• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İntikam için başkasıyla olmuş

Unuttum valla sadece geçen zamanıma üzülüyorum. Biraz da kendime acıyorum böyle birisiyle olduğum için. Tüm arkadaşlarım evleniyor ben böyle birisiyle vakit kaybetmemiş olsaydım daha iyi biriyle mutlu bir geleceğe doğru adım atmış olabilirdim bunu düşünüp acıyorum vaktime.
Kendine bosuna acıma. Hepimiz zavallı bırıyle sevgili oluyor veya evlenip bosanyoruz.
Bu embesiller yuzunden neden kendimize acıyalım ki daha neler.
Deneyim oluyor iste
Degersız ınsan nasıl olur onları tanıyor uzak duruyoruz.
Bundan sonra sende daha secici olacaksın

engellemeye değer görmüyordum yeni sevgilisi varken benle uğraşmaz diye. ama şimdi sildim numarasını. yük kalktı üzerimden. ya karşıma iyi insanlar çıkar inşallah kalbim heycanla aklım hayallerle dolu...

Zaten kimse sen engele değersin, değerlisin diye engellemiyor ki. Yırtık dondan çıkar gibi alakasız yerde alakasız mesajıyla karşılaşmamak için engelliyor

engellemeye değer görmüyordum yeni sevgilisi varken benle uğraşmaz diye. ama şimdi sildim numarasını. yük kalktı üzerimden. ya karşıma iyi insanlar çıkar inşallah kalbim heycanla aklım hayallerle dolu...
Kusura bakma ama engellememek açık kapı bırakmaktır bence. Ayrıca o intikam değildir muhtemelen diğer kızda aradığını bulamamış ya da tekmeyi yemesine az kalmış rotayı sana çevirmiş. Firdevs yöreoğlunun da dediği gibi aç gözünü aptal olma.

Kusura bakma ama engellememek açık kapı bırakmaktır bence. Ayrıca o intikam değildir muhtemelen diğer kızda aradığını bulamamış ya da tekmeyi yemesine az kalmış rotayı sana çevirmiş. Firdevs yöreoğlunun da dediği gibi aç gözünü aptal olma.
Bırakalım insanlar mucevherlerımızı konussun....

Kendine bosuna acıma. Hepimiz zavallı bırıyle sevgili oluyor veya evlenip bosanyoruz.
Bu embesiller yuzunden neden kendimize acıyalım ki daha neler.
Deneyim oluyor iste
Degersız ınsan nasıl olur onları tanıyor uzak duruyoruz.
Bundan sonra sende daha secici olacaksın
Çok haklısınız. Benim için çok güzel bir tecrübe oldu. Bir ilişkinin nasıl olmaması gerektiğini öğrendim.

Çok acınası değil mi? Söyle yazmış yeni görüyorum. 'Sen yaptıklarının bedelini ödüyorsun, ödeyeceksin de. Gebermen dileğimle.' yazmış.
Ne kadar acınası. Birinden intikam almaya çalışmak hem de bunun için başka birisini kullanmak ne kadar saçma. Şu yazdığını gördüm ya nasıl rahatladım. Bundan sonra kendi yoluma gönül rahatlığı ile bakarım.
Kızlar lütfen dua edin bana önüme iyi kalpli, kırmayan, üzmeyen, beni çok seven biri çıksın. Artık mutlu olmayı o kadar çok istiyorum ki.
Şu mesajdan sonra üzülmem mi gerekiyordu bilmiyorum ama ben aksine çooook mutlu oldum. Gözümdeki seviyesi diplerde şuan.
Yaşı kaç bu şAhsın?Kız lisede flortlerımız derdı boyle bise:)

Bu olmamış daha portakalda vitamin heralde 😁😁intikam mintikam gebermen dileği falan baya liseli aşık🙂

Bu olmamış daha portakalda vitamin heralde 😁😁intikam mintikam gebermen dileği falan baya liseli aşık🙂
Ben bir kere tartışma anında ona liseli aşık dedim diye başkasıyla yatıcam kim neymiş göreceksin falan demişti. :kusmuk: Sürekli intikam peşinde sürekli can yakma peşinde.

“Benim gebermem senin işine yaramaz. Beni düşünmekten kurtulman için senin gebermen lazım. Bi dene rahatlarsın.” Hahahahha ben olsam bunu yazar yollardım geberesiceye🤣 Kurtulmuşsun sevin ve geçmişe üzülmeyi bırak cnm. Önünde taptaze bir zaman tertemiz günler var güzel güzel yaşamana bak. Etrafa bakmayı da unutma tabii😉

Çok acınası değil mi? Söyle yazmış yeni görüyorum. 'Sen yaptıklarının bedelini ödüyorsun, ödeyeceksin de. Gebermen dileğimle.' yazmış.
Ne kadar acınası. Birinden intikam almaya çalışmak hem de bunun için başka birisini kullanmak ne kadar saçma. Şu yazdığını gördüm ya nasıl rahatladım. Bundan sonra kendi yoluma gönül rahatlığı ile bakarım.
Kızlar lütfen dua edin bana önüme iyi kalpli, kırmayan, üzmeyen, beni çok seven biri çıksın. Artık mutlu olmayı o kadar çok istiyorum ki.
Şu mesajdan sonra üzülmem mi gerekiyordu bilmiyorum ama ben aksine çooook mutlu oldum. Gözümdeki seviyesi diplerde şuan.
Bence mutlu ol böyle adamlar insan bile değil .Allah o adamın tez zamanda gerçek yüzünü
göstermiş canım inşallah iyi bir insanla çok mutlu olursun o pislikte öylece kalakalır

Günaydınlar herkese :) Konuyu açan hanımefendi sözüm size ya hala anlamadınız mı erkekler demek ki geç olgunlaşıyor.Neyse bakın bitmesi iyi olmuş sizi hiç sevmemiş demek ki.Saygı yitince arkadaşlık bile yok oluyor ama siz kafaya takmışsınız ki konu açmışsınız mesela dün bir konu açılmıştı kadın ilişkisini tam bitirmemiş ama araları bozulmuş bazı sebeplerden mesela onu dedim hani ayrılmayın kurtarmaya çalışın amaaaaa sizinki zaten bitmiş bence uzun süre sevgili de yapmayın.Şöyle bir 5 sene falan.Yani okuyun,kendinizi geliştirin,eğitim alın.Hayat yalnızken de çok güzel 🙂

Dogru insani bulabilmen icin ve buldugunda onun dogru insan oldugunu anlayabilmen icin bu sacmaliklari yasaman sart. Nasil once emekliyoruz sonra yuruyoruz, bunlar da iliskiler icin asman gereken gelisim basamaklari.. Boyle yanila yanila bir gun dogruyu bulacak ve buldugunda kiymetini bileceksin.

İnsan degil ya bu,bildiğin yaratık.

Back
X