- 13 Nisan 2007
- 33.590
- 102.266
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi gittinyine
Beklesin!Ayrıldım fakat yine peşimde koştu, evimin önünde bekledi
İstemiyorsanız görüşmezsiniz:
İlk defa bir erkek size ilgi gösteriyor galiba.
Bu kadar niye abartıyorsunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beklesin!Ayrıldım fakat yine peşimde koştu, evimin önünde bekledi
Bel altı bir laf vurur neye uğradığınzı şaşırırsınız. İntikam basit şey, kendini düşürmeSevgilimin en yakın kız arkadaşı
Merhabalar. Üniversiteden bir çocukla tanıştım. Çocuk gezgin bi çocuk. Ilk tanistigimizda İzmir 'e gitti arkadaşlarıyla gezmeye. Giderken yanında prezervatif götürmüş. İzmir 'den geldikten sonra baya bi buluştuk falan. Benle sevgili olmak istediğini söyledi. Olduk. Sonra beni evine ısrarla...www.kadinlarkulubu.com
Merhabalar. Yukarıda bahsettiğim konudaki çocuktan intikam almak istiyorum. İş yerine gidip hakkındaki her şeyi anlatmak gibi bi intikam. Çocuktan ayrıldım, 3-4 ay oluyor fakat içim soğumadı hâlâ. Ne düşünüyorsunuz? Sizce intikamımı iş yerine gidip söyleyerek veya girmek istediği işteki insanlara anlatarak almalı mıyım? Şimdiye kadar başıma ne geldiyse sustum/susturuldum. Artık susmak istemiyorum ama kendime güvenim de yok. Ne düşünüyorsunuz?
Eh işte, tam anlamıyla bir ilişki yaşanmasa da evet, o da bi yakınlaşma oluyor, çok şükür ki tam anlamıyla bir ilişki olmadı. Bunun hastalığı var, sonrasındaki benim daha fazla kafaya takma durumum var, var oğlu var.... Ayrıldık, sonra intahar ederim falan deyip evimin önünde bekleyince barıştık. En son o küfür ettiği zaman tamamen ayrıldım, ondan bahsediyorum. Küfrü ettiği andan itibaren telefonlarını açmamaya başladım, 3 tane farklı kızın numarasından aradı beni, tatile gittiği yakın arkadaşım dediği kızın da numarası olmak üzereE madem ayrıldın neden çok önemli sınav günü adamın evine gittin?
Bu nasıl ayrılık. Ayrıca beraber olmadın ama maşallah sürtüne sürtüne ateş cikardiniz. Bu beraberlik değil mi?
Unut artık olanları , önüne bak.
Deneyim de , bırak gitsin. Bundan sonra da ağzının salyasi akan , seeeex diye uçan adamlara ilk günden yol ver. Genceciksin, çok daha iyilerini bulursun
Evet, ilk defa bu kadar bi erkek ilgi gösteriyo banaBeklesin!
İstemiyorsanız görüşmezsiniz:
İlk defa bir erkek size ilgi gösteriyor galiba.
Bu kadar niye abartıyorsunuz?
Herkese karşı bencil olmaz mı böyle tipler?İs yerine gidip kankasi kizla tatile cikti, bana libidosu yuksekti onla sevismistir diyeceksin herkes de vah vah yaziklar olsun diyecek ve onu dislayacak mi?
Amac?
Adam sana saygisizdi ve bencildi senin sorunun bu olmali. Sonrada sen istemedin ayrildin zaten işe gidip onu rezil edecem diye hasta takintili asik kiz rolune girmene gerek yok. Hanfendi ol önune bak..
Tamam işte tecrübeniz oldu.Evet, ilk defa bu kadar bi erkek ilgi gösteriyo banaben de üzüldüm işte, karşımdakini insan sandım
Evet yaKardeşim benzer bir şey yaşadım. Burdan anlatmak istemiyorum. Ama inan yapmaya değmez. Talıntılı der, psikolojisi bozuk der suçu atar. Maalesef toplumda kadun kabahatli oluyo. Erkek sıyrılıyor. Xor biliyorum ama önüne bakmak zorundasın
Ne sınavına girdiniz acabaBana cinsellik konusunda zorbalık yaptı, sınavımı geçemedim ve aldattı konuda yazdığım gibi. Evet, uygun değildik ama burada ben mağdur oldum
Üniversitedeyim de, bölümümle alâkalı bir ders, üçüncü kez kaldığım bir dersti.Ne sınavına girdiniz acaba
Ahaha alakasız şu an ama Yaprak Dökümü izliyorum ve sahnede FerhundeFerhundecilik oynama heveslerinizi hiç anlamıyorum.
Seninle aynı duyguyu yaşamıştım bende 2 ay önce bana yanlıl yapmıştı ama cinsel anlamda bir birliktwlik olmadı hiç sadece kendine bağladı yalan sözlerle sonra önemsemedi bende bitirdim. Sonrasında aylarca kendi kendimi yedim. Nasıl bana bunu yapar önemsemez vs intikam almayı dğşündüm soğumadı içim hep aklıma geldikçe mahvoldum. 5 ay geçti yeni kendşme geldim. Ders çıkardım. Bu benim eksikliğimiş öprenmem gwrekiyormuş deyip önüme baktım. Birde o kğm ki onu adam yerine e koyayım da kendimi. Üzeyim dedyip yeni yeni toparlandım artık aklıma bike gelmiyorÜniversitedeyim de, bölümümle alâkalı bir ders, üçüncü kez kaldığım bir dersti.
Evet, iyice pisleşecek, onu ....medim ondan kuduruyor diyecek sağda solda, işyerinin personelinin aşk hayatını umursayacağını hiç sanmıyorum, gülecekler kıza karınları patlaya patlaya, toşbil muhabbetine meze olacak adamı işinden edeyim diye beklerken.Çok tehlikeli sular bunlar.
"Onunla sevişmedim (bunu ancak bu kadar yumuşatabiliyorum yazarken) diye bir cümle kursa hakkınızda, daha fazla rezil eder sizi.
Bitmiş gitmiş, önünüze dönün, yolunuza bakın bence.
İntikam çok gerekli bir şey değil, genellikle insanın başına iş açan şeyler bu hırsları yüzünden yaşanır.
E koştu peşimden, niye kandırmaya uğraşayım ki sizi? Beni ilişkiye zorladığını söylemeyi düşünüyordumAy resmen adam peşinde koşmadı diye takıntı yapmışsın.
Hiiiiç öyle kendini de bizi de kandırma koştu diye.
Adam uğraşmış baktı alamıyor bırakmış işin peşini.
Napması lazımdı aşkından ölmesi falan mı?
İş yerine gidip ne diyeceksin hem?
Bu adam benimle sevişmek istedi???
Puhahaha :d millet g.tüyle güler
Ayrıca adam çıkıp da "yalan söylüyor, onunla yatmadım diye iftira atıyor" Dese ne diceksin? .
Aklını başına al. 4 ay sonra saçma sapan davranıp daha da komik duruma düşürme kendini
Evet o yüzden yapmayacağım, teşekkür ederimEvet, iyice pisleşecek, onu ....medim ondan kuduruyor diyecek sağda solda, işyerinin personelinin aşk hayatını umursayacağını hiç sanmıyorum, gülecekler kıza karınları patlaya patlaya, toşbil muhabbetine meze olacak adamı işinden edeyim diye beklerken.