- 29 Nisan 2023
- 401
- -2
- 13
- Konu Sahibi gittinyine
-
Bana yaşattıkları yanına kâr mı kalsınDerdi seks olan adamın neyinin intikamını alican ki
Dengesiz bir laf eder suçlu olursun daha çok üzülürsün
Bırak ne yaparsa yapsın
Bazen yıllar da geçse için soğumuyorAylar geçmiş üzerinden, uğraşacak başka işiniz yok mu?
Bazen boş vermeyi bilmek gerekiyor. Yoksa olan yine size olur. Adamın umrunda olmazsınız. Taktığınızda kalırsınız.Bazen yıllar da geçse için soğumuyor
Önemli konumlara gelmek gibi bi gayesi var da şehzademizin, o yüzden dedimİşiyle intikam almaya kalkarsan o da sana zarar verir sil engelle ne uğraşıyorsun susup rezil olacağını düşünme ben erkeğim der seni kötüler olan sana olur en iyi intikam unutmaktır.
Boş biriymiş zaten bosversene bak önüne
Herkes neler neler yaşıyor zaman herşeyi unutturuyor ama aynı yerde takılı kalır düşünür durursaniz olan size olurBana yaşattıkları yanına kâr mı kalsın
bırak boşver salça olmasın sana böyleleri sen bisey yaptın diye kafaya takar sonra o seninle uğraşır hiç değmez uzak kalsın bizi dinle senÖnemli konumlara gelmek gibi bi gayesi var da şehzademizin, o yüzden dedimboş birisi evet ama içim soğumuyor, düşündükçe deli oluyorum hâlâ. Bu arada zaten engelli her yerden.
O kadar kötü etkilendim ki, uğraşmam gereken şeyleri bile yapamıyorum. Nasıl çıkacağım bu girdabın içinden, bilemiyorum.Herkes neler neler yaşıyor zaman herşeyi unutturuyor ama aynı yerde takılı kalır düşünür durursaniz olan size olur
Çıkın dolaşın uğraşacak bir şeyler bulun arkadaşlarınıza takılın sanki bi erkek o mu o nasıl birini hayatına aldıysa sizde alın
Inanın o kimbilir şuan nerde ne yapıyor sizde oturmus onu düşünüyorsunuz
Gereksiz şeyleri önem verip hayatınızın odak noktası yapmayın
Öyle mi dersin?bırak boşver salça olmasın sana böyleleri sen bisey yaptın diye kafaya takar sonra o seninle uğraşır hiç değmez uzak kalsın bizi dinle sen
Sen hayatından bu erkeği çıkarmamışım kiO kadar kötü etkilendim ki, uğraşmam gereken şeyleri bile yapamıyorum. Nasıl çıkacağım bu girdabın içinden, bilemiyorum.artık hayatıma bi erkek almak yok zaten de. Yoruldum...
Terkeden benim bu arada, o da bu forum sayesinde ve devam da etmedim işte, konuda yazmıştım zatenSoylesen ne olacak, hırsızlık mi yapmış mal mı kaçırmış?
Konuştuğu kıza bile tatile giderken kondom götürdüğünü anlatan adam iş arkadaşlarına neler neler anlatıyordur,sen merak etme. Anlatsan da gurur duyarlar 'sen neymissin abi' derler:)
Ayrıca böyle saçma salak adamları hayatına alıyorsun, iyi güzel. İgrecnliklerine katlaniyorsun canım cicim. Terkedilimce tü kaka
Biliyordun madem iğrenç olduğunu neden devam ettin?
Aynen boşver manyak mıdır psikopat mıdır Allah korusun sana bisey yapmasın sağlam pabuç değil zaten. Salla gitsin önüne bakÖyle mi dersin?
Bana cinsellik konusunda zorbalık yaptı, sınavımı geçemedim ve aldattı konuda yazdığım gibi. Evet, uygun değildik ama burada ben mağdur oldumİntikam mı? Tam olarak neyin intikamı? Birbirinize zaten uygun değilmişsiniz ve ilişkiden beklentileriniz farklıymış ama ortada “intikam” alınacak ne var ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?