Intikam almamın vakti geldi

Ya intikam kimseyi memnun etmez falan yazmışlar da, hiç de öyle değil. 7 yıl önce aldigim intikam bugün bile içimi soğutuyor. Bazıları yalvarıyor nolur beni rezil et diye. He karmaya inanırım ondan aldığım intikam sonuçta benim karmami bozdu hayatimin başka bir alanında üzülmüsümdur ama yine de pişman değilim. Yapmasaydim bugün bile içimde kalırdı. İstemede evde olmayın unuttum deyin bu çok güzel. Ve diğer kız olayını hiç söylemeyin bence , seviyor ama intikam için yapmış der yoksa. Onu evde bile olmayacak kadar önemsemediginizi düşünsün. Sonra diğer kız olarak yazışmaya devam edin buluşmaya çağırın uzaktan gördüm beğenmedim gelip vakit kaybetmek istemedim deyin.
Siz ne yaptiniz cook merak ettim

Ayrıca birini ayarla diyenleri sakin dinleme, bu dünyanın bin türlü hali var kimseye güvenme ... O ayarladigin kız da arkandan vurursa ava giderken avlanirsin. Kendi elinle mis gibi ilişkisini kurarsın adamın.
Dun bi arkadasim da ayni seyi soyledi. Valla olabilir. Ben safin basina bu da gelebilir mumkun degil diyemem

Adamin birseyini yakalayip ayrilmissin sonra hemencecik barismissin aranmissin yani..baska adam mi yok onune bakamazsan birdaha aldatir adamin karakteri bu. Deger verdigin kisiden intikam alirsin cok gereksiz
Bizde aldatma fln yok diyodum:)) adam beni uyuttun yahu. Haklisin ne diyeyim hataliyim. Ama olmadi kopamadim

Söze 1 hafta kala ayrılan adamı 1 kere affettiniz. Hatasını yakalayıp ayrıldınız. İnsan görür görmez tekrar affedip 3. kez ilişkiye başlıyorsa bu onun kendi zaafı, kendi hatasıdır. Kimseye bi fatura kesmenin alemi yok. Hele aileleri karıştırmayı düşünmeyin. İntikam almış olmazsınız “oh kurtulmuşuz” dedirtirsiniz.

Ilahi adalet diye birsey var cnm senin kilini kipirdatmana gerek yok. Ne zaman birine karsi boyle dusunsem intikam almaya kalksam ilahi adalet benden once aldi intikamimi;)

Eger pisman olma potansiyeliniz varsa yapmayin.. ben hic intikam alamiyorum. Uzuluyorum birine hakettigi halde bir sey desem de sonra pisman oluyorum.. eger boyle bit yapiniz varsa birakin.. ben de yapacam diyecem diyorum soyluyorum sonra neden soyledim ona uydum diyip.yine ben uzuluyorum bu huyumu hiiiic sevmiyorum:KK42:

Defalarca barışmanız bir kenara...

İstemeye gelsinler, kabul etmeyin rezil olsun diyen arkadaşların aksine ben de size sakın böyle bir şey yapmayın; olay sizin başınıza patlar, diyorum.

Ailesini işin içine katmak uygun olmaz. İnsanların bir rahatsızlığı var mı, yok mu bilmiyorsunuz. Olmasa bile aniden rahatsızlanabilirler. Her ihtimali düşünmelisiniz.

Sevgilinizin utanacağını ise hiç sanmıyorum. Sadece ailesinden anlık çekinir, korkar gibi geliyor. Fakat ailesi utanır. Evladının suçu yüzünden o şekilde rencide edilmeyi kimse hak etmez. O an da insanlara bir şey olsa ömrünüz boyunca o vebalin altından kalkamazsınız.

Ailenizle anlaşın, isteme günü haberleri yokmuş gibi yapın.
Unuttuk biz ya evde değiliz , fikrini çok beğendim. Hem unutulmanın acziyetini hem de reddedilmenin yıkıklığını yaşasın :KK70:
Kız arkadaşınız potasına hiç girmeyin bence. Kendiniz konuşun kendiniz yazışın.
Öyle tanık olduğum birkaç olay var, kimseye güvenmeyin ikili ilişkilerde.
Bir banka hesabı açıp hayali karakter adına şu kadar bu kadar diye para alabilirseniz alın. Kendiniz de alın. Soyun hıyarı, cacığa hazır olsun :KK70: parasını bir hâyır kurumuna falan bağışlarsınız. Bu rezillikte sevinen masumlar olsun..
Zaten isteme günü her rezilliğini dökün saçın ortaya. Uzaktan gördüm beğenmedim der, özgüvenini paramparça yapar koyarsınız önüne.
Ama sonra bıçak gibi kesip atacaksınız. Vay efendim bir daha konuşalım intikamımı aldım vesaire olmayacak.
Siz de bu süreçte kendinize yeni limanlar bulabilirsiniz , neden olmasın?
Hayat kısa , zamanınızı daha fazla harcamayın bir manav tezgahı üyesi için.
Isterseniz bir yandan işletmenizi kurun fakat kendi hayatınızı ihmal etmeyin.
Ve ne olursa olsun yakınlarınıza dürüst kalın. Aileniz olayı en çıplak haliyle bilmeli.
Ayrıca
benim tercih edeceğim yolu söyleyeyim
Hemen kendi hayatınıza başlayın.
Ben olsam, intikamla bile uğraşmazdım. O ve haksız olanlar zaten bir şekilde bulacaktır belasını. Keyfinize bakın.

Bence böyle bir şey yapmayın. Aileleri neden karıştırıyorsunuz ki? Hem böyle bir şey yaparsanız aileniz üzülmez mi sanıyorsunuz? Ailenizi de üzersiniz. İllaki intikam diyorsanız 'Üzgünüm ben başkasını seviyorum, seninle mantık evliliği yapmak istemiyorum.' diyerek ayrılın. Ama bana kalırsa buna bile gerek yok. Kendi haline bırakın gitsin.

illa ki intikam alacağım diyorsanız tamam yapın ama aileleri sakın karıştırmayın. dar pencereden bakmayın. bir kaç arkadaş daha demiş ailesinden birinin bir hastalığı olabilir, o an sinirlenip babanızın annenizin üstüne yürüyebilirler, ortamdan etkilenip ailenizin kalp şeker tansiyon bir şeyleri çıkabilir ya da halihazırda varsa yükselebilir, olay çevreye yayılabilir, oğlan ailesinin karşısında düştüğü durumdan sizi suçlu görüp o da sizden intikam almaya çalışabilir, daha kötüsü şiddete başvurabilir, sonrasın da benim böyle bir konum vardı intikam aldım şimdi peşime takıldı manyak beni öldüreceğini söylüyor napmam lazım yardım diye konu açabilirsiniz ... ihtimaller sıralanır uzar gider.:işsiz:

illa intikamsa basit bence. (anladığım kadarıyla başkası yazışıyor şu an sevgilinizle) buluşmak istediğini söylesin yazışan meyve suyu çay kahve neyse bir sipariş versin otursun sonrasında siz gidin ve herkesin ortasında başından aşağı döküp bir daha karşıma çıkma deyip basıp gidin her yerden engelleyin ve bir daha sakın barışmayın. :super:

ufak bir güncelleme: bunu aynı zamanda başka bir arkadaşınız videoya çekebilir ve yakın ortak arkadaş çevrenizde paylaşabilirsiniz. ya da bu buluşma işini komple arkadaş çevrenizle birlikte yapabilirsiniz gizlice. illa tanıdığı insanlara rezil olmasını istiyorsanız.

Ne yaparsanız yapın adamın umurunda olmazsiniz. Sizle konuşurken yazışmaya devam eden ve sözden bir hafta önce ayrilan bu tarz bir adam zerre umursamaz.
İntikam istemek hala ona birseyler hissetmektir. Numaranızı değiştirin heryerden engelleyin. Ve siz onu terketmezseniz yakinda o sizi terkeder.

ailenin "vay bizim oğlumuz terbiyesizmiş afedersiniz" diyeceğinimi sanıyorsunuz ne biliyorsunuz çirkinleşip size iftiraya bile geçmeyeceklerini... çocukça davranım aile faciasına yol açmayın ... zaten bu adama geri döne döne hata üstüne hata yapmışsınız direk terk edin, sebep falan söylemeden yada en fazla ben senden soğumuşum ya şimdi fark ettim hadi herke yoluna de vur tekmeyi

Bence ilk önce biraz uzak mesafede bir görüsme ayarlayin diger kiz adina. Sonra yukarida yazildigi gibi gördüm begenmedim istemedim gibi seyler uydurup bitirin konusmayi.

Ayni zamanda ertesi gün icin ailem seni yemege davet ediyor diyin ve isteme olmasa bile yemek icin (tekrar ailenin gönüllerini almasi icin) pahali bir buket ve ufak hediye aldirin. Ondan sonra evde olmayin ve unutmusuz diyin. :halay:

Daha bir gün önce yasadigini sindirmeden 2. bir darbe almis olur, öylece ortada kalir. Hem böylece ailesini karistirmamis olursunuz.:KK48:

En güzeli bence de bu...ben kendi meseleme,üzüntume baskalarini katmak istemezdim. Planima dahil ettiğim kiz arkadasimin zor durumda kalmasını da istemem ,oğullarının yaptığı eseklikten dolayı ailesini mağdur etmeyi de
Aynen öyle o yüzden dedim zaten . Yoksa ailenin bi sucu yok bence de yazık. Gitsin başka şehre beklesin beklesin dönsün;)

Konu sahibi sizin yaşadıklarınızı yaşayan çok insan var hatta sizden daha kötüsünü yaşayan gördüm.Nikah günü bırakılan.Tabi ki insan çok üzülüyor hırslanıyor haksızsınız diyemem.Ama bence Allah’a bırakmak en iyisi.Emin olun Allah bir gün çıkartır o kişiden size yaptıklarını.Allah’ın adaleti şaşmaz.Benim konuştuğum kişide gidip başka biriyle nişanlandı evlenmek üzere benimle konuşurken zaten kızla ciddiymiş falan bende çok üzüldüm kandırıldım kullanıldım ama intikam almayı düşünmedim çünkü umrunda olmazdı ki.Dediğim gibi bir gün size yaptıklarının cezasını çekecektir

Back
X