- 2 Temmuz 2023
- 11.336
- 33.302
- 518
- Konu Sahibi gittinyine
-
Sevgilimin en yakın kız arkadaşı
Merhabalar. Üniversiteden bir çocukla tanıştım. Çocuk gezgin bi çocuk. Ilk tanistigimizda İzmir 'e gitti arkadaşlarıyla gezmeye. Giderken yanında prezervatif götürmüş. İzmir 'den geldikten sonra baya bi buluştuk falan. Benle sevgili olmak istediğini söyledi. Olduk. Sonra beni evine ısrarla...www.kadinlarkulubu.com
Merhabalar. Yukarıda bahsettiğim konudaki çocuktan intikam almak istiyorum. İş yerine gidip hakkındaki her şeyi anlatmak gibi bi intikam. Çocuktan ayrıldım, 3-4 ay oluyor fakat içim soğumadı hâlâ. Ne düşünüyorsunuz? Sizce intikamımı iş yerine gidip söyleyerek veya girmek istediği işteki insanlara anlatarak almalı mıyım? Şimdiye kadar başıma ne geldiyse sustum/susturuldum. Artık susmak istemiyorum ama kendime güvenim de yok. Ne düşünüyorsunuz?
Bağımlılık resmen buAhaha alakasız şu an ama Yaprak Dökümü izliyorum ve sahnede Ferhunde
Çok teşekkür ederim okuduğunuz için, haklısınızUsenmedim nisan ayi destaninizi okudum. Intikam alacak birsey bulamadim. Bir ergen, 2 ergen kizla fingir fingir bi iliskisi varken ortama ucuncuyu katmak istemis, ucuncu dahil olmamis.
Ucuncu intikam almak istiyorum diyor? Ne manasiz
Vallahi hak verdim. Buralara kolay gelmedik. Hayat işte... Mecbur büyüdükBağımlılık resmen buFerhundeye hak vermeye başladığın zamanlar da olduysa büyümüşüz demektir. Sinsi sedef
Çok teşekkür ederim okuduğunuz için, haklısınız
Peşinden koşacak kadar değer verseydi istemediğin konuda ısrar etmezdi.E koştu peşimden, niye kandırmaya uğraşayım ki sizi? Beni ilişkiye zorladığını söylemeyi düşünüyordum
Aaa ben bu yorumu yeni gördüm. Hemen üstte aynısını yazdım bende.Evet, iyice pisleşecek, onu ....medim ondan kuduruyor diyecek sağda solda, işyerinin personelinin aşk hayatını umursayacağını hiç sanmıyorum, gülecekler kıza karınları patlaya patlaya, toşbil muhabbetine meze olacak adamı işinden edeyim diye beklerken.
İftira değil, ilişkiye zorladı beni fakat ben yapmadım. Tecavüz demiyorum zaten. İlişkiye zorladığını diyorum, ilişki konusunda çok zorbalık yaptı, bunu kendinin itiraf ettiği mesajları bile var, o yüzden dedim, ben iftira atacak birisi değilim. Öyle bi iftira atacak olsam, taciz etti diyebilirdim sizlere. Öyle demedim amaPeşinden koşacak kadar değer verseydi istemediğin konuda ısrar etmezdi.
Eksik ya da yanlış anlattığın bir şeyler var
Seni ilişkiye zorlamamış ayrıca ne münasebet ya resmen iftira atmayı düşünüyorsun.
Eğer öyle bişey yaparsan -en kaba haliyle-
"Mikmediğim için uğraşıyor" Der.
Sonunda herkes ona hak verir.
Sen konuşmaya devam ettiğin sürece zorbalık olmuyor işte.İftira değil, ilişkiye zorladı beni fakat ben yapmadım. Tecavüz demiyorum zaten. İlişkiye zorladığını diyorum, ilişki konusunda çok zorbalık yaptı, bunu kendinin itiraf ettiği mesajları bile var, o yüzden dedim, ben iftira atacak birisi değilim. Öyle bi iftira atacak olsam, taciz etti diyebilirdim sizlere. Öyle demedim ama
Yok bulmuyorlar belalarını. O adam evlendi çocuğu oldu. Hiç yaşamamış gibi... Ben içimdeki hırsla kaldım. Neden değdi mi gibi sorular bilirsin işte. Bişey yapsam 'kadın hırslandı/ kadın takıntılı normal değil' dicek ve herkes de inanıcak biliyorum...Evet yapeki belalarını bulurlar mı? Geceleri yastığa başımı rahat koyamıyorum
Eger illaki intikam alacagin diyorsan, calisma/is ahlaki ile ilgili bir acigini yakala, isyerini bu ilgilendirir. Ozel yasami onlari enterese etmez, seni kpcük düsürür. Onun kücük düsmesi icin profosyonel bir defosunu aciga cikar.Haklısınız ama lütfen bana o "adam" ı savunmayın, o adam mı sizce? Rızkına engel olmadım, o başkalarının rızkına olacak ama engel malesef.
Kendinize ve hayatınıza odaklanın.Sevgilimin en yakın kız arkadaşı
Merhabalar. Üniversiteden bir çocukla tanıştım. Çocuk gezgin bi çocuk. Ilk tanistigimizda İzmir 'e gitti arkadaşlarıyla gezmeye. Giderken yanında prezervatif götürmüş. İzmir 'den geldikten sonra baya bi buluştuk falan. Benle sevgili olmak istediğini söyledi. Olduk. Sonra beni evine ısrarla...www.kadinlarkulubu.com
Merhabalar. Yukarıda bahsettiğim konudaki çocuktan intikam almak istiyorum. İş yerine gidip hakkındaki her şeyi anlatmak gibi bi intikam. Çocuktan ayrıldım, 3-4 ay oluyor fakat içim soğumadı hâlâ. Ne düşünüyorsunuz? Sizce intikamımı iş yerine gidip söyleyerek veya girmek istediği işteki insanlara anlatarak almalı mıyım? Şimdiye kadar başıma ne geldiyse sustum/susturuldum. Artık susmak istemiyorum ama kendime güvenim de yok. Ne düşünüyorsunuz?
Nefret ediyorum ondan. Sevgim bitti tamamen. Takıntı olabilir evet ama sevgi kesinlikle yoksen hala seviyorsun onu takıntı yapmışsın birazcık sanki nefret de bi duygudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?