intikam alasım var....

canlarııım =)
ben uzun zamandan beri giremedim nete. bağlantıda oluşan bir sorundan dolayı :( ahh şu ttnet :d
neyse. son gelişmeleri aktarayım hemen. ben bu çocuğa görünmekte çok kararlıydım fakat birkaç gün kötü hava koşulları sebebiyle bunu gerçekleştiremedim. ve günler geçtikçe düşündüm de ' belki de gitmemem en iyisi olacak.. ' . ve yuklarıda bir arkadaşımın dediği gibi belki ben gittiğimde orda olmayacak falan *-) bunları hiç düşünmemiştim :) ilk konumdan da bilirsiniz ki bu konularda çuvallama potansiyalim yüksek :d çünkü bazı ihtimalleri düşünmüyorum.. herşey kafamdaki gibi olacak diye heveslenip kalkışıyorum. anlayacağınız vazgeçmiştim gitmekten..
veeeeee bugün ne oldu dersiniz :53: bilmediğim bir numaradan telefonuma bir msj geldi az önce :52: msjı aynen yazıyorum

' ahmet soyadı, senin hakkında konuşuyor kafede. arkadaşlarına senden bahsediyor. kaç kere adını duydum. feysten buldum baktım güzel kızsın ahmet hakkında seni uyarmak istedim. numaranı onun telefonundan aldım. hea bu numarayı boşuna araştırma. bir sonuca varamazsın. hatta sen zararlı çıkarsın. ben sadece sana bir iyilik yapmak istedim unutma ;) '

:52::52::52: bu ne demek oluyor şimdi :53: bu da nesiiiii .

canlarııım =)
ben uzun zamandan beri giremedim nete. bağlantıda oluşan bir sorundan dolayı :( ahh şu ttnet :d
neyse. son gelişmeleri aktarayım hemen. ben bu çocuğa görünmekte çok kararlıydım fakat birkaç gün kötü hava koşulları sebebiyle bunu gerçekleştiremedim. ve günler geçtikçe düşündüm de ' belki de gitmemem en iyisi olacak.. ' . ve yuklarıda bir arkadaşımın dediği gibi belki ben gittiğimde orda olmayacak falan *-) bunları hiç düşünmemiştim :) ilk konumdan da bilirsiniz ki bu konularda çuvallama potansiyalim yüksek :d çünkü bazı ihtimalleri düşünmüyorum.. herşey kafamdaki gibi olacak diye heveslenip kalkışıyorum. anlayacağınız vazgeçmiştim gitmekten..
veeeeee bugün ne oldu dersiniz :53: bilmediğim bir numaradan telefonuma bir msj geldi az önce :52: msjı aynen yazıyorum

' ahmet soyadı, senin hakkında konuşuyor kafede. arkadaşlarına senden bahsediyor. kaç kere adını duydum. feysten buldum baktım güzel kızsın ahmet hakkında seni uyarmak istedim. numaranı onun telefonundan aldım. hea bu numarayı boşuna araştırma. bir sonuca varamazsın. hatta sen zararlı çıkarsın. ben sadece sana bir iyilik yapmak istedim unutma ;) '

:52::52::52: bu ne demek oluyor şimdi :53: bu da nesiiiii .

çok rahatsız edici ama bin türlü insan var.belki iftira atıyor bwelki gerçek.ama soyadına kadar yazmış.bu bilinmeyen numaralardan bir araştırsana

bebeğim son gelişmeyi yazdım şuanda hala şoktayım :53:

Konunu yeni gördüm canım, okudum sonuna kadar, ne oldu, gittin mi acaba, merak ettim, gelişme oldu mu, takipteyim, yaz bişeyler olursa.:1:

zaten aradan bir iki gün geçince gitmekten vazgeçmiştim ne gerek var demiştim kuzum :) çok haklısın ne iş yapıyor orda bilmiyorum ama dışarı gitme ihtimali vardır belki ben bunu hiç düşünmemiştim :) mantığımla değil de duygularımla hareket etmekten ne zaman vazgeçicem acabaa :28:

ya bide orada olmazsa.. dedıgınız gıbı teknık elemansa muhtelemen dısarıya gıdıyorlardır ıs ıcın..

canım seninkinin sevgilisi mi var ben anlayamadım ama sevgilisi yoksa bence bir şansını denemelisin.. ben şunu bilir şunu söylerim ' bu hayatta eğer pişman olacaksan da yapmadığın şeyler için değil, yaptığın şeyler için pişman ol. ' çünkü yapmadıklarının pişmanlığı peşini hiç bırakmıyor insanın.. ben mesela bu yaşıma kadar yaptığım hiçbirşeyden pişman olmadım, çok samimiyim. ama yapmadığım bir iki şeyden pişman oldum ki hala aklıma geldikçe içim acır..

çok iyi niyhetli bir cevap olacak belki ama.belki aklı gerçekten sende ama senelerdir bi durum gelişememiş bir türlü.erkekleri pek boşta bulamıyorsun.bence karşına alıp bir konuş.sonuçta senelerdir uzaktanda olsa bir irt,batın varsa senin düzgün olduğununda farkındadır.

bir aşk acısıyla kıvranırken.küzenimin kaç yıllık arkadaşından hoşlanmaya etkilenmeye başlamıştım.1sene önce.aslında yıllar öncede beğenmiştim.aradan geçen yıllarda keşke olsaydı diye iç geçirdiğim çok olmuştu.ama kimseye bir şey söylemedim.bu sefer samimi davrandık birbirimize konuyu sonra kendim için de açıcam.bende şu suıralar nereden geldim nereye gidiyorum.bir garibim.neyse küzenle konuştuk.bana bir sevdiği olduğunu onu görmek iin yaşadığı şehre gittiğini söyledi.annesinin düşüncelerine göre kızlara karşı düşünceleri değişiyormuş.bu çocukta ciddi ciddi aranıyordu.ama tanıma fırsatıda buldum öyle kötü biride değil.en azından teyzemlerde ona kız baktığına göre çokda kötü sayılmaz.facebookuna falan baktığımda da arkadaşları çok seviyordu.bundan dolayı diyorum.bir konuşulsa mı.bu dediğiniz plana benzer çok olay yaşanmıştır.rahat olduğunuzu göstermeksede bunca senede rahat olduğunuzuda görmüştür.hem bence bu yaptığınız düzeni anlarsa bu sefer ne olacak.hava atağım derken ters teperse.büyük bir şehirdeyseniz olurda küçük bir yerde yaşıyorsanız.az çok bilinir onun orada çalıştığı.herkes birbirinden haberdardır.okuldayken tanımadığım kişiler oooo ilkbahar1982 de buradaymış diye kendi aralarında konuştuklarını duyardım.okul küçüktü.herkesin yaptığı ortadaydı çünkü.

canım benim gerçekten çok rahatsız edici. ilk okuduğumda bi içim cız etti :s ama ahmetin böyle birşey yapacağını zannetmiyorum yaa *-) yani benimle ilgili arkadaşlarına konuşacağını.. hem ne konuşacak ki :s off bilemiyorum. şuanda hala msjın şaşkınlığı içerisindeyim ne yapacağımı düşünmedim daha. ahmeti mi arasam bu msjı yollayanı mı arasam yoksa hiç bişey yapmasam mı bilemedim :s off. araştırmalımıyım sence *-)

çok rahatsız edici ama bin türlü insan var.belki iftira atıyor bwelki gerçek.ama soyadına kadar yazmış.bu bilinmeyen numaralardan bir araştırsana

Back
X