sevdiğim bir çocuk vardı,sessiz sakin kendi halinde bişeydi ve beni sevmediğini açıkça birkaç kez belirtmişti.bende yakın gördüğüm bir arkadaşıma anlatıyordum bu çocukla ilgili olayları o da güya aramızı yapıcaktı.aradan zaman geçti ben bunları birlikte konuşurken görmeye başladım zaman içinde dahada yakınlaştılar ve birgün öğrendimki çıkıyorlar ve birbirlerini çok seviyorlar.gözüm döndü sırtımdan vuruldum, ben herşeyimle arkadaşıma güvenmiş onu yanıbaşında aşkımdan ölüyorken o ihanet etti bana.bu kızın da çok yakın bi arkadaşı vardı o da benim sevdiğim çocuğun arkadaşıyla çıkıyordu,çocuk baya ........ ama çok popüler bişeydi.kızı elliyordu herfırsatta herkesin içinde kızda saf salak bişeydi izin veriyordu.sonra çocuk bunu terketti seni kullandım diyerek.benimde o sıralar içimde baştan beri bir intikam ateşi almış başını gidiyor,elimede bir fırsat geçmiş gözümde kör dururmuyum?gittim o ........ çocukla yakınlaştım,eve birlikte gidiyorduk yanyana oturup sohbetler ediyorduk tabi o iki kızda çatlıyolardı kıskançlıklarından.sonra biz bu çocukla içmeye gittik ve beni öpmeye kalktı bende izin vermedim o da ... olsaydı öptürürdün ama diye eski sevdgm çocuğu söyledi.beni bu kdr reddedebildiğine göre sevmediğin açık dedi.bende evet sevmiyorum ama azcık ucundan hoşlanıyrum belki dedim.o da bende sevmiyorum ama hoşlanmasam hergün senle gelmem,şu an yanında olmam fln dedi... iki gün sonra o kızdan ve arkadaşlarından tehdit mesajları aldım.çocuk herkese anlatmış herşeyi:güya bn ondan hoşlandığımı söylemiştim ama o sarhoş edip ağzımdan laf almak istemiş,ben sırnaşmışım ona falan...kızlara beni öpmek istedi hoşlandığını söyledi falan dedim ama çocuk yalan söylüyor demiş bnm için..herkes çocuğu sarhoş edip orospuluk yaptı diyor benim için...intikamımı aldım belki onlardan ama bana daha pahallıya patladı..napıcağımı bilmiyorum yardım edin....
Son düzenleyen: Moderatör: