Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ona de ki '' Hem kötüsün hem de zavallı. Başkasıyla olup benim canımı yaktığını zannettiğin için zavallısın, hiç bir şeyle ilgisi olmayan masum bir insanı kullandığın için kötüsün. Ömrü billah mutluluk yüzü göremeyeceksin bu kara iç dünyanla. '' Sonra bas engeli önüne bak.Çok acınası değil mi? Söyle yazmış yeni görüyorum. 'Sen yaptıklarının bedelini ödüyorsun, ödeyeceksin de. Gebermen dileğimle.' yazmış.
Ne kadar acınası. Birinden intikam almaya çalışmak hem de bunun için başka birisini kullanmak ne kadar saçma. Şu yazdığını gördüm ya nasıl rahatladım. Bundan sonra kendi yoluma gönül rahatlığı ile bakarım.
Kızlar lütfen dua edin bana önüme iyi kalpli, kırmayan, üzmeyen, beni çok seven biri çıksın. Artık mutlu olmayı o kadar çok istiyorum ki.
Şu mesajdan sonra üzülmem mi gerekiyordu bilmiyorum ama ben aksine çooook mutlu oldum. Gözümdeki seviyesi diplerde şuan.
Çok acınası değil mi? Söyle yazmış yeni görüyorum. 'Sen yaptıklarının bedelini ödüyorsun, ödeyeceksin de. Gebermen dileğimle.' yazmış.
Ne kadar acınası. Birinden intikam almaya çalışmak hem de bunun için başka birisini kullanmak ne kadar saçma. Şu yazdığını gördüm ya nasıl rahatladım. Bundan sonra kendi yoluma gönül rahatlığı ile bakarım.
Kızlar lütfen dua edin bana önüme iyi kalpli, kırmayan, üzmeyen, beni çok seven biri çıksın. Artık mutlu olmayı o kadar çok istiyorum ki.
Şu mesajdan sonra üzülmem mi gerekiyordu bilmiyorum ama ben aksine çooook mutlu oldum. Gözümdeki seviyesi diplerde şuan.
Çok haklısınız, tecrübe oldu. Bundan sonra iyi ile kötüyü ayırabilmemi sağlayacak bir tecrübe.Dogru insani bulabilmen icin ve buldugunda onun dogru insan oldugunu anlayabilmen icin bu sacmaliklari yasaman sart. Nasil once emekliyoruz sonra yuruyoruz, bunlar da iliskiler icin asman gereken gelisim basamaklari.. Boyle yanila yanila bir gun dogruyu bulacak ve buldugunda kiymetini bileceksin.
Aynen böyle düşünüyorum. Yaptıkları da yapacakları da bana değil kendine zarar verecek bunun farkına varsa keşke.Korkak insanlar intikam alır.. İntikam çaresizliktir güçlü insanlar buna gerek duymaz.. İntikam alan da sana değil kendine zarar verir.. Tabıkı üzülmeyecksin sevinmek daha normal bir davranış bu mesajdan sonra çünkü kurtulmuşum dedirtiyor sana.. Önüne bak mutlu olman dileğiyle
Takmaya değmeyecek kadar gereksiz. Allah iy insanlarla karşılaştırsın gönlüne göre versin![]()
5 sene çok uzun değil mi yahu 30 yaşıma gelmiş olacağım nerdeyseGünaydınlar herkese :) Konuyu açan hanımefendi sözüm size ya hala anlamadınız mı erkekler demek ki geç olgunlaşıyor.Neyse bakın bitmesi iyi olmuş sizi hiç sevmemiş demek ki.Saygı yitince arkadaşlık bile yok oluyor ama siz kafaya takmışsınız ki konu açmışsınız mesela dün bir konu açılmıştı kadın ilişkisini tam bitirmemiş ama araları bozulmuş bazı sebeplerden mesela onu dedim hani ayrılmayın kurtarmaya çalışın amaaaaa sizinki zaten bitmiş bence uzun süre sevgili de yapmayın.Şöyle bir 5 sene falan.Yani okuyun,kendinizi geliştirin,eğitim alın.Hayat yalnızken de çok güzel![]()
Hm anladığım kadarıyla biraz acelecisiniz.Burcunuz ne merak ettim.Ben Başak burcum ama yükselenim akrep5 sene çok uzun değil mi yahu 30 yaşıma gelmiş olacağım nerdeyse![]()
Kova burcuyum. Ben de aksine doğru kişiyi ne kadar erken bulursam o kadar iyidir diyorum. Anılar paylaşacak biri olduğunda güzelHm anladığım kadarıyla biraz acelecisiniz.Burcunuz ne merak ettim.Ben Başak burcum ama yükselenim akrepAkrep daha ağır basıyor bende. Tutkulu kadın
neticede öyle yani biraz kendimden yola çıktım ben bu sene 20 olacağım 5 yıl sonra da bekar biri olacağımı düşünüyorum hatta 30 demişsiniz bu devirde 30 yaş ne ki ?
![]()
Ben bir kere tartışma anında ona liseli aşık dedim diye başkasıyla yatıcam kim neymiş göreceksin falan demişti.Sürekli intikam peşinde sürekli can yakma peşinde.
Estağfurullah.Çoğu insanın başına gelebilecek bir şey yani ki geliyor da zaten her şeyin bir zamanı var.Yeter ki mutlu olmaya çalışın :)Kova burcuyum. Ben de aksine doğru kişiyi ne kadar erken bulursam o kadar iyidir diyorum. Anılar paylaşacak biri olduğunda güzel
Biraz salakmışım ki bu kişiyi doğru kişi sanıyordum hatta ayrılmış olmamıza rağmen başkasıyla olmak istemediğimi dışarı bile çıkmadığımı yazmıştım daha 2 gün önceama yaptıklarını gördükçe doğru kişi olmadığını da anladım beni hiç sevmediğini de anladım.
Çok acınası değil mi? Söyle yazmış yeni görüyorum. 'Sen yaptıklarının bedelini ödüyorsun, ödeyeceksin de. Gebermen dileğimle.' yazmış.