- Konu Sahibi gerisiyalan
Karmakarışık oldum ben ya.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karmakarışık oldum ben ya.
Günaydın herkese.Uzun süredir düşündüğüm bir konu bu.Farzedelim ki biri sizden en değer verdiğiniz şeyi aldı.Artık adına ne derseniz bu hayatta kimi için gururu önemlidir,kimi için ailesi,evladı,hatta bazıları için bekareti,iş hayatı,eğitim hayatı... Yaptığı şey de hem bugününüzü hem geleceğinizi ciddi anlamda etkileyen bir şey olsa,bu insandan intikam alır mısınız?Karşınızdaki hayatına hiçbir şey olmamış gibi üstelik haksız olduğu halde utanmadan üste çıkarak yoluna devam ediyorsa sizden aldıklarının sizin için ne kadar önemli olduğunu bildiği halde en ufak bir mahcubiyet duymadan hayatına devam ediyorsa,sizce bir bedel ödemeli mi? Ona bu bedeli ödetecek imkanın elinizde olduğunu varsayalım,bunu kullanır mısınız?
Konudan sapıcam biraz ama avatarın değişmiş. Bayıldım saçlara
Gerilme gerilme başka şeylerle uğraş bugün. Yarın da gerekeni yap!
tam da dediğin gibi oldu ve bende tam dadediğin gibi bedeli ödetmeye çalıştım ama ödemedi, üstüne ben borçlu çıktımbu hayatta ne intikam ne beddua hiçbir işe yaramıyor bunu bilir bunu söylerim. Allah'a havale edip sabrediceksin eğer Allah katında çekiceği varsa zaten çeker yoksa sen kendini yerden yere at gene yaşar gene güler gene mutlu mesut hayat sürer onca yapılana rağmen
![]()
Kaybedebileceğiniz en değerli şeyi kaybettiğinizi düşünün.Daha dibi yok.Karşınızdaki üstelik kayıplarınızla dalga geçiyor.Senin enayiliğin bu dünyada kötü olmazsan kazanamazsın vs. gibi sözler söylüyor?
yapılan şeyin derecesine bağlı. evlada yapılan birşeyse,aileye yada. ve bu yaapılan o kişilerin hayatına mal olduysa,evet alırım.Günaydın herkese.Uzun süredir düşündüğüm bir konu bu.Farzedelim ki biri sizden en değer verdiğiniz şeyi aldı.Artık adına ne derseniz bu hayatta kimi için gururu önemlidir,kimi için ailesi,evladı,hatta bazıları için bekareti,iş hayatı,eğitim hayatı... Yaptığı şey de hem bugününüzü hem geleceğinizi ciddi anlamda etkileyen bir şey olsa,bu insandan intikam alır mısınız?Karşınızdaki hayatına hiçbir şey olmamış gibi üstelik haksız olduğu halde utanmadan üste çıkarak yoluna devam ediyorsa sizden aldıklarının sizin için ne kadar önemli olduğunu bildiği halde en ufak bir mahcubiyet duymadan hayatına devam ediyorsa,sizce bir bedel ödemeli mi? Ona bu bedeli ödetecek imkanın elinizde olduğunu varsayalım,bunu kullanır mısınız?
Allaha havale et ..
Zaten oylelerine ne yapsan anlamaz tabiri caizse burnu yanmaz zaten..
onun icin hic kafana takma bosver.
Bahsettiğim şahsın bir arkadaşı bulunduğum ilde olacak bu akşam.Aynı zamanda arkadaşımın da sözlüsü.Kararım kesin ama arkadaşına da söyliycem düşündüklerimi. En azından kulağına gider huzursuz olur daha iyi anlar.Kızlar dua edin ne olur mesele çok ciddi bir mesele.Zamanında gerek iş hayatımı,gerek duygusal yaşantımı,hatta eğitim hayatımı mahveden insanla hesaplaşıcam.İşin sonunda çok ağır yaralar alacak o da hatta işsiz kalacak.Dua edin ne olur.
İnanın biraz cesaretlenmeye çok ihtiyacım var.Yapamamaktan korkuyorum.Kesinlikle kinci bir insan değilim.Birisinden nefret etsem 1 hafta sonra ya kimden nefret etmiştim ben derim.Affetmenin en güzel intikam olduğunu da biliyorum ama karşıdaki insan değil anlamaz ki.
bilmesine gerek var mı ki?
yani usulsuz birsey yaptıysa baska bir deyisle baskalarının canını yakmaktan rahatsızlık duymuyorsa bunu temizlemeye calısanın siz oldugunu bilmesi neyi degistirir ki?
şu kırmızı ile isaretledigim yer yetkiyi kotuye kullanmaktan ziyade duygusal bir iliskide canınızı yaktıgı ve bu surecte egitiminizin de etkilendigini dusundurttu.
olayı bilmiyorum ama birusu insanın asık oldugu ve sonra ayrıldıgı donemde derslerine calısamadıgı olaylar olmustur.
gecmiste pismanlıklarınız varsa bunu karsı tarafa yuklemek ve kisisel bir hınçla davranmak bana pek saglıklı gelmiyor... bu sekilde ucunun size dokunması da muhtemel. umarım kararınızın dogrulugundan eminsinizdir.
özel mesaj atıyorum :))sana bisi soyliyimmi hicbiseye kin tutmayarak hayat gecmez.bende senin gibiydim mideme cildime vurdu.simdi kin degil ama gereken musamayi gosteriyorum.bu arada bu kisiyle aranizdaki husumet nedir ozel degilse?