Oncelikle size guzel sehrimden kucak dolusu sevgiler 💐💞🙏😊3 ay once 4 senelik iliskim bitmisti ne mutlu ki daha dun bana pasa pasa geri dondu.evlilik korkusu vardi ve bana hep zayiflada gel seni istiyim derdi motive amacli ama simdi artik ben kendi ayaklari uzerinde duran kimseye minnet etmeyen ve en onemlisi artik evlilik dusunmeyen bir bayanim.herkez yuzumun guzelligini konusur ama malesef ki tam 90 kiloyum ben.boyle bir kadini adam nasil istesin yada nasil evlensin bir hamis olsam al sana 120 kiloluk hatun.1 ay sonra gorusucez bu surede sevgili olmucaz ama 1 ay sonra buraya geldiginde 1 guncuk bir tatil yapicaz ve ben o gun icin elimden ne geliyorsa yapicam.canim bitanecik mustakbel kayinvalidem bana supriz olsun diye beni bir spor salonuna yazdirmis pazartesiden itibaren ben yeni hayatima basliyorum kizlar.sizlerle birlikte bu isi halletmek istiyorum ogun neler yedim neler yaptim sizinle hep paylasicam ask durumlrimdada fikirlerinizi alirim artik hep kendi aklimla hareket edince kendimi adama bana don diye yalvarirken buluyorum cunku :) en basta kaybettigim ozguvenime kavusucam sizinle birliktr insallahhhh.bizim kilodaki hatunlr bilir bizim icin baslangicta 10 kilo vermek aslinda cok kolay ben diyorum ki onumuzde 1 ay var go go go :))))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bizim içinde faydalı bir paylaşım olur. takipteyim
Diyete pazartesi basliyorum sporada tabiki ilk iki gun meyve ve meyve suyuyla seker depolucam vucuda pazar gunu pazartesinin listesini yazicam dukan diyeti buldum 1 ayda 15 kilo diyor ama bilemiyorum ki 15 kilo verirsem adam beni tanimaz bile :)
listeyi paylaşırsanız ve tabiki yaptığınız sporu kaç dakika şeklinde en çok anlamıyorum. çok kilolu değilim ama 5-6 kilo versem iyi olacak. sizinle bende devam ederim. hem birbirimizi motive etmiş oluruz
Evlilik korkusu var ama zayıfla seni istiym diyor.
Artık evlilik düşünmüyorsunuz ama müstakbel bir kayınvalideniz var.
Çok çelişkili nedense...
Ailece sizi zayıflatmak için ne kadar çaba gösteriyorlar, tebrikler gerçekten...
Sağlığınız için zayıflayın. Bi adam ya da evlilik için, bi inat uğruna değil.
Ya çok tatlısınız. Yazdıklarınızı gülümseyerek okudum. İnşallah istediğiniz kiloyu kalıcı olarak verirsiniz. Malesef bende aynı durumdayım. Mayıs'ın ilk haftası çok yakın bir arkadaşımın nikahı var. Nişanında herkes ne kadar kilo aldığımı konuşup durdu. Şimdi nikahında herkesi şaşırtmak istiyorum. 2 haftam var ve vermem gereken 7 kilo var.
Canim benim oncelikle cok tesekkurler ohoo iki haftada neler neler olur bak hemen toparlan yazigim diyeti yapanlar yazmis cogu ilk iki hafta 8 9 kilo vermis.ama senin kilonda onemli su durumda.utandiririz onlari sen merak etme ben pazartesi basliyorum ama senin zaman kisitli bence hemn yarin basla derim ben.
Hemen başlayacağım bende. Hatta yarın başlamayı düşünüyorum. Benim boyum 1.72 kilom bugün itibariyle 71. Hedefim 64/65 arası birşey. Yarın başlayıp burdan bilgi veririm bende. Konunu takip edicem :)
Yarin meyve gunu e hadi bakalim muzu tercih etme ama tamam mi bak.boyun ne guzel uzunmus bak iki haftaada atarsin fazlaliklarini rahat edersin.imkanin varsa cik yuru 1 saat.
Tamam canım :) Yürümeye imkanım varda üşeniyorumİlkkez bir diyete pazartesi başlamıyorum. Hadi hayırlısı ikimiz içinde
Oncelikle size guzel sehrimden kucak dolusu sevgiler 💐💞🙏😊3 ay once 4 senelik iliskim bitmisti ne mutlu ki daha dun bana pasa pasa geri dondu.evlilik korkusu vardi ve bana hep zayiflada gel seni istiyim derdi motive amacli ama simdi artik ben kendi ayaklari uzerinde duran kimseye minnet etmeyen ve en onemlisi artik evlilik dusunmeyen bir bayanim.herkez yuzumun guzelligini konusur ama malesef ki tam 90 kiloyum ben.boyle bir kadini adam nasil istesin yada nasil evlensin bir hamis olsam al sana 120 kiloluk hatun.1 ay sonra gorusucez bu surede sevgili olmucaz ama 1 ay sonra buraya geldiginde 1 guncuk bir tatil yapicaz ve ben o gun icin elimden ne geliyorsa yapicam.canim bitanecik mustakbel kayinvalidem bana supriz olsun diye beni bir spor salonuna yazdirmis pazartesiden itibaren ben yeni hayatima basliyorum kizlar.sizlerle birlikte bu isi halletmek istiyorum ogun neler yedim neler yaptim sizinle hep paylasicam ask durumlrimdada fikirlerinizi alirim artik hep kendi aklimla hareket edince kendimi adama bana don diye yalvarirken buluyorum cunku :) en basta kaybettigim ozguvenime kavusucam sizinle birliktr insallahhhh.bizim kilodaki hatunlr bilir bizim icin baslangicta 10 kilo vermek aslinda cok kolay ben diyorum ki onumuzde 1 ay var go go go :))))
Diyete pazartesi basliyorum sporada tabiki ilk iki gun meyve ve meyve suyuyla seker depolucam vucuda pazar gunu pazartesinin listesini yazicam dukan diyeti buldum 1 ayda 15 kilo diyor ama bilemiyorum ki 15 kilo verirsem adam beni tanimaz bile :)
Cnm dukan iç yağlanma yapıyormuş ..ayrıca bırakınca diyeti dukanda 2katını alırsın bnden demesi ..meyvede ve meyve suyunda fruktoz var ..gün boyunca bunu yersen bilmiyorum ne olur ..hiç sağlıklı değil!!
1.60-55 canım ondan 5 kilo kadar versem kendimi iyi hissedicemBoy kilo kac canm benim boyum 1.65 kilo 90 hedefim 1 ayda 15 degile 10 aslinda o buyuk gun karsisina bambaska biri olarak cikmak istiyorum.elbise giymek istiyorum artik bacaklarimi saklamak zorunda kalmadan.spor konusundada her gun sadece yarim saat ama cok etkiliymis hocam oyle soyledi 2 saat yurumeye bedel dedi gorucez bakalim pazartesi basliyorum hayirlisiyla :)
1.60-55 canım ondan 5 kilo kadar versem kendimi iyi hissedicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?