İntikam için her yol mübahtır 1

Rengarenkolmak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Mart 2013
164
43
28
Bir kaç gün önce burada da yazmıştım.
Biri tarafından reddedildim ve bu çok gücüme gitti. Beni tam anlamıyla tanımadan şunları demişti;
Arkadaş olarak kalalım ama seni çok özlüyorum. Kabaca, gel öpüp koklaşalım el ele tutuşalım ama sevgili olmayalım. Çünkü böyle bir sevgi yok içimde, Aşksız olmaz" demişti.
Ben de net değilsen arkadaşım dediğim kişiyle öpüp koklaşamam dedim. Daha doğrusu demek istedim. Bu arkadaş ona ölüyorum sandı.
Maksadım arkadaş kalalım demekti.
Neyse, duygularımızla yaşıyoruz, biraz rahat olmayı göze aldım ve sevgili gibi elimi tutmasina vs izin verdim ki aşk pat diye olmaz.
Yalnız bu net olarak istemiyormuş sözde.
Bu adamdan hoşlanıyorum yakan değil.
Beni tanıması ve pişman olması için büyük bir fiziksel değişim kampına girdim.
Mübah olan kısıma gelirsem. Cesaretimi topladım ben bunun bir paylaşımını beğendim gecen gun, bu da simdi gordum 2 gün önce bir fotomu beğenmiş. Arkadaşız ya hani... Verdiğim mesajı hop almış neyse ki.
Değişim iyidir... Devran döner.

Değişimi kendiniz istiyorsanız yapın, değmeyecek bir insan için kendinizi yormayın.
Zaten değecek biri değil gibi, sevmeden öpüşebilirim, koklaşabilirim ama sevgili olamam diye düşünen birinden ne bekleyeceksiniz?
Yok saymanız daha güzel olmaz mı?

Zaman gösterecek.
Elde kişilere, olaylara, duygulara dair yeterli veri yok.
Siz netsiniz ve hedefiniz belli, lâkin alfacık net mi? Duyguları ne?
Herşeyden öte bu alfacık herşeyden bihaber ve rahat.
Demem o ki, fikir yürütmek, plan yapmak için hem erken hem yetersiz konumdayız.
Bir beğeniye karşı ayıp olmasın diye bir beğeni olabilir, sorunuzun basit cevabı:(:(((

Zaman gösterecek.
Elde kişilere, olaylara, duygulara dair yeterli veri yok.
Siz netsiniz ve hedefiniz belli, lâkin alfacık net mi? Duyguları ne?
Herşeyden öte bu alfacık herşeyden bihaber ve rahat.
Demem o ki, fikir yürütmek, plan yapmak için hem erken hem yetersiz konumdayız.
Bir beğeniye karşı ayıp olmasın diye bir beğeni olabilir, sorunuzun basit cevabı:KK43::KK43:((

İhtimaller dahilinde... aktif bir sosyal medya kullanicisi değilim. Bir tek bu sitede sizlerleyim. Şimdi o diğer mecrada sus pus oldum. Bu arada az önce spor salonuna kaydimi tekrar yaptırdım. Bakalım... kendime de büyük bir iyilik yapıyorum her işte bir hayır var.
B planım şu anda 15 gun sonrası için spor salonunda bir kare fotoğraf.
Dün tesadufdur ki 4 yıl once ki sevgilim mesaj atip beni bir düğüne davet etti. O iyi kalpli biriydi zaten. Nötrum ona. Bir de orada bir poz paylaşırım. B planı inceden kıskandırma taktiği düşünüyorum.

Değişimi kendiniz istiyorsanız yapın, değmeyecek bir insan için kendinizi yormayın.
Zaten değecek biri değil gibi, sevmeden öpüşebilirim, koklaşabilirim ama sevgili olamam diye düşünen birinden ne bekleyeceksiniz?
Yok saymanız daha güzel olmaz mı?

Beni tanımadan reddetmesi doğru değil ve fazla egoistçe bir hareketti. Sabaha kadar telde ağlayıp zirlayan dert anlatan ben değil oydu. Ben Güzin abla mıyım. Sonra neymiş benden çok hoşlanıyormus ama sevgili olacak ask yokmus.
Olur o da olur. Olacak

Bir kaç gün önce burada da yazmıştım.
Biri tarafından reddedildim ve bu çok gücüme gitti. Beni tam anlamıyla tanımadan şunları demişti;
Arkadaş olarak kalalım ama seni çok özlüyorum. Kabaca, gel öpüp koklaşalım el ele tutuşalım ama sevgili olmayalım. Çünkü böyle bir sevgi yok içimde, Aşksız olmaz" demişti.
Ben de net değilsen arkadaşım dediğim kişiyle öpüp koklaşamam dedim. Daha doğrusu demek istedim. Bu arkadaş ona ölüyorum sandı.
Maksadım arkadaş kalalım demekti.
Neyse, duygularımızla yaşıyoruz, biraz rahat olmayı göze aldım ve sevgili gibi elimi tutmasina vs izin verdim ki aşk pat diye olmaz.
Yalnız bu net olarak istemiyormuş sözde.
Bu adamdan hoşlanıyorum yakan değil.
Beni tanıması ve pişman olması için büyük bir fiziksel değişim kampına girdim.
Mübah olan kısıma gelirsem. Cesaretimi topladım ben bunun bir paylaşımını beğendim gecen gun, bu da simdi gordum 2 gün önce bir fotomu beğenmiş. Arkadaşız ya hani... Verdiğim mesajı hop almış neyse ki.
Değişim iyidir... Devran döner.
Senin bu adamla yasayabilecegin en ama en olasi durum uzatmali fuckbuddy.
O da sana kalmis yapi meselesi sana uyar ya da uymaz

İhtimaller dahilinde... aktif bir sosyal medya kullanicisi değilim. Bir tek bu sitede sizlerleyim. Şimdi o diğer mecrada sus pus oldum. Bu arada az önce spor salonuna kaydimi tekrar yaptırdım. Bakalım... kendime de büyük bir iyilik yapıyorum her işte bir hayır var.
B planım şu anda 15 gun sonrası için spor salonunda bir kare fotoğraf.
Dün tesadufdur ki 4 yıl once ki sevgilim mesaj atip beni bir düğüne davet etti. O iyi kalpli biriydi zaten. Nötrum ona. Bir de orada bir poz paylaşırım. B planı inceden kıskandırma taktiği düşünüyorum.
Cok planli gordum seni bebegim ;)
Konularin pek keyifli :)

Back
X