• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Intikam almak istiyorum..

[Hak kulundan intikamını yine kulu ile alır.. Allahın ilmini bilmeyen, bunu kul etti sanır...SIZE="3"] $images[8].webp[/SIZE].

yanlis anlamadiysam sevgilin sana iki haftadir mesaj yazmiyor?

bizimde buna benzer bir sorunumuz oldu bana netten cikiyorum diyordu 2 saat sonra yine nete gelip o kizla konusuyordu
dedidigide muhabbetini seviyormus, kendini iyi hissetmesi icin ille benimle mi konusmasi lazimmis

cektim sonunda resti ya o ya ben dedim

hala konusuyor ama mesafeli

sende bir erkek arkadasinla konus o zaman?

Sakar arkadaşım ne şanslısın ki bunu yaşadın...benim zamanımda evlerde internet bu kadar yaygın değildi,bizde de yoktu...kimseye derdimi anlatamıyordum ve çevremde de akıl verecek kimse yoktu...Çok çok hem de çok hatalar yaptım...Bütün gururumu,onurumu onun ayakklarının altına serdim...Sonra da öğrendim ki tek derdi beni kullanıp başka bir kızı kıskandırmakmış...Tabi ben bunu seneler sonrabeni seven başka biriyle evlendikten sonra öğrendim.Evleneli dört sene oldu, hala kinim, nefretim yakamı bırakmıyor...Yüzüne tükürebilmeyi,inim inim inletmeyi o kadar istiyorum ki hala...Aşk acısı değil artık benimki,yalanları öğrendiğin anda aşk maşk bitiyor zaten...Benimki kuyruk acısı olduğu için geçmiyor geçmeyecek de...Üstelik de evlenme teklifine ,hayaller kurdurmaya kadar götürmüşştü işi ...........Hakkımı helal etmiyorum,ahrette iki elim yakasında olacak...İçimde öyle bir uhtedir keşke yapabilecek bişeylerim olsaydı ama artık çooooooook geç....

bence iyi tahammül etmişsin hakkın almana da çok sevindim çok iyi anlıyorum. ben delilik düzeyinde kıkancım benim yanımdaki bir erkegin dişiye selam vermesine tahammülüm yok degil konuşması samimi kız arkadaşı olsun hiçbişeyi olsun istemiyorum malesef yenemedigim bi duygu bu. ben sevgilimle ayrıldım uzun zamandır ayrıyız ama bagımız kopmadı aylardır ayrıyız knuşmadıgımız zamanları saysam çok azdır. kopamıyoruz gibi bi durum var. çok hataları oldu sonumuz ne olucak bilemiyorum ama ben kız meselesinden hasta yattıgımı bilirim. beni de mahvediyor kız konusu.

:21:erkekler ...karsısındaki bayan biriyle konusunca konusamazsın felan filan kendileride baglayana kadar canım cicim sonra kaybolurlarr... asla mesaj atma kendini kücültme ben yaptım pişmanım senn elde yada cepte oldugunu bilmemeli en b üyük intikam asla artık konusmamaman

Evet benimkide oyle 2.5yildir ilishjimiz var ama seni seviyorum diyo bana ama bashka kizla konushyo umursamamazlyk yapiyo hatda 1haftaya kadar aramyo be bende aradym bitirelim bu ilishkiyi dedim egar gidipde geri donmek istyosan beni bida bulamazsyn bande gidijem dedim sonrasynda dushundimi bilmem geri dondi janym benim sende umursama sende arama hic bit yere gidemez erkekler hep boyle kiza zamanda donijek cunki ondan sikilmaya bashlijak ama sabyrly olman gerek :cool: ok bende aynysyny yashadym yardym edijek kimse yokdy sonrasynda kandimi toparladym kandime bakmaya bashladym giyindim alysh verish yapdym kuafore girdim ama o beni surekli kisganmaya bashlady bende umurdamyorum bende insanym janym benim kakoy privet takoy atvet ruslarda boyle nakil var bunu bilki gurur ashkdan once unutma

ne güzel intikamını almışsın sevindim adına
darısı benim basıma inşallah
8 ayımı verdim ve bana ciddi olsun istiyorsan bedel ödemelisin dedi saydım sayıştırdım ve o günden sonra yazmadım oda yazmıyo ama içim içimi yiyo

Back
X