intikam almak isterken kullanıldım.

Lorellak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2010
14
0
86
Bursa
sevdiğim bir çocuk vardı,sessiz sakin kendi halinde bişeydi ve beni sevmediğini açıkça birkaç kez belirtmişti.bende yakın gördüğüm bir arkadaşıma anlatıyordum bu çocukla ilgili olayları o da güya aramızı yapıcaktı.aradan zaman geçti ben bunları birlikte konuşurken görmeye başladım zaman içinde dahada yakınlaştılar ve birgün öğrendimki çıkıyorlar ve birbirlerini çok seviyorlar.gözüm döndü sırtımdan vuruldum, ben herşeyimle arkadaşıma güvenmiş onu yanıbaşında aşkımdan ölüyorken o ihanet etti bana.bu kızın da çok yakın bi arkadaşı vardı o da benim sevdiğim çocuğun arkadaşıyla çıkıyordu,çocuk baya ........ ama çok popüler bişeydi.kızı elliyordu herfırsatta herkesin içinde kızda saf salak bişeydi izin veriyordu.sonra çocuk bunu terketti seni kullandım diyerek.benimde o sıralar içimde baştan beri bir intikam ateşi almış başını gidiyor,elimede bir fırsat geçmiş gözümde kör dururmuyum?gittim o ........ çocukla yakınlaştım,eve birlikte gidiyorduk yanyana oturup sohbetler ediyorduk tabi o iki kızda çatlıyolardı kıskançlıklarından.sonra biz bu çocukla içmeye gittik ve beni öpmeye kalktı bende izin vermedim o da ... olsaydı öptürürdün ama diye eski sevdgm çocuğu söyledi.beni bu kdr reddedebildiğine göre sevmediğin açık dedi.bende evet sevmiyorum ama azcık ucundan hoşlanıyrum belki dedim.o da bende sevmiyorum ama hoşlanmasam hergün senle gelmem,şu an yanında olmam fln dedi... iki gün sonra o kızdan ve arkadaşlarından tehdit mesajları aldım.çocuk herkese anlatmış herşeyi:güya bn ondan hoşlandığımı söylemiştim ama o sarhoş edip ağzımdan laf almak istemiş,ben sırnaşmışım ona falan...kızlara beni öpmek istedi hoşlandığını söyledi falan dedim ama çocuk yalan söylüyor demiş bnm için..herkes çocuğu sarhoş edip orospuluk yaptı diyor benim için...intikamımı aldım belki onlardan ama bana daha pahallıya patladı..napıcağımı bilmiyorum yardım edin....

Son düzenleyen: Moderatör:
Ava giderken avlandın desene canım...zaten senin olmayan biri için niye bukadar uğraştın ve kendini üzdün anlamadım.değişen bişey olmadı,olan sana oldu.böyle şeylerle uğraşma derim.

neden böyle çocukça bir oyuna kalktınız anlam veremedim.giden gittiyse yapcak bişi yok.sen kendi hayatına dön onu kıskandırıcam die hiiç tanımadığın bilmediğin erkeklere neden yöneliyorsun ki.bak neler yaşamışsın yazıık...
bu ilşkiler neden medeni insan gibi bitirilmiyor ben anlayamıyorum illa düşman mı olmak lazım canım?? haklıyken haksız duruma düşmüşsün ve adın.... çıkmış:50:

ne acılar çektim ben ama o çocuğun beni sevmediği yetmezmiş gibi birde en yakın arkadaşım bana ihanet etti onla çıktı...onlar böyle oyunlar çevirirken benimde elime bi fırsat geçmiş kullandım.ama akıllı davranamadım postayı benim koymam gerekiyordu ama çocukda farkındaydı demekki birşeyleri onu kullanılmış duruma düşürüceğimi farkedince beni bitirdi...

ve çocuğun benim için bir arkadaşıma söylediği şey şu olmuş: ''piskolojiye ilgi duyuyorum biliyorsun.pisikoanalizde bunun bir parçası.lorellak da çözülmesi zor biri,zor insanları çözmeye çalışmakda ayrı bir zevkli oluyor...herneyse işte, onun değişik bi karakteri var, tutarsız biri....''

eğlendim kullandım bitti demiş kısaca.

Son düzenleme:
ne acılar çektim ben ama o çocuğun beni sevmediği yetmezmiş gibi birde en yakın arkadaşım bana ihanet etti onla çıktı...onlar böyle oyunlar çevirirken benimde elime bi fırsat geçmiş kullandım.ama akıllı davranamadım postayı benim koymam gerekiyordu ama çocukda farkındaydı demekki birşeyleri onu kullanılmış duruma düşürüceğimi farkedince beni bitirdi...

düşünmeden kalkmışsın işe sonuçta malum.yapcak bişi yok haliyle.

durumu düzeltmek için ne yapabilirim? yapmadığım şeyler için ... damgası yiyorum...

sevdiğim bir çocuk vardı,sessiz sakin kendi halinde bişeydi ve beni sevmediğini açıkça birkaç kez belirtmişti.bende yakın gördüğüm bir arkadaşıma anlatıyordum bu çocukla ilgili olayları o da güya aramızı yapıcaktı.aradan zaman geçti ben bunları birlikte konuşurken görmeye başladım zaman içinde dahada yakınlaştılar ve birgün öğrendimki çıkıyorlar ve birbirlerini çok seviyorlar.gözüm döndü sırtımdan vuruldum, ben herşeyimle arkadaşıma güvenmiş onu yanıbaşında aşkımdan ölüyorken o ihanet etti bana.bu kızın da çok yakın bi arkadaşı vardı o da benim sevdiğim çocuğun arkadaşıyla çıkıyordu,çocuk baya şerefsz ama çok popüler bişeydi.kızı elliyordu herfırsatta herkesin içinde kızda saf salak bişeydi izin veriyordu.sonra çocuk bunu terketti seni kullandım diyerek.benimde o sıralar içimde baştan beri bir intikam ateşi almış başını gidiyor,elimede bir fırsat geçmiş gözümde kör dururmuyum?gittim o şrfsz çocukla yakınlaştım,eve birlikte gidiyorduk yanyana oturup sohbetler ediyorduk tabi o iki kızda çatlıyolardı kıskançlıklarından.sonra biz bu çocukla içmeye gittik ve beni öpmeye kalktı bende izin vermedim o da ... olsaydı öptürürdün ama diye eski sevdgm çocuğu söyledi.beni bu kdr reddedebildiğine göre sevmediğin açık dedi.bende evet sevmiyorum ama azcık ucundan hoşlanıyrum belki dedim.o da bende sevmiyorum ama hoşlanmasam hergün senle gelmem,şu an yanında olmam fln dedi... iki gün sonra o kızdan ve arkadaşlarından tehdit mesajları aldım.çocuk herkese anlatmış herşeyi:güya bn ondan hoşlandığımı söylemiştim ama o sarhoş edip ağzımdan laf almak istemiş,ben sırnaşmışım ona falan...kızlara beni öpmek istedi hoşlandığını söyledi falan dedim ama çocuk yalan söylüyor demiş bnm için..herkes çocuğu sarhoş edip orospuluk yaptı diyor benim için...intikamımı aldım belki onlardan ama bana daha pahallıya patladı..napıcağımı bilmiyorum yardım edin....

canım yazından anladığım kadarıyla henüz çocuksun...bence git çocukla konuş yaptığı şeyi düzelytmesini söyle yoksa durumu ailene söyleyeceğini belirt...aksi halde savcılığa gideceğini söyle..san bir abla tavsiyesi birdahada böyle entrikalara girme...

Son düzenleme:
aileme söylemeyeciğimi bilir beni tanıyor ve savcılık falan dersem sadece güler.16 yaşındayımda çocuktan bir farkım yok onu farkettim ve birdaha bırak entrikayı konuşmam bile onlardan herhangi biriyle.çok büyük bi hata yaptım çocukla konuşarak boyumdan büyük işlere kalkıştım..

aileme söylemeyeciğimi bilir beni tanıyor ve savcılık falan dersem sadece güler.16 yaşındayımda çocuktan bir farkım yok onu farkettim ve birdaha bırak entrikayı konuşmam bile onlardan herhangi biriyle.çok büyük bi hata yaptım çocukla konuşarak boyumdan büyük işlere kalkıştım..

hatanın neresinden dönersen kar..ailende yokmu sana destek olacak birisi...açıkça bahset..söyle ailene altı üstü 2 laf yersin karalanmakdan daha iidir..içki içmek neymiş ya ben 26 yaşındayım içmem gereken yerlerde bile içmiyorum ya daha kötüsü olsaydı aklını başına al...anneler anlayışlıdır al anneni yanına git savcılığa korkma...annen arasın annesini yada çocuğu bağırsın çağırsın...o kişiler kimse onlarıda aynıu şekilde aileleriyle konuşsun

Son düzenleme:
annem beni gebertir, ayrıca savcılığa gidicek gibi bişeyde değil snuçta çekemeyen bikaç insan kendi arasında dedikodu yapıyor..dışardan bakılınca klasik ergen liseli olayı.ben sadece olayın içinde olduğumdan büyük gözküyor ve kendim halletmek zorundayım.gidip o çocukla konussam olaylar dahada büyüyecek ama konuşmasam kabullenmiş,korkmuş gibi olucam.kısacası doluya koysam almıyor,boşa koysam dolmuyor napıcağımı şaşırmış haldeyim...

Son düzenleme:
annem beni gebertir, ayrıca savcılığa gidicek gibi bişeyde değil snuçta çekemeyen bikaç insan kendi arasında dedikodu yapıyor..dışardan bakılınca klasik ergen liseli olayı.ben sadece olayın iinde olduğumdan büyük gözküyor ve kendim halletmek zorundayım.

seni aşan bir olay..ozaman rehberlik öğretmenine git annen onla konuşsun uygun bir dille izah etsin sinek küçük mide bulandırır hoş değil..valla bizim zamanımızda klasik ergen liseli olayları böyle olmuyordu

annemi işe bulaştıramam.zamanla kapanır zaten milletin ağzı okulların kapanmasına kalmış bir ay.ben kendim halletmeliyim birşekilde.

annen başkasından duyarsa görürsün..sen konuşsan çocuk seni kaale almaz...madem herkes suar diyosun neden yardım istiyorsun...

ben kendim nasıl çözebilirim diye soruyorum çaresizim ama annem olmaz.o da var tabi ama kimse söylemeye cesaret edemez bnde biliyorum herksn yptklarını öyle bi okulki bizimki...

ben kendim nasıl çözebilirim diye soruyorum çaresizim ama annem olmaz.o da var tabi ama kimse söylemeye cesaret edemez bnde biliyorum herksn yptklarını öyle bi okulki bizimki...

bende sana kendin çözemesin diyorum..mutlaka ilerde biryerlerden çıkar...konuşsan bile seni dinlemez..annene neden söyliyemiyosunki sendemi suç çocuk sana iftira atmış sonuçta...sen 25 yaşında değilsin sorunlarını kendin çözecek...

Duygularyla oynanms insan kadar tehlkeli bsy olamaz. Sen sen ol kmseyi kullnma. Kimsenin ağznı bağlayamayacağına ve ailene sylemek istemedğne göre unutlmasnı beklemekten baska caren yok canım..

Back
X