Intikam!intikam!intikam!o adam bana geri donecek!:)

hulusss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mart 2013
602
53
98
İzmir
Oncelikle size guzel sehrimden kucak dolusu sevgiler 💐💞🙏😊3 ay once 4 senelik iliskim bitmisti ne mutlu ki daha dun bana pasa pasa geri dondu.evlilik korkusu vardi ve bana hep zayiflada gel seni istiyim derdi motive amacli ama simdi artik ben kendi ayaklari uzerinde duran kimseye minnet etmeyen ve en onemlisi artik evlilik dusunmeyen bir bayanim.herkez yuzumun guzelligini konusur ama malesef ki tam 90 kiloyum ben.boyle bir kadini adam nasil istesin yada nasil evlensin bir hamis olsam al sana 120 kiloluk hatun.1 ay sonra gorusucez bu surede sevgili olmucaz ama 1 ay sonra buraya geldiginde 1 guncuk bir tatil yapicaz ve ben o gun icin elimden ne geliyorsa yapicam.canim bitanecik mustakbel kayinvalidem bana supriz olsun diye beni bir spor salonuna yazdirmis pazartesiden itibaren ben yeni hayatima basliyorum kizlar.sizlerle birlikte bu isi halletmek istiyorum ogun neler yedim neler yaptim sizinle hep paylasicam ask durumlrimdada fikirlerinizi alirim artik hep kendi aklimla hareket edince kendimi adama bana don diye yalvarirken buluyorum cunku :) en basta kaybettigim ozguvenime kavusucam sizinle birliktr insallahhhh.bizim kilodaki hatunlr bilir bizim icin baslangicta 10 kilo vermek aslinda cok kolay ben diyorum ki onumuzde 1 ay var go go go :))))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bizim içinde faydalı bir paylaşım olur. takipteyim

bizim içinde faydalı bir paylaşım olur. takipteyim

Diyete pazartesi basliyorum sporada tabiki ilk iki gun meyve ve meyve suyuyla seker depolucam vucuda pazar gunu pazartesinin listesini yazicam dukan diyeti buldum 1 ayda 15 kilo diyor ama bilemiyorum ki 15 kilo verirsem adam beni tanimaz bile :)

listeyi paylaşırsanız ve tabiki yaptığınız sporu kaç dakika şeklinde en çok anlamıyorum. çok kilolu değilim ama 5-6 kilo versem iyi olacak. sizinle bende devam ederim. hem birbirimizi motive etmiş oluruz

1.Gün
Diyetimizin birinci günü birazcık zordur. Bugün istediğiniz kadar sınırsız meyve yiyebilirsiniz. Bol bol su tüketebilirsiniz ancak yemek yemek kesinlikle yasak.
2.Gün
Diyetimizin ikinci gününe geldik. Bugün meyve değil ancak sınırsız meyve suyu tüketebilirsiniz. Bugün de maalesef yemek yemek yasak. Yine bol bol su tüketebiliyorsunuz.
3.Gün

Diyetimizin üçüncü gününe geldik. Bugün diyetimiz yavaş yavaş rahatlamaya başlıyor.
Kahvaltıda: 2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 1 adet haşlanmış yumurta, salatalık, domates, 2 dilim tam buğday ekmeği ve 1 adet armut
Öğle Yemeğinde: Bol bol yeşillik içeren salata, üstüne bir kibrit kutusu kadar peynir ve biraz zeytinyağı
Akşam: 150 gram ızgara tavuk, 2 domates, 1 bardak ayran
4.Gün
Kahvaltıda: 2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 1 adet haşlanmış yumurta
Öğle Yemeğinde: Bol bol yeşillik içeren salata, üstüne bir kibrit kutusu kadar peynir ve biraz zeytinyağı
Akşam Yemeği: 100 gram peynir ile yapılmış 2 yumurtalı omlet
5.Gün
Kahvaltıda: 2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 1 adet haşlanmış yumurta
Akşam Yemeği: 1 adet alabalık ızgarada pişmiş olacak yanında bol yeşillikli salata
6.Gün
Kahvaltıda: 2 dilim yağsız dil peyniri, 1 kaşık diyet reçel, meyve çayı veya ıhlamur.
Öğle Yemeğinde: Bol bol yeşillikli salata
Akşam Yemeği: 150 gram ızgara tavuk yanında 1 bardak ayran
7.Gün
Kahvaltıda: 2 dilim tam buğday ekmeği üstüne 2 kaşık fıstık ezmesi
Öğle Yemeğinde: Bol bol yeşillikli salata
Akşam Yemeği: 150 gram ızgara tavuk yanında 1 bardak ayran

listeyi paylaşırsanız ve tabiki yaptığınız sporu kaç dakika şeklinde en çok anlamıyorum. çok kilolu değilim ama 5-6 kilo versem iyi olacak. sizinle bende devam ederim. hem birbirimizi motive etmiş oluruz

Boy kilo kac canm benim boyum 1.65 kilo 90 hedefim 1 ayda 15 degile 10 aslinda o buyuk gun karsisina bambaska biri olarak cikmak istiyorum.elbise giymek istiyorum artik bacaklarimi saklamak zorunda kalmadan.spor konusundada her gun sadece yarim saat ama cok etkiliymis hocam oyle soyledi 2 saat yurumeye bedel dedi gorucez bakalim pazartesi basliyorum hayirlisiyla :)

Ya çok tatlısınız. Yazdıklarınızı gülümseyerek okudum. İnşallah istediğiniz kiloyu kalıcı olarak verirsiniz. Malesef bende aynı durumdayım. Mayıs'ın ilk haftası çok yakın bir arkadaşımın nikahı var. Nişanında herkes ne kadar kilo aldığımı konuşup durdu. Şimdi nikahında herkesi şaşırtmak istiyorum. 2 haftam var ve vermem gereken 7 kilo var.

Evlilik korkusu var ama zayıfla seni istiym diyor.
Artık evlilik düşünmüyorsunuz ama müstakbel bir kayınvalideniz var.
Çok çelişkili nedense...

Ailece sizi zayıflatmak için ne kadar çaba gösteriyorlar, tebrikler gerçekten...

Sağlığınız için zayıflayın. Bi adam ya da evlilik için, bi inat uğruna değil.

Evlilik korkusu her erkekte vardir az biraz.evlilik dusunmemekten kasit eskisi gibi hadi ne zaman evlenicez hadi artik bizde evlenelim gibi konulara girmicem benim zorumla degil kendi istegiyle olucak.yoksa hangi kadin istemez 4 sene vermisim az degil.celiski bunun neresinde anlamadim canim kayinvalidem dememisim bak mustakbel demisim sen anlamadin galiba :) bir inat icinde degil artik her konuda eskisi gibi olmadigimj gostermek icin yepyeni biri olmak icin kendime olan ozguvenimi geri kazanmak icin.

Canim benim oncelikle cok tesekkurler ohoo iki haftada neler neler olur bak hemen toparlan yazigim diyeti yapanlar yazmis cogu ilk iki hafta 8 9 kilo vermis.ama senin kilonda onemli su durumda.utandiririz onlari sen merak etme ben pazartesi basliyorum ama senin zaman kisitli bence hemn yarin basla derim ben.

Hemen başlayacağım bende. Hatta yarın başlamayı düşünüyorum. Benim boyum 1.72 kilom bugün itibariyle 71. Hedefim 64/65 arası birşey. Yarın başlayıp burdan bilgi veririm bende. Konunu takip edicem :)

Hemen başlayacağım bende. Hatta yarın başlamayı düşünüyorum. Benim boyum 1.72 kilom bugün itibariyle 71. Hedefim 64/65 arası birşey. Yarın başlayıp burdan bilgi veririm bende. Konunu takip edicem :)

Yarin meyve gunu e hadi bakalim muzu tercih etme ama tamam mi bak.boyun ne guzel uzunmus bak iki haftaada atarsin fazlaliklarini rahat edersin.imkanin varsa cik yuru 1 saat.

Tamam canım :) Yürümeye imkanım varda üşeniyorum İlkkez bir diyete pazartesi başlamıyorum. Hadi hayırlısı ikimiz içinde

Tamam canım :) Yürümeye imkanım varda üşeniyorum İlkkez bir diyete pazartesi başlamıyorum. Hadi hayırlısı ikimiz içinde

Usenmek yok!:) ugur getirsin diyelim o zaman ilk gun zor gecicek ama bak alt tarafi 2 hafta sıkıcaksın disini.

Cnm karatay tarzı beslenirsen ilk ayda 8kiloya kadar gerebilirsin..ayrıca sporla desteklersen 10vermiş gibi gorunursun ..ayrıca karatayda aç kalma yok ..1ayı acık geçmiş ,8kilocuk vermiş biri olarak tavsiyem ,karTay ..ki ben tam uyamadım bile ..

Cnm dukan iç yağlanma yapıyormuş ..ayrıca bırakınca diyeti dukanda 2katını alırsın bnden demesi ..meyvede ve meyve suyunda fruktoz var ..gün boyunca bunu yersen bilmiyorum ne olur ..hiç sağlıklı değil!!

Ya bencede diyet hic saglikli degil ama beni gordugunde vay be desin istiyorum cok cektirdi bana bu ayrilik doneminde resmen anami aglatti karsilikli her gun oturduk agladik annecigimle valla:) tam 1 ay sonra gelicem dedi 1 gun boyuca hep birlikte olucaz yeni bir sayfa acicaz kendimize ayaklarimin yere basmasi guclu ve guzel olmam lazim el oglu cunku ezdikce eziyor dur demem lazim.

1.60-55 canım ondan 5 kilo kadar versem kendimi iyi hissedicem

1.60-55 canım ondan 5 kilo kadar versem kendimi iyi hissedicem

Bence iyisin canm sen cok rahatliklada verirsin istersen kismanada gerek yok bence bogazdan gunluk biraz spor seni kurtarir

merhabalar zayıflaman çok güzel ama bunu kendin için yap bir insanı kaybetme korkusuyla değil. şişmansın diye seni sevmeyecek insan bırak sevmesin.4 yıllık ilişki diyorsun da kusura bakma bu adamın korkuları var seven insan için ara vermek sadece oyalamaktan başka bir şey değildir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…