İntikam için başkasıyla olmuş

sarscov2

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2020
353
256
18
29
Çok acınası değil mi? Söyle yazmış yeni görüyorum. 'Sen yaptıklarının bedelini ödüyorsun, ödeyeceksin de. Gebermen dileğimle.' yazmış.
Ne kadar acınası. Birinden intikam almaya çalışmak hem de bunun için başka birisini kullanmak ne kadar saçma. Şu yazdığını gördüm ya nasıl rahatladım. Bundan sonra kendi yoluma gönül rahatlığı ile bakarım.
Kızlar lütfen dua edin bana önüme iyi kalpli, kırmayan, üzmeyen, beni çok seven biri çıksın. Artık mutlu olmayı o kadar çok istiyorum ki.
Şu mesajdan sonra üzülmem mi gerekiyordu bilmiyorum ama ben aksine çooook mutlu oldum. Gözümdeki seviyesi diplerde şuan.

Önceki konunu biliyorum. Bence sevinmelisin birincisi böyle birinden kurtuldun ikincisi intikam falan basit şeyler bunlar. Çömez daha büyümemiş heralde
evet liseli aşkı gibi basit bir şey yaşamışız şuan emin oldum. intikam peşinde sürünüp harcasın kendini. bu son konum onun hakkında önüme bakacağım bundan sonra :D

Nereye yazmış direkt sana mesaj mi atmış yoksa Instagram da genele mi paylaşmış?

Biz burda demiştik değmez diye,bir de onun icin hayattan zevk almayı bırakıp vicdan yapıyordunuz.Size de deneyim iste dünya mükemmeli de olsa kimse icin değmez
cidden enayilik yapmışım. yani başıma gelen en güzel şey şu mesaj oldu. İzmir'de son 1.5 ayım doya doya gezip eğleneceğim.

Bunu unutursan cikar
Unuttum valla sadece geçen zamanıma üzülüyorum. Biraz da kendime acıyorum böyle birisiyle olduğum için. Tüm arkadaşlarım evleniyor ben böyle birisiyle vakit kaybetmemiş olsaydım daha iyi biriyle mutlu bir geleceğe doğru adım atmış olabilirdim bunu düşünüp acıyorum vaktime.

Ne saçma senin evde saçın dökülüyor üzüntüden çocuk sevgili yapıyor. Neyin bedelini odeyecekmissin? Neden engellemiyorsun ayrıca hala? Bence önüne bakman için tüm iletişim kanallarını kapaman gerekiyor
engellemeye değer görmüyordum yeni sevgilisi varken benle uğraşmaz diye. ama şimdi sildim numarasını. yük kalktı üzerimden. ya karşıma iyi insanlar çıkar inşallah kalbim heycanla aklım hayallerle dolu...

Back
X