İntikam almalı mıyım?

Merhabalar. Yukarıda bahsettiğim konudaki çocuktan intikam almak istiyorum. İş yerine gidip hakkındaki her şeyi anlatmak gibi bi intikam. Çocuktan ayrıldım, 3-4 ay oluyor fakat içim soğumadı hâlâ. Ne düşünüyorsunuz? Sizce intikamımı iş yerine gidip söyleyerek veya girmek istediği işteki insanlara anlatarak almalı mıyım? Şimdiye kadar başıma ne geldiyse sustum/susturuldum. Artık susmak istemiyorum ama kendime güvenim de yok. Ne düşünüyorsunuz?

Usenmedim nisan ayi destaninizi okudum. Intikam alacak birsey bulamadim. Bir ergen, 2 ergen kizla fingir fingir bi iliskisi varken ortama ucuncuyu katmak istemis, ucuncu dahil olmamis.
Ucuncu intikam almak istiyorum diyor? Ne manasiz

Usenmedim nisan ayi destaninizi okudum. Intikam alacak birsey bulamadim. Bir ergen, 2 ergen kizla fingir fingir bi iliskisi varken ortama ucuncuyu katmak istemis, ucuncu dahil olmamis.
Ucuncu intikam almak istiyorum diyor? Ne manasiz
Çok teşekkür ederim okuduğunuz için, haklısınız

Bağımlılık resmen bu🤣 Ferhundeye hak vermeye başladığın zamanlar da olduysa büyümüşüz demektir.🥲 Sinsi sedef🤪
Vallahi hak verdim. Buralara kolay gelmedik. Hayat işte... Mecbur büyüdük 😂 Küçücük yüreğim... Yarare yararara yararee... 😂

E koştu peşimden, niye kandırmaya uğraşayım ki sizi? Beni ilişkiye zorladığını söylemeyi düşünüyordum
Peşinden koşacak kadar değer verseydi istemediğin konuda ısrar etmezdi.
Eksik ya da yanlış anlattığın bir şeyler var
Seni ilişkiye zorlamamış ayrıca ne münasebet ya resmen iftira atmayı düşünüyorsun.
Eğer öyle bişey yaparsan -en kaba haliyle-
"Mikmediğim için uğraşıyor" Der.
Sonunda herkes ona hak verir.

Demezler mi ne işin vardı o zaman onunla diye silah zoruyla mı oldu hersey diye. Kendini rezil etmekle kalırsın intikam almak için bu tarz şeyler yapanlar diğer insanlar tarafından acınır ve itici bulunur. İlahi adalete bırak unut boşver. Eline ne geçecek?

Evet, iyice pisleşecek, onu ....medim ondan kuduruyor diyecek sağda solda, işyerinin personelinin aşk hayatını umursayacağını hiç sanmıyorum, gülecekler kıza karınları patlaya patlaya, toşbil muhabbetine meze olacak adamı işinden edeyim diye beklerken.
Aaa ben bu yorumu yeni gördüm. Hemen üstte aynısını yazdım bende.
İlişkiye zorlanma diye bir şey yok. Gayet isteyerek sürtünmüş şimdi gelmiş tatava yapıyor

Peşinden koşacak kadar değer verseydi istemediğin konuda ısrar etmezdi.
Eksik ya da yanlış anlattığın bir şeyler var
Seni ilişkiye zorlamamış ayrıca ne münasebet ya resmen iftira atmayı düşünüyorsun.
Eğer öyle bişey yaparsan -en kaba haliyle-
"Mikmediğim için uğraşıyor" Der.
Sonunda herkes ona hak verir.
İftira değil, ilişkiye zorladı beni fakat ben yapmadım. Tecavüz demiyorum zaten. İlişkiye zorladığını diyorum, ilişki konusunda çok zorbalık yaptı, bunu kendinin itiraf ettiği mesajları bile var, o yüzden dedim, ben iftira atacak birisi değilim. Öyle bi iftira atacak olsam, taciz etti diyebilirdim sizlere. Öyle demedim ama

İftira değil, ilişkiye zorladı beni fakat ben yapmadım. Tecavüz demiyorum zaten. İlişkiye zorladığını diyorum, ilişki konusunda çok zorbalık yaptı, bunu kendinin itiraf ettiği mesajları bile var, o yüzden dedim, ben iftira atacak birisi değilim. Öyle bi iftira atacak olsam, taciz etti diyebilirdim sizlere. Öyle demedim ama
Sen konuşmaya devam ettiğin sürece zorbalık olmuyor işte.
Kimse inanmaz buna. Kendi kendini doldurma boş yere.
Oğlanı takıntı etmişsin kendine uğraşacak yer arıyorsun ama bu hikayede yanan sen olursun

Evet ya :KK43: peki belalarını bulurlar mı? Geceleri yastığa başımı rahat koyamıyorum
Yok bulmuyorlar belalarını. O adam evlendi çocuğu oldu. Hiç yaşamamış gibi... Ben içimdeki hırsla kaldım. Neden değdi mi gibi sorular bilirsin işte. Bişey yapsam 'kadın hırslandı/ kadın takıntılı normal değil' dicek ve herkes de inanıcak biliyorum...

Haklısınız ama lütfen bana o "adam" ı savunmayın, o adam mı sizce? Rızkına engel olmadım, o başkalarının rızkına olacak ama engel malesef.
Eger illaki intikam alacagin diyorsan, calisma/is ahlaki ile ilgili bir acigini yakala, isyerini bu ilgilendirir. Ozel yasami onlari enterese etmez, seni kpcük düsürür. Onun kücük düsmesi icin profosyonel bir defosunu aciga cikar.

Merhabalar. Yukarıda bahsettiğim konudaki çocuktan intikam almak istiyorum. İş yerine gidip hakkındaki her şeyi anlatmak gibi bi intikam. Çocuktan ayrıldım, 3-4 ay oluyor fakat içim soğumadı hâlâ. Ne düşünüyorsunuz? Sizce intikamımı iş yerine gidip söyleyerek veya girmek istediği işteki insanlara anlatarak almalı mıyım? Şimdiye kadar başıma ne geldiyse sustum/susturuldum. Artık susmak istemiyorum ama kendime güvenim de yok. Ne düşünüyorsunuz?
Kendinize ve hayatınıza odaklanın.
İntikam filan böyle boş şeyler sizi sürekli olumsuz enerjide tutar, aşağı çeker. Çıkın arkadaşlarınızla gezin, kendinizi meşgul edin, adamı heryerden engelleyin görmeyin.
Sizi üzen bir olayın ardından kendinizi iyileştirmek yerine karşı tarafa takılı kalırsanız bu size sadece mutsuzluk getirir.

Back
X