştır.rahat olduğunuzu göstermeksede bunca senede rahat olduğunuzuda görmüştür.hem bence bu yaptığınız düzeni anlarsa bu sefer ne olacak.hava atağım derken ters teperse.büyük bir şehirdeyseniz olurda küçük bir yerde yaşıyorsanız.az çok bilinir onun orada çalıştığı.herkes birbirinden haberdardır.okuldayken tanımadığım kişiler oooo ilkbahar1982 de buradaymış diye kendi aralarında konuştuklarını duyardım.okul küçüktü.herkesin yaptığı ortadaydı çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…