• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İntikam Kanal D

Sıkı bir revenge izleyicisi olarak, diziyi izlediğim ilk günden beri tam türk dizisi diye içimden geçiriyordum ve uyarlamasına da tek uyabilecek başrol oyuncu Beren Saat'ti.. aşkı memnu tavırlarından çok uzak kalmayacak çünkü.

Dizi tutar mı? Bence tutar.. ama dizinin az buçuk orjinalini bilen, izleyen insanlar tarafından oldukça komedi olarak görülecek. çünkü oyuncu kadrosu olmamış. fragmanlarından anladığım kadarıyla roller üstlerine bir beden büyük gelmiş.

Ayrıca, dizide Beren'in rolünden daha büyük, daha ses getirmesi gereken rol Victoria Grayson'dı. dizinin ana kadını aslında o. arzu gamze kılınç tarafından canlandırılacakmış, tanımıyorum kendisini de gördüğüm kadarıyla görkemli bir kadın değil. gitti güzelim victoria karakteri.. hele zafer algöz asla bir conrad grayson olamaz... e dizi zaten conrad ve victoria üzerine kurulu, Beren Saat üzerine değil ki?

Ayrıca Nejat İşler'in, dizideki en saftirik, en romantik, en duygusal adamı canlandıracak olması nasıl gözükecek merak ediyorum.

beren saat'i çok beğensem de, oyunculuğunun hala çok yeterli seviyelerde olmadığını düşünüyorum.

Bu diziye çakmasını yapmışlar demiyorum tabi ki, herhalde gerekli izinler alınmış ve telif hakları ödenmiştir.
ama ben bizimkilerin "uyarlama" adı altında, birebir aynısını yapmaya çalışmalarını komik buluyorum. aynısını yapamazlar çünkü, Engin Hepileri'yi gay yapsınlar dizide, o zaman olur. Bu küçük örnekti. ama duruşuna kadar, afişine kadar aynı aldığınız diziyi yapıyorsunuz madem, sonra kendi televizyonunuza göre bir kısımları çıkartıyorsunuz, ve dizi bölük pörçük oluyor. konu kopukluğu oluyor.

aynısının örneği umutsuz ev kadınlarında var.. yıllar yılı cnbce'de yayınlanan bir diziyi, aldılar kanald'e uyarladılar. ve aşırı komik, tavırlar özenti bir halde.. tuttu mu, tuttu. ama kim izliyor burası meçhul..

Ben merakla beklesem de hep aynı yüzlerden skıldım gibi sanki Beren biraz daha dinlendirseydi ya yüzünü yarım dönem dayanabildi dizisizliğe çok peşpeşe olmuyor mu Nejat'ı artık çok albenili bir oyuncu olarak görmüyorum yeni oyuncular ses getirecek kişiler yok mu bu memlekette.

onceki sayfalarda kanal d nin yenililikci yaklasimi falan diyodu pardon ama YENILIKCI MI!! revengeden falan esinlenilmemis tipatip aynisi bu ! tamam bir kac dizi uyarlarsin guzel olur falan ama her diziyi de bir yerlerden kirpmamiz gerekmiyor ya kitap uyarlamasi ya yabanci dizi uyarlamasi ya eski dizileri yeniden cekme isi ne zaman "yenilikci" olucaz acaba bence izlemeyin bu diziyi artik anlasinoar uyarlamayla da bir yere kadar oldugunu bence orjinailinden daha guzel de olamaz beren saatin o donuk oyinculuguyla her seferinde guzelligiyle kurtarmaya calisiyorlar . cok ciddi soyluyorum merak ediyorsanoiz orjinalini izleyin eminim gabriel mann in oyunculuguna hasta olucaksiniz bir de lutfen on yargili oldugumu dusunmeyin ama bir kac isitisna disinda biz bu dizi isini beceremiyoruz her ne kadar bu diziler milyonlarca hanim teyzeyi ekrana kilitlese de

onuda izleriz..bunuda izleriz...zamanımız olmazsa birisini seçeriz...zaten piyasada dizi çok yenisi saçma gelirse çakmasını izleriz..demekki dizi iyi bize uyarlamışlar..sağolsunlar varolsunlar..olur böyle şeyler...revenge olur intikam olur..önemli olan iyi iş çıkarmaları..bakçaz...güzel olursa izleriz bizde...

istisnalar var en azından 90 larda o da yoktu..fena gitmiyoruz..kötüler olacak ki iyilerin kıymetini anlayacağız...

bu arada beren saat çok iyi oyuncudur lütfen hakkını yemeyelim...aşkı memnunun final sahnesi rekor kırdı.pek çok ülke çıldırdı o dizi için dizininde oyuncuların da hakkını vermek lazım...

Sıkı bir revenge izleyicisi olarak, diziyi izlediğim ilk günden beri tam türk dizisi diye içimden geçiriyordum ve uyarlamasına da tek uyabilecek başrol oyuncu Beren Saat'ti.. aşkı memnu tavırlarından çok uzak kalmayacak çünkü.

Dizi tutar mı? Bence tutar.. ama dizinin az buçuk orjinalini bilen, izleyen insanlar tarafından oldukça komedi olarak görülecek. çünkü oyuncu kadrosu olmamış. fragmanlarından anladığım kadarıyla roller üstlerine bir beden büyük gelmiş.

Ayrıca, dizide Beren'in rolünden daha büyük, daha ses getirmesi gereken rol Victoria Grayson'dı. dizinin ana kadını aslında o. arzu gamze kılınç tarafından canlandırılacakmış, tanımıyorum kendisini de gördüğüm kadarıyla görkemli bir kadın değil. gitti güzelim victoria karakteri.. hele zafer algöz asla bir conrad grayson olamaz... e dizi zaten conrad ve victoria üzerine kurulu, Beren Saat üzerine değil ki?

Ayrıca Nejat İşler'in, dizideki en saftirik, en romantik, en duygusal adamı canlandıracak olması nasıl gözükecek merak ediyorum.

beren saat'i çok beğensem de, oyunculuğunun hala çok yeterli seviyelerde olmadığını düşünüyorum.

Bu diziye çakmasını yapmışlar demiyorum tabi ki, herhalde gerekli izinler alınmış ve telif hakları ödenmiştir.
ama ben bizimkilerin "uyarlama" adı altında, birebir aynısını yapmaya çalışmalarını komik buluyorum. aynısını yapamazlar çünkü, Engin Hepileri'yi gay yapsınlar dizide, o zaman olur. Bu küçük örnekti. ama duruşuna kadar, afişine kadar aynı aldığınız diziyi yapıyorsunuz madem, sonra kendi televizyonunuza göre bir kısımları çıkartıyorsunuz, ve dizi bölük pörçük oluyor. konu kopukluğu oluyor.

aynısının örneği umutsuz ev kadınlarında var.. yıllar yılı cnbce'de yayınlanan bir diziyi, aldılar kanald'e uyarladılar. ve aşırı komik, tavırlar özenti bir halde.. tuttu mu, tuttu. ama kim izliyor burası meçhul..

bence de tutar ama oyuncular bunu yapamaz. ben Victoria karakteri için daaha hırslı ve seksi bir oyuncu beklerdim ki orjinal Victorya çok tehlikeli

aşkı memnunun kadrosu gibi daha güçlü olmalıydı. Jack karakteri için daha masum biri olabilirdi fakat Behsat Ç.de Nejat İşler*in psikopat

tavırlarndan sonra belki yapabilir diyorum

Beren Saat için ülkemizde izlenir ama ben aynı tadı vereceğini düşünmüyorum

Victoria Grayson karakterine buldukları isim tam bir hayal kırıklığı oldu.Erkek oyuncuları da pek beğenmemiştim açıkçası :37: Birde fragmanından anladığım kadarıyla birebir uyarlama olacak! Herhangi ek karakter yada konusunda ufak değişiklikler yok gibi.Son zamanlarda uyarlama izlemek gına geldi :50: yinede Beren için bakarım herhalde

[video=youtube;YnJP5FEPvwY]http://www.youtube.com/watch?v=YnJP5FEPvwY&feature=player_embedded[/video]

[video=youtube;alVoTGs9XEw]http://www.youtube.com/watch?v=alVoTGs9XEw[/video]

Kanal D’nin başrollerinde Beren Saat, Nejat İşler, Mert Fırat,Engin Hepileri, Zafer Algöz ve Arzu Gamze Kılınç’ın oynadıkları merakla beklenen yeni dizisi “İntikam”, 3 Ocak Perşembe günü saat 20.00’de ilk bölümü ile ekrana gelecek.

kanam d sitesinde once intikam sonra umutsuz ev kadinlari gosteriliyo 22h de
piyango kayip $ehire çikmi$ yani :)

(ç)alıntı mıymış mı dizi
Her perşembe 3 yıldır Beren Saat kanal d'de
Yüzünü özletse ya biraz
Yönetmeni Hilal Saral'dır diye düşünmüştüm,yanılmışım :53:

ben orjinalini izliyorum hatta başlık bile açmıştım dizi ile ilgili. Orjinal adı revenge ve gerçekten harika dizi , bazı özel ayrıntılar varki bizimkilerin onları yapabileceğini düşünmüyorum hatta diziyi aynen bile yapamıcaklar. Normalde victoria yı oynayan kadın çok asil öyle bir ciddiyet soğukluk varki bu kadında ondan eser yok , ana kızımızı da beren canlandırıyo olmamış olmamış :50::50::50:

Back
X