İntikam Kanal D

merguana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
4.648
11
158
33
Eskişehir
Revenge, bir kadının intikam hikâyesini konu alıyor. Ve işte asıl haber şimdi geliyor; D Productions, Revenge'i Türkiye'ye uyarlıyor!
Beren Saat, Fatmagül'ün Suçu Ne dizisinden sonra uzun süre ekranlara ara vermişti. Sevilen genç oyuncu ocak ayında Amerika'nın popüler dizisiyle beyaz cama geri dönüyor.

Habertürk'ten Memet Güler'in haberine göre Revenge, Alexander Dumas'ın Monte Kristo Kontu adlı unutulmaz kitabından esinlenilen ve Amerika'nın en çok izlenen dizilerinden biri. Başrollerini Madeline Stowe ve Emily VanCamp paylaşıyor.

Amerika'da bu intikam hikâyesi öylesine seviliyor ki, dizinin fanları arasında yarattığı bu bağımlılık üzerine, "Olsa olsa bu diziyi bir Brezilyalı yazıyordur" yorumları bile yapılıyor. Anlayacağınız Türkiye'de de çok ses getirebilecek bir yapım Revenge. Gerçi Ezel de Monte Kristo Kontu'dan esinlenilerek yazılmış bir diziydi ama orada başrol erkekti (Kenan İmirzalıoğlu).

Revenge, bir kadının intikam hikâyesini konu alıyor. Ve işte asıl haber şimdi geliyor; D Productions, Revenge'i Türkiye'ye uyarlıyor! Dizi ocak ayında Kanal D'de ekrana gelecek. Gelelim işin başrol kısmına... Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisinden sonra ekrana ara veren Beren Saat, Revenge'in başrolünde yer alacak diyor kulisler efendim. Beren bu yeni dizide, babasına ve kendisine tuzak kuranlardan bir bir intikam alacak.

Ve eğer son anda bir aksilik çıkmazsa, ocak ayından itibaren yine ekranda ve sevenlerinin karşısında olacak.

Beren Saat ve Mert Fırat'ın başrollerini paylaştığı Kanal D'nin yeni dizisi İntikam'la ilgili detaylar açıklandı.

Disney Media Distribution, hit Amerikan dizisi “Revenge”in, “İntikam” adıyla Türk izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlandığını duyurdu. Amerika’da ve dünya genelinde geniş hayran kitlesine sahip olan dizi, Kanal D ile Disney’in ortak yapımı olarak 2013 yılı başlarında Kanal D’de ekrana gelecek.

Beren Saat ve Mert Fırat, orijinal dizide Emily Thorne (orijinal Amerikan dizisinde Emily Van Camp) ve Daniel Grayson'ın (orijinalinde Joshua Bowman) rollerini üstlenecek. Dizinin ilk sezonunun 22 bölüm olması planlanıyor ve oyuncu seçimleri halen sürüyor.

The Walt Disney Company Türkiye, Yunanistan ve Kıbrıs Genel Müdürü Sinan Ceylan, “Popüler ABC dizisi Revenge’in (İntikam) yerli yapımını Kanal D ile beraber Türkiye’de ekranlara getirmek çok heyecan verici” dedi. Revenge’deki (İntikam) gerilim ve ihtişamın Türk izleyiciler tarafından da çok beğenileceğinden emin olduğunu belirten Ceylan. “Son derece başarılı olan Umutsuz Ev Kadınları dizisinin ikinci sezonunun başlamasıyla beraber Türk izleyicilere yerel olarak anlamlı ve eğlenceli hikâyeler sunmanın sağladığı potansiyeli bir kez daha görebiliyoruz” diye konuştu.

Kanal D CEO’su İrfan Şahin ise diziyle ilgili; “Desperate Housewives’ın yerli yapımının başarısının ardından Kanal D’nin yaratıcı ve yenilikçi yapımcılık yaklaşımıyla beraber, sevilen Amerikan dizisi Revenge’i yerel pazarımıza uyarlamaktan memnunuz” dedi. “Revenge’nin birbirlerine karşı entrikalar çeviren ve beklenmedik olaylarla dolu bir kurgu oluşturan zengin ve gözkamaştırıcı karakterlerini Türk izleyicilere sunmaktan heyecan duyuyoruz. Bu dizi hepimize, bazıları için intikam alana dek unutmanın mümkün olmadığını anımsatıyor.” dedi.

'REVENGE’ HAKKINDA
‘Revenge’; hesaplaşmaları bitmemiş aileler arasında nesilden nesile aktarılan eski ve evrensel bir dürtüyü anlatıyor. Orijinal Amerikan dizisinde, kahramanımız Emily Thorne yaz aylarında Hamtpons’a geliyor. Görünüşte arkadaş canlısı ve sofistike bir ‘komşu kızı’. Sevimliliği ve cömertliği sayesinde Hamptons sosyetesine girmekte zorlanmıyor. Ancak bu girdiği varsıl ve ayrıcalıklı dünyanın, ailesinin karanlık geçmişiyle bağları var; Emily Thorne da hiç göründüğü gibi biri değil. Emily 9 yaşındayken, babası güvendiği komşuları tarafından korkunç bir tuzağa düşürülüyor ve işlemediği bir suçtan ötürü müebbet hapse mahkum oluyor. Emily babasını bir daha hiç göremiyor ve tüm çocukluğu öfke, özlem ve ihanet içinde kaybolup gidiyor. 17 yıl sonra sahte bir isimle ve tek bir amaçla geri dönüyor: İntikam…

‘Revenge’ Amerika’da yayınlandığı ABC kanalında 2011/2012 sezonunda 18-49 yaş arası kadınlarda ‘Once Upon A Time’ın ardından 2 numaralı yeni drama ünvanını elde etti. Dizinin ikinci sezonu 30 Eylül Pazar günü başladı. Dizi 200’den fazla bölgeye satıldı; İngiltere (E4), İtalya (Fox Life), İspanya (Fox) ve Avustralya (Seven Network) gibi ülkelerde çok beğenildi.

Bihter'i gördüm bir anda.

[video=youtube;28YKv_LpjQg]http://www.youtube.com/watch?v=28YKv_LpjQg[/video]

[video=youtube;U_qqxKanrEE]http://www.youtube.com/watch?v=U_qqxKanrEE[/video]

Şahsi düşüncem artık Çok sıkıldık Beren Saatten ..
Şöyle 2-3 yıl uzak kalsaydı tv.dan ne guzel olurdu ..

Bu dizinin tutmayacagını dusunuyorum..
Tutmadığı anlaşılınca belden aşağı sahnelerle kurtarılmaya gıdecek dıyede eklıyorum..

güzel kadın ama sıkıldım onu görmekten. bir yıl tvden uzak kalacağını söylemişti, keşke kalsaydı özleseydik

bölüm başına 40 bin tl alacakmış

ne zaman uzak kalmış ekranlardan.hatırla sevgili-aşk-ı memnu- fatmagül

her sene ekranlarda

Beren Saat - Nejat İşler'le birlikte oynayacak!..
‘Revenge’ isimli Amerikan dizisinin yerli uyarlaması İntikam’da Efsun karakterini canlandıracak Beren Saat’e Mert Fırat, Nejat İşler ve Engin Hepileri eşlik edecek

Daha önce de Naz Elmas böyle intikam temalı bir dizide oynamıştı ama kaldırıldı o dizi.
O da yıllar sonra babasının evine dönüyordu ve intikam planları yapıyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Sadece Nejat İşler'i çok merak ediyorum bu dizide. Onun ismini duyduğum için araştırdım biraz.
Beren Saat'le nasıl olacaklar acaba uyum açısından, onu görmek istiyorum.

Behzat Ç.de çok beğeniyorum Nejat İşler*i... psikopat rolüne çok yakışıyor inşallah burda da öyle olur

uçarı değil, psikopat olsun

yeni fragmanını gördüm garson kılığındaydı küt saçla beren saat.

aşkı memnu tadını yakalayabileceğini sanmıyorum bir daha beren saatin.

orada zenginlik, güzellik, kıvanç tatlıtuğ herşey, yasak aşk herşey bir aradaydı izlettiriyordu.

ama berenin oyunculuğunu beğenmiyorum bana samimi gelmiyor inandırıcı gelmiyor,

bir de ünlü olmak adına seksapelini konuşturacağı filmler diziler oynuyor iyice itici geliyor bana

öyle dudakları şişirik tutup konuşmakla seksapel olmuyor bence,

fatmagüle de azıcık bakmıştım ama yönetmeni vs aynı olmasına rağmen dayanamadım samimiyetsiz tavırlarına.

yine şuh kadın rolüne bürünüp açılıp saçılıp, öpüşüp sevişip, milyonları alıcak valla buna da deli oluyorum.

hoş bir bayan ama abartıldığı kadar afeti devran olduğunu düşünmüyorum ben, sokağa çıksan çok daha güzellerine çarpacakken elin bu kadar acemi rol yapan birini bu kadar yükseltmek niye?

bana göre oldukça overrated ve dizinin tutucağını düşünmüyorum ilk 2-3 bölüm izlenir sonra sıkar gibi geliyor. ama belli de olmaz yani sex sells mantığına kayarlarsa (ki çok büyük ihtimal kayacaklar) o zaman uzun süre götürebilir.

[video=youtube;Ewf0Kev65J0]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ewf0Kev65J0[/video]

Oooo hatunumun dizisi basliyormus.Beren saatten sıkınlır mi ya yeni bi bihter geliyor.sahsim adina hic skilmadim sklanlarda izlemez olur biter.Monte kristo kontundan esinlenilmis O kitap ayri bi efsane zaten.merakla bekliyorum

Oooo hatunumun dizisi basliyormus.Beren saatten sıkınlır mi ya yeni bi bihter geliyor.sahsim adina hic skilmadim sklanlarda izlemez olur biter.Monte kristo kontundan esinlenilmis O kitap ayri bi efsane zaten.merakla bekliyorum

ve Ezgi Eyüboğlu da katılmıs.. İkisi de cok güzel....

onceki sayfalarda kanal d nin yenililikci yaklasimi falan diyodu pardon ama YENILIKCI MI!! revengeden falan esinlenilmemis tipatip aynisi bu ! tamam bir kac dizi uyarlarsin guzel olur falan ama her diziyi de bir yerlerden kirpmamiz gerekmiyor ya kitap uyarlamasi ya yabanci dizi uyarlamasi ya eski dizileri yeniden cekme isi ne zaman "yenilikci" olucaz acaba bence izlemeyin bu diziyi artik anlasinoar uyarlamayla da bir yere kadar oldugunu bence orjinailinden daha guzel de olamaz beren saatin o donuk oyinculuguyla her seferinde guzelligiyle kurtarmaya calisiyorlar . cok ciddi soyluyorum merak ediyorsanoiz orjinalini izleyin eminim gabriel mann in oyunculuguna hasta olucaksiniz bir de lutfen on yargili oldugumu dusunmeyin ama bir kac isitisna disinda biz bu dizi isini beceremiyoruz her ne kadar bu diziler milyonlarca hanim teyzeyi ekrana kilitlese de

hadii bakalımm içimii açarsa izlerimm....:)) fatma gül baymıştıı dön dolaş aynıı şeyler sıkıldımm yarıda bıraktımm....sonunu getiremedimm anlıcanız üzere...

ben bugün netten dizinin 1. sezonunun ilk 2 bölümüne baktım, beğendim

eskiden kara melek diye bi dizi vardı, ne güzeldi. hadi bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…