bencede git canııım ne kybettiğini görsünsana msj falan yazarsada hiç cevap vermee
bence de gitmeliyimama ne diycem ki oraya gidip onu bilemiyorum. buraya fatura ödeniyo mu diye falan sorsam olur mu *-) :d:d bi de yanımda bi arkadaşımla gitmeyi düşünüyorum geçerken girmişiz oraya gibi yaparım.. ve ondan sonra büyük bir ihtimalle msj atıcak çünkü her karşılaşmamızdan sonra böyle yapıyo.. ve ben de dediğin gibi tek harf bile cvp vermiycem bu sefer hıh. :)
şeyy aslında iyi fikir faturayı buraya mı ödüyoruz demenşöyle yaparsınn doğal gaz faturasını buraya mı ödüyoruz değil mi dye sorarsın onlrda hayır dyecek bankalara ödeniyor çnkü sende aa pardon yeni doğal gaza geçti apartman hangi bankaya ödeyeceğim dye vs. dye sor belli etme normalde ödeyebieceğin bankalar faturnın arkasında yazıyor diyeceklerdir muhtemelen sende aklıma hiç gelmedi faln dersin
git hiç umursamıyomş gibi yap
aa sen burda mı çalışıyordn falan de gayet umursamaz olsun tavırların hiç y üz verme
sonra msj attğnda falanda cvp vermezsn o defter senin içn kapanmş olur
tabi hangi bahaneyle gidiceksin onu bilemedim :44::44:
süpersin :13: :d zaten oraya fatura ödenmiyo biliyom ama maksat karşılaşma yaratmakayy heycanlandım şimdi kuzum çok yakışıklı bi çocuk çünkü aslında..
iştee yakışıklıda sevgilisi varken seninle yemeğe çıkmak istemesi çok kötüüsinir oluyorum böyle erkeklere hem sevgilisine haksızlık yapıyor hemde seni heycanlandırıyor sevgilisi olduğunu söylemiyor ve dolayısyla sende hoşlanıyorsun sonrada birden ilgisini çekiyor ve sevgilisi olduğunu öğreniyorsun böylelerine en iiyi ceza git görün süslen püslen o msj attığında da umursama canım bak nasıl dert edicek kendine ayrıcaa bu ddurumu bizzat yaşadım yanii ben doğalgaz ilk bağandığında şube ye gidip sormuştummm buraya mı ödeniyor diyee cidden bilmiyordum faturanın arkasınada bakmamıştımm ayy bidee orda yarım saat beklemiştimm doluydu çünküü insanlar doğalgaz açtırma işlemi yapıyorduu tabii sonra orda çalışan biri burada ödenmiyr faturanın arkadasında ki bankalara ödeme yapabilirsiniz demişti kendimiii pek bir cahill hissettiydimm ama nerden bileyim aklıma bile gelmemişti yaniii bu bahaneye kesin inanır canım onun için gittiğini düşünmez
Kuaföre de gitsüslen ... Bolcada parfüm felan sık. Güzel giyin , kıyafetler ben burdayım desin
Hadi görelim seni
bebeğim aynen sinir oluyorum o yüzden ona. çok kızıyorum böyle yaptığı için.. salak aptal öküz ne desem ona içimdeki bu duygu geçmez. en azından küçük bir intikamcık alim :) senin doğalgaz macerana da koptum :d ama olabilir böyle şeyler biz kızlar nerden anlayalım ki doğalgazdanbilmiyoz işte benimkinin çalıştığı yerde de sanırım sadece evlere eleman gönderiyolar petekleri takıyolar falan :s benim anladığım kadarıyla bu işi yapıyolar ama tam olarak bilemiyorum ki işte :) yeri nasıl dersen, dıştan ofis gibi görünüyo camlarında da doğalgaz kombi falan gibi bişylr yazıyo :d
aynen canım benim gittiğim yerde öyleydi ztenn bir an önce yapp bizde ne olucak merak ediyoruzz
bir de anlamadığım şey çocuğun sevgilisi varmış ama çocukta bunun hiçbir belirtisi yok :s yani sevgilisi varmış gibi davranmıyor o tartışılmaz birşey zaten :) ama onun dışında ne facesinde ilişkide görünüyor ne bir fotoğrafı var kızla :s ama öğrendiğimde kıza bakmıştım, kız ikisinin fotoğrafını koymuş profiline ilişki durumunda da ilişkisi var yazıyor ama çocukta hiç böyle birşeyler yok :s iki üç yıl gibi uzun süredir çıkıyorlarmış bir de :s böyle ilişki olur mu hiç..
iştee cnım arayıştaki erkek modeli zaten sevgilisini sevse öyle şeyler yapmaz yani başka kızlarla konuşmaz.En kötüsüde kızın bundan haberi yoktur ve kendisine aşık sanıyordur erkek arkadaşını.Ben olsaydım o kızın yerinde o yapmıyorsa ilşki vs. ben nye yapayımama o çocuk ii bir dersi hak ediyor canım msj atar muhakkak sana ve cevaplamazsan o egosu yerle bir olur yada üst üste msj atarsa okkalı bir cevap yazarsınn unutamasınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?