Eşim zaten şikayetci olma taraftarı değildi ama biz cok kavga ettik işten cıkarım dedim basarım istifayı dedim alacaksın o parayı dedimde öyle şikayetci oldu. eşimin babası eski polis. kayınpederim eyvallah etmedi aman dedi boşver canının gözünün sadakası olsun dedi ama ben onun gibi düşünmüyorum.bencede uymayın..keşke eşiniz parayı ödedikten sonra çekseydi şikayetini anladığım kadarıyla çirkef insanlar sende ona uyup seviyeni düşürme Allah karşılaştırmasın bu tiplerden çok var
bulaşmazlar . bızden sonra alt komsuya aynı seyı yaptılar ve onlar paralarını alabıldıler.ya kapısına gidip neden demiyorsunuz parayı ödemesseniz tekrar şikayet edicez diye.
bulaşırlar mı acaba.
Mahkemeyi tekrar acamıyoruz sanırım sıkayetı gerı cektıgımız ıcın .Herhangi bir çirkeflikten önce normal normal konuş bi kadınla, şikayeti neden geri çektiğinizi bi hatırlat. İşin hukuki kısmı nedir bilmiyorum ama, bir süre daha ödemezlerse yeniden yasal yollara falan başvuracağınızı falan söyle işte medenice.
Bir şans daha ver yani, ama öyle markette mandalina ödetme falan yapma, eline malzemeni verme. Her iki anlamda da.
bulaşmazlar . bızden sonra alt komsuya aynı seyı yaptılar ve onlar paralarını alabıldıler.
esım gıtmıyro ıstemıyor tuttugunu koparacak bırı degıl.
e benım abımlerde suanda karısmıyor. kısacası alamadık parayı. esım gerıde kaldıgı ıcın kımse gıdıp hakkımızı aramaz baba veya abı gıbı.
bende kendı sırtımı kendım kasıyım dıyorum
Mahkemeyi tekrar acamıyoruz sanırım sıkayetı gerı cektıgımız ıcın .
yoksa gıdıp bır daha aynı suctan sıkayetcı olunsa onu yapardım . acaba nasıl net ogrenebılırım bunu
Evet mahkeme iptal oldu şikayet geri cekildiği için dava düşüyor yani.ben size başka bişey sorucam.
şikayeti geri çekince mahkeme iptal mi oluyor.
yani bizimde böyle bi durumumuz oldu da yine de mahkeme olacakmış.
bizimki farklı bir konu şimdi detaya girmek istemiyorum.
Benim de tam bilgim yok, fakat bir açığı falan vardır bence. Sonuçta çok insanın başına gelen bi durum. Bi avukatla görüşüp ne yapabileceğinizi bi sorun bence, böyle havada kalmasın.Mahkemeyi tekrar acamıyoruz sanırım sıkayetı gerı cektıgımız ıcın .
yoksa gıdıp bır daha aynı suctan sıkayetcı olunsa onu yapardım . acaba nasıl net ogrenebılırım bunu
ha yani mahkemeye gidildi orda netice bu oldu.Evet mahkeme iptal oldu şikayet geri cekildiği için dava düşüyor yani.
mahkemede anlaştık ödemeyi yapacağım demiş. keşke hakim getir len parayı burada öde dememiş. deseymiş keşke. keşke ben hakim olsaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?